The night before tomorrow

Och så var den här dagen slut! Kom på mig själv förut med att somna på soffan igen, men det är ju så skönt att ligga med tv:n på låg volym, lyssna på alla Chandlers tråkiga skämt i Vänner att till slut ligger man där och sussar. Jag har suttit i ett soligt fönster, hostat och läst en hel bok - Gossip Girl #1, druckit cider och sms:at. En dag borta från skolan är skönt, men nu är jag uttråkad. Vill träffa mina vänner, trackassera Stephanie på lektionerna och bli utkörd för att vi fnissar för mycket!


If I was a rich girl


Knokk. 199kr. Ge mig. Blå eller rosa, eller varför inte en gul? Knokkrent!


Konfa

Har varit hemma idag, ätit, duschat och sovit. Däckade i soffan en timma eller två, mötte sen upp Flora och gick på vårt första Konfirmation-möte. Vår grupp verkar fett najs, första lägret är i oktober.

Min konfirmationspresent ska bli ett kors till mitt Pandora-armband. Korsen här ovanför kostar mellan 335-2185 kr/st. I mitt armband blandar jag guld, silver och stenar. Hittills har jag två safirer. Inte illa va? Jag älskar Pandora och kommer ha det för resten av livet. Bära minnen ur livet runt handleden varje dag.

If we just were a movie



Jag hade underbara drömmar i natt, men vaknade och såg att du inte var här. Om det bara kunde fungera. skit.


Hold your head high

Usch vad jag är trött på allt, jag är trött på er, jag är trött på skolan, jag är trött på mig själv. Allt snurrar, fan vad jag saknar mina E:n. Men kämpa älsklingar för vi är snart där igen.


There can be miracles

Ett mirakel har skett, min blogg har helt plötsligt vuxit upp och blivit snygg! haha, nej men den här duktiga tjejen har fixat min blogg. Är jättenöjd, tycker det blev skitbra. Ett STORT tack Julia! =)

 

Godnatt♥


48 days to go


Hjärtat värker

Tröööött. Jag saknar redan Elin, det känns sådär äckligt tomt. Jag ska promenera in till stan snart med mami och kolla på jeans. Replay here I come, woho! hehe... Sen ska jag plugga, blää, franska svenska engelska.

Oh god, jag älskar hösten♥


Hello and goodbye

Hej! Väldens mysigaste kväll igår. Kameran är fullproppad med får se om jag lägger upp några bilder. Men efter massa nya vänner, små pussar och skratt så droppade jag in här hemma runt halv 1. Hann dessutom med att förlova mig med Tiger (haha! (tycker bara lite synd om hans flickvän som tur var inte var där och såg allt)) och skriva ANUS i Stephanies panna.

Attans vad bråttom man har nu, ska vara hos min moster & co. om 40 minuter. Här sitter jag slutkörd efter en heldag med favoriterna. Har hunnit med första KU träffen och bestämde grupp. Tisdagar blir det för mig, Flora, Louise, Nelly osv. Fikat i kungsan och köpt mörkgråa ribbad stumpbyxor!

Got to go, peace =)


Peace of mind


Converse, blåjeans, steffis linne, okänd halsudk och vantar. Me like!
Slänger nog på mig en stor grå kofta ikväll. Puss


En vanlig dag i skolan ↓


1.Stephanie2.jag3.mina fingrar, rädd stephanie

Vi gjorde ett försök att hem till Steffi i Tyresö. Vi gick mer än halva vägen (hej skavsår och blåsor!), gick fel, det blev mörkt, vi blev upphämtade med bil. Nytt försök kommer snart! Vill ni se bilder, kika in på Steffis blogg.

Imorgon kväll ska jag festa. Får se om jag hinner slänga upp in dagens. Hare bra♥


And I sworn to never fall down again.


Eyelashes


Här om dagen kom mamma hem från Bryssel med nytt smink till mig. Jag använder ju bara concealer och mascara. Den här gången blev det mascaran Diorshow från Dior och concealer Sensai från Kanebo. Vet inte säker vad dom kostade, men skulle gissa på ett par hundra styck. Båda är grymma produkter och håller riktigt länge så det är minst sagt prisvärda prokdukter. =)


D.D

                                           







Underskatta aldrig yoga. Gick på det igår med Sanna, skrattattacker 24/7 och träningsvärk i armar, rygg och bröstkorg. Hade ingen aning om att man faktiskt blev tränad. På söndag kör jag igen, med Anna & Agnes. Najs. Nu ska jag läsa, fick låna en bok av Nicklas man måste läsa i skolan, Damernas Detektivbyrå.


You makes it easier when life gets hard

ELIN KOMMER I HELGEN! JAG TROR JAG DÖR EN ANING! Min älskling kommer hit, till stockholm!

Från vaggan till graven. Jag älskar dig.


klant #1

Min mamma var så himla söt igårkväll. Hon satt på toalettstolen (läs: på locket) med fötterna i ett fotbad och jag stog och borstade tänderna. Sen hör jag världens dunk och mamma har råkat slå huvudet i handfatet vilket resulterar i en blå bula stor som saturnus mitt i mammas panna. Hon bryter ut i ett hejdlöst fnitter och utbrister;
"Och jag som ska på europeiskt möte i Bryssel imorgon! Vad ska dom säga när jag kommer med en stor bula i pannan?!"

Jag älskar dig mamma.

Bortse från flinten, det gråa håret, dubbelhakan, vårtorna, tårarna och ja självklart att det är en gubbe så voilá där har ni min mamma!


the colours of gold and blue


You'll find the way

Åh, underbara helg. Jag har verkligen haft det grymt med världens finaste tjejer <3

Årets nya trippelbild, haha

Nej jag ska duscha. Sen sova. Får se om jag berättar allt från i helgen. Korvkillen var i alla fall bäst. Hahah! Något jag i alla fall lovar är att ni ska få se mollys kyklingsång och pianospelande. Så klockrent.

Puss


Hold your head high


Det blev en fika↑ vid stureplan med Bvän. Sen stack jag hem och tog århundradets längsta bubbelbad. Är nu också försäkrad om att mina älskadefinaunderbara replay-jeans fortfarande finns att köpa. Har använt mina till bristningsgränsen (nästan) och skulle inte banga på ett par nya, lika dana. Dags att tigga av päronen igen. Stackarna visste inte att dom skulle sätta en penga-slösar-maskin på jorden. Hundralapparna bara rinner genom fingrarna på mig! Gone! femhundra här, ett tusen där. Jobbigt, måste bättra mig.

Jag är i alla fall färdigpackad nu! Har också varit i mataffären och införskaffat yogurt och naturgodis som frukost till bussresan imorgon bitti. Bussen gå 08.00, usch säger jag bara!

Puss på er


The grass is much greener on the other side

Hemma! So-provet igår gick åt helvete, matte-provet idag gick helt okej. Fan vad jag är trött på skolan, hela skiten. Imorgon åker jag till björkögården med tjejerna och kommer hem på söndag. Jag tror jag glömt att berätta det? Men det kommer bli så konstigt utan Amanda och Erica där.

Trion♥ last year..


Take me to the candy shop


Lånade brorsans system och gick lös på allt möjligt. Måste verkligen lära mig den, rätt crapigt resultat här ovanför, det är i alla fall en napp som Anna fick mig att köpa efter skolan.

Nu; plugg... Matteprov imorgon, INTE okej med prov två dagar i rad.


Torsdagsbarn


Vitt linne - BikBok
Blått slappt linne - Lånat av Sanna
Jeans - det borde ni väll kunna vid det här laget?! xD (Replay)
Älskade, fina, süpersköna Converse♥


Du kan få kebab

Hhahahahah det här är så min och sannas humor! xD
Jag har odlat fräknar i ett solarium idag och sen pluggat här hos Sanna, blää för SO-prov imorgon säger jag bara. Men nu ska vi äta glass med marshmallows, pecannötter och varma hallon. Dags att odla fett (på tal om att odla saker)!
Men jag ska snart dra mig hemåt och fortsätta plugga,
Ciao snyggon♥

Sleepover

Sorry för dålig uppdatering. Har inte haft lust. Fullt upp med vänner, skolan och kören. Men nu är jag här! Mamma är i Madrid med jobbet och Steffi sover här ikväll =) Vi har hunnit med att sola solarium, plugga, äta sushi, springa till ica och köpa ett kilo godis och sen hyrt film. "Spring Break" blev det, rätt rolig!

Nu ligger vi här i min våningsäng och fnittrar. Steffis nya ragg messade det här;

L: Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta upp dig.
Steffi: haha, jag är tyvärr inte ätbar xD
L: Fan, vad är du då?
Steffi: Jag är mycket =)
L: Okej, som vad?
Steffi: Som en marsmallow, tjock och kletig.

L: Du är väll inte tjock, eller kletig. Wtf?!

Hahahahah blir någon förvånad om jag säger att jag kom på marsmallow-grejjen? hehe...

Nu ska Steffi blogga, och sen ska vi ligga och snacka skit ett tag. Puss på er kära läsare, godnatt♥

Hahah favorit i repris. Jag och Steffi i somras.


How we move from A to B





Grymt. Alla bilder tagna av en kille jag känner, Omar.
Hans hemsida hittar ni här!


Jag är ingenting utan er i denna värld.

Det blev en mycket trevlig kväll igår. Gammalt härligt folk och en hel del nytt. Tyvärr var det dålig med kameran och kvällens kameraman Sako fick i stort sett inga seriösa bilder! Annars så fick jag fågelfrön (solrosfrön, men jag gick runt hela kvällen och sa fågelfrön av någon anledning) av någon snäll kille som Raffa och Sako kände! Fett med kärlek till honom säger jag bara, allt jag tänker på är fågelfrön♥

Förresten är du största kissomanen Steffi. Är det ens någon mening med att försöka räkna hur många gånger du måste kissa på en kväll? =)

Idag har jag chillat. Jag orkade inte ens tänka tanken att sätta på datorn så jag tryckte i mig största biten chokladkaka till frukost och gick till Skeppsholmen med mamma och pappa. Jag saknar dom faktiskt. Dom har aldrig tid för mig, och jag har aldrig tid för dom. Så det var mysigt och inte riktigt lika tråkigt som jag hade trott!
Nu ska jag duscha, puss


Am I still your charm, or am I just bad luck?

Någon Fredrika M. ställde ett par frågor till mig, som jag väll kan svara på.

Är din bästa vän en tjej eller kille? Tjej. Jag tycker om att umgås med killar för dom tar inte så hårt på småsaker, men jag behöver den där bästa tjejkompisen att sitta och fnittra hysteriskt med...
Vilket är ditt favoritämne? Jag gillar slöjd. Framför allt syslöjd. På "vanliga" lektioner måste jag alltid pilla med nått. Jag har liksom myror i baken. Oftast är det pennan, suddet eller naglarna som råkar illa ut. Därför är ämnen som jag får använda händerna bra.
Vilken är den högsta summan du lagt på ett plagg? Hm.. Det måste nog vara min fjällrävenjacka som kostade ca 2000kr, annars är det mina Replay-jeans som gick på 1300 (som jag använt så mycket att det är påväg att bli ett litet hål mellan benen.. skit..)
Var fick du din första kyss och av vem? Av en pojke en varm sensommarkväll. (hur nu det kan ha med saken att göra)
Hur tillbringar du helst en fredagskväll?
Antingen ute och festa, eller med en/några vänner och en stooor godisskål och massa cola
Vilken är din favorit butik?
Har faktiskt ingen, köper från många olika butiker.
Tycker du om secondhand-kläder?
Inget för mig. Tycker det är lite snuskigt om jag ska vara ärlig...


Make my day


Alla bilder tagna från LicaPlace.

Åh det här över är precis vad jag behöver ju! Jag har spanat in dom här stentvättade shortsen från AA ett bra tag. 298 pix har jag för mig att dom kostar. Även fast det kanske har hunnit bli för kallt att springa runt i shorts så har jag ju kanske en jäkla massa träningspass framför mig med Sanna där dom här shortsen skulle vara c'est parfait! Dom och en vit sport-bh så kommer jag aldrig dra mig för att sticka iväg och träna!


I want to paint the world Do you agree?


Förlåt att bloggen är en stor röra. Det ska nog kunna fixas snart,
love / Y


Ylva is goin' hurtbulle

Smärtan kommer imorgon. Vi hade långdistans på idrotten, 30 min konstant löpning. Jag med min kondition? Det var hemskt! Ja som sagt suger min kondition. En hel del skräpmat och ingen träning. Dessutom lite andra dumma saker som drar ner konditionen. Jag ska bli en hurtbulle! Ni blir väll inte rädda nu va? ;) Jag och Sanna funderar på att köpa ungdomskort på Friskis&Svettis och börja yoga och gymma. Jösses vad skönt om vi faktiskt kommer igång med det! Ska träffa henne idag så vi ska snacka lite om det. =)

Jag om 100 år? hehe

Btw så blev min kusin Eriks moppe stulen igår. Fyfan. Vad är fel med männsikor? Är dom som snodde den för fattiga för att köpa sin egen moppe eller? Fjantigt. Vi bor i Sverige. Vi ska inte behöva sno det vi vill ha! Det ska man väll egentligen inte behöva någonstans i världen och jag kommer ihåg hur ledsen jag var när min kamera blev stulen. Men det var i Ungern och där är det annorlunda, jag tycker bara synd om dom som snodde den. Dom var loppbitna och bodde antaglien på gatan. Men om man stjäl och bor i sverige är man bara otacksam. Bättring tack.


Rosbomb




Åh, jag älskar rosor.


Drunk baby

Åh älskade kom.em. ! Slutade redan 11.30 idag och har degat med steffi i soffan och ätit världens nyttigaste lunch bestående av bullar, yogurt och saft. Mums. Drog en sväng till ringen för att kolla på en ny mascara från Dior. Mami ska köpa den till mig på måndag då hon åker till... öhm... typ ...bryssel.

Nu ska jag dra mig tillbaka till No:n. Boooring, shot me please! Och sen ska jag träffa min söta kusin Naima. Nej nu är jag stressad, puss


Today's

Jag slutad 15.30 efter "LattjoLajban" i skolan där man bollat med en vattenballong indränkt i såpa. Inte så najs! Drog sen till Sanna. Mysig dag, absolut.

Tröja / Tunika - Lånad av Lolz
Halsduk - Ingen aning, hittade den hemma!
Tights med drajkedja (nya!) - Gina Tricot
Ballerinaskor - Björn Borg

Till det friendship-ring delad med Sanna och guldhjärta från papi♥



Jag antar att jag är den enda personen i hela sverige som inte ska kolla på Idol eftersom mamma anvisas med att ha tv:n sååå "Hej duschen!"


Make me smile


Jag har precis käkat och nu sitter jag här med läxorna. It sucks big time.

Om precis en timme ska jag vara påklädd (och nej, jag sitter inte naken! xD) och vara vid mammas jobb inne i stan. Vi ska dra och käka och efter det på någon danskonsert. Mamma fick tydligen biljetter av sin chef som inte kunde gå, brorsan sa nått om att det skulle vara fint folk där (?). Kul. Jag känner mig jämt som en ailien från Mars när jag är på t.ex. olika ambassader, senast i Ungern då. Men efter det ska jag hem och fortsätta plugga.

Love/ Y


Saker man ångrar är chanserna man aldrig tog

Okej då, jag fortsätter blogga! Fingrarna började klia, så vafan ska jag sluta för? Dessutom protesterar mina vänner... hehe...

Men jag vill bara göra en sak helt klar, jag fick en kommentar om att jag måste börja uppdatera mer för att höja mina 3-siffriga läsare. Visst, självklart är det kul med lite respons men precis som jag sagt till mina vänner så lägger jag ner bloggen när läsarna passerar tusen. Jag vill inte bli nån jäkla tonårskändis, jag vill kunna leva ett normalt liv. Festa, shoppa, umgås med vänner utan att bli igenkänd.


I think this is the end

Godmorgon people. Håkan på grönan igårkväll då, med Nora =) Jag är väll inget fan av Håkan H. direkt men han var faktiskt väldigt bra live!

Jo jag har faktiskt börjat fundera på att lägga ner bloggen. Kanske för ett litet tag i alla fall. Allt känns så himla onödigt, läsarna har sjunkit regält och ingen komenterar längre. Hos olika webbshoppar jag skulle annonsera åt står det än så länge still. Det är helt enkelt inte kul längre.. =/

Sen har jag en massa saker att ta tag i, saker i verkliga livet som jag aldrig skulle kunna snacka om i bloggen. Saker bara mina allra närmsta vänner får veta. Jag mår helt enkelt inte bra och måste få lite tid att tänka.

Men som sagt, jag lägger ner i alla fall ett par dagar och får se om jag saknar det. Jag bloggar ju trots allt för att jag måste ha någonstans att skriva av mig, och jag får kramp i handen av att skriva dagbok. haha!

Puss på er, ha det bra så får vi se om vi hörs här igen annars, tack alla som hängt kvar i över ett år typ♥

En snabb dagens, sen ska jag banne mig sova!


Skor (med världens charmigaste hål på vänstra stortån) från FredPerry
Jeans - Replay
T-shirt lånad av lollo - Filippa K
Dubbelknäppt kort vår/höstjacka - KappAhl

Världens suddigaste bild på två av mina Ylva-armband, men alla bilder är tagna med mobilen.
Det översta - från Turkiet
det andra - present från moster

Jag snubblade innanför dörrarna här för ca en timma sen, chillade med Adam, Raffa, Sako, Awale och Frida.
Jag är dödstrött och kommer somna med ansiktet tryckt mot tangentbordet. Vem skulle bli förvånad egentligen? Inte jag iaf...

Puss, godnatt
P.S imorgon har jag skolfoto, blää...


Money

Jag har gått på ännu en sån där -"tjäna hundralappar om dagen". Det är lite liknande gratismakeup och allt det där, man ska klicka sig till pengar! Hittills har jag 21.28 kr att ta ut när jag vill. Jag ska iaf försöka ett tag och sen ta ut pengarna! Vill ni också tjäna pengar genom att skriva om en hemsida och få pengar av att besöka t.ex. Eniro? Bli medlem här!

Lycka till!


Put on a happy face...

... and life goes on. It always does, right?


Köpt och beställt


Köpt;
Gammelrosa midjeskärp - rent inplulsköp på Monki för 25 kr (!!)
Beställt:
Leggins med dragkedja - GinaTricot för 249kr. Förhoppningsvis kommer dom på fredag så jag kan ha dom i helgen! Naajs =)

Tack mami och paps♥

Nu: Plugga. Skjut mig.


RSS 2.0