*

När man börjat må bättre, till och med börjat äta lite igen, så får man nackspärr istället. ÅHH!!!

MorsningKorsning


God morgon på er, eller vad man ska säga! Jag mår mycket bättre idag...!
Jag har klagat lite här hemma på min mobil som börjat ge upp. Jag har ju ändå haft den i snart 2½ år! Så mamma tycker att det är dags att byta ut den... Då är det bara att börja leta igen. Nu har jag ju en Sony Ericsson S500i som faktiskt varit grym fram tills nu. Men då är frågan, ska jag ha en touch? Uppfällbar? "Vanlig"? Uppskjutbar? Sony E. eller något annat?

Crap

Jag kom aldrig iväg till Orsa. Vaknade halv 4 i natt, mår skitdåligt. Har inte ätit något alls idag, bara sovit. Magen krampar, ryggen värker och huvudet dunkar. Hejdå datorn och omvärlden, hej mjuka sköna säng.

jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen


Hur fint?! Bild lånad från den här tjejen. Googlade på "jag gjorde upp en eld......." och volià, hennes bilder kom upp.

Förhoppningsvis är pappa på väg hem snart, vi måste städa här innan mamma kommer hem imorgon från sin jobbresa känner jag. Det ligger små prylar överallt!  Ska strax börja packa inför resan till Orsa imorgon!
See you later aligator


Hey let's move your hips

Tjena! Det har gått ett par dagar sen sist, ähh vad ska jag säga. Allt rullar på! Igår sov Sanna här, hon lärde mig laga Kyckling Tikka Masala och sen kollade vi på "Love and other disasters" (dessutom tvingade hon upp mig SJU!! i morse på min sovmorgon för att hon skulle till skolan, hehe...).

Idag började äntligen min dans! Damn, det var grymt =). Liten grupp och bra lärare. Efter drog jag och My hit och jag fick visa mina nya Kyckling Tikka Masala skills i köket!

Nu har jag pluggat ett par timmar och känner att det börjar bli dags för sängen. PUSS

True blood...


Är awsome... Haha, det har varigt en super skön och väldigt avslappnande eftermiddag kan jag lungt säga! Och jag vill gärna sluta blogga nu så kan Ylvis ta hand om min axel, den gör oont hehe ;)
Vi hörs sen för nu ska jag kittla Agnes..säg inget hihi *tittar lömskt på Agnes :P*
Pussar Anna!  

Haiti

Jag har självklart varit med och skänkt pengar till katastrofen i Haiti. Det handlar om så lite pengar för oss, men det räddar liv.

200 kr: SMS:a AKUT200 till 72900
50 kr: SMS:a AKUT till 72900 eller SMS:a katastrof till 72950.
10 kr: SMS:a 10katastrof till 72950

Så vara generösa nu och dela med er, ni kommer inte sakna pengarna! ♥


Sleepyhead

Blä, när tänkte solen titta fram i vårt kalla Sverige igen? Jag går upp som en zombie ur sängen varje morgon, klär på mig medans hjärnan fortfarande sover och vaknar när man möter -1000 utanför porten. Då går jag på helspänn hela vägen till skolan för att inte halka. Jag är som Bambi. Lovely...

Idag har jag i alla fall suttit på lektioner med en lärar som helt seriöst är ett levande sömnpiller. Sen konfan med goda bullar och sköna soffor = sömnfaktor där också. Nu ska jag göra lite franska och sen tänkte jag stupa i säng.

true nature



Bilder tagna härifrån.

Jag är vaken. Eller nästan. Ska lägga mig och vila ögonen en stund till och sen ringa Sanna. Vi kanske ska åka skridskor! Jäkligt roligt i såna fall, det var flera år sen jag åkte sist.

Love y


Det som göms i snö

Tjaba people! Har vait hemma en stund nu, käkat varmkorv och spelat Crazy Taxi. Var ute på stan med mami förut och köpte bl.a. skinnväskan och lite produkter på The Body Shop.

I know, den är stor. Men perfekt för en A4-mapp och skolarbete. Jag är nääääästan bestämd att ha kvar den.

Nu ska jag käka middag och sen ta bussen ut till min kära vän SteffKeff. Ha en fin kväll♥

söt som socker


Fotade Agnes idag med Pentaxen.

Ska strax springa ut och hämta käk från PizzaHut och sen blir det Wallander med brorsan. Mår bajs så jag stannar i soffan ikväll! Haha.. ;)

winter '10

Tjeeena. Jag ska slänga i mig lite lunch och dra till skolan. Kom precis hem från sjukhuset, har ju problem med min hals. Läkaren var i alla fall jättetrevlig. Men nu är det tydligen bestämt att jag ska sövas ner för att dem ska kolla min hals och magsäck eller något i den stilen. Inget jag ser fram emot men jag slapp i alla fall blodprovet!!



Jag har på mig svarta ribbade strumpbyxor, ett vitt fodral från GinaTricot (nytt!) och mammas kofta från Hunkydory.

Come close

Tjoho! Nu är jag hemma igen, gick en runda på stan med MysanPysan efter skolan. Gick i butiker, fikade och kollade efter praoplats. Var nära på att få på Pandora, men tyvärr blev det ett nej till slut. Jag vet inte hur det blir med fotografen, har inte fått veta om veckorna passar än. Men annars har jag, nästan garanterat, en plats på ett café vid Stureplan. Världens skönste människor jobbar där! Ett av mina favoritställen. Tänkte åka in dit en snabbis imorgon och prata med dem.


Hittade en väska på Åhléns här om dagen. Fast bilden ger inte väskan rättvisa, mycket snyggare i verkligheten. Den koster en tusen-lapp, men jag tycker att det kan vara värt det. Har ju inte köpt någon väska sen våren 08!!! (jag hatar att köpa väskor. Tråkigt att lägga pengar på).


Föredrar datorn igen

Tjeeena. Guess What? Jag har blivit sjuk igen. Fan ta vintern och dåligt imunförsvar. Jag mår i alla fall betydligt bättre idag, ingen feber! Så när jag piggnat till mitt på dagen tog jag och mamma en snabb tur till biblioteksgatan, jag kände att jag behövde röra lite på mig. Köpte inget speciellt, lite basics på Diesel. Sen kikade jag också på ringarna inne på Thomas Sabo.

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska köpa en, och i såna fall vilken... Tror jag måste känna lite mer på dem först, det är ju väldigt mycket pengar för en ring!


Redy, set, go

Hej på er! Sista dagen av lovet... det känns fett tungt. Jag har i alla fall bråttom nu, kom precis ur duschen och ska snart möta upp My. Vi ska lämna in våra papper till dansen. Det känns som om jag gått upp säkert 5 kilo under julen så det ska bli skönt att börja dansa igen! Efter det drar vi hem till mig och ... käkar, haha! För runt 13-tiden hämtar Steffi upp mig och vi åker till Heron City och ser Avatar (3D ofc). Jag fullt upp som ni hör. Later♥

 

P.S Jag har nästan fixat praoplats hos en fotograf. Alltså i en fotostudio. Yeees, nu håller jag tummarna! =)


Rock Nativity

Tjeeena! Jag har spenderat dem senaste dagarna med att shoppa med My och öva inför en musikal som går av stapeln i morgon. Jag blir snurrig av alla noter och texter och mitt huvud ekar "follow the star....." dygnet runt. Nästan. Typ. haha! Musikalen heter i alla fall Rock Nativity och vi övar ca 8 timmar om dagen. It's crazy!

Måste dra mig tillbaka, tänkte hoppa in i duschen och gå och lägga mig tidigt. Känns som om jag aldrig sover nu för tiden!

Ta hand om er♥

20100102

Hej på er! Har ni tänk på att det är ett palindromdatum idag (=det blir samma ord (i det här fallet samma sifferkombination) både fram- och baklänges), 20100102? Något att tänka på ;)

Hela dagen har jag varit med Sanna, hon köpte sin lilla Flopsy Vanilla B. En helt vit kaninunge alltså, haha. Så gaaalet söt! Bilder lär väll komma någon gång i framtiden.

Right now:

Brorsan kofta (yes I love hi's stora stickade koftor BIG time!) och fina pandora-armband.
Nu ska jag glo på tv med the familla. Küss <3


Götakanal 3

Hello =) Kom hem för en stund sen från bion. Var med T och såg Götakanal 3. Helt okej, inte wow-känsla men götakanal-filmerna ska man ju liksom ha sett. Det roliga var att vi köpte en 1,3 L cola, hej fetma!



iPoden pumpar musik och Facebook underhåller mig med spel just nu. Jag är patetisk.
Godnatt <3


RSS 2.0