Orsa here we come!

Nu ska jag dubbelkolla det sista i packningen och sen dra upp till bussen som går 07.45. Jag kommer förhoppningsvis ha super kul, även fast varken amande eller erica kommer med (amanda kunde inte från första början och erica har blivit sjuk, riktigt sjuk.. :() Nej nu måste jag verkligen gå, hoppas att ni får en bra helg så hörs vi igen på Söndag eller Måndag! 
Puss & Kram / Ylva

System pic's

Jag bestämde mig för att stanna hemma idag också. Min bror är också hemma och "sjuk" så jag lånade hans Pentax K10D. En rätt grym kamera!


  

Glass

tjena mina kära bloggläsare! Idah har jag varit i skolan, med värkande arm.. Jag har ingen aning om vad jag har gjort men hela högra underarmen värker och typ "krampar" varje gång jag spänner handen. Aja i alla fall så var jag med Agnes! Vi åt toast, var inne på datorn, hahaha lockade håret med sån där "krustång" från 90-talet, så jag ser just nu ut som en pudel! Tack gode gud att jag har min underbara plattång imorgon bitti...

Imorgon väntar dans med Stephanie och sen blir det packning som gäller. Jag tänkte försöka hinna upp till GinaTricot och kolla lite. Skulle vilja ha en ny snygg t-shirt =)
Nu ropar glassburken på mig! Puss


Shorts ?

Jag gillar dom här lite chinos-aktiga shortsen från H&M. Men frågan är vilken färg i såna fall?

  
1.Ljus kitt                        2. Mullvad                        3. Mörkbrun
(Klicka på bilderna för förstorning)

Just nu står det mellan dom första två. Men jag har redan ett par mörkblå och ett par vita som är liknande men lite grövre tyg...
Vad tycker ni?

Sjuk..

Tjena tjena, så idag är man sjuk igen. Även fast jag inte måste äta halstabletter var femte minut eller hostar hela tiden så känner jag mig inte riktigt bra och i helgen drar jag till Orsa och vägrar att vara sjuk då. Nu väntar soffan full med kuddar och filtar, tv:en och en kopp varm choklad! Visst är det mysigt att vara sjuk ibland men jag hatar det ändå..



Puss på er!

Hemma igen

Sådär, äntligen är idrottsdagen över. Det var något av det värsta jag någonsin gjort! Mina mocka skor (som inte tål vatten så bra) blev genomblöta och började läcka in. Och jag måste komma ihåg tacka mamma och pappa för att dom tvingade på mig understället! Jag slapp i alla fall frysa om benen! Men som sagt så skulle vi egentligen sluta, ja vid den här tiden. Fast vi åkte vid 12 för alla var kalla, trötta och griniga. Haha nu låter det som om vi är 4 år, men det var faktiskt så att vem som helst skulle må dåligt av att vara tvingad att vara ute i kylan och stå och slå knopar och gå långpromenader. Så jag sitter här i myskläder tillsammans med en kopp varm choklad och väntar på att Amanda ska sluta. Mysigt värre =)

Osminkad, ofixad, kall och trött. Härligt va?

Idrottsdag

tjena, imorrn är det idrottsdag.. Usch, jag är verkligen ingen friluftsmänniska. Vi ska gå någon promenad, sätta upp tält och tända stormkök osv., inte kul.. Men man får ta med sig godis och bullar så det blir inte helt misslyckat ;) Och dessutom får vi sluta tidigare fast vi egentligen skulle sluta 15.40. Efter skolan ska jag väll hem, och byta om från 3000 tröjor och dubbla lager byxor (tight och mjukisar) till något annat, träffa Amanda och fira hennes lillebror Adam som fyller 9år imorgon. Jag läste på hennes blogg att vi kanske skulle bowla (?). Efter det gå upp tidigare till kören för att få info om Orsa och sen möta upp Erica för att åka till bion och kolla på förhandsvisningen av "I taket lyser stjärnorna".

Jag har inte läst boken men alla säger att den är grym, så filmen är väll ännu bättre antar jag!
Det kommer bli en grym dag imorgon.
Byebye

Wild Child

Jag har precis kollat på filmen "Wild Child", helt OK film! En sån där film som alla tjejer borde se.

Idag hade jag tänkt umgås med min mami, hon åker till Paris hela veckan så vi träffas först på söndag igen. Sen måste jag packa allt till Orsa (eftersom det är mamma som har kollen) som vi ska till nu fre-sön!
Puss&Kram

I taket lyser stjärnorna

Min pappas vän ringde idag och sa att hon hade 3 överblivna biljetter till förhandsvisningen av "I taket lyser stjärnorna". Så Erica & Amanda, here we come!



Erica blev glad =)
Till Amanda skrev jag ungefär samma sak och hon svarade; "FETT roligt! Fan va schysst :D <3"
Så trio på bio på måndag alltså! Kommer bli kul.

090124

god morgon bloggen. Vilken dålig dag, det är mörkt och regningt ute.. Planerna hittills är en lugn dag hemma och bio ikväll med vän/vänner. Kanske käka på TacoBar också? =)

Det känns lite tungt just nu, med allt. Skolan, familjen, en del vänner som inte fattar ett skit. Så jag har inte samma lust att blogga längre. Men det är nu jag känner att många av mina vänner verkligen betyder mycket. Det är ju dom som får mig att skratta. Det känns bra att ha bästa vänner som kan stötta mig, när inte min familj fattar..

Måste duscha nu, Kram

Chicken Nuggets

tjena! Jag slutade 10.50 idag! Kompeftermiddag, så skönt! Eleni slutade samma tid så vi träffades och gick och satte oss på CoffeeHouseByGeorge. Det var det sämsta vi båda två någonsin ätit! Usch, fy och blä.. Nu satt vi här och kollade runt lite på datorn, kollade på tv och satt och snackade. Altså bara tog det lugnt, och plötsligt från ingenstans säger Eleni "Gud vad gott det skulle vara med chicken nuggets nu!! Vi måste springa över till donken och köpa det Ylva!" Så vi tänkte gå dit nu, jag och min lilla tjockis =)

Eleni sa att såhär kommer hon se ut om hon inte äter nuggets...

..Och såhär efter! Hahaha
byebye

Det perfekta ansiktet?


Dom här bilderna är sammansatta delar av dom kändisarna vi avgudar och försöker se ut som.

Killen: Daniel Craigs ögon, Leonardo DiCaprios näsa, Matt Damons läppar, Christian Bales käke och John Stamos hår.
Hur snyggt ser det ut? Det ser ut som en transexuell kvinna som vill likna Elvis.

Tjejen: Katie Holmes ögon, Katherine Heigls näsa, Keira Knightleys kinder, Jessica Simpsons hår och Angelina Jolies babianläppar.
Ser ut som vem som helst som gjort en misslyckad skönhetsopration.

Är det seriöst såhär vi vill se ut? Det är ju inte snyggt någonstans!

Dans och sjuk..

hello alla läsare =) Min huvudvärk ger sig inte men jag har bestämt mig för att sluta äta värktabletter stup i kvarten. Läkaren sa att huvudvärken också kan bli värre och komma oftare om man äter ex. alvedon, hela tiden (som jag gör..). Därför gick jag hem efter lunch med huvudet bultande. Men 16.30 blir det ändå dans med Stephanie och efter det käkar vi här och duschar och sen kilar vi iväg tillsammans med Melina och Louise till Öppet hus i skolan. Så om ni är några sexor som läser det här så är alla välkommna dit. Åsö är en grym skola, mycket bättre än mina vänners skolor. Men man kan luras av att skolan är riktigt ful utifrån, och kanske inte den snyggaste inuti, men tänk inte på det!

Jag har en del läxor som ligger och väntar på mig, men det får vänta tills Steffi kommer hit innan dansen och kan hjälpa mig! Stephanie din sega sak kom hit! Men jag tror att hon sitter på bussen påväg hit nu. Hoppas.. Och så fick jag sms från Eleni som ville träffa mig, så hon kommer kanske hit och sen med på dansen och kollar. Det blir trevligt, ju fler man är desto roligare blir det. Alltid!

Så här kan det se ut när jag är mår dåligt ...

... eller såhär om man skärper mig..!

Och jag har knappt något smink på mig, det känns faktiskt skönt! Inte för att jag brukar ha det..
Jaja nu ringde Eleni och sa att hennes franska var inställd så hon kommer hit, och Steffi är snart framme också!
Ciao♥

090121

tjena! Jag är ledsen, riktigt ledsen... Vissa kanske vet att jag köpte en fin, fin, fin vit stickad cardigan från Vila. Och tyvärr gick sömmen sönder och tyget "föll ihop" så Vila's skräddare kunde inte laga min kofta. Hejdå älskling, jag kommer sakna dig..

Utom den dåliga avslutningen på den här dagen så har jag varit med Stephanie, Miranda & Melinda. Det var en rolig eftermiddag med en massa skratt, godis och så åt vi på TacoBar. Vi var också på DansCenter och anmälde oss till kursen! Jazzfunk here we come! 18.15 skulle Stephanie på utvecklingssamtal så Mel, Miranda och jag satt utanför och väntade i 30 min. När hon äntligen var klar så skulle dom andra gå på bio men jag drog mig hemåt. Mina egna pengar är slut, och jag vill inte kräva mer pengar av mamma eller pappa. Jag fick precis en ny skinnjacka, dom har betalat för alla mina resor som kommer i vår till; Ungern, Orsa, Branäs. Och dessutom kostar dansen (som börjar imorgon!!) många hundrigar för mycket. Men min vår kommer bli otrolig, så tack mami och papi!

Men dagens roliga var nog att vi "träffade" Josefin Craaford i Söderhallarna! Älskar henne, en sån härlig typ! Sådär glad och sprallig även fast hon är vuxen med småbarn. Och så kollar jag ju på henne då och då på Vakna Med The Voice. Men hon var i alla fall vid ett café med hennes lilla son som sprang omkring där så hon fick springa efter.

Flickan med två ansikten

Ikväll 21.00 på femman går dokumentären "Flickan med två ansikten". "Den lilla flickan Lali föddes på den indiska landsbyggden i mars 2008. Hennes två ansikten är en följd av ett ovanligt tillstånd, men lokalborna ser ankomsten som ett gudatecken". Så skriver dom i tv-tidningen. hm, läskigt?


Mys

Hej! Utanför fönstret snö/regnar det... Och jag som längtar till våren! Annars så gick ängel-utbildningen bra, och jag lärde känna flera nya vänner! =) När jag kommit hem ringde jag Sanna och frågade om hon ville komma över, så hon är påväg hit nu. Det blir nog film och något käk här! Men under tiden passar jag på att mysa i min pappas gamla stickade, gröna tröja.


Puss / ylva

Test

God morgon, skolan börjar 09.50 idag! Fast jag har tid hos skolläkaren kl.09.00 för min migrän, så min skoldag slutar tidigare.. Och efter lunch har jag "ängelutbildning" så inga lektioner där. Jag har ingen inspiration så jag tänkte lägg ut ett test;

ANVÄNDER DU:

mascara? - ja
kajal? - nej
foundation? - nej
läppstift? - nej
läppglans? - nej
plattar håret varje dag? - ja! Annars ser det förj*vligt ut med lockar..
parfym? - hmm, ibland

HAR DU:
mobbat någon? - Nää, retats under låg/mellanstadiet men inte mobbats
kompisar som är lika i sättet som du själv? - hahaha jaa
killkompisar? - jaa
tjejkompisar? - jaa
bästakompisar? - många =)
har du msn? - ja
har du lunarstorm? -  nej
har du bilddagboken? - nej

BRUKAR DU:
bli sur för ingenting? - tyvärr kan de va en dålig egenskap hos mig .. "/
Skratta åt ingenting? - hehe, aa
Gråta minst en gång i veckan? - ibland, ibland inte
Skrattar när någon ramlar? - hah aa, oftast om dom inte gör sig riktigt illa.
skratta så tårarna rinner? - jao, all the time with Louise and Stephanie
för det mesta ha kul i klassrummet? - från och till
ha sudd krig på lektionerna? - har säkert hänt någon gång

ÖVRIGT:
Har du pojkvän ? - Nej
Vad ska du göra ikväll ? - Ingen aning
Är du ofta seriös ? - både och
Gillar du att kramas ? - ja, vem gör inte?
Gillar du att pussas? - ja, vem gör inte?
Hur många biologiska syskon har du ?  - 1 (brorsan ni vet)
Har du utlänska föräldrar ? - nej, vi är familjen "Svensson"!
Saknar du någon ? - Ja...
Mjukisbyxor eller jeans ? - ojj, jeans tror jag
Bada eller sola ? - Båda!
Har du fräknar ? - grr.. några mitt på näsan :S
Favorit godis ? - det varierar. Beror helt på vad jag är sugen på!
Anser du att du är stark ? - njae...
Är du kittlig ? - ibland!
Har du en digital kamera ? - aa, 2 =)
Vad har du på dig nu ? - mjukisar, t-shirt och kofta. Vafan jag gick ju nyss upp!
Hur mår du ? - Dåligt, är sjuk, har ont i halsen och jag har börjat känna av migrän..
Vad kan inte du leva utan? - min familj, och vänner
Vart har du ont ? - öhh, halsen, huvudet.
Vem vet mest om dig? - Elin tror jag
Tänker du gifta dig ? - Ja såklart
Är du förlovad ? - nej, jag menar vi är 13 år, det känns lite tidigt.. och dessutom har jag ingen pojkvän så det blir svårt!
Har du pussat någon den här månaden? - jao

Så, nu väntar skolan.. Puss på er!

Överaskningsfest för Steffi

Hello bloggen! Idag hade vi överaskiningsfest för Stephanie som fyller fjortis idag! GRATTIS GUMMAN♥
Så Miranda, Anna och Agnes gömde sig. Louise hade med sig födelsedagsbarnet hit efter att dom hade varit i Ringen och Steffi köpte en parfym! Melinda hann tyvärr inte vara med på sjävla överaskningen då hon skulle på utvecklingssamtal, men hon kom lite senare och åt tårta. Lite bilder från idag;

Haha förlåt Melinda, så himla härlig bild!

Anna
Födelsedagsbarnet själv. Ja hon är gravid, sorgligt men sant. Skojja! Knäppot har stoppat in en ballong innanför tröjan=)

Ja fler bilder jag vill lägga ut utan att skämma ut mig själv för alltid har jag inte! Men efter firandet gick jag till kören, satt och pratade ett tag med Erica och Amanda och gick sen hem för att äta kvällsmat.

Och Thorgny (Min bror) jag vet att du läser min blogg, snälla ge mig lite privatliv!

Puss

Outfit

Vi lyckades hitta presenterna (läs sista bokstäverna Stepanie=) ). Hoppas att hon blir glad.. Jag och Agnes åkte tillbaka till söder, köpte bullar och dricka och gick in i Söderhallarna och åt. Efter det gick vi till Björnsan och satte oss på dom varma björnarna som finns där. Det slutade med att jag nästan brände röven, haha.
Dagens outfit;

Skinnjacka - Jofama (Ny)
fodralkjol - GinaTricot (Ny)
T-shirt - En från Monki som tyvärr inte syns
Tights - GinaTricot
Skor - Fejk Ugg's fast i mocka precis som dom äkta
Väska - Friis&Company
Vantar - made by my brother!

Nu doftar det mat från köket, Puss

090118

tjena bloggen, nu är jag uppe och har ätit. Har precis duschat, sen ska jag åka åka och "hämta upp" Agnes i gamla stan och därifrån åka in till stan. Det är dags att hitta resten av presenten till Steffipeffi idag =)


Jag har glömt att lägga ut den här. Det är nämligen så att Princess har ritat den (altså inte på datorn utan med papper och penna)! Visst är hon grym? Och det är helt rätt lag hejar hon också på =)

Jag måste få tag på lilla Agnes nu! Outfit kommer ikväll, kram

Världens flopp

såja, nu ska jag berätta om igår kväll;

Jag slutade vid halv 3, träffade Amanda på vägen hem så vi stog och pratade en stund, sen följde hon med mig hem och hjälpte mig packa ner skidkläderna. Sen drog jag mig hem till Sanna och vi var där ett tag. En stund innan vi skulle åka så kom Han (Sannas pappa) in och sa att Hammarbybacken tydligen hade stängt just den kvällen. Så vi satte oss i bilen och åkte istället till Flottsbro (eller?) som ligger i Huddinge. Vi hyrde skidor, köpte liftkort och åkte upp i backarna. Första backen blev en röd-backe. Det var 1 år sen jag åkte skidor senast och hela backen var ett bara is. Så jag kom upp i väldig fart och helt plötsligt var jag mitt i ett störtlopp. Så jag kraschlandade och skidorna flög av, haha. Men Hans och Sanna hjälpte mig upp. När vi lyckats komma ner från backen så bestämde jag och Sanna oss för att istället åka i barnbacken *skäms*.. Och Hans fortsatte åka i "svåra-backen". Jag tror att vi hann åka 3 gånger i barnbacken och sen stannade liftarna och strömen gick. Men då var klockan ca. 5 i 7. Och jag och Sanna skulle träffa Hans kl.7 för att äta middag, så vi åkte tillbaka i mörkret. Och så väntade vi, och väntade. Och sittliftarna var fortfarande stilla. Så vi förtod att Hans satt fast i liftarna (eftersom sittliftarna gick till den backen han åkte i). Så vi försökte ringa honom och han svarade inte, och det beror på (han berättade det här efteråt) att han var så kall och stel att han inte vågade ta upp mobilen om han skulle tappa den. Och tiden gick och jag och Sanna blev riktigt hungriga och kalla så vi gick och åt, jag pratade med mina föräldrar och sen gick vi och frågade vad som var fel med liftarna. Då hade det gått kanske 1 timme. Men dom visste inte så vi gick ut och kollade om vi kunde se var han satt. Och till slut hittade vi honom. Och tydligen hade "räddningsmänniskor" börjat hissa ner folk i sele och linor. Och självklart så hade dom börjat uppifrån och Hans sat sist (kanske 15 meter över marken). Men till slut hissade dom ner honom och vi åkte hem.






Kvällsmaten..

Där satt Hans, och människan som står upp är räddningsgubben

Det var allt, rätt läskig upplevelse för dom som satt där uppe i minus 8-10 i 2 timmar. Hans berättade att man var så kall och stel att man knappt kunde röra sig. Usch, här snackar vi tur att inte jag och Sanna åkte där. Gud tack för att jag är sämst på att åka skidor!

Puss

Shoppat

hejsan =) Kom nyss hem från stan med mami. Jag fick med mig lite fina saker hem! På SheStore (i PK-huset) hittade jag en skinnjacka från "Jofama". Svart och snygg, 899kr. Och jag har varit på jakt efter en fodralkjol men har inte hittat någon, men nu så har dom nya kommit in på GinaTricot. Det blev en mörkgrå, 99kr!

Den ser väldigt förstor ut, men nix det är den inte ;)

Snygg över höfterna också, med detaljerna.

Och sist men inte minst, fodralkjolen!

Sådär, jag är nöjd över dagens inköp! Jag har inte orkat lägga över bilderna från igår kväll men det kommer upp senare, och nu lovar jag det, heh..

Nu är julen slut, så granen är påväg ut. Jag och mamma håller på för fullt att lägga ner krubbor, små tomtar, änglar, stjärnor och sen ska julgranspyntet packas ner och efter det så försvinner granen. Jag kommer sakna alltihop, hela lägenheten kommer kännas tom... Jaha, men om det var jul året runt så skulle man ju inte känna den mysiga stämningen när det väl är jul. Right?
Puss & Kram / Ylva

What a day

hej! Vilken kväll... Störtlopp i röd backe, strömavbrott och stannande liftar.  Jag är grymt trött och känner inte att jag orkar skriva hela "novellen" om kvällens händelser just nu. Så det kommer imorgon! Också bilder som jag måste få över från min (dåliga) mobilkamera. Jag tänkte bara snacka en stund med lite kompisar, kanske läsa Twilight och sen sova. Fötterna är ömma efter flera timmar i obekväma pjäxor, (haha vilken dålig skidåkare jag är. Bara klagar.. well well)

God natt♥

Hammarbybacken

hejhej! Jag är på toppen humör ikväll! Hela eftermiddag var jag med Miranda, Stephanie och Anna. Jag och Anna sprang iväg till Ringen och köpte födelsedagspresent till Stephanie som fyller fjortis på måndag! Och så är det fredag imorgon, och inte nog med det så ska jag åka skidor med Sanna i hammarbybacken på kvällen. Ska bli så himla mysigt =)

Kungsbacka (eller vad det heter) som vi var och åkte på med skolan i början av 2008.

Orsa, resa med kören också i början av 2008. Där vi också åkte skidor (har inga bilder från backen på datorn).

Och jag ska verkligen låta bli sista åket, inga brutna armar eller ben här inte!

Usch

hej! Skolan gick lååångsamt fram, vi slutade 15.50. Till imorgon är det en del av det "Periodiska systemet" och 20 franskaglosor. wohoo.. Sen måste jag duscha också! Hela eftermiddagen satt jag, Anna & Agnes i mitt kök, drack drinkar (alkoholfria), åt toast och snackade, mycket. Om allt från Stephanies födelsedag som är på måndag och att hon kommer bli fjortis då, om pedofiler, fetton, och en massa hemska saker. Bl.a. såna här människor som kan ändra karaktär. I huvudet har dom flera personer dom kan växla med. T.ex. Anna berättade om en kvinna som varit med i programet Ousiders. Hon hade skapat en familj i huvudet, så filmteamet sa till henne: kan vi få prata med din dotter? Så slöt hon ögonen och när hon öppnade dom igen pratade hon som en tre-årig flicka, dom bad henne skriva sin namnteckning och då skrev hon som ett litet barn. Usch, så läskigt! En annan man hade klätt ut sig till en liten flicka i klänning, la sig i en specialbyggd stor bebisäng och trodde att han var en liten bebisflicka. Jag var så rädd att jag inte vågat vara ensam i ett rum på hela kvällen. Vi pratade också om tvångstankar, och jag hade en jättejobbig tvångstanke för ett par år sedan. Det var så att jag var tvungen att gå lika lungt på båda fötterna, så på lika många brunnslock med båda fötterna, vrida av vattenkranen lika mycket med båda händerna osv. riktigt jobbigt! Jag är så glad att jag är av med det.
Nu; tillbaka till Periodiska systemet.

Hoppas att ni får en roligare kväll än vad jag kommer få
Kram

Plugg

hej bloggen! Hela eftermiddagen idag gick åt till läxböckerna.. Jag och Stephanie satte oss med b-språk (franska för mig), matte, NO (som jag lyckats slarva bort under eftermiddagen?), SO. Dessutom åt vi nyttigt; stekt ägg. Och diskade. Vi kände oss duktiga när vi var helt klara!
På tal om ägg, hehe..;



Måste hitta mitt NO papper nu, jag förstår inte hur jag lyckades slarva bort det när jag bara satt och förhörde Steffi vid köksbordet. Vad jobbigt! Jag orkar inte leta efter saker ikväll, jag vill bara lägga mig och sova. Men men, jag har inget större val.
Puss&Kram

mina resor i vår

Hej, jag är så glad idag! Vilket är väldigt konstigt eftersom måndagar är den jobbigaste skoldagen på hela veckan. Men jag har goda nyheter, eller dom är väll mest goda för mig och kanske men i alla fall;

1. Påsklov: Åka ner till Elin!! =)
2. Slutet av Januari blir det Orsa med tjejerna i kören. Åkte dit förra året också, fast då följde inte Amanda med, och det var en av dom bästa resorna jag varit på! Vi badade bastu & rullade oss i snö, hm tränade såklart, åkte skidor, busade och gick fackeltåg. Minnen, minnen och åter minnen.
3. Sportlov: Åka på skidsemester till Branäs tillsammans med Sanna, hennes pappa, syster, faster, farbror+fru. Ska bli hur mysigt som helst. Hela dagar i backen, sitta framför brasa på kvällen, umgås och ha det hur skönt som helst. Men däremot är det inte helt bestämt än, stugor ska bokas, transport dit och hem (se till att alla får plats i bilarna+packning), allt ska betalas in, delas upp och föräldrar ska prata. Så mycket är kvar att ordna.
4. I slutet av april drar jag och tjejerna i kören till Ungern! Vi åker vartannat år, förra gången (år 2007) bar det av till Berlin. Underbara dagar, vi sjöng på olika platser (t.ex. EU-toppmöte där bl.a. Fredrik Reinfeldt var med och vi hamnade i svensk+tysk tv!), shoppade, berättade en massa spökhistorier och vågade inte sova i egna sängar! Och självklart en massa mer. Otroliga minnen!

Och förut dom resorna har vi komp.em., studiedagar, långhelger osv. Och dom skoldagarna som då återstår kommer jag tillbringa med vännerna. God, I want the spring to come NOW!

Söndag

hejsan, det här får gå riktigt fort, måste strax hoppa in i duschen. Idag har jag varit med Sanna och Freja. Vi satt hemma hos Sanna ett tag och gjorde .. ingentinting! haha. Till slut drog vi oss till en pizzeria och åt, gick se till en park och var där ett tag, gungade och snackade. Freja drog hem och jag tillsammans med Sanna gick hem till Sanna. Vi sjöng singstar, vilket gick jättebra *host*, och sen åt vi middag. Jag satte mig på bussen och åkte hem.

På den gamla goda tiden, -som liten skitunge!

Jag har inte mer tid nu men roliga nyheter kommer imorgon.
God natt / ylva

Australia

Vilken underbar film det var. Rolig, spännande, sorglig och lycklig. Så himla gripande, jag tycker den är på Titanic-nivå. Men den är något jag rekomenderar i alla fall =)

Från Monki

Nya tröjan från Monki blev det. Jag tog den i svart eftersom den satt mycket bättre. Tänkte också på att svarta tjocktröjor över bikinin när man är sommarbrun är riktigt snyggt =)


Pratar med Elin

god morgon! Jag sitter och pratar i micronfon med Elin. Jag saknar henne så det gör ont, usch. Vi planerar att jag ska komma ner till henne någon gång under våren! Aja, får snacka vidare med mamma och pappa om det. Dom kommer ju knappast kunna säga nej när jag vill åka till min moster och hennes familj (där Elin är).

Senare idag ska jag träffa Anjelika, och vi tänkte gå och se Australia. Men det blir efter jag köpt tjocktröjan! Kvällens planer vet jag inte riktigt än, men nått kommer väll upp!

Sommar 08...

Nej jag ska klä på mig och göra mig klar så jag kommer iväg till stan någon gång. Sen börjar Australia 17.30.
Ha en bra dag, puss

Amy Winehouse

hej alla bloggläsare (som faktiskt börjar bli rätt många, hihi). Träffade ju barndomsvännen My i eftermiddags och satte oss och kollade på Kung Fu Panda. Hehe, men ganska rolig faktiskt. Sen gick jag hem, kolla kommentarerna här i bloggen om vilken färg ja skulle köpa på tröjan. Det verkar som om dom flesta tycker den svarta var snyggare, vilket jag också tycker, men jag har nästan bara svarta tjocktröjor så jag funderar på den vita. Sen mötte jag upp mamma utanför Monki. Det blev på sätt och vis tröjan idag. Jag provade den i svart då den vita inte fanns i XS. Den svarta var riktigt fin men jag vill prova den vita innan jag köper, eftersom ja att jag redan har så många svarta. Men den fanns på Sergel, så dit åker jag och mamma imorgon för att kolla. Annars så la vi undan den svarta i Skrapan så den finns alltid kvar. Ojj det där blev krångligt.. men läs det noga en gång till om ni inte fattar ;)

Ikväll tänkte jag ladda upp med glass och let's dance. Jag brukar aldrig kolla på det, men blondinbella är ju med. Måste kolla om hon skämmer ut sig själv ikväll eller inte.

Just det, på tal om kändisar. Jag kollade igenom bilder här på datorn och hittade en bild på Amy Winehouse. Som alla säkert vet så går hon på droger, röker och helt enkelt förstör sig själv. Kolla liksom själva, hon har faktiskt varit söt och mullig! Och nu är hon .. ja motsatsen.

Nu-Då

vilken färg?


Funderar på att köpa den här söta tjocktröjan från monki, men vilken färg?

Summerlove 2008



Jag har ju valt att inte berätta om pojkvänner i bloggen. Jag vet inte riktigt varför det blev så men senast var i slutet av sommaren 2008. Marcus hette han, vi träffades genom några kompisar. Dom här låtarna var "våra" låtar dom veckorna. Men han bor vid mitt landställe och när jag skulle åka hem och skolan började så gjorde jag slut. Jag vet att ingen av oss skulle klara av att ha varandra långt  bort. Jag vet att han inte heller har gått vidare med ny flickvän än, men jag är inte redo för det. Jag har fått nog för nu av kärlek. Kärlek kan vara det underbaraste som finns, men det kan plåga en mer än något annat också. Usch vad dåligt jag mådde direkt efter. Men sommaren kommer ju igen, eller hur?
Så nu vet ni alla (speciellt till mina vänner) historien om marcus. Jag vill bara inte tänka på det nu.

Annars har jag varit med Eleni och Jovana idag. Vi var hemma hos mig, snackade och busade.
Måste äta nu♥

Vänskap

Så är ni peppade för skola imorgon då? Jag ser både fram emot den här terminen men också inte. Jag vill ju såklart fortsätta ha jullov, men ändå så vill jag att det ska bli vår och sen sommarlov. Dessutom har jag gryma nyheter! Eleni börjar redan imorgon i Åsö, men tyvärr inte i min klass eftersom det inte finns någon ledig plats... Men i alla fall i samma skola! Det betyder mycket för mig att ha min bästa vän så nära mig varje dag. Vänskap betyder ändå mest för mig♥

090107

hej sötisar! Hela dagen idag har jag varit med min lilla Eleni. Vi börjat med att jag åt frukost hemma, sen gick vi ut till en park, satt och pratade ett tag. Men hur länge kan man sitta still utomhus i -5 grader? Så vi drog oss till Ringen och åkte sen in till stan. På H&M hittade vi båda två varsin bh, min var rosa och Elenis grå. Jättefina båda två =) Så jag är nöjd, behövde dessutom en ny. Sen satte vi oss på bussen hem. Vi tog 2:an från Kungsträdgården och tänkte gå av vid Chokladfabriken, men vi pratade och skrattade för mycket så vi såg inte att vi var framme fören bussen redan börjat köra igen, så hamnade på nästa hållplats - mycket längre bort. Suck, så typiskt Y&E! Men när vi till slut hade kommit hem till mig igen drog vi igång och bakade muffins, gjorde varmchoklad och satte oss sen och kollade på filmen "Tjenare Kungen". Den är riktigt bra, alla borde se den.
Nej nu funkar det inte med att lägga upp bilder på blogg.se, igen. Det blir blir så nästan varje gång jag ska ladda upp bilder, så irriterande.
So long

Inte min dag idag

hej, det var inte min dag idag... Jag blir så jävla arg. Det började med att jag åkte till Axelsberg, där Anjelika hoppade på t-banan. Vi åkte till Skärholmen, bytte till buss och åkte till Kungenskurva/Heron City. Vi kom till slut upp till bio-planet och ställde oss i en kilometerlång kö. Usch, varm trångt och stressig (då reklamen redan börjat) men till slut kom vi fram, köpte popcorn, cola och biljetter till Twilight och går mot salongerna. När kärringen som står vid spärrarna ska riva biljetterna börjar hon tjafsa om att vi inte är 15. So what?! Herregud Twilight sägs inte ens vara läskig, inga jävla blodiga scener alls. Så där står vi med popcorn, cola och får inte gå in. Nähä, så vi får tillbaka pengarna istället och ska välja en annan film. Så vi väljer Australia, och jag ska ringa mamma eftersom filmen slutar 19.30 ute i Heron City. Nej såklart tycker hon att det blir försent (?). Så vi skiter i bion, går ner för att köpa en smoothie och så glömmer hon som gär dom att lägga ner frukten, därför smakar knappt något. Men jag orkar inte därför går vi ut från Heron City och börjar gå mot bussen. Då ser vi att Ikea ju ligger en bit fram. Så vi går in på Ikea och först då börjar det roliga!

Lite bilder;

Anjelika gjorde såhär ...

... men när jag försökte gick det inte så bra!
Hade ett par andra bilder också men dom glömde jag lägga över från mobilen så dom kommer upp någon gång antar jag!
Anjelika köpte lite småsaker på Ikea men jag gick tomhänt därifrån.
Medans vi stod och väntade på bussen passade jag på att fota dagens outfit;

Jacka, Fjällvräven
Byxor, Replay
Sjal/halsduk, Indiska
Väska, Friis&Company
Skor, Din Sko

Tänkte kolla lite på TV nu, Puss

8 mile

Hej, jag är jätteglad. En del nya besökare har kommit. Igår hade jag 48 unika besökare och 105 sidvisningar + en massa kommentarer! Kanske inte är så mycket egentligen men för mig så är det det, och därför är jag nöjd.

Ja jag har inte så mycket att skriva om idag! Ska ju som sagt på bio med Anjelika och Princess (?) och efter det sova hos Steffi! Så nu ska jag gå in i duschen hade jag tänkt.

Jag har märkt en sak, att jag alltid lyckas blogga precis innan jag ska duscha. Därför blir det nästan alltid "aja, ska hoppa in i duschen nu!". Så, aja jag ska hoppa in i duschen nu hehe=)

Fast innan det så tänkte jag tipsa om en grym film; 8 mile.


Handligen är rätt svår att berätta, men det handlar om rapp-dueller, hans mamma är alkolist. Det är egentligen inte min typ av film, men den är verkligen bra! Och huvudrollen spelas av Eminim.
ByeBye

Nya designen

hello people, today I'm going to write om english. Skojja bara, men jag har gjort om designen. Igen. Och den här designen kommer sitta där ett tag eftersom min pappa la ner lång tid på att sitta och skära ut bilderna åt mig. Ja han är snäll och jag är lat =). Men den är ganska snygg va?
Imorgon ska jag träffa Princess och Anjelika, vi kanske ska på på bio. Men bara om det går något bra. Men det kommer bli mysigt! Efter det ska ska jag sova hos Stephanie. Det blir en kväll med film och ansiktsmasker!


Är ni berädda på att se det äckligaste ni någonsin sett? I alla fall som har att göra med gamla människor.


Tog den från Tamis blogg.

Haha, usch. Tänk att man kan se ut sådär om 70 år... Liksom titta på hennes bröst, hej silicon ?
Ska spela rebubble.com nu, puss


Filmkväll

hejsan! Det blev ju en trög start idag. Satt hemma till tre ungefär och drog mig sen över till Tami. Vi satt vid datorn och jag fixade headern och bakgrunden på hennes nya blogg. Jag skrev också ett inlägg där, haha. Imorgon kom jag och Tami överens om att jag ska gå över till henne och väcka henne! Så jag fick nycklarna till hennes lägenhet. Haha det kommer bli så kul, och hon varnade mig att hon är riktigt svårväckt eftersom hon går och lägger sig framåt småtimmarna. Därför tänkte jag ta med mig lite "vapen"; vattenpistol, en liten boll som gör riktigt irriterande ljud, och antagligen något mer. Aja, senare gick jag hem för att äta, men innan maten var klar fixade jag den nya headern. Jag är rätt nöjd! Fast jag kanske finputsar den lite när jag har tid, t.ex. ser till att dom rosa nyanserna blir exakt samma. (Som ni ser är den runt headern mörkare än själva bakgrunden), såna småsaker kan vara så irriternade... Efter maten drog jag tillbaka till Tami där vi kollade på filmen "Step up". Grym film kan jag säga! Det får mig att längta till att dansen ska börja ännu mer. Bara ca 20 dagar kvar...

God natt från en trött liten Gucci

Pussen och kramen

Söndag

Jag har börjat få panik! Idag är det söndag, bara 3 dagars lov kvar.. Usch. Idag har jag inga planer, jag försöker få tag på Eleni men hon svarar inte.. Det blir nog en slapp dag bara.
Men just nu sitter jag och spelar Rebubble. Jag kollade på Cornelias blogg och där berättade hon om det spelet.
Det är faktiskt ganska roligt!

Spela sjävla här.

Diesel

hej! Nya Diesel jeans idag, jättenöjd! Men däremot träffad jag aldrig Anjelika och Princ, det blev för sent så vi tar det någon annan dag istället.

 
Min rumpa ser lite "knölig" ut, men jag vet inte vad det beror på :S

Jag är så trött på lovet och orkar aldrig gå ut längre.. Så ikväll tänkte jag antingen hyra film eller dra med papi på bio!

Konstiga skor ?

Jag satt och kollade på www.nelly.com och såg ett par konstiga skor.

haha, konstiga och kanske lite tuffa, jag vet inte. Fast jag tror inte att jag någonsin skulle köpa såna.

Idag tänkte jag leta efter nya jeans! Så jag tar med mig mamma. Senare tänkte jag träffa Anjelika och Princess. Princ kanske skulle färga håret och då skulle vi hjälpa till. Princ är faktisk, förlåt, men dum i huvudet! Hon har världens finaste hår, långt, tjockt och mörk,mörk brunt/svart, och nu ska hon färga det? Fast det kanske blir fint, det vet man aldrig.
Måste duscha nu,
Puss & Kram


Nagelstärkare

hej. Idag har jag varit igång hela dagen. Vid 13 tiden träffade jag Steffi och Miranda som hade varit och solat. Vi gick och åt på TacoBar och åkte sen till Globen. Jag har ju pengar nu i början av månaden och tänkte shoppa lite. Men det gick inte alls bra, jag hittade absolut ingenting. Så Steffi och Miranda köpte ett par saker och sen åkte vi till söder. Det ända jag fick med mig hem var nagelstärkare från ACO, Apoteket. Det gick på 43,50, exakt =) Det är nämligen så att 1. Jag biter på naglarna... 2. När dom väl har växt ut så går dom sönder eller spricker för att dom är så tunna! Och tyvärr har jag inte råd att fixa naglarna ordentligt på nagelsalong så jag tänkte prova det här! För jag tycker att det är så fult med nerbitna naglar, men gillar inte heller såna lösnaglar man själv sätter på. Det blir aldrig riktigt snyggt och ser oftast fejkat ut.


Ska kolla på film med storebrorsan nu
au revoir♥

Chihuahua

Jag tittade på chihuahua-annonser på blocket, jag skulle göra vad som helst för att få en sån liten!

Så himla söta!

Irriterande

Blogg.se tycker jag är bättre än Devote.se. Ja, jag har provat båda. Men ibland här på blogg.se så går det inte att ladda upp bilder och inläggen kommer inte fram. Och nu på min blogg har det börjat krångla med komentarerna! Dom syns inte från bloggen men jag ser ju att jag fått komentarer från "insidan" av bloggen. Jaja jag hoppas att det löser sig snart, men sånna saker är så irriterande..

Jag skulle ju träffa Anna och Agnes idag, men alla fik var ju antingen överfulla eller stängda! Så vi valde att bara gå hem till oss själva igen och träffas någon annan dag. Så jag har tagit en lugnt eftermiddag idag, vilket var skönt efter inatt.

Igår kväll, nyårs kvällen, så var jag ju med Caique och firade med honom. Och han hade inte tagit på sig mössa, vantar eller halsduk så han frös ju riktigt mycket när det gick ner mot ett par minusgrader.. Och sen hade han ätit musslor till middag och mådde illa. Det slutade med att han spydde men stannade ändå kvar och kollade på fyvärkerierna med mig. Sen gick han för att leta rätt på en polisbil som skulle köra honom hem (?) eftersom han mådde för dåligt för att gå hela vägen hem. Så jag gick hem till mig. Direkt när jag kom hem så bytte jag om till raggsockor, mjukisbyxor och satte mig i en filt i soffan. Och det konstiga var det var först då, när jag var inomhus där det var varmt, som jag började frysa på riktigt.. Men det släppte också efter en stund och sen ringde Eleni. Så jag pratade med henne länge och bestämde mig efter de vid halv 3 tiden att gå och lägga mig. Ja det var hela mitt "tolv-slaget-firande".
/ ylva


1 Januari 2009

Så nu är det 2009. Det har gått riktigt fort tycker jag, jag minns nyår 07/08 som om det var igår!
Idag ska jag träffa Anna och Agnes. Vi hade tänkt åka in till stan men kom på att alla affärer är stängda idag.. :/
Så vi tänkte ta en fika istället och sen vet jag inte vad vi hittar på.

Ni vet att jag skrev att det var något jag skulle berätta senare igår, men jag glömde ju att göra det. Att jag skrev en del helt onödiga inlägg var för att det blev exakt 200 inlägg 2008. Så förra inlägget var mitt tvåhundrade! Därför tänkte jag att nyårslöftet här på bloggen får bli att 2009 ska jag skriva 300 inlägg! Men det kommer ju bli lätt eftersom jag lyckades skriva 200 från maj-december (vilket inte är ett helt år).

Kram

RSS 2.0