Lonley

Sådär ja, familjen stack för en stund sen. Själv ska jag iväg om ett par timmar och ha knytispicknick med alla tjejerna och sen binda kransar till Blommornas fest (sommaravslutningen på kören) med blommor vi hittar ute. Så halv 2 ska jag träffa Flora och köpa lite käk. Ja det lär inte bli någon mer uppdatering idag eftersom jag och Steffi antagligen kommer hem sent.

Och vet ni vad? Jag har 750 kr att sätta sprätt på till onsdag! =)
Glömde visa det här linnet igår, köpte det i Huddinge på H&M's barnavdelning, 98kr. Det är grättvitt, svårt att se på bilden kanske.

Kram

Sunshine

Ylva is hooome =) Och på grymt bra humör!
Jo för att planerna för veckan är awsome!;

1. Min familj åker till Ryssland imorgon och steffi sover här. Jag ska träffa tjejerna imorrn och ha avslutning i kyrkan med kören, efter de blir vi 13 pers på resturang och kanske hem till Felica. Steffi följer självklart med på allt och sen traskar vi väll hem hit när natten börjat komma. ;)

2. Måndag sover jag hos henne. Vi slutar 14.00 eftersom det är sista veckan och vi har temavecka: miljö. Då sticker vi och träffas Lukas och Tobias.

3. Tisdag, hmm vad skulle vi göra då.. Åka och shoppa tror jag!

4. Onsdag och sista kvällen. Steffi har bubbelpool, hoho, så då blir det mys där med kanske ansiktmasker.

5. Fredag tror jag att de blir bio med Princess och jag inte virrat ihop veckorna totalt.

6. Ja då är det ju helg! Hah det säger ju allt.

Du tror att du är kingen...

...men utan k:et är du ingen! Haha hej på er =) Jag kanske ska ut lite senare och ta det lugnt med vänner, jag älskar värmen som har kommit! Jag har sprungit runt barbent (läs: nyrakade mjuka ben) med jeansshort och gladiatorsandaler i Huddinge hela dagen med Sanna, (Ja ni ser ju inlägget under där hon uppdaterade åt mig). 
Vi fick snygga t-shirtar av Hans (Sannas pappa) som spelade på sin bas uppe på scenen på festivalen. Jag fick ett ex av hans nya skiva som han släppte idag, men den ska jag ge till mamma imorgon på morsdag eftersom hon diggar Hans tidigare platta! Så jag köpte en rosa ros och ett gulligt kort till henne också.


Jag tror det får bli min nya sovtröja, så himla mjuk och skön!

So long suckers♥

Sanna gästbloggar

Hello alla Ylvas läsare ^^

Ylva hann inte blogga innan hon skulle gå till mig så hon bad mig skriva ett inlägg om vad vi skulle göra idag. Först så ska vi bli hämtade av min faster som ska åka med oss till nåt lunchställe där vi ska äta lunch. Sen så ska vi till Huddinge festivalen eller nåt sånt? Där min pappa ska släppa sin skiva och uppträda i think :)

Jag vet inte så mycket mer men vi har fått varsin t-shirt som vi ska ha idag med "massa text på & pappas ansikte" typ men det känns inte sådär jätte kul att den är svart nu när det är 30° i solen, haha. Aja vi får väl se hur det går :)

Jag letade lite på min dator och hittade en bild från när jag & Ylva var på grönan på min födelsedag, hoppas Ylva tycker det är okej att jag lägger upp den XD



Byebye äppelpaj// Sanna

Dumbommar


Två dumbommar + msn = Dålig blandning... xD

Fashion against aids

Sha! Sitter här och kollar på H&M's kollektion Fashion against aids som släpptes igår om jag inte har fel (?). Blir lite sugen på flera stycken, men jag får se om jag hinner åka in till stan imorgon. Kanske ska med sanna och hennes pappa på någon festival någonstans. Ja ni förstår ju hur mycket jag vet om det än! xD Men jag får ta och kolla upp det.

  
Jag gillar den sista mest, Use your brain. Bikini under den och slitna jeansshorts

Måste springa iväg och köpa pizza, mamma kan ju liksom inte laga mat med en hand! Stackars mage kommer bli tjock.. hehe..

Later =)


Jag är ingen prinsessa, men steffi är

hej! Jag har ju som ni ser i inlägget under varit med Steffi i eftermiddag. Måste bara tillägga att Steffi and her prince charming äntligen har fått varandra =) Sötaste paret! Så grattis till dig älskling, stephanie ♥ piiiip
Nu får vi bara se hur det går mig och min prince charming, fan bara att jag inte är någon prinsessa....

Annars var vi och läste sagor vi skrivit själva för barn på vårat gamla dagis idag. Grymt söta!

Och till det ledsna, när jag kom hem för en stund sen berättade mamma att hon hade halkat påväg till jobbet, spräckt armbågen och behövt sy. Så hon har suttit på akuten hela dagen. Jag vet inte hur uppdateringen kommer bli eftersom jag kommer hjälpa henne här hemma 24/7 nu. Familjen tar jag självklart alltid före bloggen! Och stackarn som ska till Ryssland med pappa och brorsan nu på söndag...

Nu: Sushi!

Hos Steffi


så jävla skön! typiskt min humor....... heh

Nu ska jag och flodhästen träna, puss!

Lösnaglar

Hej! Jag har fixat lösnaglar, och helvete vad jobbigt det är! Kan inte ens torka mig själv i arslet, ja ni fattar!
När jag berättade om mina lösnaglar för Adam på msn sa han bara: höhö har du inga egna naglar eller? hahah...xD
Jag har i alla fall varit mer Sanna i eftermiddag och tagit det lugnt.
Okej nu har mamma fått en stor fet psm-attack så jag måste dra.

Önskar att jag kunde göra såhär mot henne, men det ska jag inte!

Pusspuss

My hair

hej! Teatern var jättebra (jo agnes!), rolig & läskig. Innan var allt otroligt komplicerat! Jo för att Steffi har varit med sin "kille" David idag som bor i dalarna men han var i stockholm över dagen med klassen och var då med Steffi hela eftermiddagen. Men så ... missade han sitt tåg hem igen! Så allt blev knasigt men till slut fick han sova hos Stephanie. Så David och Steffi stack så vi andra köpte varsin chipspåse och satte oss vid en fontän. Så himla mysigt!

Jag måste bara säga hur glad jag blir varje gång jag får en komplimang om mitt hår, eller en kommentar på min blogg. Eller vänners bloggar. Och jag är själv väldigt nöjd med det, eller i alla fall dagarna det samarbetar...! Slingorna kanske jag skulle kunna skippa men annars så! Så jag får helt enkelt tacka min små föräldrar för dom fina generna! Och det är helt och hållet ofärgat/tonat/slingat osv. ;)
 

Virrpanna

Hola amigos! Jag har traskat runt med thorgny och kollat efter en kavaj till hans "niornas-bal" nästa vecka. Vi hittade en snygg på Dressman... Jag tycker att han ska satsa på den men vi får väll se.

Att jag är klantig och virrig vet ju alla redan men jag tror nog att jag har slagit rekord. Ikväll ska jag och några vänner åka och kolla på när Agnes har uppspel på sin teater. Så jag ska möta Melinda & Anna 20 över 5 och men jag hade fått för mig att klockan var kvart över 5 så jag sprang iväg för att träffa dom. När jag kom fram ringde jag Anna och ba: Var är du?! Hon var ju såklart fortfarande hemma och då gick det upp för mig att det var en timma tills vi skulle träffas. Så jävla irriterande...... xD


Varför tänker jag på Twilight när jag ser den här bilden på mig? :S Jag förstår inte hur jag kopplat ihop det...

Nu ska jag börja göra mig klar och gå ut, igen. ♥

090526

Sovmorgon idag igen, till 10 i 10. Förresten, herregud vilket väder det är ute! Det är fan 20 grader i skuggan utanför mitt fönster och klockan är bara nio. Så idag tänkte jag slänga på mig tights och jeansjacka.

Juste, igår hade vi "körkväll" med bilder och filmer från vår resa till ungern! God mat åt vi och pratade och skrattade. Kanske speciellt erica, lova, amanda och jag som sket ner oss av garv... xD
Nu börjar det bli lite bråttom, vi hörs ikväll efter jag varit och hjälpt brorsan att hitta nått till balen nästa vecka.
Pusssss

sleepy

God morgon girls and boys! Idag har jag soooovmorgon till kl.9.00. Men jag har inte så mycket mer att göra (behöver inte fixa håret eller sminka mig) eftersom jag och tjejerna drar till eriksdalsbadet efter skolan. Vi har komp.em. så vi slutar vid lunch. Wohoo =)


Jag, foto: papi

8 ½ timmar i bil...

Hej cuties! Nu är jag äntligen (!!) hemma i stockholm igen! Jag förstår inte, för mina kusiner och andra familjer tar det en resa till dalsland med mat/bensinstopp 5 timmar, för oss Arwidsonare tar det 8-9 timmar! Hur i h*elvete går det till? xD
Men nu har jag hunnit få upp datorn och fixat så att mitt internet fungerar igen, mohahah pappa fick en riktigt utskällningen av hela familjen igår.

well well, fre-lör sov jag ju hos Elin. Underbart dygn där. Vi hoppade studdsmatta hela eftermiddagen på fredag med Erik och Emil, och framåt kvällen cyklade vi in till stan och köpte ansiktsmasker! Jag som var ansiktsmask-virgin lyckades kladdade till allt och tog dubbelt så lång tid på mig som elin...

*kladdakladda* Snygg min där ;)


Och vi satt i bubbelpoolen, efter gick vi upp och åt glass och kollade på filmen St Trinians tror jag den heter, och sen Sex and the City the movie men då däckade Elin i min armhåla (nice?) och sen somna jag.

Dagen efter bakade jag och Elin hallongrottor, och believe it or not, dom blev riktigt goda! Vid lunchtiden cyklad jag, Elin och Erik ner och badade. Eller erik är största fegisen så han ville inte. Vi satt länge på bryggan och solade, snackade och njöt av solen. Mysigt =)

Jäklar vad långt det blev.. men nu tänkte jag äta middag och hoppa i pyjamasen med en bok. Puss på er!

Klant arsel

hej! Jag har varit med Elin och Erik hela dagen, badat och solat. Och så har jag tagit en massa fina bilder, men dom kan jag såklart inte lägga upp eftersom min pappa är ett klant arsel och har skrivit fel pinkod till mitt internet så många gånger att jag måste ha PUK-kod för att komma in och den koden finns i Stockholm. Smart. Så nu har jag fått låna brorsans dator för att skriva det här.
Kommer kunna blogga imorgon kväll igen när jag är hemma i storstaden, puss♥

en bild säger mer än tusen ord

hej! Jäklar vad mycket jag har bloggat idag, det här blir det fjärde (och sista) inlägget för idag. Imorgon ska jag träffa Elin, elin, elin, elin! My god jag saknar henne...

Jag var ute och fotade blommor i trädgården i eftermiddags, men däckade i gräset efter en stund... Fan va trött jag va! Det som började med fina blommor slutade med min hand;


Jag tycker faktiskt att dom blev riktigt coola, jäklar det ser ju ut som handen på ett lik!

Shoes

Har precis varit ute och ätit jordgubbar och glass med familjen och min moster och hennes man. Ett sånt otroligt väder! Blir ju typ ... lycklig! Jag tänkte visa ett par skor jag rotade fram ur mammas garderob som jag funderar på att ha på skolavslutningen till mitt hallonrosa linne från Bondelid, men jag undrar om dom är för ... tantiga?

Vad tycker ni? =)

Visste ni...

... att jag kan cykla enhjuling? Lärde mig det för ca ett år sen, och är faktiskt rätt duktig =)
Believe me, det är svårt och tar tid att lära sig men grymt kul när man kan det!

Driving to long, driving to far

god morgon på er =) själv har jag varit vaken sen kl.06 imorse, eftersom vi stack tidigt för att slippa alla bilköer! Jag har med mig min laptop så jag kommer kunna uppdatera så mycket jag vill, och vet ni vad? Min brorsa tog med sin systemkamera som jag kommer få låna! Blev överlycklig när han sa det samtidigt som han langade ut hela väskan med den och resten av utrustingen genom fönstret (vi bor på bottenvåningen så fönstret är bara två meter upp!).

Packat och klart....

.... är det inte! Sitter här med en tom resväska och kurrande mage och ska sätta igång och packa eftersom jag och the familly drar till landstället i Dalsland imorgon, och kommer hem på söndag. Jag vet inte riktigt hur taggad jag är på det eftersom sen ska jag vara där heeeela sommaren.. Men det ska bli underbart att träffa älsklingen E!

Hoho, kan man vara hetare? =)

Shirtstore

Jag har ett litet problem... Vad ska jag välja mellan svarta pumps 300kr, blå/vit-randig lång cardigan 599kr eller brun charmant-väska för 449kr? Tänker absolut inte be om alla tre sakerna... men en eller två av dom =)

Var med Sanna i eftermiddags, och hon köpte den där charmant-väskan jag är In love with fast i svart. Så otroligt snygg att jag tror jag dör... Gud jag känner att jag måste gå och tjata lite mer på mamma nu. Hah vet ni vad det roliga är? Att för ett år sen vid den här tiden var jag igång och tjata om min vita Friis&Co väska, och mamma sa exakt samma sak som nu; Du behöver inte en väska till, du har redan så många. Men mamma, jag är en envis jävel!

Puss puss



Btw, du som undrade var t-shirtarna i inlägget under är ifrån så är dom från Shirtstore.se där klickar du på attityd och sen roligt! Lätt som en plätt! ;P

Sandaletter


1.                                                                             2.

1. Från Gojane.com, 260kr.
2. Från Balmain/Net-a-porter.com, 8 600kr.

Tog det här från min vän Princess blogg!

T-shirts


Inte på topp

Hej bloggen! Jag har jättedålig uppdatering nu för tiden, men jag har ingen lust alls. Det är väll sånt som kommer i perioder? Och allt känns tråkigt och grått fast det snart är sommarlov. Och det är precis det som är grejjen! Jag har ångest för att jag kommer sitta i en stuga ute på landet medans mina vänner umgås i stockholm och har kul. Så jag längtar knappt till sommarlovet, för jag kommer inte träffa mina vänner på två månader. Fast samtidigt saknar jag en massa släkt och vänner på landet. Så ska jag längta efter sommaren eller inte?! Usch det här suger........

Måste bara berätta att vi disikerade bläckfiskar på NO:n idag, jag vägrade och kollade istället på när Viking och Calle skar, klippte och pillade brutalt i sin slemmiga lilla bläckfisk. Och stanken ska vi inte ens snacka om...

Får bli en minitayr, så ni slipper se en mega-bläckfisk varje gång ni kollar på bloggen!

Du är kyrkans arab

Nu är jag hemma! Skulle egentligen gjort min franskaläxa som jag skulle lämnat in för typ 2 veckor sen, men man behöver lim och självklart har inte vi något lim hemma!

Jag och Sanna jobbade ju hos hennes mamma ikväll, och fick en hundrig var! Naajs =)
Vi hade jättekul i alla fall, efter vi hade sålt biljetter till en konsert fick vi ju gå in och kolla på den. Men självklart drog vi till donken först, och jag flippade ur på en som jobbade där. Dumma jävla människa med 0 IQ. Usch, inget mer donken på fridhemsplan för mig! När vi var tillbaka på "jobbet" sa Sanna världens roligaste komentar till sin mamma, du är kyrkans arab! Eller, ja, jag trodde det var det hon sa men jag hörde lite fel. Så både jag och sanna låg ner på marken och garvade. Inne på konserten satt vi och grät av skratt i bänkarna, så vi blev utkörda.... oups!

Min "jag är söt, kom och köp biljetter av mig"-pose. Ja den funkade väll sådär, hehe :P

090517

Usch vad uttråkad jag är.. Skulle egentligen gått ut på stan med mamma innan jag ska träffa sanna och sälja skivor på hennes mammas jobb. Men smart-ass like me fick igång ett bråk med mamma. Jag älskar henne enormt mycket, men gud vad den kvinnan kan gå mig på nerverna! Så jag vet inte hur det blir nu..

Men måste bara säga att Alexander Rybak som vann eurovision igår med låten Fairytale är urgullig och hade helt klart den bästa låten!


Italien

hej bloggen! Usch vilken dålig uppdatering men jag sov hos Sanna igår och vi var på grönan på kvällen, idag var jag ett tag på grönan med Anjelika och nu har vi gäster här. Det är min mammas gamla vän Margareta som är här. Jag har inte träffat henne sen jag var kanske 9 år, så himla skön människa. När hon hade varit inne på toan kom hon ut och var fascinerad av vårat toalettpapper med fjärilar på! XD

Måste gå, men jag vill bara visa ett underbart armband och en liten ask jag fick av Anna från Italien när hon var där.


Tank you honey, it's perfect! =) ♥

Födelsedagsbarnet!







Black&White


Jag och Sanna fjantade oss med kameran för någon dag sen, eller vi satte på oss coola kläder och fotade! Sanna hade på sig en röd sommarklänning och jag var den "tuffa"  typen med keps! Den här bilden är den jag tycker blev bäst på mig.
Ganska tuff va? Min lilla pappa som fotat allt och alla så länge jag kan minnas blev t.o.m imponerad! Men jag irriterar mig på snodden på min handled!! Hade varit otroligt mycket snyggare utan den... nej jag ska sluta klaga nu och hoppa in i duschen istället.

Puss puss

Bläck

hej igen! Har precis ätit varmkorv! ojj vad gott det är! Jag skulle nog kunna leva på bara varmkorv.

Efter jag hade varit på vårdcentralen och tagit några prover som vi kommer få svar på på fredag så gick jag och mamma i lite butiker. Jag köpte en födelsedagspresent till Sanna och kom sen med den brillianta idén att köpa två skitsnygga t-shirts till min brorsa eftersom han tjatar om nya kläder all the time. Okej det var mamma som betalade men det var jag som kom med idén och sen valde ut två stycken =)

Båda är från MQ, märket Bläck och kostar 199kr st. Hoppas bara att han gillar dom! Jag tycker i alla fall att dom är skitsnygga.

Vårdcentralen

Jag stannade hemma idag eftersom jag på riktigt inte känner mig något vidare, och vi hade friidrottsdag idag på zinken. Jo jag har nämligen haft ont i halsen var och varannan dag i över ett år, och min mamma har velat ta mig till vårdcentralen skitlänge men jag har vägrat. Men nu i alla fall bokade mamma en tid så jag ska dit 15.30 idag. Dom kommerr väll ta några prover och kolla vad felet är! Wish me luck!

ByeBye halsont!

I love new things

Hej! Dålig uppdatering, ska bättra mig! Jag har varit med Sanna hela eftermiddagen, jises vad mycket som händer när man är med den tjejen. Hon skulle följa mig en bit hem och vi började göra fula miner mot bilarna när dom körde förbi. Och när vi gjorde det mot en bil blev mannen tydligen skitföbannad (jag hade tryckt ihop fejset och vinkat) så han svängde in och stannade. Både jag och Sanna började gå långsammare och det tar ett tag innan båda fattar, men tillslut skriker Sanna SPRING och vi kutar allt vi kan därifrån! hahah gud vad kul det var...

Jag har i alla fall köpt en ny söt tunika på Gina T. idag! 199kr och perfekt till sommaren =)

Nu fortsätter DH, puss<3

Bracy.se

hej! Har precis käkat, jäklar vad bra det satt =) Innan det var jag på kören och efteråt ett tag med Amanda. Men jag tänkte berätta om den nya, vad ska man säga, "rutan" till vänster på bloggen. Bracy.se har jag börjat samarbeta med nu! Dom kontaktade mig och erbjöd samarbete. Alltså får jag rabatt på alla deras smycken genom att annonsera åt dom! Super! Jag tycker att dom har mycket snygga saker så kika in där! Och dessutom är ju "rutan" snygg!

Klicka dig vidare till Bracy.se!
Hoho, jag får ge ut rabatt här på bloggen om ja vill. Får se om jag är så snäll nån gång =)


Plugga suger

Sitter här hemma i soffan och pluggar, Sanna hjälper mig! hon är en ÄNGEL! Jag har precis skrivit klart min tankekarta om ankor, yes ni läste rätt! Ska ha en muntlig redovisning om det imorgon. Sen måste jag plugga lite grann till matteprovet imorgon.. SUCK!


Ja bilderna beskriver ganska bra hur jag tycker om att plugga! Nu ska vi gå och köpa paj på McDonalds!

Avslutningskläder - Check!


Köpte det här snygga hallonrosa linnet igår från MQ, märket Bondelid - 299kr.
Tänk er den, lite lagom solbränd, barbent, vit fodralkjol under och mina snygga gladiatorsandaler! Lovley =)

Kids...

hej bloggen! Jag har verkligen haft en grym dag idag med Sanna. Vi har underhållt "barn" (dom är trots allt 10-11år), lagat mat och gjort en supergod tårta! Inte nog med det tjänade vi en hundring var för besväret, inte illa va? Tyvärr var det en liten unge som bettede sig som en sexåring under hela kalaset. Kollade snett på mig och sanna och höjde ena ögonbrynet mot oss ni vet? Slogs med godispåsar, kaxade och bettede sig förjävligt. Men vi lät inte det förstöra kalaset, och jag och Sanna gjorde ett sorts Robinson för ungarna. När dom skulle gå igenom en mörk korridor hade vi klätt ut oss och hoppade fram ur ett förråd, jag var klädd...

...såhär!
Den lilla jobbiga ungen tyckte jag och sanna såhär om:

Annars gjorde vi lite allt möjligt, var t.ex. ute och åt glass i det fina vädret.
me like amarican cupcakes! Det här var då ett ljus men...Sanna my darlingSnacka om att njuta av glass och solsken, vilket jag är specialist på!

1 år!


Idag fyller min blogg 1 år! Helt otroligt vad snabbt det har gått! Den 9/5 för ett år sen var jag på eriksdalsbadet med Sanna, och tjatade som in i hel**** på mamma att jag skulle få en friis&Co väska, haha, men som nu är min favorit!
Och läsarna, har nu ca 100-150 söta läsare! Och jag började med, ja kanske 3st? Och på sätt och vis tjänar jag lite på min blogg också =)
Tack alla som har följt mig under året! Puss på er och gröm inte att gratta♥

För att fira det får ni 15% rabatt på Cocoo.se om ni anger rabattkoden: bloggspecial
Erbjudandet gäller t.o.m 10 Maj.

Home

Nu är jag hemma! Är sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och vila, kanske kolla på en film på datorn =) Har haft en grym kväll hemma hos Matilda med en massa människor, och gick hemåt i regnet med Lova och Flora nyss. Imorgon ska jag hälpa Sanna att hålla kalas för hennes lillasyster Tove som fyllde år igår. Har också fixat en liten present till henne idag! Men som sagt, har haft en underbar kväll med dricka och singstar. Kram♥

 

Jag, Flora.
ojjojjojj, sudigt som tusan! Men det var fotat när vi hade brottom in från regnet!

Kill me

hej sötnosar =) Två ord. Skjut mig!! Jag är hur trött som helst efter att ha tränat hela eftermiddagen och halvt garvat ihjäl mig hemma hos Stephanie. Vi var ute och joggade 60 min och gjorde sen sitt-ups, armhävningar osv. Det slutade med att vi satt på hennes köksgolv och åt korv. Don't ask .... XD (men gott var det i alla fall! =))

psst.. 95:orna i kören, read this! På Katrinorkvällen imorgon har dom ju sagt att vi ska vara utklädda till sånger, men en liten fågel viskade något i mitt öra.. Girls, I warned you! ;)

Kram

Tjocka släkten

hej! =) Jag är hemma efter en eftermiddag med barndomsvännen My och sen träffat tjocka släkten. Min syssling Leif går sista året på musikhögskolan och spelar dragspel. Grymt duktig kille det där! Men i alla fall så hade han sin typ slutkonsert ikväll med domare där. Så hans farmor/farfar, mamma/pappa kom dit från Östersund. Sen kom min faster, hennes man, min vuxna kusin och en av hennes döttrar från Uppsala osv. Det var länge sen jag träffade dom och det var riktigt trevligt! Jag är dödstrött nu och vill bara slänga mig på sängen och sova. Har egentligen två muntliga redovisningar att förbereda till imorgon, men jag får fixa det på något sätt för nu orkar jag verkligen inte.

Nachos och cola, yummy =)

Godnatt ♥

Miu Miu

Guuuud! Jag har hittat min drömväska! Jag skulle nog kunna mörda för att få ha den på min arm... haha nej men, ja ni fattar!


Inte så himla speciell för er kanske men, me love! Kolla färgen (finns också i svart) och rosetterna! Jag smälter som smöt i solsken... Bilder från Asos. Dock kostar den ca 6 000, och då är den på rea och kostar i vanliga fall ca 7 000 kr! Dream big, säger jag bara till mig själv. Men jag tänkte att man kanske kan hitta den billigt på nätet..

Nu funkar ääääntligen femman igen efter strömavbrottet! Jag och en killkompis har suttit i en timma och klagat som in i helvete på att vi kanske skulle missa Desperate Housewives (!!) men nu kom det igång lagom för början av DH. Super=)
Puss

Insane

tjena! Jag har gått och dragit på mig en jävla förkylning, sitter här i soffan med dunkande skalle och snorar. Jag har ju mått bättre.. Kan kanske inte säga att Eriksdalsbadet och grönan gjorde det hela bättre, hah. Men 100% värt det, jag och Nora åkte ju såklart den nya berg-o-dalbanan Insane, shit den var verkligen Insane! Så tummen upp till den, synd var bara att kön var jäkligt lång.

Ja visst ja, Eleni. Jag vill inte ha nått bråk på min blogg. Så om du fortsätter kommentera så kommer jag blocka ditt IP-nummer så att du aldrig mer kan kolla på min blogg från din dator. Skulle inte det vara lite synd? Du har ju helt klart inte kommit över mig eftersom du fortsätter läsa min blogg.
Please, move on girl!

Tänkte gå och hämta glass nu bli ännu fetare =) Jag kanske ser ut såhär om en vecka eller två?


Grönan

hej! Jag har skitbråttom för jag ska möta Nora om 30 min och sticka till grönan! Min mamma följer med oss ut för hon ska betala mitt Guldkort =). Jag har ju redan bestämt 4 tillfällen jag ska gå (och det är bara hittills) och man sparar en hundring på dom 4 gångerna av att köpa guldkortet! Jag har jättemånga vänner som har köpt det så jag kommer ju såklart vara där många gånger fler, hah.
Jag bloggar ikväll när jag kommer hem! Kram

Snodd från melindas blogg!

Bada

Det här får gå snabbt! Jag ska snart iväg och träffa Stephanie och Miranda och dra till Eriksdalsbadet. Tyvärr är utebadet inte öppet än så vi får helt enkelt vara där inne. Det finns ju en liten bassäng ute där vi kan sätta oss och sola =) Supermysigt! Jag ska ha på mig min nya bikini jag köpte igår, men det fanns bara överdelen! Och underdelen är slut på alla H&M jag kollat på.. får väll köpa en helt vit till istället utan broderat blommönster!


Från höger; Mirands & jag, liten bild på bikinin (ja ni fattar varför den är liten;)) och Stephanie & jag!

hahahah

hahahaha gud vad ja garvade XD Hade fått komentarer av Eleni och hennes "anonyma vän". Oh my god? Saker ändras lilla du, förstår du inte det :S Och ja, jag har sagt till dig att ja tycker att jag är ful, men vafan ska jag stå framför spegeln och säga: "Guud vad snygg jag är!" Nej jag är inte snyggast i världen, men jag duger jäkligt bra =) Men sen är det en annan sak hur jag tar komplimanger, och om någon säger "åh vad fin du är i håret" så säger jag ändå alltid "va? gud nej" men sen går jag därifrån med ett leende på läpparna!
Och om att min familj stöttar mig i alla lägen, sorry men det är faktiskt sant. Precis som jag skrev, min familj är långt ifrån perfekt men dom finns där, no matter what.
Jag är inte bitchig, men jag kan i alla fall stå på mig själv. Så jag vill bara att du också går vidare, jag skrev om vårat bråk i bloggen för att jag skäms inte för något! Du vet lika bra som jag att jag inte hade gjort nått. Too bad, you lose.

Got to go now, kram

Min valborg

God morgon bloggen. Jag har väldigt trött och seg idag så mina enda planer är att ta det lugnt, få med mamma till Åhléns City för att köpa snygga tights och maybe en bikini jag spanat in på H&M =) Men Frida fotade för fullt igår (med mobilen) så här kommer lite bilder från min valborg;


Jag bytte senare till jeansjackan, fan vad skönt väder det var eller hur?

Jag var bäst på att grilla!

Checka coolingarna, hahah.. Jag hade snott Adams snygga keps!

Jag älskar min blomma jag köpte i Uppsala! Den är ju bara för skön! Tyvärr behövde jag lämna den hos Steffi =(

hahaha, ni skulle ha sätt hur Adam gick efteråt..


Jag älskar dig gumman!

Frida och jag, väntar på bussen...

Kvällen slutade med sockervadd. Ja, jag hade nog en av dom bästa dagarna igår. Uppsala på dagen (ingen skola!!) och grillning och majbrasan med vänner (louise kom dit senare med sin vän Ellinor också).

Fast nu var det här ju bara bilderna från kvällen, kanske lägger upp bilder från Uppsala sen! T.ex. När jag och Steffi hamnade i en raggarbil med några sköna snubbar, hehe ;)

Puss på er♥


RSS 2.0