Tisdag 29/7

Shuuue, jag har varit hos elin dom senaste 2 dygnen och därför inte kunnat blogga. Jag och Elin har badat, mycket! Både tillsammans med J-H (Johanna-Louise) och ensamma. Hela dagen igår var vi med J-H, vi var hemma hos henne, cyklade och köpte pizza, snackade på hennes rum, och helt plötsligt hade vi värsta sockerkicken och blev asflummiga. haha. I måndags när jag var hos Elin kom thogges kompis Oscar hit till Balltorp och ska stanna till fredag. Kul för Thogge men det blir ganska dött här för mig. Jag har nyss insett att det vara är ca 3 veckor kvar av sommarlovet. Sen ska jag ju börja sjuan och gå till en helt  ny klass. Jag börjar bli sjukt nervös men ändå ser jag fram emot det. Jag kan väll bara vänta och se hur det går!
Jag har förresten blivit ganska så brun den senaste veckan. Men så har jag ju också varit hela dagarna utomhus eller på stranden. just det, idag när jag och elin var på stranden så var det en otroigt jobbig kille i vår ålder som glodde hur länge som helst på oss. Och när vi var i vattnet så vände han sig om exakt hela tiden och kollade på oss. Gissa om vi blev irriterade på honom..
Jag kan tyvärr inte skriva mer, jag måste gå och äta. Vi ses<3

Söndag 27/7

heeej! Förlåt för dålig uppdatering men eftersom vädret var helt fantastiskt som senaste dagarna så har jag i stort sett bott i sjön! I Fredags kväll cyklade jag, mamma och Thorgny en mil till Sikhall och kvällsbadade. I närheten så var det en årlig hästuppvisning som vi brukar gå på. Det är människor som bor här som rider som kommer och visar upp sina hästar och så träffade jag en massa släktingar jag inte ens viste att jag hade. Det var typ mamma kusin och hennes son eller nått! Jag har svårt att komma ihåg alla för jag har säkert hundra eller fler släktingar här ute, hehe! Men iallafall så var det ju en mil hem också och det var på kvällen så jag var verkligen död efter...

Och igår kväll var den bästa kvällen på jävligt länge! Min kusin Erik (Elin brorsa) fyllde 14 så det var "släktkalas". Alla mina älskade småkusiner och kusinbarn på mammas sida var där. Efter ett tag var jag, Elin, Thogge och Erik så badsugna att vi stack iväg en timme och badade. Vi hade otroligt kul! Enda niten den kvällen var väll att vi råkade paja studsmattan... Vi skulle flytta den till skuggan på eftermiddagen men så hade ett järnrör i själva ställningen åkt snett så när vi hoppade upp och började studdsa blev det ett rätt stort hål mitt i mattan. Deras föräldrar karin och benny blev såhär "Det var väll onödigt att ni hade sönder en studdsmatta för 1500kr!" men Erik och Elin sa bara men det var ju inte meningen att vi skulle sabba den.. men men.

Idag ska jag, Thorgny, Mamma, min moster Harriet och hennes man Gunnar åka och bada i Sikhall tillsammans med Karin, Benny, Elin och Erik. Vi ska åka om två timmar men innan det ska vi äta, jag ska duscha och tvätta håret, packa ner allt och ringa Elin! Jag ska kanske sova hos henne inatt=)
Puss&Kram!


Ondag 23/7

Hej! Idag är det otroligt fint väder och 22 grader ute men det kommer förhoppningsvis bli varmare. Jag ska snart åka till stranden och ligga och sola med iPoden! Jag vill helst åka vid 12-13 tiden när solen är som starkast så att jag kan få lite färg på kroppen iallafall!

Igår var vi hos några vänner till famijen Anna-Lisa och Jörg (Jörg är från Tyskland) så vi var i deras nästan nyköpta radhus. Deras "lägenhetshus" var otroligt vackert. Det var nästan byggt av glas kändes det som, med ett alldeles nybyggt kök. Jag blev förälskad i alltihop, haha. Nej men nu ska jag göra mig iordning så vi kommer iväg någon gång!
Puss på er:)


Lördag 19/7

God morgon! Jag vaknade för knappt två timmar sen och nu har jag jättetråkigt. Jag ska ringa Linn om en stund och kolla om hon vill träffas, förutom det så måste jag städa idag, mycket. Mamma och thogge kommer hem imorgon och mamma vill inte ha det stökigt, då blir hon arg... haha. Jag har ju haft välldigt mycket tid att fundera på saker den senaste tiden och kommit fram till att jag kanske ska ta ett hål till i mitt öra. Men däremot kan jag inte bestämma i vilket öra.. vad tycker ni? Och så ska spara länre hår och kanske klippa snedlugg. Jag vet faktiskt inte vad mina föräldrar tycker om det och att ta hål men det är väll ändå jag som ska gå runt med mitt utseende varje dag? Jag ska gå och klä på mig och borsta tänderna innan jag ringer linn!
Puss hej!


Fredag 18/7

Hej hej! Jag har inte kunnat skriva i bloggen pågrund av att jag har sovit hos kompisar och haft komipsar här dom senaste 3 dygnen. I Tisdags efteer vi lämnat Thorgny på bussen strosade pappa och jag runt i stan lite och och sen till Elin där jag stannade och sov över. Johanna-Louise sov hos Elin den natten också och på kvällen, 17-19, hade dom cheer leadeing träning som jag följde med och tittade på. Dagen efter det, på Onsdagen, kom pappa och hämtade oss 3 mitt på dagen och så åkte vi till Balltorp. På kvällen åt vi massa godis och kollade på "Switching goals", en film där Mary-Kate och Ashley Olsen år små. Vi sov uppe på vinden och mitt i natten, vid 12.30, när vi låg och snackade hade pappa satt ett gammalt huvud från en "mun-mot-mun-metoden-docka" på et pinne och smugit upp till oss. Sen sträckte han upp huvudet över ett räcke och skiit vad vi skrek! (jag var hes dagen efter, hah!) Efter det ville vi såklart inte sova däruppe så vi tog våra täcken och gick ner och sa oss i en dubbelsäng. Den natten sov vi inte kan jag säga. På torsdagen åkte vi vid luchtid till Älvhögsborg som är ett utebad med hopptorn i Trollhättan. Jag som är sjukt höjdrädd hoppade bara från trean, men J-L och Elin hoppade från feman och sjuan, fett imponerad jag blev! I alla fall så åkte vi efter badet till McDonald's och åt luch. Sen gick vi ett tag i affärer men köpte inget och åkte sen och lämnade Johanna-Louise. Efter det åkte jag, elin och pappa till några släktingar och åt kvällsmat och stannade ett par timmar. När vi kom hem kollade vi på Grease och åt det sista av godiset från kvällen innan. Och idag regnade det så jag och elin gjorde inte mycket, vi spelade kort, snackade och tog det lugnt. Och precis efter lunch kom benny, elins pappa och hämtade hem henne. Jag och pappa åkte och handlade och nu sitter vi och latar oss vi datorn och TV:en. I kväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag fortfarande är trött av förlite sömn efter "spöknatten".
Love Ylva!

Måndag 14/7

Hejsan! Idag var det rättså kul, tyvärr upptäckte jag och brorsan att vi tröttnat på badet och därför hade vi inte mycket att göra så vi satt och slappade i bubbelpoolen och simmade sträckor. När vi var klara och ombytta kom pappa och hämtade oss och så åkte vi och åt på en pizza restaurang. Efter det gick vi och tittade i affärer, jag, thogge och pappa köpte en kökshandduk från märket Ekelund i namnsdags-present till mamma när hon kommer hem. Den kostade 119kr, dyrt för en liten handduk men absolut värt pengarna när man får se mamma min, hon älskar Ekelund. Vi köpte också två "stolsgungor" i tyg som vi hängde i vår ek bredvid varandra, så nu kan jag och Elin sitta där med ett glas läsk och snacka:) Och imorgon åker Thorgny tillbaka till Stockholm och jag hoppas att jag kan övertala pappa att vi ska åka och hämta Elin när vi lämnat brordern! haha. Just det, vi var på en stor utförsäljning av filmer så jag köpte dom bästa jag hittade, Tonnårsliv, Our lips are sealed och Grease. Nu ska jag kolla på tv
Kramar!

Söndag 13/7

helluu:) Jag har inte haft något för mig alls idag, jag sov bort mycket av dagen och när jag och brorsan vaknat bakade pappa muffins som frukost till oss, han är underbar min lilla pappa! Efter det kollade jag på dom sista avsnitten i Vänner. Jag satt och grinade som en liten unge nästan hela sista avsnittet... Och nu är det kväll och jag har inte riktigt kommit över hela den här Vänner-grejjen än, men det släpper nog snart. Jag längtar tills imorgon då jag och brorsan ska till ett badhus och efter det äta inne i Vännersborg och kolla i affärer! Låter bra för mig. Idag har jag också köpt ett nytt spel till min iPod. Jag hade hört om det och ville prova och fick då köpa ett för pappa. Och nu får jag och min brorsa välja ett till och vi ska göra det nu, Hej då!

Lördag 12/7

hej, förlåt för lite dålig uppdaterning dom senaste dagarna men det händer inte mycket. Idag var Elin och hennes familj här. Och i natt har min pappa en idé att vi ska sitta uppe och kolla på film mitt i natten.. han är rolig han haha. Men det ska vi göra, han vill se en skräck men vi får se om det går någon bra! Jag ska snart laga mat, pappa och brorsan kan inte sånt! Vi ses=)

Onsdag 9/7

Hejhej! Jag kom nyss hem från min älskade Elin, jag har sovit hos henne i två nätter och därför inte kunnat blogga. Vi hade iallafall väldigt kul med mycket skratt, snackade långt in på nätterna och badat i hennes jaccuzi (stavning?). Och idag tillbringade vi den mesta tiden på stranden, det var mycket sol! Jag är välldigt trött och orkar inte skriva så mycket nu, jag ska strax äta mozzarella pizza, gott! Och efter det ska jag kolla på lite Vänner eller spela sims 2 ett tag innan jag går tidigt i säng. Kram!

Söndag 6/7

Nu sitter jag här och deppar framför datorn igen. Hela dagen har regnat bort, mamma har åkt hem och jag får inte tag på Elin... Men min ljuspunkt är att min brorsa fick igång iPoden igen, jag blev överlycklig. Den lilla saken är ju mitt liv!
  Och nu ska jag kolla på vänner med brorsan, han är verkligen en pärla! Bye bye:)


Lördag 5/7

Hello! Sorry att jag inte skrev igår men jag var inte på humör... När vi var nere på stranden började det bra men sen slutade det med att min iPod åkte i vattnet och jag vet inte än om den dog eller inte, det ska kolla imorgon. Idag var jag i Överby igen, kan man få nog av shopping?? Egentligen åkte vi dit för att byta thogges hörlurar som var trasiga men det var bra för mig, jag fick en citrongul cardigan från GinaTricot och så köpte jag ett halsband i form av en vit jordgubbe med små stenar i hängande från en guldkedja och ett par matchande örhängen! Jag är väldigt nöjd med dagens inköp! Däremot hittade jag en blå-vit randig jättesöt topp på MQ men vi var tvungna att åka så vi hann inte bestämma om vi skulle köpa den eller inte... men jag tänkte fråga om jag kan få den av pappa:) Efter Överby åkte vi in till Vänersborg och hämtade pappa!! (han har varit i hemma i Stockholm och jobbat i 2 veckor) Imorgon åker mamma hem och jobbar i 2 veckor, kommer verkligen sakna henne! Nu ska jag prata med min kära far och snart äta efterrätt. Ha det bra:)

Fredag 4/7

Hej, igår blev det verkligen en lyckad shopping, jag köpte en länk till mitt armband för 73kr (det var rea) och så köpte jag en "smyckes hängare" i form av en kvinnokropp i en vit pärldräkt. Den kostade runt 160kr jag vet inte riktigt! hah. Min brorsa köpte en iPod Classic svart 80, ett par hörlurar, ett ipod fodral och ett par mörkblå Puma badbyxor! Mamma köpte bara ett paket servetter och en jättegod tvål. Som ni hörde hann jag ju inte köpa så mycket men det är för att halva tiden gick åt till att hitta den iPoden thorgny ville ha, sen skulle vi äta lunch och efter det fick jag shoppa... Nu ska jag äta frukost och om en halvtimma ska vi träffa n vän till familjen och åka till stranden med henne! ska bli jättemysigt:) Nu måste jag verkligen skynda mig, ses sen!

Onsdag 2/7

Tjena tjena! Inget av det jag skrev i förra inlägget stämmer längre, nu är planerna så att jag, brorsan och mamma ska till Överby imorgon vid ca 11 tiden. Efter ett par timmars shopping! (yey!!) så ska vi och hälsa på en vän till familjen, Märta och hennes man och fikar ca 1 timme efter det drar vi och hämtar Elin och sen in till stan där bion ligger! Så jag och Elin ska gå på 18.00 bion! Efter det kanske vi åker till Skräcklan, jag vet faktiskt inte än... Men iallafall så hör ni säkert att jag kommer ha en toppendag imorgon, och det här blir ett välldigt kort inlägg eftersom min mamma tjatat ihjäl mig att jag ska borsta tänderna nu, bla bla bla... men god natt! skriver imorgon:)

Tisdag 1/7

Hej! Som ni såg skrev min brorsa i bloggen för ett par dagar sen. Lite flummigt inlägg jag vet men han ville så gärna publicera det så... Idag har jag haft tandvärk, jag har redan tappat den tanden så det är lite skumt... Förutom det har jag vilat, jag vill inte må dåligt imorgon.  Jag och Elin tänkte gå på "Sex and the city" den sägs ju vara bra! Efter kvällsbion ska vi åka och fika eller något i en jättefin park som heter Skräcklan. På torsdag eller fredag blir det överby som är ett shoppingcenter. Jag älskar det stället för typ alla affärer man gillar finns där inkl. BR, skojja. Men det blir ju kul. Förresten så har jag bestämt att låta mitt hår växa ut. Jag hoppas jag kommer passa i lite längre hår. Nu ska jag hjälpa mamma att olja in trädgårdsmöblerna... ses senare! Kram!

RSS 2.0