idre nästa!



Nu drar jag snart iväg till bussen som ska köra mig, mina vänner och alla andra från konfan upp till Skidre Sön-Lör. Som vi har längtat! Pussar

Sammet

Jag fick med mig ett par sammetsleggings hem igår, kunde inte låta bli! Dem får sitta på benen imorgon när vi åker till Idre!


Jag har packat sen klockan tre i dag, no kidding. Allt blev till slut två stora, tunga väskor. Fantastiskt!

skridskor

Tjena folk! Min sista prao-dag idag. Så himla ledsen, kommer sakna allihop. Kärlek till Caffe Subito♥

Senare mötte jag upp Alva och Emma, vi gick till Kungsträdgården och åkte skridskor. Sen satt vi länge på Tully's i götgatsbacken, åt middag och snackade. Så mysigt.

Fick förresten veta att vi inte åker till Idre förens på söndag. Lame!

puss


24 februari

Åh vad underbart allt är! Jag har suttit på jobbet idag och druckit blaskig varmchoklad (förstod inte hur varmvattnet i kaffemaskinen funkade haha.) och kollat på hur istapparna blivit mindre och mindre i solen. Alva kom in och åt lunch med mig innan jag slutade och sen stack vi hem till hennes mamma. Jag dansade en timme och sen mötte jag upp Alva, Emma och Alma för ungdomsmässa och sen en lång fika. Det var så skönt att bara sitta där med vännerna och snacka en massa skit, slippa tänka på allt annat som ska göras!

Och så ler jag stort varje gång jag tänker på Idre, Spanien, Frankrike och sommarlov.

Nu ska jag sätta mig i ett fotbad och ta hand om mina stackars fötter.
Puss godnatt

Vogue vår 2010


Bilder från Vogue.
Fyra ord: Beige, aprikos och puderrosa. Gorgeous.

Nu: krypa in i en filt framför tv:n. (Stannade hemma eftersom jag vaknade med lock för öronen och snorig. Vill ju inte riskera att vara sjuk till Idre!)

ALICANTE!

Nu är flyget bokat. Jag och bästa vän ska till Alicante i Spanien i början av April!!♥

Ski

Hej! Andra PRAO-veckan är igång nu. Börjar komma in i rutinerna rätt bra på Subito nu, och jag stortrivs! Det händer nya saker varje dag, eftersom man har att göra med så många olika kunder. Ibland bra, ibland mindre bra. Idag tex. kom det in en man (som liknade Mr. Bean haha) som försökte betala med en hög av falska femhundringar! Vilken liten jävel.

Jo förresten, igår köpte jag en ny skidjacka till Idre nästa vecka!

Egentligen så har redan en, till och med två skidjackor med jag och mami kunde inte låta bli. Den är från Lundhags och kostar strax över tusenlappen. Eftersom det bara är ett tunt skal fick ett riktigt tjockt underställ följa med hem också. Dessutom har jag köpt en ny blyertspenna med en stor Swarovski-kristall på som förhoppningsvis gör det roligare att skriva i skolan *host dålig ursäkt för att köpa en dyr men snygg penna* ;)

Ciao

Sannas piercing

Hej folket! Har inte riktigt tid att skriva nått, är hos Sanna och vi ska käka värsta middagen med hennes mamma och faster. Mysigt!

Men jag följde i alla fall med Sanna idag när hon skulle pierca naveln! Så jäkla snyggt, min tur nästa gång ;)

Gasbindan åker av ikväll!

Puss hejdå från mig och Bästavän <3

Verbs

Hej cuties, jag sitter och pluggar på 20 sidor med verb här så tänkte bara lägga in dagens "pluggoutfit"

Mjukisbraxor hittade längst in i garderoben, vitt linne från GinaTricot, älskade cashmerekoftan från Zarah och second hand klocka runt halsen. På fötterna sitter duntofflorna från Tommy Hilfiger och måste jag ens säga vad jag har runt handlederna? Pandora.


-

Tänkte bara säga hej såhär innan jag stupar i säng, hej!
Snabbt om idag: Jobbade till 14 då Sanna kom och mötte mig. Kikade runt i affärerna ett tag, bl.a. Thomas Sabo där jag drägglade över ringarna. MÅSTE ha en. Min dans började 16.30. En två-minuters-dusch efter och sen mötte jag upp Alva och Alma för ungdomsmässa innan Informationsträffen för Skidre 2010.

Djurgården.

Natti♥

Ett vitt djurgården

Hej igen! Mår lite sisådär, gick från jobbet/praoen när jag slutade vid 14 med världens huvudvärk och illamående. Hann bara hem och slänga i mig två alvedon innan jag stupade i säng. När jag vaknade hade det släppt så jag stack jag iväg till tandläkaren en snabbis innan jag skulle möta upp Vera för Konfan. Har egentligen så satans mycket plugg att göra, men jag orkar inte. Det tar liksom bara stopp! Jag föredrar Facebook.


Bild från helgen när jag var på promenad ute på Djurgården. Fint var det, väldigt fint och kallt.


PRAO

God morgon! Jag är på toppenhumör, ska strax iväg till fiket vid Stureplan där jag ska praoa i två veckor! Sweeeet. Ska hoppa i jeansen, kleta på lite mascara och dra iväg strax innan 10. Kisses

Jag och bästaste Alva i fredags

Valentine's day

Hej på er! Är lite trött efter barnvakten för världens bästa tvillingar, men kul var det. Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag. Det har i alla fall jag, absolut =)

Var nyss på restaurangen Koh Phangan med familjen eftersom min kära bror fyller år idag. Grattis!♥



Restaurangen är upplyst av UV-lampor, as ballt!

Om ett tag ska jag iväg på bio. Fortsätt mysa med era nära och kära.
<3


Babysit

Tja vänner! Har straskat runt på söder med Steffi hela dagen och köpt en present till brorsan som fyller 17 imorgon. Jösses vad stor han blivit! Jag ser honom fortfarande som den lilla 6-åringen som kollade på Bolibompa med mig.

Om ett tag ska jag åka ut till Alva och vara barnvakt för twinsen igen =)

Siri & Dara, världens sötaste tvillingar eller vad?


Pandora Låsöppnare

Jag kollade alldeles nyss runt på Pandora och hittade det här

En låsöppnare som sparar ens naglar och som gör det enkelt att öppna armbandet. Kan jag verkligen behöva! Så ofta som jag står och svär för att mitt nagellack skrapas bort varje morgon...
315kr kostar blomman med rosa zirkonia i mitten. Värt?

hospital

Nu har jag kommit hem och allt gick bra. Var sövd i drygt en timme och när jag vaknade var jag hög som ett hus!!


Oh thank heaven

Hej på er! Jag har suttit hela eftermiddagen på sjukhuset, snackat med 4 olika läkare och fått hela undersökningen imorgon förklarad. Det känns bra, är bara lite nervös! Sen mötte jag upp världens bästa S. Hon hjälpte mig fixa lite här på bloggen, sen käkade vi sushi och hämtade ut en gratis semla på 7-eleven! Najs=)


Nu ska jag hoppa i säng! Ska vara "incheckad" på SÖS imorgon 07.30 igen för hela proceduren och är klar någon gång mitt på dagen. Antagligen kommer jag vara rätt groggy då så det är bara att åka hem och sova.

Wish me luck, kiss

Nyköpt

Jag tog en paus i pluggandet för att lägga upp det jag köpt i helgen!


Linne med apsnygg rygg från Monki. Det är jättemjukt och supertunnt, perfekt i sommar över bikinin. Vill man ha det som "klänning" är det bara att köra på vitt fodral under.


Duntofflor från Tommy Hilfiger. Dom ska SÅ med till Idre. Varma och sköna som tusan.
Och så köpte jag en bh i sammet. Lovley!

Hmm... Dubbelavsnitt av SATC och sen Top Model på trean. Fan det här kan bli farligt!

Be stupid for successful living



Vi slutade 11.00 idag. Gud så skönt! Har en hög med plugg att ta tag i. Senare ska jag möta upp Mysan och gå till dansen. Ta hand om er <3


10 saker

Jag har pluggat, varit på konfa och käkat semla, pluggat ännu mer. Nu orkar jag inte, har hur mycket som helst kvar! Hjärnan strejkar!

Det jag vill allra mest nu är att alla mina läxor vore gjorde. Jag vill att det ska gå bra på praoen nästa vecka. Jag vill till idre!! Jag vill att det ska bli påsk så jag kan åka till Paris (och kanske Portugal(?)). Jag vill att det ska bli varmt ute. Jag vill börja fota igen, saknar dem där knapptrycken. Jag vill till Elin. Jag vill slippa oroa mig för att dö av en istapp i huvudet. Jag vill kunna ändra på saker. Nej fan jag känner mig som världens pessimist, jag som alltid brukade vara så positiv! Jävla skitvinter.


rubrik

Tjatjatja, kom hem för ett tag sen och har käkat framför "My super sweet 16". Jag förstår inte varför tjejerna där alltid ska välja så fula klänningar... På tal om kläder, såhär ser jag ut en vanlig tråkig måndag



Lång tröja från H&M. Tjocka leggings med dragkedja från Gina Tricot. Übersöt kofta lånad av Alva. Och sen självklart armbanden från Pandora!


Ylva Alva Siri Dara

Nu är jag hos Alva i Saltsjö-Duvnäs och vi sitter barnvakt för hennes tvillingsyrror Siri och Dara. CUTE!

Smexigt♥

Dara (tvilling 1), Siri (tvilling 2), Alva och jag.

Dara!

Got 2 go. T1 & T2 river huset.
Later <3

GRATTISGRATTISGRATTIS

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! ♥

Dagen i kort - Tårta till frukost, iväg på tråkiga lektioner. På lunchen mötte jag upp min kära far och vi åt på restaurang. Så jäkla gott, rullade därifrån! Efter skolan stack jag iväg för att klippa mig hos min frisör. Njae, blev inte så nöjd. Nog för att jag bad henne klippa ca 3 cm, men hon måste klippa bort det slitna! Och så ville jag ha det uttunnat, men icke sa nicke. (Dessutom har jag FETASTE träningsvärken idag... Dansade ju igår as usual.)

Imorgon slutar jag 13.05, då ska jag och Stephanie ut på stan. Jag behöver både ny mobil och en regäl bunt kläder. Hoppas att jag hittar något, det finns ju seriöst ingenting snyggt i butikerna längre.

 

Förlåt för bildbrist. Det är mörkt, kallt och äckligt ute = ingen foto lust. Och nu börjar jag låta som en deprimerad devote.se blogg så...... ciao

PUSS

 


RSS 2.0