Nyårsafton

Hej people! Jag är på toppen humör! Det känns bra att ett nytt år är på ingång. Jag ska strax hoppa i min lilla svarta, måla lite mörkblått på naglarna och äta middag med familjen. Själv ska jag fira 12-slaget under en himmel fylld med fyrverkerier. Hoppas ni får en fin kväll.


memories never die

Hej på er! Jag kom hem igår kväll. En massa sköna minnen har jag i alla fall, det är allt jag får nöja mig med så länge.

"James-Bond-&-Call-of-Duty-segrar-minen"

Way to much SATC kan jag säga att det blev.♥


Happy b-day mum♥

Hej! Först och främst Grattis älskade mamma på födelsedagen!


Jag hade faktiskt en bra julafton med min familj igår. Jag fick riktigt fina presenter, tomten tyckte visst att jag har varit snäll i år! Sen har jag inte gjort mycket idag. Tagit en lång promenad med mamma, vilat, tagit en dusch med en massa spa-produkter jag fick av brorsan i julklapp. Sen var vi och hämtade ut mina tågbiljetter till i morgon. Om ni inte har förstått det så åker jag till Elin och bor där ett par dagar. Mitt tåg går någon gång runt 11 och har ett byte på väg mot Vänersborg. Eftersom jag åker ensam är jag lite nervös för det där jäkla bytet! Men det ska nog gå bra, har min papi på telefon hela tiden!

Puss / Y


Christmas eve


Merry New Year and Happy... No, wait... Happy Merry and New Christmas. Shit, no that ain't it. Uhh, Merry New Year Happy and... Ah, fuck it, you know what I mean! ♥


Julaftonsmorgon


God moron (förmiddag?) på er! Idag är det bättre. Själv har jag redan varit i kyrkan och haft en snabb julkonsert. Sen har "Grånissen" varit här och lämnat varsin stor påse med morgon-julklappar till mig och brorsan.
I min låg;
sött pyjamaslinne från Odd Molly
rosa läppglans/stift från YvesSaintLaurent
flätat läderarmband från Pandora.
Och Lindt choklad!
Love it. Tack Grånissen (mamma!)♥

 

Dags att umgås med la familla!


Underneath the moon, underneath the stars.

Fan. Varför måste det alltid bli såhär? Jag är så glad att jag ska åka härifrån om ett par dagar. Jag hatar julen.

Liten Ylva. Exakt 1 år sen, känns som 10.


i'm in Sanna's house!

Vi lagar mat, falukörv och macaroner a lá Sanna och Ylva.
Vi firar mini-jul här och bytt finfina julklappar, får visa senare! puusss

alva är fett skööön

Try JibJab Sendables® eCards today!

Jag tror jag dööör... Min vän Alva har gjort den här videon. Humor säger jag bara.
Det är Alva och Ella mot Steffi(ANUS) Agnes(bebis) och mig(Snygging!).

I need your smile

God morgon! Jag har precis duschat, hämtat frukost (yogurt och lussebulle) och satt igång filmen "Love Actually".

God only knows what I'd be without you.


all i want for christmas is you

Tjena! Läget här är okej, fortfarande sjuk men betydligt bättre! =) Det gör mig glad. Jag har så mycket att se fram emot, så mycket jag hoppas på.

Såhär  glider jag i alla fall runt idag.

Brorsans gamla tröja från Lyle&Scott, vita mjukisshorts från H&M, duntofflor från Hemtex(?) och "friendship"-ring som jag delar med Sanna.

Nu ska det bakas pepparkakor med Mami. Puss♥

freak

Alla som känner mig vet ju att jag är ett smyckesfreak. Speciellt armband. Jag ♥ armband, haha. Och jag har ju mitt pandora som jag älskar...

... och mitt guldhjärta...

... men ingen dyrare "alltid-på-mitt-finger-ring". Kanske vore något att investera i?

T.ex. Thomas Sabo har helt gorgeous ringar. Dem här över kostar mellan 1,190kr - 1,980kr.
Värt att fundera över =)


Little cutie

Klicka för att se nästa bild
Mitt hjärta smälter! Knappt åtta veckor gamla chihuahuatikar som kommer bli långhåriga. Jag har gått och längtat efter en liten sötnos jag vet inte hur länge... Någon gång i mitt liv ska jag köpa en chihuahuatik som ska heta Lady. Precis som min farmors hund hette.

It's like wishing for the rain as I stand in the desert...

Brrrrh...! Satan vad kallt det är överallt. Jag sitter här insvept i en stor cashmerekofta och en gigantisk filt+mjukisbyxor+raggsockor. Jag tror jag har fått feber igen. Typiskt.

En snabb avslutning i skolan. Sen fick man det där kuvertet som man gått och oroat sig för länge nu. Och det gick åt helvete. Dåliga betyg (fast jag fick inget ig;)). Är jättebesviken och arg, både på några lärare och på mig själv. Men... det är första terminen i åttan, no hard feelings! Och min pappa är posetiv och peppar mig som alltid♥. Resten av dagen spenderade jag med Sanna och åt till sist japanskt till middag.

S↑

p.s tack för mulningen idag Alva ;)


welcome jullov!

Åh nu sticker jag snart iväg till skolan och hämtar mina betyg! Börjar 09.20.

Jag mår fortfarande bajs (bilderna ovan är från ett par veckor sen) och mina ögon är fortfarande blodsprängda... Så jag drar på mig något varmt och mysigt;
Jeans - Nudie Jeans

Linne - BikBok

Cashmere kofta - mammas
Armband - Pandora
På fötterna drar jag på mig ugg's!


you know it's true, everything I do, I do it for you.

Ännu en dag nerbäddad i soffan liggande och kollar på TvShop. Jag går in i koma snart! Det känns konstigt att säga det, men jag saknar faktiskt skolan! Jag saknar mina bebbos, att brotta ner Stephanie i korridoren och att springa ner till cafét och köpa bulle och cola.

Men är man så sexig som jag är just nu med rödsprängda ögon kanske man borde hålla sig hemma...

På min gård för någon dag sen, kan ni förstå hur det ser ut nu?

Ted Baker


Come to mama... 


I forgott ...

... att berätta om Mys och mitt Harry Potter maraton. Haha. Fråga inte hur vi kom på idén, vi satt och snackade om H.P någon gång och eftersom båda var h.p freak när vi var små bestämde vi att vi skulle ha ett maraton!=)

Låt bilderna tala för sig själva;





Ben & Jerry's

Min förkylning går inte över, jag mår bättre än förut men har fortfarande piss ont i halsen. Kan knappt prata, och inga halstabletter fungerar. Fan alltså. Men jag funderar på att springa ner och köpa en Ben&Jerry's. Glass sägs ju vara bra när man är sjuk? ;)

Funderar på någon av dem här? Äsch, det finns ju så galet många olika!


hi santa claus


Jag trodde aldrig att jag skulle gå med på att använda ett plagg med axelvaddar, jag har alltid tyckt att det är fruktansvärt fult. Och dessutom har jag ärvt min mammas breda axlar - ingen av oss behöver axelvaddar. Men i den här tröjan över är jag totally in love. Den är från Kate Moss by Topshop 849kr. Snodde bilden från google, 1000 gånger snyggare i verkligheten.

 

Skorna är från dna 599kr i mocka imitation. Perfekta till kören då vi måste ha svarta skor, en dag på stan eller en utekväll. Jag tycker dom är otroligt söta! Och inte heller så hög klack = sköna.

Hoppas tomten ser det här nu!


Just me again down here


Just nu: Vitamin Focus som brorsan kom hem med till mig, StämStaten tisha (som är grymt mjuk) från pappas jobb + min älskade Pentax K10D.

fuck this shit


Tjena bloggen, jag mår skitbra. NOT. Min huvudvärk vill inte ge sig, halsen är fortfarande svullen till en (i alla fall som det känns, haha) fotbolls storlek och jag har knappt ätit någonting alls idag. Jag vill inte vara sjuk över julen!!!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör, puss


hahaha

skriv ditt namn med lillfingret: ylva
skriv ditt namn med armbågen: ylvfa
skriv ditt namn med pannan: 76y0pgftvq
skriv ditt namn med foten: ylva
Skriv ditt namn med näsan: ylva
skriv ditt namn med örat: gy, hjnsa
skriv ditt namn med munnen: YLVA

Haha skitkul, prova själv!


The Holiday

Satan, mitt huvud dunkar och halsen är svullen. Jag mår inte direkt prima som ni kanske förstår... Men jag har värmt en lussebulle som jag ska försöka få i mig, lycka till liksom!

Satte precis på filmen The Holiday. Den är så himla mysig, jul och kärlek.

RIGHT NOW


Right now: Glögg, luciapepparkakor, lussebullar, begisk choklad och familjen framför Solstorm på kanal 4.
Puss godnatt!

Oh Tomten


265:- Cover All Mix från Make Up Store. Den sägs vara grym, och jag behöver verkligen en bra concealer som döljer dem feta ringarna som alltid finns under mina ögon då den concealern jag har nu från Kanebo inte vill täcka allt. Hej tomten........ =)

Sen har jag gått och suktat efter lite grejjer på American Apparel sen i våras;

Unisex Flex Fleece Zip Hoody, vill dock ha någon färgstark till våren, för ca 400kr och...

...stentvättade shorts för ca 300rkr.


Luciaaa

Glad Lucia hurrni!


Själv har jag varit uppe sen 10 och gått luciatåg sen 12. Jag och My kom i säng framåt småtimmarna och tvingade oss själva upp ur sängen när klockan ringde. Plågsamt!
Jag tänkte slänga i mig litet käk för sen måste jag till kyrkan eftersom vi har två konserter ikväll. Sen ska jag hem och mysa med familjen!

/ Y


Jag vaknade imorse…

Update: Vänner är bra på att göra mig glad! Nu sticker jag iväg och julshoppar med Sanna och sen direkt till My och slaggar där. Mysigt! Puss


…sen var den dagen förstörd.

Fyfan vad jag är på dåligt humör. Såna här dagar skulle jag både kunna ta livet av mig själv och mörda någon som kom i vägen. Jag har ingen som helst lust att spendera pengar på julklappar till någon, eller att plugga, inte ens att träffa vännerna. Jag har ingenting att sätta på mig, jag vill inte behöva öppna garderoben idag. Och inte behöva kolla mig i spegeln. Usch.


Just a couple of pics, people

Oooojjjjj vilken lång dag det var! En massa luciatåg (som faktiskt gick bra.) + en massa shopping. Med mitt och Agnes dåliga lokalsinne blev det att flänga över hela stan fram och tillbaka! Men jag hittade i alla fall ett par julklappar och lite söta underkläder till mig själv.

Att sova hos My blev uppskjutet till imorgon kväll, så nu sitter jag här. Men satan vad mina ben värker så det blir skönt med en hemmakväll! Kanske ska ringa över någon?

Skyldig?

Halva Agnes och jag, påväg att säga nått?

Agnes sitter och dagdrömmer lite, hehe

Jag hade på mig en skitsnygg kofta/topp från Zara. Glittrade galet mycket!
Bilderna är från min födelsedag!


We were never meant to be, we just happened




Den här skolveckan är slut mig mig nu!  Nästa vecka är sista veckan innan lov, gud så skönt! Allt mitt stressande är nästan slut. Har bara ett par sista läxor och omprov att göra nästa vecka.

Nu kankse ni undrar varför jag inte ska till skolan imorgon (nej, jag ska inte skolka. Promise ;)).
♥ Jag ska gå luciatåg hela dagen med tjejorna! Ska bli kul, vi ska gå på bl.a. SKL, Stadsmuseét osv.
♥ Möta upp Agnes och julshoppa! Har inte köpt en enda julklapp än, PANIK!!!!!!!!!1!!!!!!!!!1!
♥ Efter det bär det av mot min kära vän My som jag ska slagga hos + sushi till middag =)

Nu ska jag käka, plättar dränkta i socker! Sen måste jag rota fram mitt gamla lucialinne.


pepparkaka

Tjena! Jag har en riktigt bloggtorka som ni märkt. Har totalt tappat lusten. Dessutom har jag sjukt mycket annat att ta tag i, hinner inte sitta vid datorn.

Jag har i alla fall suttit och pluggat sen klockan 16. Franska, SO, HKK, Bildanalys till imorgon. Och det gäller ju att satsa 110% eftersom betygen sätts på måndag! Men jag har suttit och käkat pepparkakor, så jag klarar mig ;)

Got to go♥

18.21

tja! Kom hem för ett tag sen, har traskat runt i stan hela dagen med mamma. Köpte en massa julklappar, hittade också lite fint på Topshop som fick följa med hem.

Det är galet, andra advent idag! Snart är det julafton. Har ju inte ens hunnit köpa, beställa och göra hälften av alla presenter. Så ska sätta igång nu =) puuusss
 
Julen last year...


Sonia Rykiel

Jag är inget för H&M's sammabeten. Matthew Williamsons, Jimmy Choo har inte haft nått jag tyckt varit speciellt snyggt.

Nu har H&M en ny kollektion från Sonia Rykiel (som väll ingen missat antar jag?). Där finns en del supersöta plagg. Som t.ex. ...

... dem här hipstertrosorna för 99kr. Jag är en riktig sucker för rosetter. En rosett i svanken, lovley. Ska in till stan och julhandla med mami imorgon, ska försöka få med mig dem hem. Om allt inte är slutsålt förstås.

Princess at my place (CRIB by P)

Jag tror ni förstår av rubriken att Princess är här! Naaajs =) Vi ska ut nu, puss

Jag är rastlös, jag känner mig ungefär såhär. Stefan på bild. Haha.

I never claimed to be perfect just very good

hej på er peeps! Jag tänkte faktiskt dra mig mot sängen snart, väckarklockan är ställd på 08.00. En och en halvtimma senare ska jag vara färdigduschad och möta Sanna, vi ska till hennes mammas jobb och göra julpyssel med barnen, haha det är så himla mysigt =)

Jag och Sanna. Hon med glitter i håret och jag med tomteluva, är det julbak så är det. Punkt slut.

FUJITSU SIEMENS

Hej sweeties! Jag ska kanske dra ut om ett litet tag. Nu kom mamma precis hem med min dator! Thank God. När mami lämnade in den var den beräknad till den 17 december. 17 DECEMBER. Hur skulle det gå? Jag måste ju beställa en del julklappar liksom. Men nu är den hemma, lagad och hel =)


just like every year

Jag och Sanna ska julbaka imorgon! Vi startar lite tidigt, hehe. Jag har så roliga minnen från våra julbak, kommer du ihåg allt knäppt? Som när vi ville jävlas med din morfar och lagade en hel kastrull knäck som stelnade med två skedar i. Hur gamla kan vi ha varit, åtta? Nio?. Mmm det var tider.

Eftersom min dator är på lagning så kommer jag inte åt mina bilder från den här Asusen, så ni får helt enkelt nöja er med google bilder så länge. Tro mig, jag lider med er haha.

/ Y

Tic toc on the clock

Hola igen amigos. Det blev inte mycket uppdatering idag, men jag har haft mycket att stå i. Princess kom över ett tag också, efter ett stort drama. Ja mer än så behöver jag inte berätta, hon behövde tröst. Det kommer gå bra gumman. Jag ska få dig på andra tankar. Promise!

Sen skulle jag iväg till konfan, vi kollade bara på film. Men det var skönt att ta det lugnt, mitt huvud funkar inte riktigt som det ska än. Dock var det en liten incident som fick mig och Vera att ligga dubbelvikta av garv. HAHA.

NU: käk och Ugly Betty.

Today I'm sick

Hi sweets! Första decemer idag, det är helt galet att det går så fort! Var det inte september igår?!

Föresten så lärde brorsan mig alldeles nyss hur man kopplar upp internet på mini datorn (fyfan den är verkligen pyttig!) så idag blir det nog en del uppdatering eftersom jag ligger hem med en jävla huvudvärk. Men jag tänkte hoppa in i duschen, om jag orkar resa mig upp hehe, och sen slänga mig i soffan med twilight-boken. Jag har inte bestämt mig vad jag tycker om den än, rätt långtråkigt. Sen har jag julklappar att göra, och planera. Och så ska jag kika runt på nätet och se om jag kan beställa lite nya kläder. Ja det blir en slapp, mysig dag för mig idag.

Oh, julen.

RSS 2.0