Uppsala here we come

heej =) Jag är på toppenhumör, eftersom om lite mindre än en timme kommer steffi hit och pappa kommer och hämtar upp oss och kör till Uppsala! Jag vet inte exakt när vi åker därifrån men runt 16-tiden tror jag. Då blir det direkt hem till Steffi och springa iväg och köpa grillkorv och bröd och möta upp dom andra, så jag går se om jag hinner med någon mer uppdatering idag, annars hörs vi imorrn! Puss på er.

Outfit:
Skinnjacka, Jofama (SheStore)
Kofta, Lollos
Vit fodralkjol, Gina T
Linnen (som inte syns) från BikBok
Väska från H&M
Sjal, öhm nån liten butik i Ungern!
Smycken, från Pandora, Läderband, marknad i ungern, örhängen från VeroModa.

rubrik ?

Tjena! Jag är så jäkla speedad just nu. Skolveckan för min del är slut eftersom jag och Stephanie drar till Uppsala imorgon! Fan vad härgligt =) Och sen är planerna lite ändrade så jag, steffi, frida, jonas och adam grillar och sen möter vi upp lollo och ett par av hennes kompisar, niclas och hans kompisar vid majbrasan i Tyresö istället. Gud vilken grym dag det blir. Yes jag blir väldigt glad av små saker!


Finns inte så mycket mer att berätta, jo jag hade franskaprov idag. Tack gode gud att lilla Kelly smart-ass sitter bredvid mig! Vette fan hur det hade gått utan henne, heh...
Jag ska gå och plocka fram kläder jag ska ha på mig imorrn, snacka med mamma om fickpengar osv.

Fan alltså

hej! Usch jag är sur..... Solen skiner och det är 18+ ute. Och vad gör jag? Sitter inne och pluggar, eftersom jag "glömde" att göra det igårkväll, medans mina vänner är ute på stan i solen. Wellwell, ska försöka tänka på nu på torsdag istället då jag ska till Uppsala med pappa och kanske Steffi. Och på kvällen grilla med bl.a. steffi, niclas, axel och frida och senare dra till majbrasan. Nice! =)

Should I understand this?! Un hit och une dit...

answer

tjenatjena! Jag kom hem för en liten stund sen från att vara ute med Erica. Love that mongo♥

Såg att jag hade fått komentaren "Varför har du ingen pojkvän?". Jaa du, jag trivs jäkligt bra med att vara singel då det var svårt i somras när jag var tvungen att bryta med the old one. Visst jag saknar att få kyssar från någon som gör en knäsvag men man blir väl sådär sommarkär fler gånger i livet? Mina vänner säger att jag var dum i huvudet som gjorde slut, men det valet är redan gjort och det är länge sen. Jag tänker inte så mycket på det och kanske någon dyker upp i sommar? =)

Nu måste jag plugga franska...... har prov på onsdag och vad kan jag? Nada!
Puss


Gammal bild på mongo Erica och jag =) Love you.

Picknick

hej! Idag hade jag och min gullunge Anjelika picknick! Fan vad nice det var =) Vi åt Ben&Jerry's, frukt, muffins och festis. Efter en timma eller två började vi gå. Och shit, vi gick och vi gick tills benen blev ömma! Men låt bilderna (tagna med Anjelikas systemkamera) tala för sig själva:
jag





Sådär, det var några! Nu ska jag springa och hämta sushi.
See you later, aligator

clock




Mitt nya fina klockhalsband.
Klocka - Second hand, Kedja - Imemy

"Vad har hänt?"

Dåså, jag är hemma från stan med Steffi! Jag köpte bara nya leggings, men steffi köpte shorts och lösnaglar. Skitsnyggt efter att jag hade satt på dom!

Jag skrev ju i ett inlägg att om någon undrade vad som hänt med mig och eleni så var det bara att fråga. Men kan inte skriva detaljer eftersom det är ca 1000 sånna.
Det började innan jag åkte till Ungern. Jag skulle få låna Elenis skor och hon svarade inte när jag ringde/sms:ade under hela dagen, och medans jag hade gympa svarade hon och trodde att jag dissade henne. Men vi löste det och dagen efter hade vi tydligen bestämt att vi skulle vara med varandra efter skolan, dagen innan jag åkte. Men jag hade glömt bort det, dum-ass, och jag skulle på bio med Steffi. Eleni blev ju såklart skitsur men jag tänkte bara att det var PMS och att det skulle gå över. 
Men när jag kom hem från Ungern var hon lika sur och bitchig mot mig. Så jag undrade hur länge hon kunde ha pms egentligen? Haha nej men jag ville träffa henne face-to-face och snacka istället för nått jävla sms bråk. Jag är tillräckligt mogen för att våga säga vad jag vill på det sättet och inte genom en liten display. Men hon ville inte träffa mig och jag ringde upp henne och frågade vad jag hade gjort, men hon hade inget att svara och la på(?). Till slut blandade hon in en tjej hon snackat så sjukt mycket skit om.

Dagen efter satt jag och mina vänner nere i omklädnings och väntade på att gympan skulle börja, och elenis hade precis slutat och hon gick förbi mig utan att kolla på mig. Men däremot hennes "kompis" ställde sig framför mig och frågade om eleni kunde få tillbaka sina skor medans eleni själv stog tre meter bort alldeles tyst. Hahahah, moget? =)

Senare på dagen skulle hon hämta dom i mitt skåp och vi började ju såklart tjafsa. Jag sa till henne att hon fan inte hade nått att vara sur på mig för men hon tyckte det. And why? Jo för att jag inte hade varit med henne en gång. Det slutade med att Louise bad henne trycka upp hennes skor i arslet. Och eleni frog till: aa och ni har säkert skitit i dom.

Ja det var väll ungefär allt. Men helt ärligt bryr jag mig inte om henne. För ett år sen hade jag gjort det, men inte nu. Jag har ett liv som jag trivs sjukt bra i, dessutom är jag skitsnygg och har lätt att få vänner och killar bara jag vill det. Jag har vänner som älskar mig och en underbar familj som är långt ifrån perfekt men som stöttar mig i alla lägen.


Sunnysunny

hej solstrålar! Ser ni vädret ute? Jag sov hos Nora igår, vi tillbringade hela natten framför "Brudens bäste man", "Whit Chicks" (äääälskar den filmen!) och Vänner. Jag vaknade 06.30 av att Noras katt spann och sen började slicka i mitt öra. Haha, men jag somnade om jag vaknade ett par timmar senare. Gissa vad frukosten blev? Godis såklart! =) framför ett par avsnitt till av Vänner. At last, gick vi upp gjorde i ordning mjukost macka och cola och satte oss på ballkongen, solade och fan vad mysigt det var! Men nu ska jag duscha, klä på mig och möta Steffi som är påväg till söder. Ciao♥

Klippning

hej! Fan asså, huvudet dunkar och jag känner mig trött och grinig. I eftermiddag var jag i alla fall och klippte mig. Helt ok. Ingen större skillnad! haha, bara ett par centimeter kortare och fräshare! Frisören räckomenderade att balsam till mitt fina hår för att behålla det lika mjukt och starkt som det är naturligt.


Shit vad stor den blev, well well, precis när vi hade slutat kom två tjejer från min förra klass till Åsö för att träffa min "ex bästis" Eleni (om någon nu skulle undra vad som hänt är det bara att lägga en komentar. Jag gjorde inget fel och har inget att skämas för). Men så gick dom förbi när jag var ute och sa hej. Dom var sig lika, ingen större skillnad! Kul att träffa er ;)

Efter frisören gick mami och jag runt i butiker, kollade på ett par bruna pumps i skinn! Skitsnygga men får se.. Och så köpte jag ett hårband. Efter det sa huvudet stopp och vi drog hem.

Kram, ska käka nu och kolla på "Jag är med i japansk tv-show" med brorsan. Love that program.♥

Happy

Hej bloggen! Fan vad glad jag känner mig! :D

♥ Jag har en grym helg att se fram emot, vädret ska vara på topp och jag ska umgås med vänner!
♥ Jag har inga läxor ikväll, eller till fredag, så jag ska hoppa i pyjamasen och mysa med mamma framför tv:n tills jag somnar. =)
♥ Imorgon ska dom klyvna topparna bort! Japp jag har klyvna toppar, men imorrn ska jag till frisören! Något snobbigt (men bra) ställe i Götgatsbacken som mamma ska släpa med mig till. Funderar faktiskt på snedlugg, så vi får se hur det blir! (Tyvärr missar jag dansen... :'()
♥ Jag har insett vilka "vänner" som jag ska skita i. Vafan dom gör mig ändå bara dålig. Man kan aldrig ha för många vänner, och jag har såpass många att jag inte behöver några "vänner"!

Helt enkelt, livet leker och jag trivs jävligt bra med mig själv. Måste gå och göra mig klar innan filmen är slut.

Bild från Påsklovet. Puss

Sanna och Ylva i köket

Nu ska jag och Sanna baka! hahah "American muffins" med olika färger på glasyren och hjärtströssel! lovley=) uppdaterar med bilder när det är klart♥



Done!

hahahaha! Så sant som det var sagt Sanna, hehe..


tss.. Tagen på bar gärning?

Härliga va? =) (taget av min mobil kamera, så kvaliten suger!)

Nu är jag ju hemma så jag ska snart springa ut och köpa sushi till Ugly betty och sen festa på ett muffin till Desperate Housewives! =)

wannabe kenza?

Nu är jag hemma och skulle egentligen käka, men på bussen hem läste jag i boken "kyrkdjävulen" som vi fått i läxa, fyfan vilken äcklig bok. Jag trodde jag skulle spy på bussen. Så byebye middag..

Btw, komentarer som "wannabe kenza"? Och sen dessutom vara så feg att skriva det anonymt? Förlåt men, wannabe kenza in my ass! ;)


Havet to go! Au revoir♥

En dag med Steffi är som en godispåse och en korv!



Hej! sitter hemma hos steffi som nyss brottade ner mig... Vi har fettat oss i varmkorv (fan jag har börjat äta varmkorv hela tiden!), godis, äckliga muffins och läsk som vi köpte på STA-tåil, statoil, och sen drog vi iväg på en promenad. Ska strax dra mig mot bussen och åka hem från Tyresö.

hahahaha föresten, ser ni att Steffi har bränt sig i solariet? XD har mobbat henne hela dagen!
puss från oss =)

fet man (sagt by steffi)

hahaha, sitter i datasalen och ska skriva om något djur på NO men hittade istället en helt sjuk video!
hahaha, enjoy!

Svar på frågor

hej nu är konserten klar! hahaha....

Jag kom på att jag verkligen inte orkar svara på en massa frågor just nu, så jag godkände dom 5 första och får se om jag svarar på några fler någon annan gång! =)

Om du skulle förändra något med dig själv vad skulle du ändra på då? :)<3

Svar: hmm.. Min längd såklart! Fan jag är ju inte ens 1,60. (men snaart! :D)

Vem gillar du bäst , blondinbella, kissie, desiree eller paulina ?

Svar: Blondinbella är bara för mycket. Hon är 17, SJUTTON?! Och beter sig som en 30-åring!

Desiree och paulina, nejnej stackars små fjortisar! Fattar verkligen inte hur dom av alla lyckats bli så kända? Jag tycker dom är så jäkla wannabe kissie och helt enkelt inte kommit på nått eget. Sad.

Från början tyckte jag inte alls om Kissie, men ju mer jag kikat in på hennes blogg så tycker jag att hon verkar riktigt härlig! Så Kissie tycker jag är bäst av dom 4.

Vem är din förebild? :)

Svar: Det kanske låter lite .. töntigt ... men min förebild var min farmor! (som gick bort när jag var 11år) Härligaste humoren med underbart skratt, hon klagade aldrig och var alltid positiv och glad! En riktigt krut-tant som vi sa! =) Det är henne jag vill ta efter och vara som. Jag saknar henne.

har du bra självförtroende ?

Svar: Ja det har jag. Och det höjdes rejält sommar till sjuan när jag var tillsammans med marcus (det var då jag insåg att jag fan kunde få snygga killar, haha ;)). Men såklart har jag komplex som alla andra. Men försöker helt enkelt kolla på det positiva på min kropp! T.ex. mina ögon som jag går en massa komplimanger om =)

1. Favoritfärg?
2. Har du pojkvän?
3. Om inte, när hade du det senast?
4. Vad tycker du om vårens mode?


Svar: 1. ojj, jag har ingen tror jag! Men får väll säga svart, som är snyggt och passar i alla tillfällen. Bara det inte går överstyr!
2. Nix
3. I somras ;) summerlove.
4. Love it. Nej men mycket är snyggt men sen finns det en del som jag hellre skulle gå naken än att ha på mig! hehe..

Nu börjar Van Veeteren -Svalan, katten, rosen, döden.

Kram / Y


Konsert och sushi

hej bloggen!
Jag ska strax srpinga iväg och möta amanda och sen lova och flora för att käka sushi! Sen ska vi direkt till kyrkan där vår konsert är. Usch vad vi skämmer ut oss själva...




Vi ska vara lite somrigt klädda så jag har svarta tights, grå fodralkjol, topp från
MissSixty, jeansjacka från Gina T (osäker, kanske tar skinnjacka, aja vafan det bestämer jag väll sen) armband, Pandora och ett .. läderband? och klockan är pappas! + vita tygskor från h&m.

Frågestund

Fick en komentar om att jag skulle ha frågestund. Sure, why not? Varsegoda att fråga om allt, knäppa, roliga, tråkiga, seriösa frågor. Kommer ge ett ärligt svar! Go for it, tills jag säger stopp! =)
Stopp!


Laxrosa

Ska strax springa ut och hyra film, men idag har jag gått runt i stan tills ryggen dött (fick med mig en sak också=)), övat med tjejerna till vår konsert imorgon och nu ska vi ha myskväll här hemma. Får passa på när både jag and my dear brother, yeh right, är hemma en lördagskväll.


Det blev ett linne från Åhléns, InWear. 210kr. (det gick inte direkt att fånga färgen på bild, mycket snyggare irl, och nej det är inte ett sträck mitt på det, har en fodralkjol under).
Ge mig ett ribbat linne med någon söt färg och knappar, så tar jag det direkt! Nej jag får fan ta och sluta köpa sånna linnen nu.
Ska rigga upp med film och godis nu.
Pusss (:


Bio!

Nu ska jag klä på mig, äta middag och sen springa ut och möta min vän Nora för bio. "Marley och jag" blir det! Jag är jättetrött eftersom jag sjöng konstant i tre timmar med kören förut! Men gud vad jag älskar tjejerna där! Vi är ju absolut världens härligaste gäng vafan! Nej vad ska jag ha på mig?! Have to go!
Puss♥

Hej jag är hemma från skolan och sjuk..

Rubriken säger allt, nu blir det croissant, yogurt, frukt och Grape Tonic! Och sen sprang ju brorsan (som blev sjuk efter en resa till Ryssland på påsklovet) ut och hyrde en film, "rallybrudar" blev det.

Nej nu jävlar! Brorsan verkar vilka ha ett glasskrig här! Han kom precis och slängde en klick på tangentbordet. :O
You are goning down!

bye<3

Pictures

Hej på er! Nu har jag precis käkat middag, och är verkligen skit trött! Har varit ute hela eftermiddagen med Anjelika och fotat uppe vid Sofia Kyrkan ungefär.








Det var några (haha alla var inte så seriösa), ska försöka få upp fler om en dag eller två.
Puss /y

Ny vårfavorit


Jag köpte jeansjackan från Gina T idag! Sen följde jag med Stephanie till Globen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta middag. 20.00 Ugly Betty, 21.00 Desperate Housewives! =) Fan vad skön kväll det blir! Pussar♥

hahah gissa vad som är på mtv just nu? Roomraiders med tre svenska tjejer som är utbytesstudenter! Fan vad kul, dom sitter och snackar svenska med varandra. Det måste jag kolla på!

Jeansjacka

Jag är hemma i Stockholm igen! jäklar vad skönt. Börjar 10 i 10 imorgon så jag har inte brottom i säng, utan istället sitta och äta Ben&jerry's Chunky Monkey. Jag har tittat förut på en jeansjacka från Gina Tricot och tänkte springa upp i Götgatsbacken och köpa den efter skolan, om den sitter bra såklart =)

Ynka 299kr!

Statestik


Jag brukar aldrig kolla min statestik eftersom jag bara känner mig pressad när jag gör det osv. Men nu kollade jag in på den och fan vad glad jag blev! Idag har jag haft 109 besökare hittills :S Visst det är inte så mycket men förut låg det på 30-50 besökare om dagen så shit vad det har höjts! Men det är ju ni som fixar det, så tack sötisar!♥

Moi X2

God morgon bloggen. Jag vaknade för lite mer än en timma sen med ont i halsen, täppt i näsan och lite ont i huvudet.. Great va?..  Så jag håller på att ladda upp med film och en massa godis och frukt, öppna fönster så att jag får en massa frisk luft här (får ju passa på när jag är på landet) och fågelkvitter. Perfekt.
Puss♥


Glad påsk

Nej nu har Elin precis åkt hem, vi hade en påskmiddag här med hennes familj. Fan alltså vad ont i hjärtat det gör, veta att man inte kommer träffas på .. månader och ge varandra den där sista kramen.. Annars har jag dom senaste två dagarna blivit plåtad bara lite "förhandsgrejjer" ja ni får veta när/om det kommer till skott osv. (några är redan i min header, resten kommer upp imorgon), tagit första doppet (jag skonade huvudet men resten av kroppen fick sig en riktigt nerkylning! Helvete vad kallt! haha, Elin stog på stranden, garvade åt mig och filmade så jag ska försöka få in det på youtube imorgon och i sånna fall in här på bloggen! Sen har vi hoppat på studsmattan hos E, kollat på film, snackat och ja, garvat! Imorgon ska vi väll börja packa ihop så smått och måndag morgon drar vi hem till mitt älskade Sthlm!
Förresten, Glad Påsk!

Foto: Jag fast pappas kamera!

Med Elin

Jag är med Elin nu, dålig uppdatering men förlåt för det! Vill bara kunna umgås så mycket som möjligt med min groda, hahah♥


you are weard but what the fuck, I love love!

Love Story


Taylor Swift - Love story

Ny design

Tjena bloggen! Jag har inte så himla mycket att berätta, jag vaknade sent och slappade i mitt varma täcke sammtidigt som jag chattade med lite vänner. Sen har jag hjälpt mamma och pappa ute i trädgården. Imorgon däremot blir det fan andra bullar! Då är planerna att pappa ska fota mig (i sånna fall kommer det upp bilder), åka ner till sjön och sen hem till middag hos min moster och hennes familj (bl.a. Elin och Erik) och Elin sover sen över här! Förresten vad tycker ni om den nya designen? Jag funderar på att byta bakgrundsfärg också... =)


Jag bara älskar mitt hår på den här bilden, färgen och lockarna! Dessutom är det naturligt så tack för dom fina generna mamma&pappa!

Fire pics

Jag har precis blivit klar med arbetet mamma satte mig och pappa på. Jo vi skulle elda upp en stor hög med gamla plankor och nertagna buskar osv. men både jag och pappa tröttnade rätt fort och började fota istället;


 

Friis & Co


Friis & Company, Chique.se 249kr. Jag gillar det verkligen. Kanske lite "barnsligt" men skitgulligt!

Nu ska jag klä på mig och sen skjutsas iväg hem till Elin!! Jag ska vara med henne och kanske Erik hela dagen, sen skulle hon iväg på någon fest så jag åker "hem" igen. Tyvärr åker hon iväg med klassen ons-tors så först efter det kommer vi träffas igen =)

Vem bär den bäst?



Eva Longoria eller Lindsay Lohan? Ja tycker helt klart Eva som bär den ihop det med Christian Louboutin-klackar. Hon är sådär snyggt brun till, medans Lindsay är lite väl blek för svart. Men vad säger ni?


Vill inte åka

hej bloggen! Jag har varit sämst på att blogga nu för tiden, men det blev liksom så efter resan till Budapest. Jag vande mig vid att inte blogga alls! Men nu är det lov och jag ska verkligen se till att bättra mig nu under lovet, men då får ni ta och bättra er med komentarerna! Jag har ju en hel del läsare men ni komenterar inte så mycket. Jag tänkte att jag kanske ska börja skriva mer om kläder, mode och sånt! Det blir ju intressantare för läsare som inte känner mig.

Jag är riktigt trött nu, var ute några timmar på kvällen med min gamla vän Nora! Vi hade grymt kul, skrattade och snackade om gamla sjuka minnen! Vi har gjort så mycket helt störda saker, haha.. Och innan det var jag med Sanna, bytte påskägg, vi hade lyckats köpa exakt lika danna haha, och slappade framför tv:n medans det var dåligt väder ute. Och innan det var jag med Steffi, Melinda och Louise, vi tänkte göra klart ett projekt vi har i skolan så att vi får ledigt på ett IS-pass istället! Men självklart sög vädret och imorgon åker jag till mitt landställe så vi får helt enkelt göra klart det i skolan istället. Usch jag vill inte bort från Stockholm när våren äntligen är på g! Jaja "se det från den positiva sidan, du får komma ut på landet när alla andra går i stan" Yeeh right mum.. okej nu ska jag sluta sura, jag får ju i alla fall träffa mina älskade kusiner! =)


Hittade ett coolt halsband från Cocoo.se! (länk på vänster sida av bloggen)
Kommer inte exakt ihåg vad det kostade, men inte så jättemycket!


// Y

Bilder från Ungern. 2

Då fortsätter jag:

Dag 4:
Vi åkte iväg på en heldagsutflykt och hade två konserter. Vi åt lunch i en gammal ungersk stad, soppa med klimp. (små vetemjöl+vatten klumpar som ser ut som minihjärnor, heh). Vi fortsatte till en liten stad där vi fick gå runt som vi ville, kolla i små butiker, fika osv.


Dag 5:
Underbar start men slutade som en mardröm..
Vi bodde ända fram till den här dagen i ett 12-rum och bytte efter frukosten till ett par 5-rum. Jättemysigt med takfönster!

Vi åkte iväg till ett grymt fint bad med varma källor, minbastu och en massa mer. När vi var klara och påklädda åkte vi tillbaka till hotellet, åt lunch och tog det lugnt på våra rum. Där lyckades jag ramla in från föstret och få ett jävligt stort blåmärke över låret, härligt! Efter ett par timmar på rummet drog vi iväg till en fin resturang uppe på ett berg och åt middag. Påvägen hem var det jag blev av med min kamera.. Vi var nästan framme vid hotellet och jag gick armkrok med Erica, skrattade och pratade så jag tänkte inte på att ha min lilla axelväska fram..  Jävla idiot jag är.. Men helt plötsligt hör min väska knäppa igen och bakom mig står en man som är ett huvud kortare än mig. Hjärtat hoppar upp i halsgropen och jag tänkte inte på att snacka engelska så jag går emot honom, tar tag i hans jacka och säger åt honom att ge min kamera. HAn fattade ju inte vad jag sa och började babbla emot på ungerska, erica ropade på dom vuxna som kom och hoppade på honom och tjejen han hade med sig. Men dom fick inte tag i kameran och dom fega äckliga jävlarna sprang iväg. Jag var ju riktigt skärrad, chockad och ledsen. Och inte nog med det, när vi kom upp till vårat rum var dörren olåst och en av dom 5 nycklarna till rummet saknades i receptionen.. Kul dag va? Och den natten sov jag inte ett skit, jag var alldeles för chockad.

   
haha jag skrattar/nös? här är i alla fall fönstret jag ramlade IN genom.. heh


Dag 6:
Vi packade bara ihop, flög hem, sa ett sorgligt hejdå (det blir fan så när man bott med varandra i 6 dagar..). Men det var sjukt skönt att komma hem igen! Borta bra men hemma bäst!


Tack för en süperbra resa tjejer!

äntligen riktig vår

Tjena. Jag ska strax ut och hyra film, köpa något gott och slänga mig i soffan. Jag har ju så jäkla ont i huvudet som vanligt och skulle egentligen ut med Anjelika och Princess tidigare ikväll.. Jag sa ja men huvudet verkar säga a BIG no no..  Får väll se om det blir imorgon istället =)
Jag slutade kl.14.00 och drog hem till Louise och sen hem till mig, Louise skulle gå och jag sprang iväg och mötte Sanna och hamnade till sist hemma hos henne. Under hela tiden dukade huvudet men nu är jag hemma och .. ja .. vilar!
Och känner att jag faktiskt får skjuta upp det som jag skulle berätta om resan. Fan vad dåligt mår.
Hoppas att ni mår bättre i alla fall! puss

den här bilden är i och för sig från Ungern men nu är också våren här i Sverige på riktigt! Jag blir skitglad varje morgon jag vaknar jag ser solen vara framme!

Pics från Budapest del.1

Förlåt för seg uppdatering men vädret har varit underbart idag och jag umgicks med några vänner, gick runt i solen med en glass i handen. Men nu tänkte jag berätta lite om resan och lägga upp ett par bilder.

Dag 1:
Vi flög på förmiddagen, åkte till hotellet och åt lunch och åkte sen på en liten rundtur genom staden med en guid. Sen tog vi det lugnt och installerade oss i våra rum och bara tog det lugnt och hade roligt.

Påväg till Ungern var jag lite flygrädd och Amanda och Erica gjorde inte direkt allting bättre, hehe

Dag 2:
En lång dag, vi började med en promenad till en giganstisk Synagoga. Där fick vi lyssna lite när dom berättade om synagogans "uppväxt". Vi promenerade hem, åt lunch och åkte iväg till ett ålderdomshem där vi hade en liten konsert.  Sen var det direkt iväg till Svenska Ambassaden där vi fick lite tilltugg, dricka och gå om kring och bara prata med varandra osv.
 

Dag 3:
SHOPPING! Kanske den bästa dagen på hela resan, vi gick runt i stan, sprang in och ut ur butiker, åt lunch på en restaurang och hade det grymt mysigt!
    

Nu är hälften av dagarna upplagada med bilder, resten får jag ta imorgon (då kommer alla hemska saker upp, som t.ex. när jag blev rånad på min kamera) för nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund och sen släcka ner tidigt. Jag är ju så jäkla trött efter den där resan. Och sen var jag ju ut i solen hela eftermiddagen och sprang sen ut direkt igen för att gå med pappa in och ut i en massa elektronikaffärer och leta efter någon ny bra digitalkamera. Jag klarar mig verkligen inte ända till min födelsedag utan en kamera! No chance!

csók♥  lite ungerska snappade jag upp!

Borta bra men hemma bäst

Hej Sverige! Jag är äntligen hemma efter sex dagar i Ungern. Eller jag kom ju hem igår kväll med hann precis innanför dörren när DHW började och sen var jag riktigt, riktigt trött efter dagen innan då allt möjligt hände. Den här resan har verkligen varit allt, tårar, småbråk, glädje, skratt. Jag har lyckats köpa några småsaker som minnen, fått världens största blåmärke på låret och blivit rånad. Därför är det så otroligt skönt att äntligen vara hemma, jag har verkligen haft det skitbra med tjejerna men när det väl kommer till kritan så är det skönast hemma. Men jag berättar allt det senare ikväll, jag ska ut på stan en snabbis med mamma och kolla på en sommartopp från MissSixty. Vi får väll se hur det bli med den, rätt dyr var den för att vara en supertunn topp. Puss♥

En ganska härlig bild från en promenad i Budapest!

RSS 2.0