heaven on eath

hej, länge sen nu. Har helt enkelt inte haft varken tid eller lust! Mår just nu bättre än jag gjort på riktigt, riktigt länge. Jag sitter och pratar med min älskling Elin, vi planerar våran sommar. Det är hur grym?! Vi kommer att spendera vår tid tillsammans både i Stockholm och Vänersborg i år. Och vi får inte glömma att sommaren avslutas med en vecka i Paris med mami.

Idag har också varit förvånansvärt bra, trots regnet. Började med en seg morgon = gossip girl och en dusch. Mötte upp min kära gamla barndomsvän Erica för en lång fika. Har saknat henne galet mycket! Träffade sen mamma för en snabb shoppingrunda, hittade en riktigt fin topp. Är väldigt nöjd. Sen gick jag hem till Viktor ett tag. Vi tog det bara lungt, snackade. Och nu sitter jag här och är glad. Det var min dag. Intressant? Nej inte direkt.

Fårö. När jag och Alva lånade en hund som vi gick ut med. Gillar't

nu


yes, det är vad jag ska göra. Vi blir upphämtade vid 15.00. Jag är färdigpackad (alldeles för mycket kläder och tre kameror...) och Alva som snart slutar ska röra sig hit. Jag fick nyss ett infall att sätta igång och göra pannkakor för jag blev så sugen på det med smör, socker och kanel! Så det får bli lunch. Måste också hinna förbli bl.a. apoteket innan vi åker.

Ha en grym långhelg! Pussar

konfirmation

Idag var det min konfirmation. Det är så himla skönt att ha det gjort. Var i kyrkan hela förmiddagen och efteråt hade jag min mottagning där vi åt brunch på Långholmens Wärdshus, jag, lite släktingar och kompisar. Galet gott, jag tror nog jag åt för minst ett par dygn fram. Har dessutom fått en massa fina presenter. B.la påfyllnad till min pandora samling ;), fina blommor, örhängen, ett smyckessätt som min farmor en gång ägde, m.m. Och Munkens Bisalva, det bästa läppbalsamet som någonsin skapats. Haha. No kidding. Jag säger bara en sak: kyssvänliga läppar!
Självklart så hade jag min fina konfirmationsklänning på mig, spetsfodralet.

Nu måste jag dunsta. Kunde knappt sova i natt, var så nervös inför idag! Och så har jag överdrivet ont i ryggen efter allt bärande på mina små favoriter, twinsen. Offervarning på den alltså
puss


fool me once shame on you fool me twice shame on me

Heeei, ska strax iväg och möta upp min mamma för shopping och fixa kontokort. Jo, hon är bäst. Vet alltid hur hon ska pigga upp mig.

Kör denim på denim. Är tveksam, har aldrig riktigt gillat det. Men tänkte ge det en chans.
Rotade fram de gamla jeansen från Replay.
Kofta från Hunkydory (ny!)
Jeansjackan från Gina
Väska hittad i garderoben. Mamma köpte en i Paris om jag inte minns fel.
Plus vita converse & mina armband från pandora såklart. Alltid runt min handled.

Got 2 go


När allvaret blev ett skämt.

Morsning, mår fortfarande dåligt. Kul? Aa fast nää. Har i alla fall en hög med plugg att ta tag i, sen väntar Desperate H. boxen.

Nyss var det några bygggubbar här och kikade i vårat badrum, de ska riva upp skiten och bygga om. Gal1 najzzzz.

Saknar dig♥

My teacher brings homework to the yard and I'm like I have a life retard

Hej på er, helgen är slut vilket är riktigt dåligt. Har i alla fall haft en skön söndag med tjejerna. Vi låg hela förmiddagen och hällde i oss vatten och kollade på första säsongen av Desperate Housewives. Det behövdes, jag har fått en sån där förkylning då man har så ont i halsen att någon lika gärna kan köra ner en fotboll i halsen på en utan att det känns ni vet? Dessutom kan ni nog förstå av min rubrik att jag har otillåtet mycket läxor.

Hej jag är såhär sliten. Degar i en ny bandeau-bh (eller nått i den stilen) från Monki och Ellas stickade kofta.


RSS 2.0