dust yourself off and try again

Tjaaa. Gick och dansade efter skolan, åh vad jag älskar danslektionerna. Bara släppa alla tankar och stress och "kötta" som min danslärare brukar säga.

Har kommit in i en bra period nu. Det känns som att inget ens kan röra mig i ryggen. Och inget blir ju sämre av att jag åker till varma Spanien med bästavän på söndag (!!) och att efter det få träffa Elin och Erik.

Nu ska jag sätta mig med papi och leta mobil. Är riktigt sugen på den här

Sony Ericsson U5i Vivaz


some look

Ja, jag som skulle lugna ner mig med köpandet. Säger som jag och bästavän brukar säga: tillåt mig att skratta!

Solglasögon från H&M 50:- och ballerinaskor i mocka från Samsø Φ Samsø 900:-

 

Jag ska plugga en stund, hitta något att ta på mig och sen röra mig mot kyrkan, har konsert ikväll. Får se om jag orkar ta mig till KU efter det. Pussar


yesterday

Tja alla, hade en jättemysig dag igår med Alva och twinsen. Busade i solen, gick i butiker och käkade. Hade med mig min systemkamera, bilderna får tala för sig själva




sist men inte minst en bild på snyggingen med stort S


feathers



Pentax K10D

Måste ringa älsklings alva, käka och plugga. Smell you later bitches

drömmar


Är sjuk, sitter och snorar och hostar.
Drömmer mig till sommaren. Längtar efter en person mer än jag borde, försöker komma på hur det känns att sitta i gräset med en riktigt bra vän, pumpa musik och dricka kall öl. U N D E R B A R T

shortchinos


Mami kom för ett par dagar sen hem med de här shortsen jag hade spanat in. Från Zara, awsome♥

minimum


Nytt linne från Minimum 449kr:- Kunde bara inte låte bli, så galet sött. Färgerna är däremot inte rättvisa, det ska vara blått/lavendel. Kommer användas mycket, promise. Det ska invigas redan på lördag då vi ska på middag hos en vän till familjen. F1 Gr8.
Tyvärr borde jag dra ner på utgifterna nu. Har shoppar och lunchat/fikat för ett alldeles för högt fyrsiffrigt nummer den senaste veckan.
Nu: Franskaläxa i sängen. Natti

Skön. t.


hahah jag och alva har legat och varit nära på att drunkna i våra egna skrattårar av den här videon. Så klockre. n.

Det snöar ute och jag dör lite inombords

Hej på er. Det. Snöar. Ute. Igen?! Igår gick jag liksom runt i min lilla våriga trenchcoat liknande sak och solglasögon.

Men helgen har i alla fall varit trevlig. En kväll hos Alva, en kväll hos Oscar.

Något gick lite snett på ica. Alltså.




Duschen nästa. Lite franska och sen ska jag möta Mami i stan.

Fysik

Snabbt här, måste plugga fysik. Akustik. Lamt, och var tvungen ett hoppa kören. Det gäller att prioritera, mitt NO-prov står nog tyvärr högst upp på den listan.

Just nu. Vill lägga mig i ett bad, sen sova en timma eller två. Men nu borde jag verkligen plugga, och det suger mega dase. Puss


New x4

Tjaaaa. Hade studiedag idag, så jag mötte upp min bästaste Alva för kika i butiker och luncha.

Långärmad tröja med fickor-BikBok, halvlånga haremsliknande mjukisbyxor-Zara, ballerinaskor-DNA, Shorts-Zara. Och en lunch på i PUB huset.

Kul nog exploderade min plattång i morse. Så ska försöka tigga till mig en ny.

Stockholm stockholm stad i världen.

Morsning snyggon. Själv vaknade jag för ett tag sen, har suttit och degat framför Miami Ink och bläddrat i Pandora katalogen.

Igår fikade jag med hela "Idrecrewet" på Tully's efter skolan. Sen gick jag, wictor, love, alva, simon, alma, Oscar, Birk, Maja och Rebecca (tror jag fick med alla...) på bio, det blev "Alice I Underlandet". Själv hade jag väldigt höga förväntingar och blev rätt besviken. Kvällen slutade hos Rebecca. Trevligt var det i alla fall.
Slänger upp dom två enda skarpa bilderna




Nu måste jag slänga mig in i duschen för sen ska jag ut och shoppa med mami. Härligt.


glaaad

Hej! Jag har varit på grymt humör hela dagen! Dock är jag hemma lite tidigare än vanligt, blev sur på min lärare/vikarie (what ever) så jag gick därifrån. Nu ska jag springa ut och låsa upp porten för My, vi har så mycket att ta igen. Det här hänt galet mycket sen idre. Sen ska vi iväg till dansen. Puss


åttondemarstvåtusentio

Jag stannade hemma idag, tror faktiskt jag åkte på en liten hjärnskaking när jag voltade i skidbacken i fredags, sista åket. Typiskt mig.

Och jag är så nere idag, jg förstår inte hur gamla bilder, låtar och söta sms kan göra så ont. Personer jag vill glömma men inte kan radera materiellt? Fuck this, nu ska jag vila tills mamma kommer hem med yogurt och hjälper mig att plugga.

Pussar

I to the Dre

Morsning <3

När jag vaknade imorse blev jag så deppig när jag kom på att vi inte var i Idre längre. Dessutom har jag lyckats få allt från muskelknutar, smått googlebränna, skavsår och blåmärken till lätt hjärnskakning. Bra jobat Ylva. 
I to the dre in my heart.



Åh världens bästa Mami föreslog att vi skulle pigga upp mig med en tur till Sickla Köpkvarter nu. Underbart. Sen ska jag möta Alma och Love och dra till Idre återträffen. Puss


idre bäst hemma bra

Hej, nu är jag här igen. Hemma alltså. Veckan har varit galet grym, så bra att vi stog och grät när vi skulle säga hejdå! JAG ÄLSKAR IDRE♥

Jag & Linnea


RSS 2.0