Lördag 31/5

Tjena, igår seglade vi i skolan, det var ganska kul men sen efter skolan gick jag Sanna och nora till Gröna Lund! Vi hade så himla roligt! Och när vi stod och skulle bestämma om vi skulle köpa popcorn eller sockervadd så kom det fram en man och gav oss 100kr! Vi blev helt paffa! Och ett tag senare så lyckades nora övertala oss att gå in i spökhuset, 40kr var och sen gick vi in, när vi hade kommit ner för en trappa så började dom framför oss skrika allt dom kunde och när jag kollade så stod det en "död" brud med huvudet under armen och skrämde oss.(egentligen var hon ju inte så läskigt men det var mörkt överallt) Vi började också SKRIKA och så vände vi och sprang upp för trapporna igen och på vägen slängde jag iväg min väska i trappan (smart jag vet!) men några snälla människor hittade den och gav till mig. Och man fick inte pengarna tillbaka kan jag säga...  Och sen så var det några killar som flörtade med mig och Nora i flygande mattan. Till mig sa en kille: tja och då vände jag mig om och kollade på honom och han: tja sötnos. Och jag bara kolla snett på honom. Och en kille sa till nora, tja va söt du e! och sen satt dom och drog oss i håret. knäppt eller vad? tyvärr mådde inte sanna så bra så hon åkte inte så mycket och sen gick hon hem :( men jag och nora stannade till halv 10.
Nu är i alla fall jag på mitt landställe i Björklinge med pappa! Vi åkte hit idag och min faster var här ett tag också! Jag badade men det var kallt. Strax så ska jag och pappa gå ner och grilla marshmellows och korv på stranden typ bredvid vår tomt! Så det ska bli jätemysigt!
//Tjingeling<3

Onsdag 28/5

Tjena<3 Hela min skola hade en fotbollsturnering igår och av alla sexor så vann vår klass! är vi bäst eller vad?? men iallafall så hände det inte så mycket idag, efter skolan visade jag sanna hur dom två utbrända lägenheterna såg ut ifrån min gård, sen gick vi till skrapan och sen till ringen. I skrapan köpte sanna ett praply, hah, men det var fint! Och i ringen köpte hon födelsedagspresenter till hennes kusin. Sen vid typ kvart i fyra så åkte jag till min mammas jobb (vid Östermalmstorg) och där mötte hon mig och sen gick vi till lite affärer, jag fick två par jättesnygga shorts. Ett par vita och ett par grå-blå. Dom vita ska jag ha på avslutningen. Sen fick jag en rosa G-star tröja som var på rean, förut kostade sen 399kr och nu 149kr! Men nu ska jag plugga, har franskaprov imorgon och jag kan inte ett skit!
// Hare bra:)

Tisdad 27/5

OMG!! Jag är jätterädd! Idag vid 13 tiden började det brinna i mina grannars hus, två lägenheter blev helt, totalt utbrända! Fasaden är förstörd, och på min gård ligger det en massa bräna saker som brandmännen slängde ut när det brann. Och det luktar fortfarande rök och klockan är liksom snart 21. Nu hinner jag inte skriva mer, jag ska byta till mjukiskläder, hämta lite efterrätt och strax börjar Desperate Houseviwes..
// Love Ylva 

Söndag 25/5

Hejsan alla! Idag är det Mors dag och jag gick upp för ett tag sen och gjorde fukost på sängen till mamma! Igår köpte jag en röd ros och ett litet gulligt kort som hon fick nyss också, hon blev jätteglad så hon och jag ska senare gå och äta tårta på kanske chokladfabriken :)
I fredags spelade Jag, Sanna och Nora fotboll i typ två timmar!! Lycke var sjuk så hon kunde tyvärr inte komma, men efter typ en och en halvtimma kom Freja också.
Jovanas tjejmiddag var jättekul. Det var Hon såklart, Jag, Sanna, Nora, Jovanas två kusiner en var typ 15år och den andra 4år och en kompis till henne som är 11 år. Jag och sanna hade köpt presenter tillsammans och vi köpte en tuggummimaskin och ett litet halsband med ett hjärta som det stod J på och massa små stenar.
Nu ska jag kolla på film "Systrar i jeans" ja fick den av sanna förra helgen men jag har inte haft tid att kolla på den!
// KRAMAR

Fredag 23/5

HEEEEJ! Nu är det bara 10 lååånga skoldagar kvar!!! Imorrgon är det en slags tjejmiddag hos Jovana (Jov) från 14.00-18.00 ska bli as kul!! Idag var jag med Sanna först och köpte presenter till Jov och sen gick vi till McDonald's och åt glass. När vi satt utanför så kom Cornelia och hennes kompis Ksenija (stavning?) dit och hade köpt en Cheesburgare som dom inte ville ha, haha, så vi fick den. Sen mötte vi upp Caique och vi va inne på BR ett tag och hade en tävling om vem som kunde rocka rockring längst! haha. Sen va vi hemma hos honom ett tag och ute lite sen gick jag och sanna hem och nu väntar jag på att mamma ska komma hem för vi skulle hitta på något!

Igår var det Katarina Södra Dagen i skolan. Vi behövde vara där från 17.00-19.00 för att sälja korv ett tag var! jag ringde Cornelia (Colle) komma så det gjorde hon. Sen gick hon och jag runt där och hade kul! 
 
Senare ikväll ska jag, Sanna, Nora och Noras storasyster Lycke spela fotboll XD Lycke ska typ lära oss för vi suger och på tisdag är det fotbollsturnering så vi måste lära oss... Säg lycka till!
// P & K <3

Måndag 19/5

Tjaba!! Den här helgen blev jätte lyckad!! :) Sanna tjejmiddag var super duper och sen på kvällen när jag sov över var det jättekul också! Igår var jag med pappa inne i city och gick omkring lite. Idag träffade jag min blivande klass och mentor på Åsö som jag ska börja på till hösten. Det var spännande och läskigt men jag längtar sjukt mycket! Imorgon ska jag och mamma shoppa, shoppa, shoppa i city. Jag såg en asfin DKNY-tröja för 499kr på Åhléns som jag kanske ska få till avslutningen!!! Nu ska jag sova min mamma börjar bli riktigt sur.. bloggar imorron, förlåt att jag har varit så dålig på att blogga men jag har haft så mycket på g.
// Sov gott <3


Fredag 16/5

Idag har jag varit med sanna! En av hennes födelsedagspresenter var ett bankkort, så vi mötte hennes mamma och nu får hon det om 5 dagar!! :) Hon fick också Guitarr Hero så sen gick vi till henne och körde det! :) Imorgon blir det "tjejkalas" från 14-17 fast jag ska komma dit vid 12 för att hjälpa till med förberdelserna! Sen efter det ska jag sova hos henne. Vi ska typ kolla på Vänner väldigt mycket på kvällen, och köra Guitarr Hero. Nu sitter jag bredvid min storebrorsa och kollar på Kill Bill på TV och äter M&M's och mintchips.

Igår var jättelyckat! Jag gick hem vid 11 tiden för jag mådde inte bra, hade skitont i huvudet och mådde illa...
Men vid 14.30 (när skolan slutade) kom Sanna, Nora, Freja & Jov hem till mig. Jag mådde bättre då så jag hade dukat och fixat. Kvällen innan och på morgonen hade jag bakat en tårta! det var en sockerkaka med grädde, hallon och olika sorters strössel på:) Och två ljus, ett ljus ver en 1 och den andra en 3 ! Den var faktiskt god. Senare på kvällen blev jag medbjuden av sanna till att äta på Pizza Hut. Hennes mamma, lillasyster, pappa & faster var med. Det var jättejättegott. Vi åt trerättersmiddag. mums!! Ska logga in på pa, äta lite mer godis och sen göra  mig iording för sängen.
//GOD NATT <3

Torsdag 15/5

GRATTIS SANNA!!! :D <33
Jag hinner inte skriva nu, ska sova. berättar imorgon om vad som hände idag!
// GOD NATT <3

Tisdag 13/5

Det finns inte mycket att berätta idag, jag är förkyld och har varit hemma hela dagen och kollat på Vänner och vilat. Imorgon blir det nog skolan igen, suck. Sanna fyller ju år på Torsdag, och jag har köpt present och planerat en del grejjer men jag vet inte om det blir av. Hon är fortfarande på mig. Nu ska jag kolla på Ugly Betty och sen Desperate Housewives. Efter det så går jag nog och lägger mig. Så jag får kolla imorgon om jag är frisk nog att gå till skolan.
// Y

Måndag 12/5

Idag har varit den sämsta dagen i mitt liv... De har varit hur jävla mycket bråk som helst. På något sätt (jag vet inte varför?!) så har freja och min bästis sanna blivit piss arga på mig fast jag inte ens har gjort dom något, nu har jag inga kompisar i klassen... Jag vill liksom bara lägga mig ner och alldrig vakna igen, ett liv utan nora, sanna och freja pallar jag inte... förlåt för det jag tydligen har gjort älsklingar.


Utom det så hade jag utvecklingssamtal idag, suck. Men det gick bra, hade typ bäst på allt ! efter det så gick jag, mamma och pappa hem. jag och pappa gick och köpe bullar :) Men vi hann inte äta upp dom för då kom mamma in och sa att vi snart skulle äta.

//PUSSAR


Söndag 11/5

Helluu! Idag hann jag inte gå till något köpcenter men istället cyklade jag, sanna och min mamma till Sickla och badade! Det var ISKALLT i vattnet, mina tår domnade, haha, men jag och sanna lyckade vara i vattnet ett tag. Men resten av tiden låg vi på den jättevarma stranden :). Sanna följde med hem till mej sen och åt här men nu har hon nyss gått hem. Jag längtar inte tills imorgon, skolan jippie... Nu ska jag kolla på Andra avenyn sen ska jag duscha och sen kanske jag sitter vid datorn.
// MASSA KRAMAR


Söndag 11/5

Nu har jag vankat och ätit frukost, jag har suttit i sängen och kollat på Vänner säsong 1. Snart ska jag in och duscha men mamma smet in framför mig så jag får väll vänta ett tag!
Idag hoppas jag på att dra med pappa till sickla eller farstacentrum och shoppa lite! eller så kanske mamma följer med, hon försår det fina med att springa i affärer! Jag har sett en supergullig blå/vit randig liten tröja på Gina tricot. tyvärr vet jag inte om den finns i XS, men vi får se.

Nästa helg kommer bli så otroligt kul,jag kan knappt bärja mig!! Sanna ,min bästis, fyller 13 år på torsdag!! Men på lördag så ska hon ha en "tjejmiddag" med mig, nora, freja & jov (ja tror inte att det ska komma någon mer). Då ska vi sitta i hennes trädgård och äta lassange som hennes mamma ska göra, och som efterrätt någon tårta tror jag! Hoppas det bli fint väder för hon bor vid hammarbyhamnen, hennes trädgård är jätte fin med en massa blommor, träd och buskar! Efteråt ska jag sova över hos henne! :) På söndagen kanske jag följer med till grönan, det blir i sånna fall jag, sanna, freja, nora, jov, thomas, albin och caique, men jag vet inte om jag orkar följa med!
bloggar ikväll igen
// <3

Lördag 10/5

Idag blev det både väskan och Jov! Jag är verkligen nöjd med väskan, (bild kommer senare)
Eftersom det var stekhett så låg jag och Jov den mesta tiden och solade utanför hennes hus, hon bjöd mig på glass också, har verkligen saknat den här sommarvärmen!!
Här hemma så ska mamma laga fisk och ris, euuh... jag protesterade och hon blev jätte sur så nu får ja inte någon mat alls, hon vill inte laga något annat.. Jag får väll köpa en pizza eller något!
/ PUSS Y

Lördag 10/5

Heeeej! Jag vaknade nyss. Idag kanske jag köper väskan, jag har typ beslutsångest för mina sista pengar för den här månaden kommer att ryka då.. aja, sen kanske ja ska träffa Jovana vi får se. Annars går jag nog ut med mamma! förresten så var filmen igår skit tråkig haha. Mamma håller på att laga frukost till mig nu, det blir varm choklad (kanske med grädde) och mackor, mums.
// KRAMAR :)

Fredag 9/5

okeej, jag har snackat med min mamma men jag tror inte att det bli någon väska... Hon tycker det är onödigt. Jag ska snart kolla på en amerikansk romantiskt drama på TV:en. Filmen heter "Sömnlös i Seatle". Ska nog få lite efterrätt också, hehe, men sov så gott!
// <3 YLVA

Fredag 9/5

HejHej, idag har jag och min bästa vän sanna varit på eriksdalsbadet, vi solade och hade det jättekul. Sen gick vi hem till mej och åt fruksallad och kollade på The Simpssons. Nyss kom min mamma hem, hon har varit i Riga hela veckan med jobbet, jag har saknat henne jätte mycket.

Jag har också hittat en Friis&Company väska för 439 kr, tidigare kostade den 100 kr mer men det är rea tills imorgon.. Jag kanske ska köpa den. Den är vit med en massa "friis&Co" över hela. Skit snygg till sommaren.

Jag ska försöka övertala mamma om att jag ska få väskan nu och snart ska jag äta, bloggar kanske senare
// PUSS & KRAM YLVA

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Välkommen till min nya blogg.
Jag heter Ylva Arwidson och är 12 år
Jag bor i stockholm med min mamma, pappa och storebror Thorgny.
Jag gillar att sjunga, jag går t.ex. på kör på fritiden och sen älskar jag ju såklart att vara med vänner och sist men inte minst, gå i affärer!
Jag ska göra mitt bästa här på bloggen, Puss&Kram. Enjoy!

RSS 2.0