Gästinlägg 29/6

Tjo allihopa!
Hej det är jag, Thorgny (Ylvas Storebror) som skall göra ett litet "gästinlägg" här på ylvas blogg...
ja... vad ska jag skriva? allt jag kan säga är att ylva är galet bestämd av sig! haha, nu tex så måste jag skriva hur gullig och bra lillasyster hon är... men det är hon ju, så det kan jag inte ljuga om!
söt som en lakitsstång som jag brukar säga... men det finns en sak som oroar mig litegrann... det är så att det finns en eller tillochmed två pojkar som är lite "förälskade" i ylva! hjälp! det är inte alls bra... det skulle ju vara lite jobbigt om hon blev med barn eller nått, hon är ju bara 12 år (eller?) haha, fan jag vet ju inte ens hur gammaö min lillasyster är! det är ju inte så bra...

om ni ej är snälla mot ylva så kommer jag inte med några julklappar tiller! (jag menar ju inte att hota er eller nått) men det visste ni inte, att det är jag som har varit jultomte hoss er i alla år! utan att ni har vetat att det var jag, pluss att ni ej inte viste vem som var jultomte, höhö (som jag brukar skratta på julaftonskvällen) det vet ni väl!

godjulpåer! det har varit kul ATT skriva i en blogg (jag är ganska van ska ni veta) jag har själv flera bloggar där jag kritiserar olika leksaker som inte e bra för barn! tex jojjon! det är en skit sak!  bara så ni vet så heter min blogg: tomtebloggen.nu  PS: man kan få små presenter om man blir medlem! jippi >_<

ja, nu blev det lite långrandigt det här... det ber jag om ursäkt för!

godnatt och sov gott mina vänner! puss på er<3<3<3


Söndag 29/6

Tjena! Nu är Elin är, jippie! Hon kom vid 16.30 idag med hela sin familj!   Dom stannade och fikade ett tag och åkte sen hem och lämnade kvar Elin, hah. Nu stter vi självklart framför Spanien-Tyskland finalen, jag vet inte vilka jag hejar på, spanjorerna är ju skit snygga, men tyskarna är ändå tyskar! Jag får se! I natt ska jag och Elin kolla på massor av Vänner, vi kommer garva extremt mycket, jag lovar! Vi ska strax äta kvällsmat, men nu kan jag nog inte skriva mer, man måste ju hänga med i matchen! Puss!

Lördag 28/6

Hejsan! Idag händer inget heller, fast solen skiner så jag har passat på att sola lite iallafall! Längtar verkligen tills imorgon när Elin kommer.

Nu tänkte jag passa på att tipsa vilka märken, produkter m.m som jag tycker är av bra kvalitet!
Jag gillar märket Kanebo, deras sortiment är verkligen något jag fallit för. Jag har tyvärr bara en concealer och en vattenfast marcara, men min mamma har läppstift, läppennor, tvål m.m som hon också tycker fungerar väldigt bra!
(Produkterna är också snygga och stilrena på utsidan!)

Sen är det Laura Mercier, jättesöta färger på läppstiften! Jag har ett mellanrosa som jag älskar!

Något jag också älskar är min underbara Diesel Parfym!  Ni som har den vet vad jag pratar om!
(Den har ju också ett fint litet stickat hölje)

Alla känner väll till The Body Shop's produkter, allt doftar underbart! Jag gillar speciellt deras Body Butter och Lip Butter! Dom hör ihop med en smaskig serie, nästan alla slags "fruktdofter" finns. Jag har en "passion fruit lip butter" och en "papaya body butter"
 
Nu har ni fått veta lite om vad jag tycker om att använda. Vi hörs!

Fredag 27/6

Helluu! Idag har inget speciellt hänt heller... Förutom att vi åkte och handlade, spännande va?! Men iallafall så har jag bestämt mig för att börja skriva om "Dagens Outfit" för att fylla min blogg lite mer.

DAGENS OUTFIT
Tunika: Grå, Svart randig, JC
Tights: Svarta, Gina Tricot
Tjocktröja: Svart Lyle&Scott, M
Q
Skor: Vita ballerina, Björn Borg

Nu ska jag slappa lite innan mamma fixar i ordning efterrätten, vattenmelon, Dumble Snacks & Bilar! Sen får vi väll se om det går något roligt på tv ikväll som vi kan mysa framför!

P.S Jag fick precis reda på att Elin ska sova här Söndag till Måndag! Jag längtar redan ihjäl mig!!

//Kram

Torsdag 26/6

hejsan! Dagen igår blev jättelyckad. Bikinin var perfekt och vi hade hur kul som helst på badet. Men tyvärr kommer jag inte få träffa min kusin innan söndag... Men då ska kanske jag ska sova hos henne, och det blir ju kul! idag har jag verkligen inget, inget, inget att göra. Min brorsa är tråkig, min enda kompis som jag kan cykla till är Linn som är bortrest på semester någonstans... Och mamma kommer väll vilja att vi hjälper till ute i trädgården. Jag saknar verkligen Stockholm och alla mina kompisar, det finns ju alltid något att göra där eller någon att träffa... Men konstigt nog är tydligen alla bortresta för ingen är inne på internet längre. Men idag får jag väll läsa, spela TheSims2, snacka med min kusse eller nått. Den här dagen kommer gå lååångsamt känner jag. Okej nu ska jag sluta deppa och hitta på något att göra, vi hörs senare:)

Onsdag 25/6

God morgon kära läsare! Mamma kom nyss och väckte mig... Nu sitter jag vid datorn och har inget att göra. Om en stund ska jag kolla på Blue Water High.  Efter det måste jag göra mig iordning för att vi ska åka och hämta upp min kusin som bor bredvid Vänersborg (30min härifrån) Och efter det ska vi åka in till Vänersborg och jag ska få min efterlängtade bikini!! Sen åker vi till Vattenpalatset där mamma lämnar av mig, Thogge(min brorsa) och Elin så vi får bada där! Det är väll min dagsplan! Jag ska dra och äta lite frukost nu, ha en bra dag!

Måndag 23/6

Heeeeeeeej! Nu är jag här igen och ska sammanfatta min vecka på Lyrön hos Sanna! Det hela började ju med att jag och min pappa mötte upp sanna och hennes mamma på centralen, sen hjälpte pappa oss att komma ombord med all vår packning (två 12-13 åringar som ska vara borta några veckor ouff, mycket väskor). Efter det väntade ungefär tre timmars resa till Göteborg med tåg. Väl framme i Götet så kom sanna mormor och mötte oss med bil. När vi hade fått in all vår packning i bilen (Sannas mamma glömde en väska på tåget och var tvungen att leta ett tag efter den) så bar det av i en och en halv timmas resa till själva Lyrön.
Här är lite bilder från vackra Lyrön!

      
   
Nu är ju det här bilder från hamnen fem minuter bort från huset, jag fick tyvärr inga bra bilder på huset! men men... 
Restan av dagarna slappade vi, byggde en flotte, solade och lekte med sannas hamster      
på torsdags kvällen kom sannas sannas moster och hennes familj (hennes man, två söner typ 17 och 19 år och hennes dotter agnes 14 år) till Lyrön. Först var det ju välldigt blygt och stelt för jag kände ju ingen av dom men dagen efter, på midsommar, blev allt mycket bättre! Agnes fyllde 14 år den dagen och vi var på dans runt stången på efter middagen! På kvällen gjorde vi gojs som är en slags chokladröra av grädde, kakao och socker som man blandar till lite kladd som agnes och sanna uppfann för ett tag sen! Jättegott! Och vi klädde en mini-midsommarstång med blommor och blad på dagen!

Och till slut på löragen kom min familj i bil och hämtade mig till mitt landställe i Dalsland och här är jag nu!
Sist men inte minst så åkte min pappa tillbaka till stockholm idag i buss som gick från Vänersborg... Han måste tillbaka och jobba eftersom han har ett ganska betydelsefullt jobb. Men om två veckor kommer han tillbaka! Och efter vi lämnat pappa så åkte vi in till stan och åt pizza till lunch, gich i lite affärer och handlade på Ica Kvantum! Dessutom hittade jag en SKIT fin bikini på Intersport som är brun med vita prickar på för 149kr delen! Jag kommer nog få den av mamma, hon tyckte också om den! Nu ska min brorsa låna min datorn så jag måste logga ut nu
//Många Kramar

Söndag 15/6

heej! idag ska jag fortsätta att vila eftersom jag ju inte vill vara förkyld! Igår blev det inget av med Ringen men kanske idag, fast först och främst måste jag packa inför hela sommaren... suck!! Imorgon drar jag från Stockholm!! Jag vet tyvärr inte om jag kommer kunna blogga på den här veckan som kommer för jag får se om jag tar med datorn till Sanna. Annars sammanfattar jag veckan när jag kommer hem! Efter Lyrön ska jag direkt till mitt landställe som ligger i Dalsland, kul va? ... Det är ju dött där och det finns bara tre kompisar som jag kan vara med där!! Fast vi kommer nog någon gång i sommar åka till Liseberg och det blir ju kul! Nu kan jag inte skriva mer för mamma har gjort i ordning varm choklad med grädde, mums!

# Dagens Höjdpunkt- Jag kanske får gå i affärer!
# Dagens bottennapp-måste packa, packa, packa...
# Dagens fråga-kommer jag hinna gå ut??
# Dagens undring-kommer jag få ont i huvudet idag igen?
# Dagens sköna-det är soligt ute:)
# Dagens jobbiga-jag är förkyld..
# Dagens plagg-blir nog en tunika!
# Dagens frisyr-uppsatt
# Dagens låt-Girls just wanna have fun
# Dagens bloggare-cornelia (corney.blogg.se)


Lördag 14/6

Idag regnar det, jättekul.. Jag är förkyld och min hals dödar mig. Igår kväll var det skit skumt, jag fick en massa utslag i ansiktet, speciellt runt ögonen. Först trodde mina föräldrar att det var soleksem men sen kom vi på att jag nog är allergisk mot jordgubbar för det var utslag på benen också... och jag som älskar jordgubar:( Aja sånnt är livet! Idag ska jag bara vila mig och gå med mamma till ringen men inget annat speciellt, på måndag åker jag ju till Lyrön med sanna, det är hennes landställe utanför Göteborg ungefär. Jag kommer inte på något mer att skriva så jag hoppar nog in i duschen nu!


Fredag 13/6

Heej! Idag har jag först varit med Sanna i Sickla Köpcenter och jag köpte ett par badshorts, thada!

                                                                   
                                                                                    
Jag hade exakt lika dana förrut men smart som jag är så tappade jag bort dom någon gång i vintras så nu köpta nya!
Och efter det så åkte vi tillbaka till söder igen och mötte upp Nora vid medis för vi skulle på på bio, den började kl.16.00 så vi träffades 15.45! Och vi såg filmen "What Happens In Vegas" Den var jättebra!


                                                                    
//TREVLIG KVÄLL

13/6 Test

Hejsan, jag har inget att göra just nu så jag sitter i soffan och har tråkigt så jag tänkte göra ett sådant där "självtest" som alla har på sina bloggar!

Test

HUR DUM ÄR DU?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4

(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det HAHA
( ) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat

summa: 4

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion..
(x!!) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.

summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt (japp, väcka brorsan!)
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 3

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen

summa: 2

RESULTAT: Får du 18 eller mer betyder det att du är dum!

yes, jag fick 16 så jag är inte helt dum!!

byebye!

Torsdag 12/6

God morgon  alla sömntutor! Här kommer lite "fin fina" bilder på min kusin Erik!



                                                  

Nu ska jag kolla på Vänner med min brorsa, äta frukost och sen göra mig i ordning för att jag ska vara hos Sanna
kl.13.00 och då ska vi åka till hennes faster som bor i Hammarby sjöstad så vi tar båten över dit och då ska jag gå och köpa en blomma till hennes eftersom hon fyller år idag, jag har redan valt vilken! Det är vita små blommor och typ gult i mitten och en står i en jättesöt liten kruka och så är det en låtsas fjäril i den som är rosa! :) aja bloggar ikväll
//KRAM

Tisdag 11/6

Hej sötisar!

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har haft mycket på gång! När jag sov hos min kusin så hade vi iallafall jättekul. Vi cyklade och badade, jag puttade ner hennes brorsa (min andra kusin) Erik när han precis hade torkat och satt på bryggan, gissa om han blev skitarg.. hehe. Senare på kvällen var hennes föräldrar ute så vi tre var ensama. Vi kollade på en skitläskig och bra film och senare klädde jag och elin ut erik till tjej, jag ska lägga ut bilder imorgon! Han såg så jävla gay ut, haha.

I måndags var jag, Sanna, Nora, Caique, Thomas, Thomas strorebror David, Vilhelm, Axel, min lärare Max och min idrottslärare Pia på Gröna Lund. Vi hade faktiskt ganska kul, och Caique vann en sånn där stor basketboll som jag fick! Är det inte gulligt? :)

Och Igår var det skolavslutning, skönt!! Fast jag kommer sakna mina klasskompisar och min lärare men livet går vidare! Jag ska ju börja i Åsö klass 7B till hösten och jag ser fram emot det!

Och idag var jag och Sanna hos hennes faster Gunnel. Gunnel bjöd oss på lunch på en fiskrestaurang och sen handlade vi mat. Efter det åkte vi hem till henne och hjälpte till och städade i hennes lådor i köket och hämtade blommor i en blommaffär åt henne. Så vi fick lön, 50kr i timmen och vi höll på i 3 timmar, alltså fick vi 150kr var, inte illa va? Så imorgon ska hon ha en släktträff för att hon fyller år imorgon. GRATTIS! Jag och sanna ska hjälpa henne att servera imorgon kväll och förbereda och duka innan och då får vi lön också! Men nu ska jag gå och göra mig i ordning, jag har en lång dag framför mig som är full av arbete.. Jippie!! Det ska bli jätte kul! :)
//PussPuss Godnatt <33

Lördag 7/6

Hej igen alla! Igår hände inte mycket, min moster och hennes man har också kommit hit till Dalsland nu och dom vuxna jobbar för fullt i trädgården och med huset! Jag och min brorsa slappar mest! hah. Idag efter lunch så ska min pappa köra mig till min kusin(bästis, syster, själsfrände) och där ska jag sova över, det ska bli otroligt extremt kul!! Hon har kanin, katt, hennes två syskon erik och Jonas, studdsmatta, bubbelpool, hängmatta, massa cyklar, gungor alltså nästa allt som ni hör! Och självklart så kommer vi antgligen kolla på någon American Pie film, det gör vi alltid när jag sover hos henne och så ligger vi och asgarvar när något ackäligt händer, så gissa om vi skrattar mycket! I alla fall så ska jag ut nu och öva på att cykla på min enhjuling, jag börjar bli bra så jag håller bara pappa i en hand nu. Låter fånigt men det är verkligen skit svårt. Aja, jag tror inte jag kommer hinna blogga mer under helgen men jag gör nog det på måndag! Och på måndag blir det grönan med min lärare max, idrottslärare Pia, Nora, Caique, Vilhelm och Thomas! // TREVLIG HELG <3

Torsdag 5/6

hej! Sorry att ja inte har bloggat, jag suger på det jag vet!! men det har inte hänt mycket förutom att jag har blivit kompis med min älskade tami igen!! (vi har bråkat i ouff, typ ett år eller något!) Och nu är det bara en dag kvar i skolan!! Igår gick jag, min lärare max och några till och köpte MASSA godis m.m och sen kollade vi på film! Vi köpte en back med läsk, 6 chips/ostbågar påsar och fyra kilo godis. Det kostade 500kr från klasskassan! hehe! Och idag hade vi sexornas avslutningslunch. I vanliga fall brukar femmorna severa alla sexor men det blev inte så. Men maten var jättegod i alla fall. Stekt potatis och kyckling , och chokladkaka med vanlijglass till efterrätt! mums! Nu sitter jag i bilen med min bärbara dator och har bara 44 min kvar!!! :( jag är påväg till mitt landställe i balltorp och vi kommer vara framme vid 21 ungefär.. och på vägen så köpte min pappa och brorsa en enhjuling för 400kr (helt ny) som vi ska lära oss cykla på! Förhoppningsvis så kommer jag träffa men kusin (bästis) i helgen!! aja vi hörs
//PUSS

RSS 2.0