håller på att bli sjuk

hejhej! Jag tror att jag håller på att bli sjuk... :/ Min mamma har varit riktigt förkyl hela helgen och jag tror att hon kan ha smittat av sig på mig.. typiskt, och jag som ska till Sköndal imorgon med klassen! Men lägger jag mig tidigt ikväll så kanske jag sover bort förkylningen! Men idag så köpte jag bara linnet. det blev ett från BikBok för 79kr. Miranda däremot köpte ett par ballerina skor i glansigt rutigttyg från DinSko, ett par gympaskor från Intersport, och ett paket brunt-blond hårfärgning eftersom hon ska färga håret ikväll! Det kommer bli så hilma fint:) Och snart ska jag gå till affären och köpa godis och dricka till resan imorgon! men först måste min pappa komma hem från jobbet. Nu måste jag sluta eftersom en prinsessas dagbok 2 har börjat för ett tag sen, jag tänkte se den och sen gå och lägga mig! Någonstans mitt i filmen kommer jag väll gå och köpa godis och dricka. Jag skriver imorgon kväll och berättar och lägger upp bilder om imorgon!
God natt<3

shoppa i regn

God morgon! Idag har jag på planeringen att shoppa i city med miranda. Jag måste köpa iallafall ett enkelt vitt linne eftersom jag lämnade tillbaka det andra jag köpte, det satt verkligen inte fint.. något i den modellen var inte rätt. Men jag får se om jag hittar något på GinaTricot. Och så ska miranda köpa nya skor, dom hon har nu fick vi till och med tejpa ihop förra veckan i skolan eftersom sulan lossnade. Tyvärr kommer det skurar lite då och då idag. Men vi får väll tåla att bli lite blöta! Jag vet inte om någon av oss ska köpa andra saker, hittar jag något bra så köper jag kanske. men egentligen är jag inte ute efter saker idag, jag ska mest följa med miranda som sällskap och smakråd! Jag måste verkligen börja borsta tänderna, klä på mig och allt annat nu. Men jag bloggar senare och berättar vad det blev idag! Kanske att det kommer några bilder också.
Puss&Kram

White Chicks

hej! Ikväll hyrde jag faktiskt filmen White Chicks efter att ha läst en massa bra om den på www.kenzas.se och den vad verkligen rolig. Jag såg den ensam men jag satt och skrattade en hel del!
 
 (klicka på den för större bild)

Idag träffade jag sanna, vi hade faktiskt picknick i hennes trädgård=) Jag köpte med mig ett packet bullar, och så tog vi med juice och lite kex hemifrån sanna! Vi fick också 50kr av sanna pappa att köpa glass för. Jag tog ett par bilder på glassen som var jättefin, men jag får se om jag lägger upp dom imorgon!
Jag vet inte vad jag ska hitta på mer ikväll..
Jag bloggar mer imorgon, Aurevoir!

Sköndal på måndag!

hejsan, på måndag blir det Sköndal med klassen:) Då ska vi paddla, bada, och bara ha kul. Jag ser verkligen fram emot det... Men däremot är minuset att vi ska samlas kl.08.00 på morgonen och kommer hem vid 19 tiden någno gång!

Ni vet min Replay-jeans som jag fick för snart två veckor sen? Självklart håller ett par jeans för 1400kr inte måttet. Efter knappt en vecka gav en av dragkedjorna på benen upp. Det är en nästan 2 decimeter lång kedja längst ner på benet som gör så att dom blir tajta där med (egentligen är det en accesoar men pajar den så går det ju ut i slutet av byxan). Så min mamma lämnade in dom i måndags hos skräddaren på Replay så dom skulle sätta in en ny kedja. Men så igår när mamma kom och skulle hämta ut dom så hade dom såklart bytt kedjan i gylfen istället! Snacka om irriterande!! Men då sa min mamma åt dom på skarpen att dom fick en dag på sig och att hon ville hämta dom idag. Och så ringer dom henne idag på jobbet och säger "tyvärr har dragkedjorna tagit slut" men så löste det sig så att mamma fick komma och hämta ut ett par helt nya jeans istället. Men dom var ju mycket mindre än dom gamla, fast det var exakt samma storlek. Jag blir så jävla sur, borde dom inte ha råd att anställa ordentliga skräddare och inte några kineser som inte kan svenska, eller vad det nu är?! Men jag får se om dom töjer sig...

Igår beställde jag också den första Gossip Girl boken! Den kostar 109kr i Pocketshop och på www.adlibris.se kostar den 64kr och fri frakt. Jag fick också pappa att betala=) Det tar 2-5 arbetsdagar så jag tror att den kommer på tisdag! Så alla som ska beställa böcker, gör det på adlibris istället för att gå till dyra bokhandlar!


Idag var jag hos miranda för första gången. Vi hade otroligt kul, vi åt en massa kakor och blev lite väl fnittriga, haha! Den tjejen är skön, ja älskar henne! och så tog vi minst 100 foton, och ja många blev väldigt flummiga.. hehe. Men tyvärr kunde inte melinda följa med eftersom hon skulle åka till landet, synd:(
Här kommer ett foto på miranda som liten bebis som vi hittade på datorn idag!
                                      

        är hon inte den gulligaste bebisen som någonsin funnits??

Men nu ska jag kanske gå och hyra en film, eller sätta mig och mysa med min kära far i soffan en stund..
Vi hörs igen imorgon! Puss

skit trött

hej allesammans! Jag har börjat få lite fler läsare, vad roligt! Men idag har jag, miranda och melinda bakat muffins! (pefekt sysselsättning på en regning dag!) och sen tog vi vårt bakverk, en macka var och lite juice och slog oss ner i soffan framför filmen "raise your voice" den är så otroligt sorglig (mest för er som har en storebror), jag blir alltid tårögd... men den är också otroligt bra! 

                                                           
                                                                              P.S Jay är as gullig:P

Men idag har jag haft 2 timmars NO.. Suck!! Och så var det Idrott&Hälsa som det heter nuför tiden! Och så hade vi IS-pass (Individuellt Studiepass), B-språk (jag hade franska), och sist svenska! jag är verkligen tröööt, och så har jag träningsverk i låren efter idrotten.. Tyvärr har jag inte sovmorgon imorgon och börjar 08.30. Jag ska verkligen slappa i helgen, och så ska jag, miranda och melinda ta reda på allt om gymmet eftersom vi vill börja träna (min kära pappa ballade ur) Men det orkar jag absolut inte tänka på nu. Jag är så trött att jag kommer somna framför datorn snart, det vore inte så bra kanske? Det är nog bättre att sova i sängen, hah.. men klockan är ju bara 21.20. Jag lägger mig och läser en stund.
Godnatt! Vi ses imorgon<3

måste skynda!

hejhej! jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg och sen rusa till skolan där ja ska träffa mel och miranda lite innan! Jag börjar 09.50 men ska träffa dom 20 i! 10 min kvar, ska nog seriöst börja gå nu, det blir liksom pinsamt om jag kommer försent eftersom det var jag som sa att vi skulle träffas tidigare.. :P hehe. Men dagens plan är bara att klara sig igenom skoldagen, och på lunchrasten gå till BikBok och köpa lite grejjer:)
Nej snart 5 min kvar, nu går jag!
Puss på er<3


hejhej!

jag kom inte på någon bra rubrik, men hejhej! Det här blir nog inget långt inlägg eftersom jag snart ska iväg och träffa princess och anjelika. Men igår var jag och mamma i lite affärer i ringen. Jag fick en ny svart tjocktröja, H&M 198kr, ett enkelt vitt linne, JC 79kr och två skiiit snygga galgar, en vit och en svart inklädda i sidentyg och en liten rosett vid mitten, Åhléns 40kr! Och på kvällen, vid 18-tiden ungefär drog jag och träffade miranda ett tag! Vi tog en lååång promenad till tanto ungefär, där hon visade var hon bor, och var melinda bor (dom bor rätt nära varandra) och sen gick vi hem igen! eller jag gick hem men miranda följde mig eftersom jag inte hittade! Jag kom tyvärr 30min försent hem till maten, men det gjorde inget eftersom maten ändå inte var klar:) Nej nu ska jag ta och ringa princess så den jävla ungen kan masa sig hit någon gång!! haha, skojja:P
See you!


Gröna lund igår

halloj! Igår var vi ju på grönan, jag melinda & miranda! Snacka om minnen för livet.. men vi slutade kl.12, och åt en snabb lunch i skolan.. sen gick vi en snabbis hem till mig för jag var tvungen att byta skor så jag inte skulla få skoskav. Sen skyndade vi oss till färjan för att vara där så tidigt som möjligt. Men självklart öppnar grönan inte fören kl.15 ska vi sitter utanför i 2 timmar, men vi hade kul så det gick snabbt. Men snackar man lite med vakterna får man tjuvstarta så dom öppnade kl 14.30 .. Jag åkte förresten fritt fall *stolt* för första gången i mitt liv med melinda (hon har åkte den tidigare), den var rolig och förjävlig. Hela magen vänder sig fan utochin!! men jag är glad att jag har det gjort nu.

Melinda och jag! (dom två till höger vet jag inte vilka det är!)

Men under eftermiddagen åkte vi ALLT, asso seriöst vi åkte typ det som finns utom tilt, och ¨bebissakerna. Vi hade kul, kul, kul:) Och så åkte vi hem vid 22 tiden. Här får ni några bilder!


frittfall&extreme

grönan på kvällen, fint va?

mel, jag, miranda i kärlekstunneln, haha (jag hade precis skrattat och så kollade jag upp, därför ser jag konstig ut!)

slänggungan, jag och miranda sitter någonstans där i:P
 och vi tre i vilda musen! :)
ha en bra lördagskväll! Puss&kram

Melinda&Miranda

hejsan! Nu sitter jag här ensam hemma och bloggar. I tisdags eftermiddag var jag med sanna! Det var roligt, jag åt där också! Och igår var hela klassen från efter lunch till kl.15 i lilla bleckan och spelade minigolf! Jag och Melinda var med Nicklas och Jacob, det var faktiskt väldigt roligt (men tyvärr var det för varm så vi stod där och svettades..inte bra) och när vi slutat gick jag, mel (melinda) och miranda omkring på söder, länge! Det slutade med att allas fötter värkte..
Och så till idag, en rätt skön dag! Vi började kl.9.00 och hade då "lattjolajban" med alla 7:or, 8:or & 9:or. Vi var indelade i grupper och gick runt på olika staioner med sina gruppmedlemar. Och självklart hamnade jag i samma grupp som min kära bror, som går i nian! haha.. Men på staionerna var det tex att ta upp äpplen ur vatten med munnen, och att leta efter en godispåse med ögonbindel! Och efter skolan Var jag med mina älskade mel och miranda igen, vi var i ringen ett tag och mel köpte en cofeé cooler som vi fick smaka av! :) Och sen gick vi hem till mig och satt vid datorn! Jag hjälpte mel att göra en blogg! den kan ni spana in! www.melindaz.webblogg.se och så kan ni ju kolla in på mirandas också! www.mmii.blogg.se <3 Imorgon ska vi tre gå på grönan, eftersom vi slutar så tidigt (kl.12.00) så kommer vi vara där länge! Tyvärr hade cornelia bjudit mig till en filmkväll med bland annat ksenija, amanda, aviva, som skulle komma.. men min mamma sa nej, jag fick inte sova över:(:(:( det är synd...
Och jag blev nyss förvånad, eleni har jag varit ovänn med länge, länge för en liten skitsak egentligen. Jag försökte säga förlåt tidigare och nu ringde hon upp och säger förlåt! Jag blev paff, och glad! Jag hoppas att vi kommer att bli vänner igen...
Men nu ska jag hitta på något annat!
//KRAM
                                    Här ska ni få några bilder på Melinda&Miranda<3

                                
                                                                                Melinda<3

                               
                                                                  Och Miranda<3


God natt

hej! Bion igår ÄGDE! Jag tycker verkligen att alla, alla som inte sett Mamma mia ska gå och se den. Och flummiga som jag och sanna blir efter typ 1 liter cola och en massa popcorn började vi självklart sjunga med i alla låtar, ojj ojj ojj:)
                                                              
Och till idag, första hela skoldagen med nya klassen! Jag hann inte direkt få några nya kompisar, men jag har snackat med dom flesta och många verkar vara väldigt schysst! Men det lär väll ta ett par dagar innan man kan kalla oss "kompisar" kanske. Men bara det går framåt är jag nöjd! Men det jag inte förstår är hur jag ska lära mig hitta på skolan, med alla husen och våningar och klassrum, hjälp?!
Och nu fick jag nyss reda på att jag tydligen ska gå på bio imorgon igen med Viktor, Anjelika och Princess och se Love Guru! Men hur ska jag få tag på pengar till det? ja fick av mamma till Mamma mia, så mitt enda val är pappa! Kanske, kanske inte vi får hoppas att jag kan få 90kr:)
Och nu till det bästa som jag sparat till sist, igår kom mamma hem med en "Lycka-till-i-sjuan" present i form av.....
Replay jeansen!! Jag blev glad,glad, glad! Men jag hade verkligen inte förväntat mig något och blev därför otroligt överaskad!<3
Jag kom hem för ett par timmar sen efter att ha varit hemma hos sanna, jag åt hos henne, något slags kött med pressad potatis, gurka, och bubbelvatten! gott! Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen, något jag sett fram emot hela lååånga dagen! Men jag ska nog sluta skriva nu och börja lugna ner mig. Kanske lägga mig och läsa en bok? eller kolla lite på TV? Ja något jag jag väll. God natt allesammans och sov gott! Kram

skönaste veckan

hej! Jag mår på topp. Visst är jag fortfarande nervös över allt om det här med Åsö men chemat är verkligen fantastiskt, iallafall den här veckan. Eftersom chemat för hela terminen inte är helt klart än och vi måste lära känna varandra den här veckan så ser det ut såhär

Måndag: 10.00 - ca 11.00 (upprop)
Tisdag: 9.00 - 14.00
Onsdag: 9.30 - 15.00
Torsdag: 9.00 - 14.00
Fredag: 9.00 - 12.00
 
Jag bara älskar mitt chema! Jag går liksom 3 timmar på fredag=) Otroligt skönt!
Jag och sanna bestämde oss för att gå och se mama mia på bio och när hon är klar med sin "inskolning" kl. 14 ungefär så ska vi träffas och gå och köpa biljetter til 16-filmen! Ska bli kul. 
Just nu sitter jag och kollar på Crossroads. Den är jätte bra och huvudpersonen spelas av Britney Spears. Älskar låten i slutet av filmen, I'm not a girl, not yet a women, jag vet tyvärr inte vad låten heter... Ni får ha det så bra i eftermiddag så kanske jag bloggar ikväll!

                                                

Börja 7:an!

tjena tjena! Nu äntligen är jag i Stockholm för att stanna=)
Den här dagen har jag tillbringat med Anjelika & Princess, vi var hemma hos Princess i Aspudden. Men nu är jag
hemma och har bestämt vad jag ska ha på mi på skolstarden imorgon (hjälp!!) och det blev vita jeans, rött linne, rosa FredPerry tröja och röda FredPerry skor eller Vita Björnborg... jag har inte bestämt det än! 
Men jag vill inte börja skolan!! Jag saknar Elin och vill bara tillbaka hem till henne! Jag känner ju typ ingen i nya klassen... Men efter uppropet, kl.10-11 ska jag kanske träffa Princess och Anjelika fram till kl 14.30 ungefär och då ska jag träffa Sanna och gå på bio, vi har det som en tradition att gå på bio varje skolstart, men tyvärr kommer vi inte gå i samma skola mer:( Sorgligt... Men det ska bli riktigt kul att träffa henne igen! Nej jag kom nyss hem så jag borde nog få i mig lite att äta och sen ska jag kolla på tv ett tag och sen hoppa i sängen så jag får min skönhetssömn! haha.
Jag skriver imorgon igen och berättar om uppropet, sov gott nu alla och önska mig lycka till imorgon!

Fy fan!

hej, jag fick nyss reda på en otroligt sjuk sak... Jag vet inte om ni har sett det på tv men nu ska jag berätta. I förrgår hade en person hittat vassa pelare utsatte vid en badplats nära bryggorna. Någon sjuk jävel har altså satt ut dom för att spesta personer som simmat eller dykt. När man interjuvade dykarna igår och frågade om det var säkert att bada nu svarade dom bara "Ja, just nu är det säkert men jag vet inte hur det är imorgon bitti"... Den badplatsen ligger i Björklinge, utanför Uppsala, mitt landställe. Jag ska åka dit imorgon. Hur många gånger på sommrar, vårar och höster har jag inte badat och dykt där? Men om någon är så störd så skulle han/hon antagligen kunna göra mer än att hålla sig vid badplatsen. Vårt hus ligger ett par minuter från vattnet. Jag kommer känna mig allt annat än trygg kan jag säga! Men jag försöker få mina föräldrar att låta mig stanna i stan, jag hoppas verkligen jag får det!

Igår var jag i city med mamma! Jag köpte ingenting:( (däremot hittade jag ett par grymt snygga Replay jeans, 1399kr som jag kanske ska få) men vi kom iväg sent och var tvungna att åka någon timma senare eftersom mamma hade tagit fel på min klipptid, så vi fick sätta oss i första taxin. När jag var klar var jag hemma ett tag och gick sen ut för att träffa princess och anjelika! dom är helt klart världens skönaste tjejer! Sen gick vi och träffade viktor en stund eftersom princess är ihop med honom<3

Och idag var jag ju på kryssning med nora. Vi hade riktigt roligt! Självklat spelade vi på automater och vann en del och spelade bort en del, men vi gick inte back på sådär jättemycket. Jag fick med mig lite saker hem från tax free shopen också=) Ett par gul-beiga örhängen från Pilgrim, 64kr, mobilsmycke, 5,50 kr (Nora tyckte dom var söta så vi köpte varsin!) och sist men inte minst en glasskål med jordgubbar på från Sia, 63,50 kr. Jag är nöjd! Nej nu ska jag hitta på något annat, kanske prata med min kära far om när vi ska dra igång på gymmet?
Och ni, var försiktiga när ni badar, vem vet var det kan hända igen...

grattis Isabell!

tjena! Nu är ja i Stockholm. Det känns riktigt skönt att vara hemma igen, men jag saknar ändå mitt Balltorp! Jag saknar elin, linn, johanna-louise, erik, johanna. Jag saknar saknar vår trädgård, gungorna, hallonbuskarna:), ja, jag saknar allt! men jag kommer ju dit igen! Idag fyller min älskling Isabell 13 år! Grattis gumman<3 Så jag var med henne på Eriksdalsbadet. Innan det gick vi runt ett tag i ringen så hon fick välja en födelsedagspresent. Hon valde ett par örhängen från H&M och ett mobilsmycke från Guldfynd. Sen ville hon inte ha mer. Vi hade jätte roligt på badet och efter et skjutsade hennes mamma hem mig och hon åkte hem för att byta om och sen gå ut och äta middag med några vänner och sin familj. Själv åt jag lite, bullar och frukt. Sen drog jag och mamma ner till ringen, igen, och kollade lite. Jag fick ett hallonrosa nagelack från Face. Riktigt snyggt:) Imorgon ska jag klippa mig och sen shoppa i city med mamma! Just nu snackar jag med viktor på msn så jag kan inte skriva mer, men ha en skön kväll. puss<3


Kryssning med Nora!

hej hej! Den sista natten/dagen med elin kommer jag nog aldrig glömma. Vi kollade på filmen Juno mitt i natten. Den filmen är faktiskt läskigt bra. Och efter det snackade vi lite och somnade. Och sen konstigt nog vaknade vi vid 7 tiden på morgonen trots att vi somnat vid kanske 1 på natten. Och inte nog med det så började vi äta malteser, spela Nintendo och spela spel på pappas nya dator. Det är en sån där pytteliten som kom nyligen i Sverige. Det gjorde vi fram till 9-tiden och åt frukost framför Blue Water High. Dagen flöt bara på fram till lunch och sen åkte min pappa, mamma och bror (just det, pappa kom förresten hem i Onsdags!) och handlade. Jag och elin fick ett par oförglömliga timmar ensama. På kvällen hade vi en massa gäster. 12 stycken. Det var verkligen en rolig kväll med kusinerna och andra familjevänner!

Idag däremot har jag inte gjort något alls. Bara tagit det lugnt och vilat. Jag saknar Elin!! Det känns förjävligt att vi inte kommer träffas på länge, länge...

Något annat som hänt är att min pappa stod och fotade på Pride-festivalen och plötsligt springer 6-7 killar, 20-25 års åldern i tangatrosor fram och börjar kyssa pappa i ansiktet och tog honom på privata ställen, och sen bara springer vidare. hahaha, stackars pappa! :)

På onsdag ska jag, nora och min pappa åka kryssning över dagen. Vi kommer ha den bästa dagen, min solstråle nora och jag<3 Jag hinner inte skriva mer, måste göra lite saker här hemma.
Hej då!

Hyrbil!

hej! Den här dagen har vekligen gått fort. Vid 12 tiden idag stack vi iväg till en bilmekaniker i Trollhättan. Mekanikern sa nästan direkt att det var växellådan som pajat, precis som vi redan visste. Men den måste ju bytas ut så vi fick lämna vår fina röda bil så dom kunde byta växellåda på den och sticka till Q8 för att hyra en lånebil så länge. Men eftersom dom bara hade en bil kvar att låna ut så fick vi ta den, det var en liten, liten jättetrång bil. Den liksom nästan hoppar fram så man mår illa på direkten plus att den luktar väldigt konstigt... Jag saknar vår bil!! men förhoppningsvis kommer vi bara ha den nya i max 2 dygn=) Men när vi fått tag på den nya bilen åkte vi in på Överby! Vi var inte där för shopping utan bara för att ta en fika och kanske kolla runt lite så jag köpte inget mer än ett par vita tights.
Och sist men inte minst så ska Elin sova över här imorgon, en sista natt tillsammans... Jag blir nästan gråtfärdig bara av att tänka på det. En sista natt. Jag förstår seriöst inte hur jag ska klara mig utan min livsglädje elin?! Nästa gång vi träffas är liksom på höstlovet. Om ca 3 månader. Ca 90 dagar.
Men hur ska det här gå?? Tack gode gud att det finns internet och telefoner/mobiler.     
                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Men inte bara det, hur ska jag klara av en ny klass? Fjärilarna i min mage börjar säga till nu... Vad jag trodde när jag valde att gå ensam till åsö var att det skulle bli sååå skönt att börjar om på nytt, få nya vänner, en ny vardag. Men det kommer ju inte alls bli som jag trodde, när jag valde skola var det ju en hel termin kvar och allt låg framför mig. Visst det gör det ju fortfarande men det har gått så snabbt...
Men jag kommer ju ha elin där hela tiden, hon kommer trösta mig om jag är ledsen, och skratta med mig om jag äl glad. Det vet jag. Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag lär inte få särskilt mycket sömn imorgon natt och dessutom har jag varit helt utmattad hela dagen. God natt! <3

Storm och inget liseberg...

hello! Vädret är inte på min sida idag... Det blev inget Liseberg, eftersom regnet öste ner. Så vi gick in på Universeum istället, helt klart är liseberg minst 10 gånger roligare. Universeum känns som om det är till för minde barn i åldrarna 5-10 kanske. Självklart var en del saker roliga men i helhet hade jag haft roligare om solen sken och vi kunde gå på liseberg istället. Men men, jag kan bestämma inte över vädret. Men innan vi kom fram till Universeum hade vi virrat runt i Göteborg i 95 min. Den staden har sjukt dåligt vägbeskrivning. Vi skulle följa Cenrum S och plötligt slutar det komma skyltar när vi har åkt åt rätt håll från förra skylt. (Något som inte gör det bättre är att regnet ligger på under hela vårt "äventyr"). Men som sagt kommer vi fram. Vi stannade på Universeum fram till kl.18 ungefär och tänkte åka och kolla på bion "Mama mia" som självklart var slutsåld så vi åkte till in på ett McDonald's på mitten mellan Balltorp och Göteborg. Vi handlade mat på Ica Kvantum som låg nära McDonald's när vi ändå stannade. Men som jag sa vill inget gå min väg idag och precis när vi skulle köra ut från parkeringen och mamma startat motorn, kört några meter och ska växla pajar växellådan och det börjar lukta bränd plast. Suck. Så fick vi masa oss i 70km/h resten av vägen hem. Och gissa vad vi möts av när vi äntligen är hemma? Jo, nästan alla våra äpplen från träden utspridda i trädgården, trädgårdsmöblerna välta och hullerombuller, inte nog med det så är våra blombuskar sönderblåsta och ligger nästan slickade vid marken och huset är iskallt eftersom vi glömt stänga ett fönster... Så gissa om jag är trött och irriterad. Men efter en kopp te och lite brända mandlar känns allt bra igen! Imorgon när det är ljust ska jag fota "förödelsen" och visa.
Men ha det bra så länge, puss y                                    
                                                                                   


                                                                            


Liseberg!

hej! Jag är väldigt glad just nu:) Jag fick nyss reda på att vi ska åka till Liseberg imorgon! Tyvärr är jag lite rädd eftersom dom senaste åren har det hänt två olyckor, Lisebergsbanan och nu Rainbow...
Jag försöker intala mig själv att inget kommer hända, men man kan ju inte vara säker. Nej så ska jag inte säga, det kommer säkert gå bra. Även om olyckor inträffar när man minst anar det så behöver det inte hända just mig. Jag kommer säkert ha jätteroligt! Vi som ska dit är ju jag, mamma och min brorsa:) Vi kommer behöva starta härifrån kl.9.00 om vi vill hinna dit tills det öppnar kl.11.00, det tar bara två timmar från Balltorp till Göteborg! Så ikväll måste jag lägga mig senast 23.00, annars orkar jag alldrig upp klockan åtta imorgon. Men nu får vi bara hoppas att det blir fint väder imorgon och inte regningt, kallt och blåsigt som idag! Nej nu ska jag gå och prata lite med mamma om imorgon!
Hoppas ni får en trevlig kväll, kram ylva!                  
                             

                       


ZZzzZZzz...

Hejsan, klockan är 00.30.. Jag har astråkigt. Vad ska jag hitta på? Det är ingen ute på nätet, min familj kollar på tv och jag sitter framför datan. jag har redan varit inne på playahead i en evighet. Jag kanske kan kolla på en film, eller läsa något? Eller jag kanske ska försöka sova igen, jag är egentligen rätt trött... Försöka skadar inte, det vore rätt skönt att krypa ner i min varma mjuka säng:)
God natt!

le coq sportif

godmorgon, eller snarare god dag! Jag vaknade för en stund sen och jag känner mig verkligen utvilad.Det blev väldigt sent igår men jag hade otroligt kul med marianne och maria.
Igår så lämnade vi Oscar på bussen kl. 13.10 och efter det så åkte vi och handlade mat. Eftersom det var lunchtid så åkte vi in på ett supergulligt gammaldags café. När vi var klara kom mamma och min bror på att han inte hade några rena kläder förutom ett par pumabadbyxor eller ett par grå mjukisbyxor att ha på sig på kalaset, så vi åkte in i mellerud och fixade kläder. Det blev ett par svarta finbyxor, en vit skjorta och ett par hängslen. Det låter gubbigt men det såg faktiskt riktigt snyggt ut! Jag fick också något, nämligen ett par (enligt mig) skitsnygga skor i märke Le coq sportif, 399kr.

                        
                                                     vad tycks??

nej nu ska jag faktiskt göra mig iordning, borsta tänderna och klä på mig. Sen ska jag kolla med linn om hon vill följa sticka och bada med mig! Hoppas!
vi ses!

Världens sötaste kattungar!

hej ni som fortfarande läser min blogg! Jag ska sluta skriva datum som rubrik och istället skriva ord. Jag var hela dagen igår med Linn. Hon har nyss fått urgulliga kattungar! tre stycken, två av dom var 12 veckor och en 10 veckor.
         
                                                     söta eller vad??

ikväll ska vi på "kalas" för en tjej som heter maria, hon fyller 16. Det ska faktiskt bli riktigt roligt, det brukar komma ganska mycket människor! Men jag hinner tyvärr inte berätta så mycket mer nu, Oscars buss går 13.10 annars kommer han inte till Stockohlm om han missar den! Och nu måste jag kila in i duschen annars hinner inte håret torka innan vi måste åka. Och att få på sig kläder kan ju vara ganska bra också!
Love

RSS 2.0