Gott nytt år!

Gott nytt år alla! Det får bli såhär lite innan eftersom jag inte kommer blogga inatt. Ska träffa Caique 22.30 och vi kommer gå och kolla på fyvärkerierna och sen tror jag att jag drar mig hemåt.



Ha ett gott nytt år, så ses vi igen 2009 =)

31 December -08

Och så var vi framme på årets sista dag. Visst har 2008 varit ett ganska bra år? I alla fall för mig =)
Hela dagen kommer jag vara med familjen. Och som jag skrev tidigare, fira 12-slaget med Caique. Det kommer bli en mysig dag! Nyårskläderna blir inget speciellt eftersom jag ska stå ute och frysa i minus grader.
Så det blir väll:
jeans
jacka
ugg's
hehe meningslöst inlägg? Med det har och göra med en sak ni får veta senare idag, så kika in framåt kvällen. Måste hoppa in i duschen nu,
Kram Ylva

Sista kvällen

Jag kom precis på en sak, att det här är sista kvällen alla går och lägger sig 2008. Imorgon kommer man ju inte gå och lägga sig fören det är 2009 eller hur? Jag har haft ångest dom senaste dagarna bara för nyår. Jag gillar ju 2008?!
Men men .. vad kan man göra åt det?

Jag skulle ju egentligen gå på fest hos Eleni imorgon, men jag har inte fått veta något om det så det blir inget. Istället ska jag först äta middag med familjen och sen träffa Caique. Vi kommer nog gå till Slussen och kolla på fyvärkerierna!
Vet ni vad, det ska bli ner mot -10 imorgon kväll/natt. Så gå inte ut för tidigt så ni får stå ute i vintervädret och frysa.


Det här ska föreställa mig, med träningskläder och boxningshandskar. Så söt=)
Gör dig själv här.

Puss & Kram / Ylva

Tisdag

hej! Idag var det jättemysigt med My. Vi fikade, gick i affärer (jag hittade ett skitsnyggt linne på Monki, men hade inga pengar), gick omkring och slutade hemma hos mig i vår soffa kollande på filmen "Mean Girls" tillsammans med toast. Sen gick hon hem och jag sprang över till Danscenter och hämtade en broschyr. Jag och Steffi hade tänkt börja på dans, Jazzfunk. Några kompisar går på det men eftersom dom redan gått en termin så kommer dom ju gå på forts. kursen. Men dom tycker att det är jättebra!
Jazzfunk:

Jazzfunk kan beskrivas som en jazzstil med mycket energi och funkig känsla. Grunden i jazzfunk är jazz, där mötet med bl.a. streetdance har utvecklats till den stil du kan se i te.x. musikvideos av Britney Spears, Destiny's Child m.fl. Jazzfunk är inte kopplad till någon speciell musikstil utan här blandar vi allt från funk och hiphop till pop och r'n'b.
Jag och Steffi tycker i alla fall att det låter kul =). Jag har aldrig kunnat dansa något vidare och har aldrig gått på dans heller så det kommer bli roligt.
Ska dunsta, Puss&Kram


Fika med My

hejsan=) Det här får gå fort, om 30 minuter ska jag träffa min barndomsvän My! Vi tänkte ta en fika i Skrapan och sen gå ut och kolla på mellandagsrean.

Just det, nu har besökarna gått upp lite igen! Hittills idag har jag redan hälften av vad jag brukar ha på ett dygn. Så himla roligt, och det är tack vare er.♥

Nej nu måste jag göra mig klar, vi hörs senare. Jag tänkte försöka mobilblogga. Jag har ju gjort det en gång och sen dess har det inte gått .. ? Men vi får se hur det går.
Puss&Kram

Friends

Jag älskar den här reklamen. Den har defenitivt ett bra budskap och den är så snyggt gjort.
Du tror väl att min ensamhet är värst
men det är när ni väl ser mig som jag verkligen blir rädd
Förklara snälla så att jag förstår
Varför ni tystnar när jag kommer och skrattar när jag går
Säg varför det måste vara jag
Som har ryggen upp mot väggen
Bara hud mot hårda ord
Den som får rivas, klösas, bitas för mitt liv mot alla andra
Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting
men bara att aldrig nånsin tvingas hålla käften

29 December

hej! Idag har jag varit hela dagen med min bästaste Stephanie. Vi hade tänkt kolla på den nya Björn Gustavsson dvd:n men klanten glömde den hemma. Men istället gick vi till TacoBar och åt lunch och gick hem hit. Vi satt bara hemma ett tag, kolla på internet. Men hur kul blir det i längden? Så vi drog oss mot videobutiken och hyrde film och köpte popcorn. Jo just det, jag tyckte det var lite roligt och typiskt Steffi.. Vi stod inne i videobutiken och kunde inte bestämma om vi skulle köpa färdigpoppade popcorn eller micropopcorn. Fast problemet var bara att vi inte har någon micro här hemma. Så står vi där och ser dumma ut och Steffi säger "Ja men då tar vi båda". Det var inga problem för mig ju så vi tog båda popcorn-sorterna + filmen "13 snart 30", betalade och gick hem till mig. Jo gissa hur det gick att göra micropopcorn i ugnen? Prova inte! Påsen blev svartbränd och inehållet vill jag inte snacka om. Men som tur var (och som Steffi sa) så hade vi ju ett andra alternativ. Filmen var faktiskt helt okej, fast jag hade inga högre förväntningar på den. Så det var ju bra!

Just det, jag har ju ändå några tiotal besökare här varje dag, och kan ni inte börja komentera? =) Visst tycker jag ju redan att det är kul med bloggen men det blir ju roligare om jag får lite komentarer att läsa!

Jag ska ta det lugnt och kanske lägga mig och läsa Twilight-boken. Jag har haft ont i magen hela dagen och jag vill inte ha några problem med magen på nyår då jag såklart vill vara frisk!
Puss&Kram

Våren var är du?

Är ni också trötta på det tråkiga vädret där är såhär på hösten och vintern? Jag längtar så mycket till våren! Att kunna vara ute sent på kvällarna utan att frysa häcken av sig, slippa alla vantar, och mössor. Det ska bli skönt att lägga undan min fjällräven jacka och uggsen. Jag trivs så mycket bättre i sommarkläder! Kjolar, shorts, ballerina, bikini...   
Snälla våren kom NU!
  

     

Skorna är från http://www.scorett.se/ och kläderna från http://shop.hm.com/ 
Jag gillar mest  dom gråa shortsen på mittersta bilden.
Men ett tag till får vi väll vänta innan värmen kommer. Om den kommer till vårt kalla Sverige.

Dagens outfit blir i alla fall:
Jeans från Replay
Vitt linne, BikBok
Nya bruna tröjan, Gina Tricot
Halsband: Guldhjärta
Armbamd: Pandora
Och uppsatt hår till det

Jag ska gå och äta lite frukost nu
Puss&Kram

Planer för morgondagen

nu tänkte jag strax byta om, snacka det sista med Steffi och sen gå och lägga mig. Jag tänkte berätta redan nu om planerna för imorgon eftersom jag aldrig har tid/ork att blogga när jag ska iväg och träffa kompisar. Men jag ska träffa Steffi imorgon! Vi tänkte kolla på den nya Björn Gustavsson dvd:n här hos mig. Sen lär vi väll gå ut i butiker eller ta en promenad. Mysigt =) Och ska vi hinna med det innan det är mörkt ute så får vi inte sov bort hela dagen.
Godnatt kära läsare!

Ett riktigt kap

hejhej! Idag blev det stan med mami, igen. Fast idag köpte jag en mörkbrun stickad tröja från GinaTricot. Den gick på ynka 150kr, ett riktigt kap enligt mig.

                   vad stor min näsa ser ut, hehe
Och jag köpte den faktiskt för egna pengar! Jag gör nästan aldrig det utan jag står för saker som mamma tycker är onödigt; örhängen (jag har redan för många), smink och ibland fika. Och mamma står för skor, kläder, finare smycken (på födelsedagar&jul t.ex.) bio (oftast) och, ja, lite fickpängar och sånt.
jag vet inte riktigt om jag stannar hemma ikväll eller går ut. Vi får se. Ha en trevlig kväll alla!
Puss&Kram

Inga planer

God morgon! Eller morgon och morgon.. men men idag när jag vaknade 11.30, jag sover ju bort hela dagarna nu för tiden! Men i varje fall så stod min brorsa och pratade i telefon i hallen när jag vaknade. Han pratade med en vakt som tydligen hade hittat mammas mobil på Karlbergsslott. Så vakten ringde hem hit, eftersom "hem" finns i telefonboken. Och varken mamma eller pappa var hemma då eftersom dom var ute och promenerade vid, just Karlbergsslott. Men mamma kom hem och var som galen, och blev ännu galnare när vi sa att en vakt hade hittat hennes mobil. Så hon blev på något konstigt sätt både lättad och orolig. Så hon satte på sig skorna igen och sprang iväg mot bussen. Så det problemet är löst nu! Jag har inte direkt några planer för idag, det blir nog en slapp dag (som vanligt) kanske träffar någon kompis eller tar en promenad in till stan med mami. Fast vad jag ska göra nu är att hoppa in i duschen.
Puss&Kram

Yes Man!

hahah filmen "Yes Man" var väldigt bra! Romantik och humor i en och samma film. Två flugor i en smäll =)
Så till alla som gillar den typen av filmer säger jag bara, gå och se den!

Lördag

hej! Det kanske blir ett rätt kort inlägg men ska kanske springa iväg strax och köpa biobiljetter till filmen YesMan för mig och brorsan ikväll. Han har nog inte så stor lust att gå på den egentligen då han kommer springa iväg efter filmen, antagligen till en fest. Men jag kan övertala honom =)
Idag var jag iallafall inne i stan med mami. Vi köpte inget men kollade runt lite. Hah, ja sen åkte vi hem. Jag är så trött nu för tiden! Jag förstår inte. Jag går och lägger mig vid 1 och vaknar vid 11-12 tiden och är trött hela dagen ändå. Usch jag längtar inte till skolstarten. Kommer vara som en sömngångare i korridorerna och sitta och sova på lektionerna...
Jag tänkte ringa my brother nu, vi hörs senare.
Puss&Kram

Jävla klantiga expedit

hej! Jag blev nyss på jävligt dåligt humör ... Jag var jätteglad och hade precis sagt hejdå till Eleni (berättar sen) och gick för att öppna mitt nybytta pyjamas-sett eftersom det jag fick i julklapp var för stort! I alla fall så skulle jag kolla att dom passade och då hade den jävla klantiga expediten inte lyckats ta bort det stora svarta larmet som sitter genom både linner och byxorna. Hon lyckades bara larma av det (?), hur jävla klantig får man vara?? Så nu måste jag springa upp i götgatsbacken imorgon för att få bort larmet. Aldrig BikBok igen. Eller i alla fall inte på länge.

Som sagt så var jag med Eleni idag. Men innan det gick jag och mamma till Skrapan. Hon bytte lite julklappar t.ex. mitt datafodral och en tröja som brorsan fått. Och jag gick och köpte julklapp till Eleni. En plånbok/sminkväska/necessär i flera färger från Monki. Sen åkte jag och mamma in till Sergel för att byta pyjamasen på BikBok och sen stannade mamma kvar för att köpa lite saker. Jag åkte till Slussen och gick en bit på Hornsgatan för att komma till fiket där Elenis mamma jobbar och som Eleni var på! Eleni öppnade sitt paket, och blev glad, och sen satt vi ett tag och snackade. Till slut lyckades vi lyfta på våra rumpor och dra oss över götgatsbacken hem till mig. Vi bakade muffins och satte sen på "Bruce den allsmäktige" haha gud vad vi skrattade. Jim Carry är så grym, jag längtar efter att gå och se den nya filmen som har släppts, Yes Man! Jag och Eleni hade tänkt gå och se den =) Men Eleni är lite småklantig, precis som jag. Julklappen jag fick av Eleni var ett sett med; pincett, borste för ögonbrynen och en lite trimmer som är för ögonbryn, armhålor och bikinilinje. Och så ville Eleni prova att raka lite på ögonbrynen med den så hon tar en spegel och ställer sig vid lampan. Och så medans hon håller på så lutar hon sig med armen mot benet, glider på vårt hala golv och råkar raka bort en bit av ögonbrynet.. XD Stackarn, men båda började asgarva och sen förstår vi allvaret, blir tysta och börjar sen skratta igen. Ja en helt vanlig eftermiddag för E&Y alltså! Aja ska äta middag nu!

Mongo puss från mig =)

Grattis mami!

hejsan! Idag är det ju juldagen, och min mammas födelsedag! Grattis älskade mamma! Jag, brorsan och pappa gav henne presenter tillsammans med frukost på sängen! Sen har jag inte gjort något speciellt, gjort om min header, vad tycker ni? =) Jag var rätt trött på den gamla. Och som ni säkert redan listat ut så är hunden inte min.. tyvärr

Senare idag är vi bjudna till min moster och hennes familj. Man och tre barn. Antagligen kommer fler släktingar från min mosters mans släkt. Ska bli trevligt!

Ska hoppa in i duschen, sen gå och köpa julklapp till Eleni innan vi åkter till moster vid 16 tiden!
Puss&Kram


Julafton

hej! Nu är alla paket öppnade. Jag är riktigt nöjd i år! Det blev; En webbcamera från Logitech, Smycken till mitt pandora, tofflor från Hush Puppies, t-shirt och väska från Monki, duschgél/badskum som doftade Papaya från brorsan, massage boll, ett pyjamas-set (för stort ska bytas till mindre storlek), ett datafodral (för litet för min dator så den ska lämnas tillbaka och jag får pengarna), en kortlek med musse och mimmi. Tack älskade familj!

Morgonen började med att jag och brorsan gick upp och och hittade två presentpåsar med julklappar undergranen! I min påse låg det väskan från Monki, Sidengalgar och ett paket Lindt-choklad. Sen åt vi frukost och kollade på TV och kvart över 9 (jag skrev fel igår) mötte jag Amanda utanför mig. Vi gick tillsammans upp till kyrkan och hade julkonsert med en massa små barn. Sen följde jag med Amanda till Ringen då hon skulle köpa julklappr till; hennes lillasyster, mamma, farmor, mostrar (två stycken) och hennes bästa vän Maria. Sen gick vi hem till oss själva, jag tog ett bubbelbad som var klart till kl15.00 då Kalle Anka började. Efter det filmen "Kan du vissla Johanna" som alltid går på jul. När filmen var slut gick jag och brorsan på hyper för vi ville att "tomten" skulle komma. Men "tomten" lämnade istället en lapp på dörren att han inte kunde komma. Så brorsan delade ut paketen. Nu har jag lyckats sätta igång webbcameran! Min brorsas "största" presenter blev en akustisk gitarr och en iPod spelare, så nu sitter han och spelar. Han har redan sen tidigare två elgitarrer så han kan ju spela riktigt bra! Eftersom jag går på kör så är det jag som får stå för sången ... men det är lugnt för mig. Jag älskar ju att sjunga! Aja snart ska vi äta julmat här och sen kolla på en serie mamma fick av oss, Glappet, hon hade den på VHS men den är ju såklart sönderspelad nu så jag och brorsan köpte bl.a. den till henne!
Vi hörs, ha en fortsatt bra kväll =) Puss&Kram
rättså bra kvalité va? =)

God Jul!

God jul alla! Hoppas ni får en underbar julafton, med mycket julgodis och en massa paket!

Dan före dopparedan

hej! Åh jag är så glad idag! Har varit hela dagen med Sanna och tagit det lugnt, spelat Guitar Hero, Julbakat: knäck och pepparkakor med glasyr, julpysslat: vi målade små porslinsmöss med tomteluva, jävligt söta! haha =) Och nu är granen uppe, jag i varje fall tycker att den blev riktigt fin i år!

NU är julen verkligen här!
Jag och Sanna bytte ju som sagt julklappar, jag gav henne 2 par örhängen och en "ljussnurra" med hjärtan på. Och jag fick en väldigt speciell och rolig sak! Nämligen en nagellackstorkare. det är en liten apa som blåser ut lufta när man lägger fingret på en platta. Tack Sanna ;)

Imorgon ska jag upp tidigt, öppna lite packet som grånissen alltid kommer med på julaftonsmorgonen, och ska sen vara kl.08.40 ungefär i kyrkan för att ha en rätt snabb julkonsert tillsammans med alla småttingar. Och varje år ät det två små barn som spelar Josef&Maria, trekonungar och tre herdar. Och så är det många små flickor varje år som är änglar! Så gulligt att se på, när jag vet att jag själv har varit sådär liten och stod som en liten ängel. Jag började ju i kören när jag var knappt 4 år. Så jag kan det från grunderna!
Nu ska jag äta kvällsmat här.
Puss&Kram♥

Me like

    
 

Måndag

Hello boys and girls! Idag åkte jag ändå till Aspudden där jag fick julklappar av anjelika och princess! Men jag är som jag är, kan inte hålla fingrarna borta från paket och min nyfikenhet tog över och jag.. råkade.. öppna deras presenter. Hehe men jag hörde att Anjelika hade öppnat ett av mina så det är nog lugnt! Jag fick i varje fall
av Anjelika: Ett par guldiga, rosett-örhängen och ett rosa nagellack! =)
princess: Örhängen: Silvriga ringar! Fast inte helt silvriga, dom var lite tjockare och med "pluppar" på den nedre delen. låter kanske lite konstigt men faktiskt riktigt fina dom med!
Tack så mycket för det Girls!

Jag kom på att jag ju glömt att skriva i bloggen vad jag fått av Anna, Louise&Steffi.
av Anna: badbomber i form av hjärtan och ett silvrigt nagellack!
av Louise&Stephanie: Ett grått linne med djupare rygg och knappar framtill och ett rosa nagellack!
Och ett paket från Eleni som jag inte lyckats ge mig på än!
Tack för det också! =)

När jag hade varit i Aspudden mötte jag Tami och vi åkte till Skärholmen där hon skulle köpa julklappar, men det blev istället ett par jättesöta bruna, klackskor för hennes del. Men hon köpte också BH/Trosor till hennes kusin i julklapp och
sig själv. Hon hade tagit med sig lillskiten (som väger ett ton!) som jag fick gå runt och bära på. Haha, för dom som inte vet så är lillskiten/Gucci en chihuahua och väger 1,5 kg! Sen åkte vi hem till söder, jag gick till TacoBar och köpte mat till mig och gick sen hem till Tami! Men ingen utekväll för mig ikväll, jag är ju förkyld så jag ska se till att hålla mig inne rättså mycket imorrn för jag vill ju verkligen inte må dåligt på julafton!

Bild tagen från Anjelikas blogg. www.anjelikas.devote.se
Puss&Kram

Dan för dan, före dan, före doppare dan

hej! Dålig uppdatering men på något sätt blir det så nu på jullovet! Som sagt så sov jag hos Steffi tillsammans med Louise i Lördags till Söndag. Vilken kväll! Jag tänker däremot inte skriva allt vi gjorde, det får stanna hos oss som var där. Men en sak; jag lyckades göra ett par bakåtkullebyttor i en backe utanför Steffis hus. I'm proud! Jag kan inte göra bakåt i vanliga fall men jag och Louise snubblade och jag gjorde flera stycken på raken. Haha! Och så kommer jag aldrig mer äta dipp... Tyvärr så hade jag glömt min lilla kamera så det blev inga bilder den kvällen. =(

När jag kom hem så gick jag raka vägen in i duschen och efter det åkte jag och pappa in till stan! Där köpte han en julklapp till mamma, jag köpte en julklapp till Anjelika och så fick jag ett par jätesöta rosa/vita örhängen. Tack för dem pappa! Men det var så trångt och jobbigt i stan så vi åkte hemåt igen. Jag satte mig ner och slog in alla årets julklappar. Skåpet som jag har dom i går inte längre att stänga.. heh

Så idag, vad ska jag hitta på? Jag skulle träffa Princess & Anjelika för att byta julklappar med dom, men dom skulle äta middag vid 14-15 tiden hemma hos Princess och i såna fall skulle jag åka till Aspudden vid 13 för att byta presenter och sen åka hem. Det låter inte så lockande i mina öron. Jag menar, resan dit tar ju ändå 15-20 min om man ska vänta på t-banan också. Och sen blir det samma resa hem igen. Men jag har ändå gått och blivit förkyld igen, ont i halsen, huvudet och snorig, så jag ska ta det lugnt idag. Och så tror jag att jag går och äter lunch på TacoBar! Det blir bra.

Och gud vad jag saknar Elin.. Nu är det över en månad sen jag träffade henne. Och det är en hel termin kvar tills vi träffas. Sportlovet kommer jag kanske tillbringa i Branäs med Sanna. Skidsemester. Och på påsklovet tror jag inte att vi kommer åka ner till Dalsland.
Jag saknar dig. Jag älskar dig.


Just det ja, som ni ser så har jag lagt till flera kategorier. Men det är över 150 inlägg att sätta kategori på så det kommer ta ett bra tag. Därför kan det bli lite konstigt här på bloggen ett tag.
Puss&Kram

Lördag

hej, förlåt för lite dålig uppdatering! Men hela dagen igår var jag med Eleni, Vilhelm, Caique och Martin. Vi var lite överallt och till slut så betedde dom sig som skitstövlar så vi gick hem till mig. Till slut var Eleni tvungen att åka hem och jag hade fått riktigt ont i magen så jag var hemma och vilade ett tag och efter maten gick jag hem till Tami och vi tog det också lugnt. Var inne på datorn, snackade, höll på med lillen och tvättade honom, och det gillade han inte...
 
Lillen och Tami
Och idag så har jag varit med Eleni hela dagen. Hon ringde mig vid 10.30 i förmiddags och sa att hon redan var på söder. Så vi var här ett tag och jag gjorde mig klar och sen gick vi i lite affärer och gick sen på bio! Det blev Madagaskar 2. Haha, lite sorglig film men också rolig =) Filmen var slut vid 15.30 så då gick jag hem.

Lite filmgodis såklart ;)
Snackade lite med Louise och Steffi och det blir hos Steffi ikväll. Alltså att vi ska sova där. Tevligt, trevligt! Så jag ska packa, äta och sen .. ja åka ut till Tyresö.
Hörs imorgon. Puss&Kram

School is over

Och ja, äntligen är dagen här. Dagen då vi slipper skolan för hela 3 skööna veckor! Ska bli så mysigt med jul, men nästan roligare med nyår! Vi har samling 09.20 idag, träffas snabbt i klassrummet, någonting i aulan och sen får vi gå!=) Jag vet inte vad jag hittar på då men jag kanske skulle träffa Eleni, och jag har lunchpengar så vi drar nog och käkar någonstans. Mitt hår är genomblött så jag måste gå och torka det och göra mig klar för "skolan". Och så måste jag hinna äta frukost också. Åhh nej .. Nu har jag brottom. Vi hörs
Puss&Kram

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Mamma och jag åt på resturangen Alexa, otroligt gott. Men tyvärr inte det billigaste, hmhm, men när man väl går ut och äter så kan man väll gå på något riktigt fint! Och jag mår bättre nu, jag och mami har pratat och pappa har snackat med psykot. Och dessutom så vet jag nu att Steffi inte hatar min familj, eller i alla fall inte mig..

Och så är nyår i stort sett färdigplanerat! Det blir en fest hos Eleni och hennes familj, släkt och vänner till familjen. Där kommer också Caique antagligen vara med. Ska bli så himla trevligt och självklart så sover jag ju där då! Och nyårskläderna är redan bestämda=)

Som jag skrev så köpte vi julklapp till Louise och efter vi varit här så gick jag till repet inför julafton med kören. Det gick rätt fort så jag och Amanda och hennes lillasyster Alice gick till lekparken eftersom alice ville gunga! Och sen blev det för kallt och alla tre började frysa så vi gick hem till Amanda och Alice.

Världens sötaste unge
Och efter det så gick jag och träffade mamma i Skrapan där jag skulle visa en väska och en tröja från Monki som jag önskar mig i julklapp.

Imorgon är det avslutning!! Då blir det också presentbyte med Steffi och Louise!
Måste göra mig klar nu, ska upp tidigt och duscha imorgon bitti -.-
Puss&Kram

Allt skiter sig

hej =) Idag har det hänt lite saker som jag helst inte vill prata om. Min brorsa har grova problem och har sett till att mina vänner inte längre vågar komma hit. Jag skäms, förlåt Stephanie..

Annars gick jag och Steffi och köpte den andra delen av julklappen till Louise, och gick sen ... hit.
Okej jag bloggar senare. Jag och mamma ska gå ut och äta. Mitt liv står i lågor.
Puss&Kram

Pregnant Man

Hejsan. Usch ikväll går programet "Pregnant Man". Där är det en man som är gravid. Jag tycker det är skitäckligt men ska kolla i alla fall =) haha..

Sick, huh?

Igår var jag ju och shoppade med Caique, Eleni och Thomas. Det var bara Caiq som köpte något, men vi var ju ute för att hjälpa honom! Det blev ett par ljusblå jeans, en randig t-shirt, en silverkedja och ett par "bling-bling" örhängen eftersom han har hål i ena örat! Och dessutom så snaggade han sig på kvällen. Så eleni skickade ett mms till mig idag med bilder. herregud vad snyggt det blev! Vi var också och kollade på NK's julskyltning. Inte så jättebra i år tycker jag..

Och nu är det nästan jullov. Imorgon är ingen riktigt dag för mig, vi ska städa skåp och sånt efter lunch så vi får väll gå runt 14 tiden! Och fredag blir bara fika i klassrummet, god jul, hejdå! Så skönt, alla prov avklarade nu. Och så köpte jag dom sista julklapparna i eftermiddag med Miranda, Louise och Stephanie! En enda jäkla julklapp kvar och sen är det klart =) Fast egentligen älskar jag att köpa julklappar och att ge bort dom! Det är nästan bättre än att få julklappar. Att bara se minerna på mina kompisars ansikten när dom öppnar slår allt.
Visst är det någon annan som tycker så? Eller är jag konstig XD
Tänkte gå och äta lite Ben&Jerry's Bohemian Raspberry.
Puss&Kram

Bad news

hej! Knappt någon skola för mig idag. Vi började ju 09.50 och slutade vid lunch eftersom båda musikläraren och idrottsläraren var borta! Och så missade jag hela SO:n eftersom jag var hos skolsyster. Jag var där för att för ett par veckor sen så pratade vår lärare Helen med oss en och en. Mig frågade hon varför jag gick hem så ofta från skolan och jag sa som det var att jag alltid har ont i huvudet. Så då bokade hon en tid hos skolsyster som jag var hos idag. Skolsystern frågade mig en massa frågor; äter/dricker du tillräckligt mycket? Ja. Sover du tillräckligt? Ja. Är du ofta trött? Ja. Kan du läsa en längre tid utan att få ont i huvudet/ögonen? Ja. Osv. Och så gjorde jag ett syntest och det var inget fel på mina ögon. Så hon kom fram till att jag har migrän.. Usch. Så jag ska gå till en högre skolsköterska efter lovet för att kanske få starkare medicin. Men det är ändå bra att det kommer lösa sig nu så jag slipper fler dagar då jag av migränen får ont i ögonen av ljus och mår illa.

Nu ska jag baka muffins och om ungefär en timma kommer Eleni, Caique och Thomas hit för att fika och sen (för 100 gången XD) så ska vi åka till stan.

Puss&Kram =)

Sovmorgon

god morgon=) Jag vaknade jättetidigt idag, vid sju... Jag är fortfarande riktigt trött men har inte kunnat somna om på hela morgonen! Men det är så skönt med sovmorgon. Då hinner jag oftast göra allt som ska göras men så kommer det inte bli idag. Jag börjar om exakt 30 min och har inte gjort mig klar än. Jo håret är redan fixat men allt annat. Usch, jag hatar verkligen när jag står och bara kollar in i garderoben men ser absolut inget att t på mig. Dessutom måste jag packa ner idrottskläderna. Heh, jag är nog en av dom sämsta eleverna min idrottslärare har haft. Och hon har också min storebror som är till och med latare än vad jag är. Jag tror inte att hon gillar syskonen Arwidson. ;P Men jag orkar inte bry mig så mycket om det, inte nu i sjuan i alla fall! Nej tiden rinner iväg och jag känner inte för att komma försent nu den sista veckan. Vi hörs ikväll efter jag varit i stan med Caique och Eleni!
Puss&Kram♥

Följ min blogg med

Följ min blogg här: http://www.bloglovin.com/blogg/100662/ylva
Puss&Kram

Komp.em.!

Hej! Idag var det kompeftermiddag. Så jag åt lunch, gick till slöjden för att fråga slöjdläraren om en sak och sen gick jag till Sofia skola! Där var jag med på lektionerna i Elenis klass =) Okej låter kanske knäppt med att frivilligt gå på lektioner men jag slapp ju iallafall arbeta! Och något lustigt hände när vi satt och väntade rätt länge mellan två lektioner. Jo jag och eleni satt på en bänk utanför klassrummet och snackade. Jag hade på mig min "Åsö änglar" tröja. Och som vissa i mina kvarter vet så hade sofia - åsö en fight mot varandra tidigare den här terminen, och åsö vann. Mohaha! btw så gillar därför inte såna där "tuffa" killar i sofia inte någon alls från åsö. Så då gick dom fram till mig och sa: Vi vill inte ha några åsö-tattare här. Jag bara ignorerade dom och fortsatte snacka och så kom dom fram några stycken och drog upp mih. Sen ställde dom mig på golvet och höll i mina armar och tänkte lyfta upp mig för att bära ut mig från Sofia tror jag men sen tur var så kände jag en av killarna som stog framför mig så till slut lät dom mig gå. Haha, rätt obehagligt när man stog där men nu efteråt ganska roligt XD. Men kom ihåg Sofia-killar, vi har alltid vunnit över er ;)

Imorgon ska jag träffa Eleni och Caique, vi ska shoppa lite. Eller mest så ska jag och Eleni följa med Caique för han ska köpa lite nya kläder. Det blir roligt! Och nu är det ju bara ett prov kvar! Svenska-prov på onsdag.. Jag ka verkligen inget under alla år har det inte gått in det här med verb, adjektiv och substantiv. jag har inte den blekaste om vad som är vad..

Puss&Kram

P.S 9 dagar kvar till jul!

Sex Drive

hej! Gissa vilken biofilm det blir ikväll? Sex drive ... (det var inte jag som bestämdeXD) Men jag och Anjelika går på den tillsammans med Princess och Viktor. Kul att gå med dom i alla fall, fast jag vet redan nu att filmen kommer sugaXD så jag kommer säkert sitta och skratta för att det är så dåligt. Jag tror att den kommer vara som American Pie.. Alltså sex och dålig humor. Haha.. Den börjar först 18.50 så efter det måste jag plugga inför matteprovet! Innan bion kommer jag inte ha tid att plugga eftersom vi alla fyra åker dit tidigare för att hämta ut våra reserverade biljetter! Jag skriver om jag får tid ikväll om filmen. Vi hörs, Puss&Kram

Shoppa, plugga, bio

god morgon! Idag blir det, som jag skrev förut, "shopping" med mamma. Sen måste jag hem och plugga och efter det bio med Angelika. Mysigt, en avslutning på helgen med bio blir perfekt. Fast vi har inte bestämt film än, men något bra finns det säkert.


Tänk det är tredje advent idag! Herrgud vad fort december har gått. Bara 10 dagar kvar till julafton =)
Och jag har inte skrivit klart min önskelista än.. det som står där är:

Stoppers till Pandora
Webbkamera
Väska från Monki
Svarta jeans från Cheep Monday
osv. ..

Det är ungefär vad som står på önskelistan ..
Nu måste jag kolla vilka filmer som går och sen göra mig klar för att gå ut!
Puss&Kram♥


Trött

Hej! Herregud vad trött jag är! Jag har stått eller gått i stort sett hela dagen... Fast konserterna gick helt okej! Ska bli så skönt att sova senare. Men innan det måste jag plugga. En massa prov på måndag; Franska, Svenska, Matte. Suck. Så då ska jag unna mig (okej som varje helg då men..) en dag på stan med mami! Jag tror däremot inte att det blir något shopping, jo kanske lite julklappar, men det lär väll mest bli så att jag hittar 10000 saker jag vill köpa och mamma säger: "Du får väll skriva det på önskelistan så får vi se vad tomten kommer med!" Jag menar WHAT? Hon säger samma sak varje år, och okej det kanske ligger något i det för annars finns det väll inget kvar att köpa när julen verkligen är här! Och efter det tror jag att jag drar och träffar Anjelika & Princess. Vi hörs imorgon igen, Puss&Kram

Lucia

heej igen! Vi gick ju luciatåg idag med på ålderdomshem. Det gick väll bra! Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och vilat mig inför kvällen. Två luciatåg till.. ett klockan 18.00 och det andra klockan 19.30. Men snart kommer min moster, hennes man, och deras tre barn Kajsa, Axel & Naima hit! Trevligt att träffa släkten igen. Så jag måste fixa mig lite innan dom kommer! Vi hörs. Puss&Kram

Idolvinnare Kevin!!

Det blev som trott Kevin Borg som blev idolvinnare 2008. GRATTIS! Det var han verkligen värd, helt otrolig.


Fredag

Hola! Som sagt ingen skola för mig idag, har varit runt och gått en massa luciatåg med kören istället. Om en liten stund ska jag träffa Anjelika och åka in till stan för att köpa julklappar och senare hade jag tänkt höra om Eleni vill komma över och kolla på Idol-finalen! En sak: Heja Kevin! Vi får se hur det går!  Jag har inte direkt något mer att skriva! Bloggar ikväll igen, Ha det bra
Puss&Kram


"Om jag kunde drömma"

tjena. Och nu är den allra sista normala skolveckan för terminen klar, eftersom jag inte kommer till skola imorgon! Vi ska gå luciatåg med kören hela dagen på olika ställen. Bl.a. SKL och Borgerskapets Enkehus. Och så blev det ju såklart inget prov idag! stresspluggade altså helt i onödan och hade kunat gjort det lugnt i helgen. Så himla typiskt! Men jag missade ju också idrotten! Det är inte direkt ett av mina "starkaste" ämnen så det var bra =) Så vi gick ju på teater alla änglarna. Och jag tänker inte skriva så mycket om den men det var inte direkt det bästa jag sett ... Och sen var jag hemma en stund innan jag mötte Freja i Skrapan. Jag passade på att köpa den första Twilight-boken "om jag kunde drömma"  och jag har redan satt igång med den. Den är verkligen bra.

Jag älskar att läsa, fast nu för tiden har det liksom försvunnit. Jo jag gillar ju fortfarande att läsa men det är så mycket annat jag vill göra och då känns det tråkigt att sätta sig ner och .. läsa! Och så är det dessutom mycket i skolan och kompisar så jag glömmer bort flera böcker som står i bokhyllan som jag borde läsa men aldrig gör. Så nu ska jag verkligen se till att läsa den här serien (som ju sägs vara väldigt bra!).

Efter det gick jag och freja bara hem till mig, vi fikade med julmust och muffins och sen kollade vi på TV. Mysig eftermiddag! Nej nu ska jag fortsätta med boken, kommer nog bli en sen kväll för mig! Fast jag får ju inte försova mig imorgon bitti, ska möta Amanda och gå till SKL där det första tåget är.
Puss&Kram



 


Godnatt

sådär ja, nu är jag klar med pluggandet. Det känns skönt, men fortfarande är det mycket som det känns som om jag verkligen inte kan. Det är bara att vänta och se hur det går, fast egentligen vet jag inte om provet verkligen kommer bli imorgon för min del eftersom jag ska på teater med änglarna! Så det kanske skuts upp till måndag istället. Och så glömde jag berätta att "grånissen" kom imorse igen =) och det blev snögubbar som skiftar färg. Jättesöta, som man kan ställa på tex; matbordet när man äter! Och så laddar man upp dom genom USB-uttag! I love them♥
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig! Eller kanske kolla igenom franskan en snabbis. Det blir skönt med en tidigare natt än vanligt. Godnatt, Sovgott! =)

Plugga ..?

tjena alla! Jag måste egentligen plugga men jag har verkligen ingen lust! Okej sen när har man någonsin lust att plugga men det måste ju ändå göras hur tråkigt det än är. Så är det all the time för mig, jag gör allt möjligt -utom att plugga! Alltid är det något som känns viktigare för stunden, fast man vet att till slut så är man helt enkelt tvungen att göra det! Något av det jag hatar mest är när man sitter med ett prov framför sig (spciellt om det är på ett annat språk tex; franska som jag ju läser) och så förstår man inte ens vad som står på pappret. Så efter maten får jag ta och peppa mig själv till att sätta mig ner med franska boken.. Usch låter inte kul. Men i alla fall så hade jag tänkt gå och köpa resten av julklapparna idag men hittade ingen att gå med! Så jag gick hem till Tami istället och tog det lugnt, kolla på TV, busade på Gucci (hennes chihuahua) och gick till slut hem när hon skulle åka och handla!
Kolla sötnosen (togs när Stockholm var vitt för 2-3 veckor sen)



lite flört där ? =)
Okej jag måste sätta igång nu. Ha det bra
Puss&Kram


 


Julstressad

hejsan! Jag måste skriva snabbt för alldeles strax börjar Ugly Betty igen (det är reklam) och sen upplösningen för den här säsongen av Desperate Housewives! Efter skolan så gick ju som sagt jag och Agnes hem till mig, ska visa bilde´r från när jag plattade hennes hår:

Innan ...

... Efter!
Kolla bara skillanden, och det blev mycket, mycket längre! Och riktigt fint, visst? =)
Sen spelade vi faktiskt Yatzy ett tag, och Agnes vann båda gångerna  -.-, hah. Men till slut kom min jobbiga familj hem så vi gick till björnsträdgård och började gunga. Och helt plötsligt sitter jag fast i en babygunga! Jag "slog vad" vad agnes om att jag skulle få plats, och jag kom i men när jag skulle ut ...

jag säger bara såhär mycket: jag fick damp..!
Och till slut kom jag upp, efter lite mer än 10 minuter fast, och mina höfter gör fortfarande ont! Hur lyckas jag liksom?
Annars har det väll inte hänt så mycket, förutom att jag har fått värsta julstressen. Flera prov och en massa julklappar kvar att köpa! HJÄLP.. Nu har det börjat igen på TV
Puss&Kram

Rubrik ?

Bonjour! Som ni ser på rubriken så är mitt huvud slut på rubriker! Jag försökte till och med få Agnes på msn att komma på något men hon sa inget bra heller, hah =) It's hard sometimes!

Idag i varje fall så ringde Stefan mig och sa att franskan var intälld så det var håltimme. Och som vanligt var jag försenad så jag var fortfarande hemma när hon ringde. Så då gick jag och la mig i sängen igen! Så himla skönt.
Sen var skoldagen riktigt tråkig.. Och på dom två sista lektionerna då vi hade engelska&svenska så hade någon stoppat in en pennudd i låset så vår lärar blev riktigt sur.. Oups! Så efter skolan gick jag hem, och vid halv 5 gick jag till kören. Och nu sitter jag här hemma, proppmätt och superglad! Mätt är jag för att jag nyss åt och glad är jag för att, det är min hemlighet... Och imorgon är en bra dag till, 4 lektioner, IS-pass, SO, Musik och till sist idrott. Lätt som en plätt!
Och efter det ska Agnes följa med hem till mig. Hon har otroligt lockigt och fluffigt hår (hur fint som helst! I love it =)) så jag ska få platta det! Och sen ska vi bara fika här och ta det lugnt. Men jag tänkte ta och prata med mina kära vänner nu, ha det bra

Längtar inte ni till julen lika mycket som jag?


Dagens Outfit

hey! Idag har jag och familjen tagit julkort! Men jag vill inte lägg ut det efersom jag ser rätt mobbat ut, hah.. Och om ungefär 15 min ska jag gå till Sanna, där hennes faster kommer och hämtar oss eftersom hon bor i Hamarby Sjöstad. Sen har jag ingen aning om vad/var vi ska äta osv. men det kommer bli jättetrevligt! Jag tänkte lägga en "dagens outfit"

 
Jeans: Replay
Kofta: Vila (Ny)
Svart linne: H&M
Klocka: Pappas, herrklockor kan vara så himla snygga =)

Måste dunsta nu, Puss&Kram

Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet

hejhej! Nu är det pausen i filmen Narnia som går på femman ikväll. Tidigare idag så köpte jag en julklapp till Thorgny och mama köpte också en, men jag kan tyvärr inte berätta vad eftersom jag inte är säker på om han läser bloggen eller inte, och dessutom fick jag en grymt snygg, vit stickad, cardigan från Vila (Bild kommer imorgon). Och sen så hann jag också med att dra med pappa till NK och köpa en present till mamma från "grånissen" som hon ska få av mig och Thorgny imorgon bitti! Vi köpte en babyblå liten skål från Rosti tror jag märket hette, min mamma är galen i det och har redan köpt en giganstisk röd skål och en lite mindre lila. Och imorgon tänkte jag och pappa kanske åka in till stan igen då jag ska hjälpa honom hitta något till mamma och sen köpa julklapparna som ska köpas, till bl.a. Sanna, Stefan, Eleni. Och senare vid 15 tiden ska jag träffa sanna och åka till hennes faster Gunnel, dit vi är bjudna på middag!
Olala, nu kom mamma in med smoothie, mums!
Jag satt och kolla igenom mina bildmappar på datorn tidigare och hittade den här bilden, jag la ut den redan i somras men sen har jag glömt att jag haft den.

Kolla vilken liten skitunge man har varit, och elin med =)

Men nu börjar nog filmen snart igen, Vi hörs
Puss&Kram

6 December

hello, jag hade en jätterolig kväll igår med Eleni, Vilhelm & Caique! Vad gjorde vi? Jo allt möjligt. Vi var i Ringen, Skånegläntan, Björsträdgård, hos Vilhelm, på pizzerian, en resturang osv. Och vet ni vad, Eleni och jag delade kompishjärta igår. Eleni I love you sweetheart, happiness is having a sister like you, remember?♥
     
Eleni, Vilhelm, Caique och jag =)

Idag kom "grånissen" igen och den här gången med fint godis från Belgien (haha där mamma precis varit XD) och senare hade jag tänkt få med mamma ut på stan och köpa julklappar till brorsan och pappa! Tänk, bara TVÅ veckor kvar till jul!..
Men kvällen har jag inte bestämt helt än, men något blir det väll i varje fall. Men jag måste göra mig klar nu.
Puss&Kram

Friskis&Svettis

heeeej! Hur är läget? Jag mår in sådär jättebra.. Mådde verkligen dåligt inatt. Men jag blev definitivt gladare när jag vaknade och såg att "grånissen" hade varit där. Och i paketet låg en liten burk med Coconut Body Butter från BodyShop! Den som jag hade sagt så många gånger till mamma och pappa att jag gärna skulle vilja ha=)

Skolan, jo den flöt på riktigt segt fram till lunch. Vi hade ju idrottseftermiddag så jag, Louise och Stefan drog oss efter lunchen mot Friskis&Svettis där vi skulle ha, ja, gympa... När det äntligen var slut så följde jag med Louise hem, vi köpte yogurt och solbullar och satte oss i soffan! Så vi tog det lugnt hela eftermiddagen. Men nu sitter jag här hemma, min pappa kommer snart hem och då ska vi fixa käk sem är det bara att plugga. Till imorgon är det 20 engelska glosor och kunna pricka ut Aberdeen, Glasgow, Edinburah, Ben Nevis, Loch Ness osv. på karta. 
Och jag kan inte en enda så jag har a big problem..

Och imorgon så ska ja träffa Eleni igen. Min bästa vän & syster. Vi tänkte köpa något gott att äta och hyra film på kvällen. Ser fram emot det!

Puss&Kram


Mysigt med Eleni

tjena ! Idag har det varit en jättemysig eftermiddag! Eleni var klar i skolan tidigare än jag idag så hon kom till Åsö och satt med på slöjden. haha hon råkade trassla ihop mina trådar till en stor boll =P Efter det, när vi slutat, sprang vi runt i skolan för att leta efter hennes kusin! Så vi hälsade på honom och tillsammans alla tre gick vi till Elenis mammas jobb på ett café på Hornsgatan. Så vi fick gratis fika där! Gott och mysigt. Men sen var jag tvungen att gå och möta Erica eftersom vi skulle till kören. Men påvägen tittade vi in på Pandora, ojjojjojj vad mycket saker att önska sig till julen! Tja sen satt jag på kören ett par timmar och sen har jag tagit det lugnt här hemma! Rätt meningslöst inlägg I know haha men jag ville bara hålla bloggen uppdaterad! Vi hörs imorgon igen, Puss&Kram, sov gott =)

From school today


Julklappar

hej=) Det blir bara ett kort inlägg eftersom jag måste plugga till engelska"prov"ett imorgon..
Det var en riktigt enkel skoldag idag! Vi började 09.50 och kollade hela lektionen fram till lunch på "Bend it like Backham" sen lunch, efter det musik och till sist idrott! När vi slutade vid halv 3 så åkte jag och Stephanie in till stan, eller rättare sagt Åhléns City. Där blev det julklappar till Anjelika, Princess och 1/3 av Louise's julklapp!
    
Så nu är lite klart inför julen iallafall! Nej nu måste jag verkligen sätta igång med läxorna, inte roligt men det måste göras.
Och det måste vara klart innan kl.20 då Ugly Betty börjar och sen får man inte glömma dom Desperata Hemmafruarna!
Puss&Kram

Måndag

hej sötisar! Idag startade ämnesveckan.  Så vi drog igång med att bygga en "engelsk stad" i papp. Det blev rätt snyggt faktiskt! Så på lunch rasten gick jag, Stephanie och Louise hem till Louise! Vi gjorde våfflor, och hade vattenkrig.. *inga komentarer =)* Och louise var sjuk och hade ont i huvudet så hon stannade hemma och jag och Stefan gick tillbaka till skolan där vi kom försent och vår lärare blev skitsur. men men.. Efter skolan gick jag hem och halvsov, sen träffade jag Erica och vi gick tillsammans till kören som började tidigare än vanligt, alltså 16.30. Efter kören gick jag hem för att ta det lugnt, det blev inte så myclket sömn i natt. Javisst ja imorse fick jag och brorsan presenter! Dom var från "grånissen". Man hänger fram en vante under hela december och någon gång då och då under december så idag fick vi var sin "snurra" som det står ett värmeljus under. Värmen gör att "snurran" börjar snurra! På min är det silvriga snöflingor och på brorsans pepparkaksgubbar! Hur fina som helst under julen =)

Imorgon blir det city med Stefan! Vi tänkte åka in efter skolan och kolla runt på lite julklappar till vänner och familj. Och kanske ta en fika , heh =)

Nu ska pappa kolla något här på datorn
Puss&Kram

älsklingarna, fråga inte varför dom ligger på golvet! I have no idéa XD

RSS 2.0