hdrszlhxi

godmorgon. Jag är trött, som fan och mår dåligt. Men jag var tvungen att gå upp för min mamma och brorsa ska snart åka hem till Stockholm igen. Så jag och farsgubben blir ensamma här en vecka, eller några vänner kommer hit och sover här imorgon, jag ska sova hos Elin osv. så det blir trevligt =) Och vet ni vad, på söndag redan kommer mamma med Stephanie! Jag saknar min pungapa♥

hahah jag har märkt en sak, att när en Anonym person ska skriva något elakt så blir det bara kul. Som igår när jag höll på och göra mig klar för att dra ut. Såg komentaren "Snacka om att du är stolt" först nu, liksom: oh my god! Jag ska på en fest! :O Hallå kom igen xD åh vad stolt jag är? hahaha =) Jag bor i Stockholm, klart som fan jag gör allt det där man inte får göra.

Aja, sitter och snackar med Jonas på msn... Jag kommer ju upp till Stockholm ett par dagar med Steffi så då blir full fart!

Det börjar dra ihop sig här, 26 grader ute så antagligen åker jag till stranden sen. Ciao!

Bye

Nu drar jag på fest hos BBB. Puss♥

Fodralkjol - Gina T.
Tunika/topp - Miss Sixty
Cardigan med rosetter på fickorna - Soaked (Butik: Sisters) ny (!)
Tights - öhm.. Lindex tror ja
Klackar från SkoPunkten
Och lite guld/silver-smycken. Ja det vanliga, Pandora, guldhjärta osv.

Bildbomb

God morgon eller vad man ska säga! Jag är helt tom i huvudet på ord och har legat och halvsovit med brorsan fram tills nu och ändå är jag skittrött. Jag kanske växer för fullt? hmm... Ja då har jag i alla fall en anledning att sova hela dagarna!

Igår var jag i alla fall i Sikhall med mina tjejer Elin och Johanna-Louise (j-l). J-L känner några som har stuga i närheten så vi stack dit. Fikade...

...gungade...

...spelade badminton...

Sen försökte vi lära J-L's lillasyster Jennifer att spela badminton, tja det gick ju sådär! ;)

ja sen drog vi ner och badade, solade och busade en massa.

Pappa är så söt, han har gått och dragit på sig en riktigt förkylning så han ligger och snarkar här! Ska väll ta hand om honom.. Puss

Rest In Peace

The King Of Pop, Michael Jackson, är inte längre den levande legenden. Han gick bort av en hjärtattack igår. Och han som skulle göra sin comeback med 50 konserter i London nu i sommar. Jag kan inte säga att jag någonsin varit ett stort fan av M.J men... respekt.



Hoppas du får det bättre där uppe som en pop-ängel. ♥


Ericaärengrymtduktigfotograf


Läs: Rubriken.
Min kära vän Ericas blogg hittar ni här!
(erica, hoppas du inte tar illa upp att jag tog din bild, men den är så fin!)

Nu: Varm choklad med marsmallows framför tv:n med familjen. Not bad!

Sommaren är kort


(Ylva A. ©)

Ja vad ska man säga? Snälla låt det aldrig bli höst.
Jag har passat på att bada som en galning och blivit brun och fin =) Thorgny däremot.. vad ska man säga, han ser ut som en krabba! Seriöst. Bara man petar på hans bröstkorg skriker han som en gris!

Nej nu ska jag ringa min babe E och snacka om när vi ska ses. Längtar!

nytt och fint!


So cute! =)
Rea på Lindex i vänersborg, 149kr. Jag älskar kläder som har en fransk touch, typ söta vårjackor eller, som här, koftor med lite blus-style över det hela. Det får en att se både mogen och gullig ut på samma gång!

Lyrön bilder

Tjena! Har varit ute och målat en husvägg i Falu rött. så nu är jag lite rödprickig här och var. Ser ut som små sår..najs...

Jag har btw gjort en video med bilder från Lyrön istället för att lägga upp typ 100 bilder enskilt. Så Enjoy ;)
Otroligt många minnen. Alla timmar på Nisses studsmatta, midsommar, gummibåten, fiska krabbor, bakning, solning osv. osv.
Jag vill tillbaka!

Dagens outfit!

Bonjour mes amis! ♥
Har legat på stranden i timmar med Thorgny. Solat, ätit glass och snackat. Vid 11-tiden satte vi oss på cyklarna och droppade in här igen för en liten stund sen. Jag badade men Thogge är en riktigt badkruka den tönten! =)

Vi ska snart åka och handla så jag tänkte bara visa dagens outfit!

hmm... hoppas texten går att läsa! Ha det bra, puss!


I mitt balla torp

Tjena! Nu är jag "hemma" här i Balltorp. Saknar redan min sötnos Sanna!...
När min familj hade plockat upp mig och ätit lunch med Sanna, hennes mamma och mormor på Laxfabriken stannade vi ett tag i Sikhall för att jag ville bada. Det var verkligen skitvarmt och skönt! =) Love it.

Jag förstår inte, jag var borta från mobilen (ingen teckning) och i stort sätt datorn också förutom när jag uppdaterade på bloggen, men för två dagar sen var vi och handlade och då fick mobilen teckning så då svarade jag på en massa andra sms. Men nu på två dagar har min inkorg blivit full igen och jag har missat sjukt mycket! Har ring flera samtal och fått höra massa nyheter som har hänt där hemma i stan. Vissa mindre bra än andra... men men... My god, jag saknar mitt Sthlm!

Som ni ser är det en fin kväll så mamma har bakat rabarberpaj och så ska hela familjen spela kort. Hur mysigt som helst! Pusspuss

P.S Elin, ring mig din lilla apa =)♥

Ballt


Harder, better, faster, stronger. Visst är dom duktiga? :O
Jag och Sanna har nog kört sönder den videon ikväll! hahah...

Eller ni kanske föredrar den manliga verisonen. Dock är den väldigt dåligt gjord, synd grabbar!

Glad midsommar...


... önskar jag och Sanna. Puss♥

Lyrön dag 4

Jag lever! =) Så än har jag inte lyckats bli bränd av någon manet eller uppäten av en krabba. Men jag har faktiskt badat (stolt!). Som ni märkt har jag inte uppdaterat och min goda vän Steffi klagade på att allas bloggar blivit tråkiga. hahaha! Så var glad nu Steff att jag uppdaterar ;). Har inte mycket tid för datorn som ni vet och nu ska vi kolla på film. Så...

.. so long suckers!

Här är jag lycklig

hej! Nu har jag suttit ett bra tag och försökt få igång internet, har sprungit runt på olika platser här i huset för att hitta mottagning! Och nu hittade jag det i köket =) Jag tänkte visa några bilder för sen ska jag och sanna kolla på film!

Jag och Sanna gick ner till havet. Det är ju nästan löjligt vackert!

På vägen hem kunde vi inte låta bli att stanna ett tag och klappa fåren! =)

Nej, nu ska Sanna blogga och sen som sagt film. Uppdateringen vet jag inte hur den blir. Tänker inte tvinga mig själv att blogga utan bara njuta av sommaren med bästis! Men ni kanske hör av mig nått mer, åker ju inte hem förns på söndag!
Nattinatti♥

Tuff tuff tåget går

Hola amigos! Jag sitter här på tåget mot götet och har redan hunnit äta och lyssna på musik ett bra tag. Som tur är sitter vi på ett X2000 tåg så det finns eluttag för min dator. Nice =)

Fick ett sms från Sanna för ett tag sen, och hon och hennes morfar hade bara haft hyrbilen vi ska använda i en halvtimme och hunnit få två parkeringsböter! Hur f*n lyckas man med det? xD Höll på att skita ner mig av skratt när jag läste det...

Jag kan nog inte skriva så mycket mer för jag sitter i en riktigt konstig ställning. Funderade på en sak alldeles nyss, om jag skulle somna såhär så skulle nog min ryggrad vara sne för resten av livet! hahah.


självklart är inte det här till alla läsare. Många är väldigt snälla och gulliga, och ja.. sen finns det några andra! Men dom drar bara uppmärksamhet hit, så det gör inget!

Nu ska jag leka med min nya kamera. Har inte hunnit prova den så mycket än♥

Jag är rik som ett troll


Japp det är jag! =)
Kl.10.00 ska jag springa iväg och köpa min kamera!!! Sen kanske jag hinner träffa Mirands ett tag men sen måste jag packa det sista. Ska möta Sannas mamma kl.16 och ta oss till tåget mot göteborg. I göteborg möter vi Sanna som är hos sina kussar och vi tre åker i bil ut till Lyrön! Super.

Kungens kurva

Tjena! Kom hem för en stund sen. Mina skor blev så blöta att jag till slut struntade jag i att hoppa över vattenpölarna. Var ute och fikade med Lova och smällde i mig en hel toast på Waynes Coffee. Kommer inte träffa tjejen på hela sommaren..! Sen stog jag en stund och dreglade över kameran jag ska köpa imorgon=)

Innan det var jag med mamma och pappa i kungens kurva. Köpte en vägglampa till min nya våningssäng på IKEA, en hemlig present till Sanna, och nya hörlurar till min iPod för dom andra pajjade och jag var tvungen att köpa nya idag för jag drar ju imorgon. Så det blev ett par chockrosa från Skullcandy, 299kr. Snygga, dom matchar min iPod dessutom!


fan vilken dålig bild på hörlurarna, men hinner inte ta någon bättre ska kolla på film och äta middag.

P.S det kanske inte blir någon mer uppdatering ikväll. Måste packa för hela sommaren. Men i sånna fall uppdaterar jag hur som helst på tåget till Göteborg imorgon!
puss

en liten lista

Vem ringde dig senast? Stephanie!
Vem kysste dig senast? Marcus tror jag...
Vem kramade dig senast? Pappa
Vad har du för bh på dig just nu? Rosa, hihi=)
Vad har du för trosor på dig just nu? Inga?! haha vita.
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Jag med.. Snart :)<3" från Anna.
Har du någon gång klätt dig horigt? tss.. Nej det tror jag inte...!
Har du slagit någon riktigt hårt? Japp, såklart! xD
Använder du parfym? Sällan
Vilka slags killar faller du för? Sånna som man aldrig behöver göra sig till för.
Vill du ut och festa nu? Helst inte! Är skittrött!
Vad är klockan? 23.49
Vilken färg har din mobil? Gul/grön. Skitsnygg =)
Vad ska du göra nu? Sooooova!
Har du svårt att släppa andra tätt in på livet? Nej, jag är oftast väldigt öppen.
Är du social? OM jag är! hahah beror på om jag är trött eller inte.
Känner du att du orkar en fråga till? -.-
Vad gör du just nu? Gäspar!
Vad tänker du när du vaknar? bara... stänga ... ögonen... lite... till... ZzZzZzZ...

Jag mår inget vidare, så jag ska gå och lägga mig nu och fundera på en massa saker. Usch allt är komplicerat, jag tror nog att mitt huvud kommer explodera...! hmm humorn är i alla fall kvar.
God natt♥


Emma Watson för Burrberry

Åh, ni måste hålla med om att dom här bilderna på Emma Watson (känd som Hermione Granger) för Burberrys höstkollektion är grymma! Smart drag av Burberry att välja henne som modell nu när den sjätte filmen kommer ut och alla Harry P. skådespelarna är i centrum måste jag säga.



-

Screw this damn shit.

(ylva kan inte komma på någon rubrik)

hej! Jag är inte alls på bra humör. Var nyss ute med pappa och kollade på kameran jag ska få på måndag. Den är perfekt! Och då berättade pappa lite nyheter jag helst vill glömma. Han och mina faster har tydligen bestämt sig för att sälja vårt hus i Björklinge. Av mina tre landställen är det min favorit. Det är nära till vattnet, man kan sola på altanen, grilla nere vid sjön, paddla kanot, dyka från bryggorna, ta midnattsdopp, gå fina skogsslingor och mycket, mycket mer. Jag och min bror kommer i sånna fall få något. Som vadå? Pengar? Inga pengar i världen kommer kunna ersätta dom husen som min famor och farfar byggde för många år sen. Ett av dom ställen jag tycker bäst om på hela jorden.

Nu ska jag äta varmkorv, mmmm... Sen ska jag möta Steffi och Anna inne i stan.



Det blir bio, Baksmällan! Naajs=)

Hi lovley, will you be mine?

Sitter här i sängen och väntar på Sanna. Som sagt var jag hos tandläkaren och slipade till min tand så nu ser det bra ut, vi pratade också om tandställning eftersom jag själv och pappa tycker att dom är för snea, men tandläkaren sa bara att dom inte är tillräckligt snea för att ge mig en gratis tandställning. Så om vi tycker att jag borde ha det när mina sista kindtänder har växt ut helt så får pappa öppna plånboken och lägga ca 20-25 tusen på det. Jag tror inte att jag skulle banga på det om pappa väljer att betala, vem vill inte ha perfekta tänder? =)

Ända sen min kamera blev stulen har jag och pappa försökt hitta något. Men han jobbar mycket, så när han väl är hemma är jag ute med kompisar, har läxor osv. Så vi får aldrig ihop det! Men idag efter tandläkaren gick vi och åt på en Indisk restaurang och pappa visade en kamera han tycker verkar bra.

Nikon Coolpix S220. Kostar ca 1400 och då får man med 4GB minneskort och kamerafodral.
18mm bred, 3x zoom, 10,0 megapixel, Hög ISO-känslighet (upp till 2000), filminspelning med ljud osv. och det bästa: avancerade tekniker för porträtt och skärpa. Jag som älskar att ta närbilder! =D Så jag tror nog att det blir den, måste ju köpa en kamera innan måndag då jag åker till Sannas landställe!!

Nej fyfan vad det öser ner ute! Stackars Sanna som är påväg hit... Här ska jag bara göra mig klar, hoppa i klackarna och dra hem till henne. Grönan skippar vi såklart idag. Jag måste också hinna köpa en blomma till Gunnel (som vi ska jobba hos och som fyller år imorgon). Hm vad mycket som ska göras nu.. Vi hörs!

E lilla gumman, läste du inte inlägget där nere? Ta dig själv i arslet ;)

A long time ago

Tja! Nu är jag hemma från Grönan. Har sprungit runt där med Steff, Mirands och Melinda hela dagens tills fötterna började bulta! Har i alla fall skrattat hela tiden och haft grymt kul =) Jag stötte på min kära vän Sara där också! Framåt kvällen var det NRJ in the park så vi åkte runt, runt i kvasten samtidigt som vi lyssnade på Mando Diao, Måns Z. och Milo (?). Jävligt najs dag.

Imorgon ska jag till tandläkaren 11.40 för att slipa en av mina framtänder som jag råkar ha sönder i kanten! XD Smart-ass med högt IQ, right? Sen får jag se om jag och S hinner till grönan innan halv 5 då vi ska vara på plats i Hammarby sjöstad och jobba.

Svar till några kommentarer: Hoho, varför fortsätter ni ens läsa min blogg om jag är så "wannabe kenza"? ;)
Har längtat efter att få säga det här så, ta er själva i arslet och gör något vettigt med ert liv istället för att bo framför datorn, äta chips hela dagarna och sura över den jag är. You only live once.

Hittade en gammal bild på mig och Miranda. På den tiden hon hade mörkt hår, vi var på g med några sjuka killar och vi drack vin i parken. Jaa, det var tider!

Löjligt

hej bloggen. Jag är trött, irriterad och hungrig. Trött för att jag sprungit runt på grönan och inne i city hela dagen. Stötte också på min kusin och två gamla killkompisar på grönan.

Irriterad började jag bli redan när jag stog i kön till Extreme och en kille med fjunig överläpp stog bakom mig och Sanna och skröt om sin kompis som blivit omhändertagen för att han söp  så mycket. Sen träffar man mamma och börjar bråka like hell och det fortsätter ända hem. Och det första man läser är två komentarer om att jag är wannabe Kenza, varför liksom? För att jag la ut en liknande bild, jag vill kanske inte visa hela mitt nyvakna ansikte för en massa främlingar..? Och jag säger det igen, en av dom var så fjantig att han/hon inte ens vågade skriva namn? Jag tar inte till mig att skit av sånna komentarer, skriv namn, blogg, msn vad som helst så blir det nog fart på det=) Jag är mig själv och försöker verkligen inte vara som bloggerskan Kenza (hallå hon kan inte ens städa sitt eget badrum?!), har ett bra liv, får alltid som jag vill, och nu är det också sommarlov så hurrni, ingen kan trycka ner mig nu! Ylva is back on the track.  Puss på alla fjantar som vågar säga sitt när dom sitter framför dataskärmen!

Och hungrig är det väll inte konstigt att man är? =P

Måste prata med Stephanie, Mell och Miranda för att bestämma när vi ska ses imorrn. Det bli grönan igen! Fredag ska jag jobba hos Bästis fasters fest.

Igår

Jag hade verkligen en grym dag igår. Skola, aula, jag "arbetar" som ängel så jag fick en ros dessutom. Och sen skulle vi säga hejdå till varandra. Usch, jag kommer inte hinna träffa mina älsklingar Anna och Agnes & Lollo på hela sommaren! Dom andra (Steffi, Miranda, Melinda) träffar jag imorrn och går på grönan =)
Sen åkte jag och steffi till henne, fastnade framför tv:n eftersom det var dåligt väder...

här ser man mina fina avslutingskläder också...
Jag åkte hem och gick på restaurangen Koh Phangan på Skånegatan med mamma. Det är en tradition att vi går dit varje avslutning och ibland följer stor skiten med!

Sen stack Jag och Stephanie till stan och såg filmen "Natt på museét 2" helt ok film! Jag snubblade innanför dörrarna här vid 11 tiden igen och somnade nästan direkt. Lång dag.
Steffi - jag
Visst är vi bara för söta? =)

Nu ska jag klä på mig och dra till grönan med Sanna. Så snälla sluta regna...!
Vi hörs, puss 

Jag är vaken...


...och kommer nog somna om igen...! Men jag ska motstå den frestelsen och istället gå upp och kolla på Fula Betty och dom Desperata Hemmafruarna med brorsan eftersom lilla gulliga far min spelade in det åt mig när jag var på bio inne i stan igår=)

Sådär, nu kom Thorgny hem med frukost. Så pusspuss på er.
P.S Sanna ring mig om du ser det här!

(MOBILBLOGG) Sitter i bussen

MMS
(MOBILBLOGG) Sitter i bussen påväg till Steffi, vi har nyss käkat på TacoBar. SOMMARLOV! =)

avslutning!

god morgon på er, ligger här med min laptop i sängen (under tre täcken, det är ju iskallt..) Ska möta tjejerna om ett tag och sen slutar vi!!! Gud vad skönt det ska bli! Tyvärr träffar jag några av tjejerna för sista gången på två månader idag eftersom jag är uppbokad från och med imorgon och framåt... Men vi har ju både åttan och nian kvar si vi klarar oss nog!

Och som pricken över i så började min iPod fungera igår!!! Den har legat hemma hos Amanda sen efter Ungern och varit stendöd, eller amanda skulle snacka med sin pappa om den eftersom han jobbar med sånt men jag vet inte riktigt hur det gick där... Men så tipsade Sanna att jag skulle hålla inne Meny-knappen och mitten-knappen i 20 sek och sen ladda den, Voliá, jag har en fungerande iPod!

Nu ska jag sätta på mig mina avslutningskläder, vita jeans, hallonrosa linne, vita klackar och någon jacka. Efter avslutningen drar jag och Stephanie och käkar på TacoBar (♥) och sen vet jag inte vad vi gör riktigt. Vi hade tänkt träffa några vänner och grilla men tyvärr fick vi ett konstigt poblem. Vi hade typ 10 killar att ta med, men inga tjejer! Visst jag älskar att umgås med killar, men tjejerna behövs liksom där.. Men nu är det ändå skitdåligt väder så det bli nog en lugn eftermiddag och sen ska jag käka middag med familjen på en restaurang! Super!

090608

tja bloggen! Jag har precis duschat, och tvålat in mig i min härliga vaniljdushgel från The Body Shop! Så nu doftar hela jag vanilj, noppade ögonbrynen och allt det där vanliga. Jag kom hem från Tyresö ungefär kvart i och är extremt utmattad. Var hemma hos Steffi med Agnes och kollade på Harry Potter, hahah, men jag älskar vafan Harry P. blir alltid lika skrämd och gömmer mig under några kuddar trots att jag vet att han inte dör... xD

Måste bara säga världens mest "ylviga" kommentar jag sa idag. När den där spådomsläraren läser i Harrys kopp och säger: "lilla vän, du har en Grymm...." lägger självklart jag till jätteglad "PENIS!" hahahah... Älskar bara min humor ibland=)

Juste till en person: hahaha bra försök E ;) Jag är inte dum i huvudet, det finns nått som kallas IP-nummer, tss! Kan du inte bättre?

Ska sätta på framför tv ett tag och gå och lägga mig tidigt ikväll, puss♥

Hemma från grönan | test

Hoooome, har haft grymt kul idag med bästis. Jag är uttråkad så nu blir det ett test jag snodde från Sannas blogg. (får tyvärr inte länka till henne).

1. Vilken parfym använder du?
Diesel, fast använder sällan den.
2. Dagens sång?
Öhh... Svenne banan, har gått och nynnat på den hela dagen.
3. Vilken bok läser du nu?
Nu eller aldrig, Meg Cabot
4. Dagens bästa händelse?
hahaha när jag och sanna *** ********* på en restaurang. Alla bryter väll mot lagen då och då...!
5. Vad skulle du vilja lära dig?
Spela gitarr! Så löjligt svårt bara...
6. Vad köpte du sist?
Godis =)
7. Vilket är ditt favoritdjur?
Katt (om jag nu har ett favoritdjur).
8. Vad har du för personliga mål just nu?
ojj... inga tror jag!
9. Vad har du för ögonfärg?
Vet inte.. grå/blå/gröna tror jag! xD
10. Vad är det första du gör på morgonen (efter att du går på toaletten)?
Går ut i köket, kollar i kylskåpet utan något resultat och sen går och sätter mig vid tv:n och ber mamma göra frukost. hehe...
11. Om du kunde vara varsomhelst i världen under kommande fem timmar, var skulle du vara?
I Dalsland hos mina kusiner och några gemensama vänner....
12. Din hårfärg?
Brun (askblont säger mina frisörer?)
13. Vad har du för planer för sommaren?
Sola, bada, vila osv. Kommer vara på sannas landställe och både hon och steffi kommer till ett av mina landställen under olika perioder, kanske är lite i stan också!
14. Vilket är ditt drömjobb?
Har inte planerat så långt än!
15. Vilket är ditt favoritplagg i din garderob?
Fan vilken svår fråga! Kan inte säga bara ett plagg utan typ 15, men bl.a. mina Replayjeans och mitt hallonrosa linne från Bondelid!
16. Vilket är ditt favoritmärke på smink?
Dior, Kanebo, Make Up Store.
17. Tre saker som får dig att le?
Söta pojkar (hahahah peddo-varning?XD), dåliga skämt och att träffa människor man saknat länge!
18. Modeflugan jag gick på och i efterhand inte förstår?
Måste hålla med Sanna, foppatofflor! Så hemskt fula men otroligt sköna. Jobbig kombination så dom åker på ute på landet.
19. Vilka är dina favoritserier på tv?
Ugly Betty, Desperate Housewives och Vänner om det räknas! :D
20. Vad har du på dig just nu?
Trasiga tights, grå fodralkjor och vit/blå randig tröja!
21. Vilket är ditt favoritgodis?
Såna där små meloner tror jag!
22. Vem skickade du senast SMS till och vad stod det?
"Mohahah!XD<3" till My.
23. Vilken var den senaste filmen du såg?
Yes Man! Såg den med bröschan fredags..

Grönan

Tjena! Jag har skitbråttom, ska träffa Sanna i Ringen och sen dra vidare till Grönan. Super =)

Sanna och jag för många långa år sen, kan man liksom vara sötare?... xD

Du gamla du fria...

Jag hade helt glömt bort att det var vårt älskade lands nationaldag idag! Kom på det först när jag och Sanna var inne i stan och jag köpte mina älskade vita klackar , fast pappa pejja =). (Skansen blev inställd). Funderar på att ha dom på avslutningen... Men jag ska absolut ha dom till mörkblå jeanstights (sannas) och ett svart linne/tunika när S och jag jobbar hos hennes faster den 12-13 juni. Sen följde hon och jag med mina föräldrar och kollade på när kungafamiljen åkte vagn. Trist och kallt. Men sen bjöd mamma på käk frin PizzaHut.

Glömde säga att mamma igår kom hem med två presenter från Ryssland! Eller ja nästan, från flygplatsen. Ett par turkosa örhängen och Treatment Marscara från Make Up Store som jag bett henne köpa =) Tack mamma! Så totalt fick jag haremsbyxor och en jättefin ask av pappa och örhängen och marscara från mamma. Great!


Kalla mig hur töntig ni vill för att jag sitter hemma en lördagskväll med en bra bok (Jag håller på med uppföljaren till Washiongton D.C som är en grymt bra bok, rekomenderas), istället för att supa skallen av mig varje helg! Är man ute varje helg är det ju som ett rop på hjälp, man vill bara få uppmärksamhet genom att ha för mycket alkohol i kroppen och gör sina föräldrar besvikna, tro mig jag vet. Det var en tid jag själv tyckte det var coolt men liksom, jag är 13 bast! Jag har hela livet framför mig att hamna i en fyllecell eller spy ner mig själv...
Puss

Igår

good morning girls and boys! Jag är pissed off på min mamma. Jag skulle egentligen åka in till stan idag med Sanna, köpa mina skor och sen vidare till grönan. Men nej... Mamma hade tydligen "glömt bort" att säga till mig att vi ska till skansen. Hela familjen och hennes väninna Margaretha. Kul. Men jag tänkte dra med pappa jättefort in till stan, köpa skorna och sen vid 1-tiden till skansen!

Lite bilder från igår kommer här;

Mina fina tjejer! (+Agnes som fotade)

Så åkte jag och dom här sötnosarna in till stan...
....och provade klackar efter klackar! Och alla skor på bilden är kanske en tiondel av vad vi provade...!


Jag måste trycka i mig lite frukost nu. Blää är inte alls sugen på nått...


ojjojjojj

Jag har gjort dödstestet.

Ylva, du kommer dö vid 46 års ålder.

Dödsorsak:
Du väljer att ta hans sats i munnen. Skulle du verkligen inte gjort. Det är både äckligt och tydligen dödligt.

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahh jaa... Bad choice! Från och med nu får jag väll låta bli då! xD

Sannas blev:

Sanna, du kommer dö vid 75 års ålder.

Dödsorsak:
Du ser en mystisk sköldpadda på marken. Går fram för att klappa den, det du inte vet är att det är en bomb. Synd. Pfft.

Jag tror jag dör! hahahahah...

Längtar


F*ucking hals

hej! Jag är bara trött och grinig idag känner jag. Det är juni och det blåser, är kallt och regnar. Vad fan är problemet med det här jävla landet?! Snälla låt det bli bra väder på skolavslutningen! Hela skoldagen var vi hemma hos min lärare och kollade på film, åt bullar och godis. Men nu sitter jag i alla fall här med mitt glasspaket för att kyla ner halsen. Dessutom dunkar mina fötter like hell efter att ha sprungit runt i affärer med Anna och Agnes hela dagen och provat klackar efter klackar X 1000! Jag hittade i alla fall ett par till slut på Skopunkten som bara kostade 149kr (!!) så jag skulle träffa pappa vid 5 för att kolla på dom och leta efter en ny digitalkamera, men nej. Han svarar inte på mobilen den människan. Så får försöka fixa det imorgon!

Klackarna är ca 6 cm höga och otroligt sköna att gå i =)

This is my style

Jag är jätteglad! Och jag har ingen jävla aning om varför... Kanske har att göra med att jag inte sovit ordentligt på 5 dygn! Hehe.. Eller ätit på hela dagen. Jag har tappat aptiten totalt efter inatt.. xD Men pappa vill att jag ska äta pizza nu, blää...

Jag fick precis en kommentar från en tjej som heter Maja, som tyckte att ja inte lägger ut bilder på mina kläder och sånt. Så här kommer det =)
  
Haha gud vad kul att jag står med korsade ben och hand i midjan på alla tre bilderna! Men jag tänkte inte på det då... Här är i alla fall tre olika outfits jag har haft under veckan. Till bild 1 & 2 hade jag svarta pumps också.

Klackar! Jag ♥ klackar! Tyvärr är dom snygga oftast dyra och och jag har så himla många par ballerina, vinterskor, gympaskor, gladiatorsandaler, kilklackar, låga klackar osv. Jag fick inte heller använda "riktiga" klackar förns i vintras ungefär, så jag har inte haft någon tid att köpa det. Så jag får ta och växa ur dom för att köpa ett lager skyhöga klackar! Men båda dom här paren är jag lite småsugen på, dom kommer från Eurosko och Belle.

RayBan's! Så grymt snygga, fast tyvärr passar inte jag i dom. Så alla som gör det, spring och köp sånna!
Dom på bilden är från Monki och kostar 200kr tror jag.

Puss

I'm fucking Hannah Montana...

... haha eller inte! Jag och Stephanie såg på Disaster Movie igårkväll, så jävla klockren! Sången i slutet är helt klart det bästa i filmen;

Hoho, Hela kvällen igår gick vi runt och sjöng "I'm fucking Hannah Montana....". Så när jag satt och snackade med Viktor i telefon nyss fick jag ett sms från Steffi; I'm fucking hannah montana! Gissa vad jag svarar; You fucking hannah montana XD

hmm... Våran humor... hahahh

London

Godmorgon! Jag sitter här i mina ryska haremsbyxor jag fick av pappa igår kväll när dom var hemma från Ryssland. Jag har själv gått och blivit sugen på att resa någonstans. London t.ex.! Dit har jag alltid velat åka. Så jag snackade med pappa imorse och han sa att om jag hittar flyg+hotell till ett bra pris så kan vi åka! =D Så Oxfordstreet here I come!


Visst ja, om ni undrar vad jag gör hemma så kan jag bara säga att den här natten har varit förjävlig. Så idag missar jag sista riktiga skoldagen! Och, hahahaha, klassen ska till ett reningsverk och kolla på typ bajsbassänger eftersom vi har miljövecka i skolan. Så jag kan väl inte direkt säga att jag missar nått... hehe..
Och imorgon är det "klassens dag" (som är en gång per termin tror jag) så vi ska kolla på film och äta godis.
Måndag = Städa. Skåp, klassrum osv.
Tisdag = SKOLAVSLUTNING!
Vad ska man hitta på då? Jo vad jag och Steffpeff tänkt oss hittills är Tacobar till lunch och sen ta det lugnt på eftermiddagen. Jag ska på restaurang med mamma och brorsan och sen träffa Steffi igen och grilla marsmallows vid vattnet med en massa vänner och njuta av att vara ledig! My god vad jag längtar...

Bilder bilder & åter bilder

Hej på er! Jag har inte tid att skriva ett långt inlägg men jag tänkte lägga upp alla bilder från när vi grillade här om kvällen =) Så låt bilderna tala för sig själva! En del har jag lagt in text på, så om ni håller musen på bilden så kommer ni se.
Måste bara tillägga att kepan ja har på en del bilder e adams ;)
älskling =)väntar på bussen... Ja jag var trött!vi åt jooordgubbar =)myyyyyysigtsweetmarchmellows... Eller hur fan stavas de´.. hmmjag och grabbsentjejbrillor på killar är alltid snyggt ;)Tobbe, adam, moi, jonas, bumbibjörn

Fint

Hej på er igen, skulle ju lägga upp bilder från grillningen osv. men jag tror jag fixar det imorgon istället och lägger upp ett par bilder Flora tog på mig och Molly i söndags. Molly den lilla skiten är så sjukt modellig så jag blir alldeles avundsjuk!



Liksom, hallå! Kolla på henne, och där gjorde hon det bara lite snabbt och det blev bra! Okej, Flora är ju grym bakom kameran också... =)

Shopping

hej på er! Dålig uppdatering har det varit, sorry för det. Men igår var vi ute och grillade med några vänner, badade bubbelpool och kollade på film ända fram till småtimmarna. Men bilder på allt det kommer upp senare ikväll eftersom vi strax ska åka och köpa Sushi och sen kolla på Ugly Betty och DH! Myspys =)

Men jag och Steffi kom jusom sagt hem för ett tag sen från Tyresö Centrum. Steffi sprang runt med plånboken i handen som en shopaholic och köpte minst 10 saker. Jag som håller hårdare i mina pengar fick med mig;
♥Tights - Lindex, 59,90kr
♥Body Butter - TheBodyShop, 79,00kr
♥Toffsar från lindex, 29,50kr
♥Typ strandväska - KappAhl, 10kr (!!)
♥3 Smileytandborsthållare, 19,00kr st


Ja när man la till Steffis saker blev det en hel del..

SÅ JÄVLA HÄRLIGA! Dom kommer stanna hemma hos Steffi..

Have to go now för vi ska köpa sushi, puss på er!

00.35

hej på er! Nu är jag och Steffi hemma. My gash, what a day! Efter konserten gick vi på restaurang och efter det satt vi länge i skånegläntan. Spela gitarr, sjöng, damp skrattade osv. Efter det hem till Felicia och satt med en kopp te lääänge och snackade. Super mysigt =) Men nu ska Steffi blogga och sen tänkte vi göra oss klara. Vi har trots allt skola imorgon 09.00-14.00
   
1. Vi skulle ha kransar så vi snodde lite blommor och gjorde egna. Det var den första kransen jag någonsin gjort, rätt snygg va? =D
2. Från Steffi och mig: LOSER!
3. Mina fina tjejer!
4. Ja kvällsfika hos Felicia.

Pusspuss godnatt♥

RSS 2.0