Branäs dag 4

hejhej! Nu sitter Tove (Sannas lillasyster) och Sanna bredvid mig här i sängen med sina egna datorer i knät och har precis kollat på rosa Pantern. Grym film! Vi satt och skrattade tillsammans med dom andra under hela filmen. Tyvärr har jag inte haft tid att ladda över några bra bilder än eftersom vi är i backen hela dagarna och hittar alltid på något på kvällarna så har det inte blivit av. Jag vet inte heller hur det kommer bli med uppdateringen nu, jag vill helst njuta av lovet och inte känna mig pressad att göra bra blogginlägg! Men det är klart att något kommer ju komma upp men vi får se när jag får tid och lust =)

Olyckor. Ja.. olyckor. Både jag och Sanna har klantat oss i backen, rejält. Igår så lyckades Sanna åka i full fart nerför en röd backe, rakt på ett gupp hon inte såg och landade med världens smäll där hon slog i huvudet. Jag åkte fram till henne, fick till slut av mig skidorna, och försökte få kontakt med henne men hon var helt borta. Men till sluta så reste hon sig upp med världens huvudvärk. Lyckat.. :/

Och idag (tänk att jag klarade mig såhär långt! :O) körde jag in på ett isparti i en backe och ramlde *host* och landade på min högra tumme. Så jag vette fan vad jag har lyckats göra med den men det går i alla fall inte att röra den som vanligt.. hmm.. well well, jag är rätt van!

Nej nu vill Sanna låna min dator här eftersom jag är den ända som har internet, mohahah =)

Vårt snygga vardagsrum/en bit av köket här i stugan..
 
Mitt och Sannas rum, litet men mysigt!

Vi har också ett eget rum med soffa och tv! Vi har ju hela övervåningen för oss själva, inte illa va? :)
Puss♥

My new Branäs hoodie


  

I Branäs!

heeej! Nu är vi framme här i Branäs, eller vi kom fram för ett par timmar sen men vi har ätit, packat upp och jag har svarat på ett par mejl från läsare och från www.cocoo.se som jag har börjat sammarbeta med så nu ligger det en banner på min blogg! Deras smycken är grymt fina! Jag tror att jag tar och beställer några redan efter lovet =)

Vi sov ju i Karlstad hos Sannas farmor och farfar i natt, och fortsatte sen mitt på dagen idag. Vi stannade också ett par timmar och handlade mat, åt lunch och ja .. shoppade lite! Jag och Sanna "råkade" gå in på GinaTricot och kunde inte komma ut tomhänta, så det blev varsin t-shirt! Min är grå och sannas vit.

Mysig kvällsoutfit;
Jeans - Replay
T-shirt - GinaTricot (den nya!)
Hoodie - "ängeltröja" från skolan. (Jag är med i skolans antimobbningsgrupp)
+ raggsockor

Nepp nu tänkte vi bädda sängarna här så dom är klara när vi blir trötta och sen kolla på en film och äta en massa kakor=) Sanna kom upp med ett paket nyss, hmm undra hur många som är kvar!
Puss

Branäs here we come!

God morgon! Jag är på grymt bra humör idag! För jag ska ju nämligen åka med Sanna, hennes familj och lite släkt till Branäs över sportlovet och åka skidor, ha det mysigt och självklart hitta på en massa bus.. hehe.. Men datorn följer med så jag kommer antagligen uppdatera varje dag, men jag lovar inget ;P

Jag måste hoppa in i duschen och sen sätta igång med packandet. Jag har inte ens börjat!

Sanna & Jag, minnen för livet =)

Fler besökare?

Kolla precis på Amandas blogg och såg att hon tipsade om en jättebra hemsida. Där får din blogg en massa besökare, och jag tror också att det verkligen funkar. Om ni vill göra er blogg känd och få många besökare så kan ni bli medlem här! Good luck =)

Love them.


Jag är in love. Finns på Scorett för 599kr. Hehe snälla pappa? =) Jag tänkte dra med honom till skobutiken i Skrapan ikväll (eftersom dom har öppet ändra till 21.00) och visa honom dem. Min pappa förstår sig inte på varför man måste ha så mycket kläder men han har alltid förstått sig på skor! Tack gode gud för det ;P

Ja just det, någon jobbig person verkar vilja ha ett bråk genom kommentarer här? Jag skrev för någon dag sen om någon som har problem med mig och fick kommentarer tillbaka från samma person (men dom är inte godkända och raderade). Men du, lägg till mailadressen som står högst upp på bloggen på msn så får vi se om båda är online sammtidigt någon gång, eller så kan du bara dra åt helvete.

Puss

Sorgligt

hej! Nu är jag äntligen hemma efter en timmas styrketräning och koreografi. Riktigt kul, men jobbigt, jobbigt, jobbigt... Tidigare idag blev det bråk mellan mig och en av mina närmsta vänner, så vi ringde upp varandra -och skrek båda två i våra telefoner. La på och ringde sen upp och skratt-grät och rädde ut det. Det känns skönt, men vi ska träffas om en stund eftersom båda fick otroligt dåligt samvete...

Jo nu är det så att jag börjat få en del kommentarer som inte är särskilt schyssta. Men jag undrar bara, har den här/dom personen något liv? Liksom;

berätta mer om dina bästa vänner. om du äns har några. du är cok sorlig!!!!. Och om den här personen nödvändigtvis vill veta om mina vänner och så har jag många. Jag har några få jag som jag nästan önskar att jag aldrig lärde känna och sen många som jag aldrig skulle klara mig utan. Jag tycker det är så sorgligt att någon orkar lägga sig i mitt liv? Jag är nöjd med mig själv och mitt liv, och det kanske sticker i någons ögon av att läsa det. Men gå och se till att göra erat liv bättre istället för att klanka ner på mitt, okej? :)

Nu måste jag hoppa in en snabbis i duschen medans mamma lagar klart maten, äta och sen springa iväg och möta min vän. Kram


Svar

Sådär, nu är jag hemma från Steffi och tänkte svara på alla frågor!

Vad gillar du bäst hos dig själv?
Svar: Om du menar utseendet så tror jag ögonen =)

Vad är ditt favorit plagg?
Svar: Ojj, mina Replay-jenas tror jag!

Vad gör du på fritiden?
Svar: Förutom att umgås med kompisarna och gå i butiker så går jag i kör och dansar jazzfunk.

När fick du din första kyss/strul?
Haha, i somras. Jag var 12 och det var mitt ex Marcus.

Favoritmusik?
Svar: ehm just nu gillar jag bandet The kooks! Jag vet faktiskt inte riktigt vilken musikstil det är xD

Varför startade du en blogg?
Svar: För att alla mina vänner hade bloggar, så jag drogs bara med i det!

För vem skriver du?
Svar: Ojj jag vet faktiskt inte! Jag har inte tänkt så långt, men för både mig själv och för andra såklart.

Hur länge har du bloggat?
Svar: Sen maj 2008

Hur gammal är du?
Svar: Jag är 13 :)

Vilken är din favorit blogg av dina kompisars?
Svar: Haha jag har ingen direkt favorit! Jag tycker, handen på hjärtat, att alla mina kompisars bloggar är bra! Sen har ju vissa mer att skriva än andra. Och jag läser ingen av dom varje dag men kollar in då och då.

Hur ser din framtid ut? Vilka drömmar har du?
Svar: Jag vill bli rik och lycklig! Nej men jag vill skriva när jag är vuxen. Inte författare och inte journalist så jag vet inte riktigt men något kommer jag väll hitta på!

Hur länge till tror du att du kommer blogga?
Svar: Tills jag tröttnat! Så det är svårt att svara på.


Kommer du byta tema någon gång, alltså att du börjar blogga om annat?
Svar: Vem vet!

Har du något tips för att få många läsare?
Svar: Det är bara att hålla sig aktiv på bloggsidor, och kommentera mycket!

Vilken klass går du i?
Svar: Sjuan :P

Ska du göra något roligt i sommar?
Ja! Jag tror inte att det blir någon utomlandsresa men det är lite planer på g att några vänner ska komma till mitt landställe en vecka här och där, så det kommer nog bli en mysig sommar!

Har du några piercingar?
Svar: Nej, inte än i alla fall =) Jag har bara hål i öronen, that's it.

Är dina föräldrar tillsammans:
Svar: Ja det är dom, gifta sen urminnes tider!

Har du några syskon?
Svar: Japp en storerbror. Han är amazing.

Ska du och resa något framöver?
Svar: Ja! Redan i slutet av mars drar jag och körtjejerna iväg till Budapest i Ungern!


Brinner du för någon passion? jag har ju en stor passion för skor, smink och kläder:) har du någon passion?
Svar: Hehe lätt fråga! Mest två saker, 1. Samma som du! I<3fashion =) 2. Musik, jag älskar att sjunga och lyssna på musik, det förgyller vardagen!

Vem är din allra bästa vän?
Svar: 1. Elin, hon är min kusin och vi två har alltid varit hur tajta som helst, ända sedan vi satt i sandlådan tillsammans.
          2. Sanna, vi har varit "bästisar" sen sexårs/ettan! Hon är en stor del av min "barndom".
          3. Eleni, vi har är väldigt lika på sättet, klädsmak, killar, musik, mat, humor.. ja hela paketet!

Och dom är inte skrivna i någon ordning.

Har du en favorit blomst?
Svar: Nej :P (Det är väll blommor vi snackar om? hehe)


Kva slags farge liker du best?
Svar: Jag gillar dom flesta färgerna. Men jag är sån som håller mig till diskreta färger, inget illgult här inte XD

Hur mår du just nu?
Svar: Jo tack jag mår bra :) Lite småtrött såhär på kvällen bara...


Hur många gånger har du sagt ord med bokstaven A i idag?
Svar: Jag skulle chansa på 2042 gånger, haha nej men mååånga! Så mycket som jag snackar...

Ja det var nog det mesta! Sen fick jag flera lika dana frågor, så då svarar jag ju självklart bara på en av dom!
Nu tänkte jag kika i skåpen efter något gott att äta! Trevlig kväll, Puss


Frågstund 1!

Sådär, nu drar jag igång med min allra första frågestund! Lite nervöst då jag undrar vilka frågor jag får, eftersom jag svarar på allt. Så varsegoda att fråga på!

STOPP!

Jag hatar att vara sjuk

Ingen uppdatering igår men jag vaknade med huvudvärk, feber och lock för öronen. Så jag hela dagen igår sov jag eller låg halvborta i soffan framför tv:n. Och idag vaknade jag på samma sätt. Inte kul.. Fast det är lite bättre idag. Så hittils har jag spelat sims 2 *skäms*.. Men jag kom inte på något annat att ha för mig så jag packade upp min gamla, gamla "simsdator". Det är en dator som jag och min bror hade när vi var yngre. Den har inget internet, cd-läsaren är trasig (har kopplat in en ny cd-läsare genom usb) och batteriet är så dåligt att om laddaren åker ur så slocknar allt! Men sen sms:ade Louise som också är hemma och sjuk idag och förslog att vi skulle äta lunch tillsammans! Så hon är nog på väg hit nu, med glass! Och kören i kväll måste jag gå på eftersom jag glömde mina lakarn i en av tjejernas väska i Orsa. Det är en lång historia xD Och min pappa är på någonting ikväll så jag måste fixa mat själv. Jag och Lova funderade på att gå och äta sushi! Nej nu säger min mage ifrån, jag får väll ta och ringa den lilla långsamma Louise!

Kuss♥

Vilken DH-brud är du?

Jag gjorde ett sånt där Desperate Houswives-test, och gissa vem jag blev? Susan såklart! Jag är rätt lik henne, klumpig och otur med kärlek. Jag hittade det på Amandas blogg. Pröva själv och se vem du blir här!

Happy Valentine's day!

Hej på er! Glad alla♥dag =) Min dag har varit riktigt mysig. Ingen kille i bilden men det känns skönt om jag ska vara ärlig! haha jag är lite konstig i jämnförelse med mina vänner. Dom flesta vill ha någon att fira alla hjärtans dag med, fast jag tycker ju det är skönt att vara singel just nu..! Men i varje fall så följde jag med mamma ut på stan. Den här gången fick jag med mig en söt väska hem från H&M (den som jag också visade i ett tidigare inlägg).

Love it.
Efter det halvsprang jag hem för ett snabbt klädbyte och sen iväg för att fika med min kära vän Lova på café String! Där satt vi ett bra tag och åt, pratade och skrattade mycket! Vi drog vidare i en del butiker och hamnade till sist på godislandet. Inga kommentarer. XD Till slut gick båda hem. Nu väntar en middag med familjen efter som min lilla, hah, storebror fyller 16 år idag! Puss på dig om du läser det här! =) ♥


Just det, igårkväll blev planerna ändrade. Det funkade inte hos Eleni så jag stack hem till Stephanie istället! Vi hade det kul! Lite småläskigt att vara ute och gå (vi skulle träffa ett par kompisar) kvällen fredag den 13. Men vi klarade oss, men jag lyckades på något sätt bränna tårna (?) på en ungsplåt. Men vi var väll mest ute, först träffade vi Jonas & Adam, gick hem för att värma oss och stack sen iväg igen för att träffa Viktor. (Inte din viktor princess, en annan).
Have to go, hen bra kväll. Puss!

Fredag den trettonde

Hej! Så idag är det fredag den trettonde. Och det har inte direkt börjat bra. Dålig hårdag, dålig kläddag, kom försent (fast det gör jag alltid..), fått huvudvärk.  Snubblat lite extra mycket har jag också gjort. Jag hatar att jag är så himla klumpig, heh.. Men jag har klarat mig än så länge så jag hoppas att jag fortsätter så hela dagen. Eleni är just nu på yoga och slutar 17.00 så då kommer hon över och vi har lite planer för ikväll så vi åker antagligen hem till henne. Vi bestämde oss för att fira alla hjärtansdag en dag tidigare eftersom vi inte kommer träffas imorgon. Men sammtidigt är det ju Fredag 13 så det blir lite spökstämning också. Så det blir mysigt, kväll med honey! Nu ska jag hämta lite käk och sätta på TV:n tills Eleni kommer.

Det är det bästa jag hinner ta just nu, Puss på er!

Sköna dagar

Tjena min söta läsare. Idag har det varit riktigt skönt! 3 lektioner och sen chill med Eleni. Vi var lite överallt och landade till slut hemma i min soffa. Och imorgon har jag bara 2 lektioner! Vi har komp.em. Därför blir det bara 09.30-11.30. Efter det ska jag träffa Sanna, Eleni och Stephanie. Jag vet inte vad planerna blir men på kvällen blir det "Bröllopsduellen". Det kommer bli riktigt mysigt, jag och my girls=)


Jobbigt

Hello=) dålig uppdatering igen men jag fastande i läxor.. igen. Men det är lite saker jag måste lyfta från bröstet nu.

Jo det är nämligen så att det finns en kille som tycker om mig. Mucho. Tyvärr tycker inte jag om honom på det sättet alls och såklart så svider väll det för honom. Men det gör det för mig också då jag inte tycker om att göra någon "ledsen". Och nyligen frågade han på mig för andra gången. Och han är deppig bara för att han inte kommer ha en flickvän på Alla♥dag.. Jag känner nästan tvärtom, jag tog ganska hårt på det där i somras och trivs just nu som, ja, singel! Jag gillar att få vara ung&dum! Fast om min drömprins skulle komma ridande på en vit häst så skulle jag ju såklart inte be honom dra, utan go for it. Men i alla fall så är det bara synd att den här killen ska tvinga sig själv att leta efter någon. Den rätta kommer dyka upp någon dag, om han bara slutar tänka på det så mycket.. Men den här Alla♥dag (som så många andra) så kommer jag vara hemma och fira min storebrors 16-årsdag. Ja han fyller år på alla hjärtans dag, och därför kan aldrig jag eller han träffa andra den kvällen (utom undantag, om vi verkligen, verkligen vill). Det är synd, fast det är vad jag är van vid så!

Nu tänkte jag hämta något gott att äta, chatta med mina vänner, ta det lugnt och slippa pluggandet!
Byebye :)

Utmaning

Jag såg precis att Erika hade utmanat mig!

Reglerna;
Gå in i mappen mina bilder

- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade


hahaha det var en gammal bild. Den första bilden av mig själv jag tog med min mobil tror jag!

Jag utmanar; Sanna, Erica (inte hon som utmanade mig:)), Amanda, Princess, Anjelika, Stephanie så nu får vi se om ni vågar utamana mig! =)

Lördagskväll

tjoho bloggen! Planerna för kvällen var ju bio, men nejnej, det blev det inte så jag stannar hemma och vilar mina onda rygg istället. Mamma och pappa är själva på bio ikväll så jag roar mig med att ta foton med webbcameran! Var också på stan idag med pappa där han fick välja födelsedagspresenter själv eftersom man vet alldrig vad han vill ha. Han valde i alla fall en mössa och en bok. Men när jag är ute och går med pappa så vet han precis som jag att det är svårt för mig att komma hem tomhänt, så idag blev det en vit tubtopp (som funkar lika bra som fodralkjol) från GinaTricot!

Enkelt och fint, ett sånt där plagg som är bra att ha!

Ibland blir det lite ... scary?



haha jag<3peace-fingrar!


Nej nu är mina päron hemma så jag tänkte vara lite social, och fixa smoothie. Vi hörs imorrn, puss

New stuff

Hej! Dagen i kort; skolan, dålig start på morgonen då jag råkade bryta av mascara-borsten när jag bara jort ena ögat, fan! klantigt värre, men jag var ju stressad och lyckades trycka ner borsten snett..! Men efter skolan gick jag och Stephanie i lite affärer och jag fick med mig en marscara på Mabelline NY, 50kr (rea=)) eftersom jag hade sönder den andra.. och vita vårskor från H&M, 129kr hem!
 


 (klicka för större bild)

Och det roliga är att Stephanie också köpte sånna skor idag och Louise har prick lika dana senn tidigare! XD

Till kvällen har jag inga rolig planer.. Jag har jätteont i ena muskeln i svankryggen så jag kan inte ens böja mig ner utan att nästan börja gråta, haha nej men någonstans åt det hållet! Jag är ganska säker att det är träningsvärk från dansen igår, heh.. Så jag bestämde mig för att tillbringa kvällen i soffan tillsammans med mina bästa vänner TV:n och glassburken! =)

Dålig uppdatering

he bloggen, sorry för dålig uppdatering men skolböckerna kidnappade mig. Haha ja jag fastnade i pluggandet. Igår hade jag också utvecklingssamtal som gick bra =) (men jag fick lite skäll för alla mina försenigar, oups!), efter det mötte jag upp Amanda, sprang hem till mig, åk ochskyndade oss sen upp till kyrkan och en välgörenhetskonsert för cancersjuka. Sen var det att skynda sig hem fira min pappa som fyllde år igår; Grattis älskade pappa♥. Sen satte jag mig ner med alla läxor jag halkat efter med, fortsätta imorse och ska strax dra igång igen... Ikväll var det också dans igen! I<3it! så himla kul, fast grymt svårt ibland! Nej jag måste fixa käk nu, pannkakor med glass? Jaa=)

läxor, läxor, läxor..

Och jag får hoppas att resultaten blir såhär!

Kram

blivande vårfavoriter ?

Jag stannade hemma idag också och har därför har haft väldigt mycket tid att titta runt på nätet och hittade två saker som jag funderar på att köpa! Senare kom Princess ett tag och vi satt och snackade, åt och skvallrade en massa! Så som det blir när två tjejkompisar träffas efter att inte ha träffats på ett tag, så det var mysigt =)

En riktigt söt cardigan till våren från Gina Tricot, 199kr. Jag tänkte gå och kolla på den imorgon och får hoppas att den sitter bra så att den hamnar i min garderob =)

Och jag möjligtvis skulle råka få 129kr över så kommer jag springa till H&M direkt! Jag såg den faktiskt först på Kenzas.se, den är lite speciell men jag gillar det!

Nu; duschen.
Kram

Bilder från Orsa

Sådär, nu är det dags att lägga upp bilderna från Orsa! Jag tänkte visa helgen i bilder istället för text;

Jag gick och blev beroende av naturgodis... tillsammans med alla andra tjejerna!

Vi åkte skidor...

Åk-buddy och jag!

Och jag stötte på ett stort blåbär!

Ett glatt gäng där! Och kolla utsikten bakom...

Men jag och Lova fortsatte att chilla med blåbär =)

Och jag drack alldeles för mycket varm choklad...

.. och alla spelade lite väl mycket pingis!

Vi hade kul på rummen..
 
.. gick fackeltåg..

Busade med killarna. Dom var först doppade i poolen och sen utlagda i -13 grader. Poor boys!

åt nattkäk,

.. och det slutade såhär; slush, pepparbröd (?) och chokladmoss i muggen. Dom stolta kockarna Vera, Hugo och Sara fick jag ingen bild på. Men det var rätt gott med mat i magen vid 02-tiden på natten :)

Efter det satt vi alla nästan på varandra i sofforna och kollade på Grotesco, grymt kul! Vid 05-tiden gick vi tillbaka till våra stugor och jag, Violetta och Sofia satt vi uppe till 06-06.30 tiden och snackade om allt från killproblem till konstiga människor i Violettas klass, haha det var trevligt XD Men sen blev vi väckta tidigt, tidigt..

När alla sovit max 1½ timma så var vi väll inte sådär jättepigga på att sjunga, det kanske syns? hehe

Ja det var nog det mesta, sen badade vi och bastade, hade samlingar på kvällen där man uppträdde, höll i tävlingar och umgicks med alla samtidigt! På bussresan hem tittade vi på Jurassic park 2, Lova och jag laddade upp med naturgodis, vindruvor, chokladpudding och yogurt som filmsnacks! Och till slut var vi hemma i vårt älskade Stockholm vid 19. Och jag kan säga att kag nog alldrig sovit så gott som jag gjorde i natt, jag var helt slutkörd!

Ojj vilket låååångt inlägg det blev, men det var ju mest bilder så jag hoppas ni orkat kolla igenom allt!
Puss

Biotherm och kola

hej! Min helg har varit otrolig! Tack tjejer för det =) mina 1000 bilder kommer upp imorgon, jag lovar. Som sagt så var mamma i Paris med jobbet hela den här veckan (men hon är hemma nu!) och snäll som hon är köpte hon med sig ansiktskrämen -AQUASOURCE non stop, från Biotherm. Jag har tjatat om mitt torra ansikte och om att min gamla håller på att ta slut så hon gav mig den nya idag. Helt otroliga priser.. Och så fick jag en jättesöt burk med Eiffeltornet på fylld med kolor! Men inte vilka kolor som helst utan salt/söta, altså inte sådär överdrivet söta som dom säljer i matbutiken (fast dom är ju goda.. hehe). So thanks mami!

Min mamma har använt det här märket på ansiktskrämer och tycker att det är det bästa, för det tar ju verkligen hand om huden! Inga doftämnen eller sånt skit haha.. Så det är ett tips till alla som känner såhär på vintern att man börjar torka ut! Nej men seriöst, något av det värsta som finns är när ens ansikte är torrt och spänns när man gapar liksom. jobbigt värre, vilken överklassunge jag låter som nu.. XD

Det blev bara 1½ timmars sömn i natt (förklaring kommer ju imorgon tillsammans med bilder) så jag känner att det börjar bli dags för sängen om ett tag. Dessutom har jag gått och blivit fökyldare av all rullning i snön.

God natt, puss

RSS 2.0