Pictures

Blää för skolan. Jag kom hem för ett sen och har hunnit käka men nu ska jag fortsätta plugga. INTE OKEJ! Jag hatar att lärarna älskar att pracka på oss en massa läxor. Måste dom straffa oss för att dom är gamla och inte har något liv? Halv 6 börjar kören också så... streeess. Men det blir fett najs, glömde skriva att det var förra veckan också. Det var verkligen jätteroligt att träffa tjejerna igen!♥




Have 2 go

Hej bloggen! Jag slagga hos Steffi igår, jättetrevlig kväll =) Dock slutade den lite dramatiskt.. Men jag har en massa bilder som jag kanske slänger upp ikväll. We'll see!

Nu ska jag möta eeeelsklings Erica, måste bara hitta något att ha på mig! Puss på er, ha en fin dag!

Hiss/diss




Mittbena? är något jag kan ha? Okej, i och för sig är det på bilden kanske inte en mittbena då den bara ville lägga sig tillbaka i den gamla vanliga snedbenan.

Ja vad säger ni? Can I pull this off?


If you don't stand for somthing, you will fall for anything


H e r r e g u d !

Vart är världen påväg? Släppar man ens ut människor med så grov annorexia på en catwalk? I modevärlden där unga tjejer inspireras? För vad är snyggt med det där? Jag blir nästan chockad av att hon ens kan stå upp! Det är bara synd om den tjejen. Det är en sak att vara smal, men man vill väll inte bli av med rumpa, bröst, höfter och former som ändå är det vackra med kvinnan? Jag skulle i alla fall inte vilja offra det, då är jag hellre lite mullig. Vilket jag kanske redan är i jämnförelse med många av mina vänner, men so what? Jag är nästan alltid nöjd med mig själv (alla har sina tvivlande dagar)! Så peeps där ute, kom ihåg att det inte är fult att vara stor. Det är 100 gånger vackrare än bilden.

Nu ska jag hämta en nektarin och kolla på tv. Puss godnatt♥

Jag mår lite bättre idag. Jag sitter och lyssnar på Erik Hassle nydushad och insvept i en handduk. Jag känner mig fett känslosam just nu, tänker alldeles för mycket. På människorna jag saknar så det gör ont, på gamla vänner som jag tappat kontakten med. Världens bästa människor som ställer upp, springer ut i mjukisbyxor och ballerina sena vinterkvällar när allt sket sig här hemma. Det är nog den bästa sortens vänner. Tyvärr blundade jag när den andra sortens vänner gjorde dåliga försök att trycka ner mig. Men dom är borta från mitt liv. Thank god.

Jag älskar er♥

Feber


Ojj attans vad små bilderna blev... Ja jag tror att ni ser, på den första bilden är det knappar längst ner och den andra dragkedja. Jag har letat jag vet inte hur länge som helst efter leggings med dragkedja, och frågade faktiskt vissa personer precis innan sommarlovet om dom visste var man kunde hitta sånna. Så våga in kalla mig härmapa, för det vore en stor fet lögn ;)

Allt bra med mina fina läsare? Själv sitter jag här med bultande huvud och feber och kan knappt röra huvudet. Halsen gör förbaskat ont då, det går liksom inte! Jag har ju varit sjuk över en vecka nu? Men ska precis tigga pengar av pappa till i alla fall leggingsen från Gina T.

Och blä på min förkylning (eller svininfluensa? Har fan symtomen till det... shit..), jag som ska/skulle till Tyresö imorrn och träffa lite vänner och ha trevligt! Måste bli frisk! Steffi har ju redan fixat allt!

20 sanningar

Skriv 20 saker om dig själv som är vanliga, roliga, knasiga, läskiga, m.m.!

1. Jag är oftast glad.
2. Jag skämtar mycket, och skrattar alltid åt mina egna skämt.
3. Jag snubblar jätteofta.
4. Jag har aldrig färgat/tonat/slingat håret.
5. Jag faller för killar jag inte borde falla för.
6. Jag har aldrig brutit någon kroppsdel.
7. Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner. Det är nått alla säger men jag skulle verkligen inte det.
8. Jag stukade min fot i en hoppborg för att jag satte mig på foten, hahah
9. Det bästa beslutet jag någonsin gjort var att börja ensam i åsö.
10. Jag älskar att sjunga men gillar inte att lyssna på musik!
11. Jag älskar armband. Små, stora, guld, silver! Love!
12. Jag hatar människor som härmar en / snor ens idéer.
13. Jag bangar aldrig på nattkäk!
14. Jag pratar alltid med pappa i mobilen om jag går hem ensam mitt i natten.
15. Utsvängda byxor är det fulaste jag vet.
16. Jag vågade inte duscha ensam på en vecka när jag sett Scary Movie, då åkte bikinin och pappa med in i badrummet, jag var kanske 11 bast hahah
17. Jag ramlade framåt och spräckte mitt vänstra (från mitt håll) ögonbryn när jag var liten, så det är delat i två delar. Ett jäkla jobb att hålla ordning på kan jag säga.
18. Jag biter på naglarna. Usch på mig.
19. Min absoluta favoritserie är Vänner, har sett alla tio säsongerna! Får fan aldrig nog!
20. Jag har nästan alltid ont i huvudet och ryggen. Jag går på alvedon och ipren. Sjuksköterskan är nog trött på mig.

10.42

Fan alltså, har jag fått svininfluensan eller nått? Min jäkla förkylning är kvar och jag har inte sovit mycket då varenda gång jag sväljer känns det som om någon försöker pressan ner en fotboll i halsen på mig! Seriöst.

Nu ska jag kolla på film och tycka synd om mig själv medans jag syr in ett par byxor. Jag hade dom när jag gick i typ fyran och jag kommer igår hur stora dom var! Dessutom är dom lika utsvängda som min lärares byxor, usch. Att mamma lät mig gå omkring i dom? Det är ju galet. Men ska försöka lägga upp en bild när jag gjort ena benet så får ni se!

heheh, och vad liknar det här?

This is bob

Fan alltså att min jäkla halsont aldrig vill gå över. Skit.

Dagens nya köp är kashmirkoftan! Löööve! Mamma hade sprungit till Zara och köpt den på lunchen. Thank you♥ Sen så bytte jag mina nya jeans till ett par andra, kom på att dom såg exakt ut som mina Replay så bytte till ett par mörkblå. Fett najs =)

Nu ska jag sova. Är löjligt trött med ska nog dega med en bok en liten stund. Imorgon ska jag träffa Lova.

☻/

/▌

/ \  This is bob, help bob to take over the world by putting him on your page ( :  Haha ja min vän Adam är superkonstig på msn! hahah men han är rolig!

Puss godnatt!


And all I can taste is this moment

Slutade 1 idag. Bara Lattjolajban i skolan och upprop i aulan. Sen gick jag i götgatsbacken med tjejerna och sen en snabbis med My. 

Just nu sitter jag och snackar med Erica, åh vad jag saknar henne! Det är galet! Vi har inte setts på hela sommaren! Så vi tänkte gå på grönan på söndag, och vi har alltid så himla kul så det blir säkert as najs! =)



A while ago.
Love you Erica♥


wannabe foki?


Hahahah det här är så typiskt mig och Sanna! xD Om ni har sett Foki's videobloggar så förstår ni vad det är vi härmar... hehe...

Sanna är bäst (säger hon ja, haha)

Hej bloggen =) Sitter hemma hos Sannas faster Gunnel och bloggar från Sannas dator. Det går sådär, jag är förvirrad för hon har en Mac! Så hon sitter bara bredvid och skrattar... hehe! Ja vi var som sagt på IKEA idag och gissa vem vi såg där? Blondinbella och hennes kille, gossipgossip! Bella såg bara allmänt lost ut i mat-delen bland alla hungriga köpare och Nils såg sådär stöddig ut som han gör på alla bilder. Wellwell, vi drog runt inne på IKEA i ett par timmar, och fjantade oss som vanligt...

hmm... vem kan det vara som försöker gömma sig i ägget?

Och ja, jag satt i kundvagnen och blev överöst av varor så till slut var jag fast haha!

Världens godaste 5-kronors-mjukglassar med dyra (dock väldigt goda) hallon på =)

Nu ska Sanna blogga, jag ska snart börja röra mig hemåt. Btw så rensade jag ut min garderob idag med Sannas hjälp, eller rensade och rensade - 5 tröjor och 2 par byxor mindre, haha!

Puss

Stressa inte, livet går inte i repris

Godmorgon! Jag är stressad! Jag har precis duschat så jag ska äta och göra mig klar och vara hos Sanna halv 12. Får väll ta bussen! Jag och S ska med hennes faster till IKEA =) Jag älskar ikea, skulle kunna bosätta mig där!
Jag har förresten hittat en ünderbar kashmir-kofta på Zara. Jag måste ha den, den matchar mina ögon. Jag kunde egentligen ha köpt den igår men jag tvekade, funderade på om jag inte borde köpa en stor kofta till vintern. Men om jag matchar upp den grå/blåa kashmir-koftan med en stor vit halsduk så borde det väll se sådär stort och mysigt ut? Jag ska gå och förhandla med mamma. Puss på er, ha en bra dag <3

hahah fattar ni? xD

Nudie


Nya jeans, snygga or what? 1299kr från Nudie jeans.

Ikväll har jag varit med my homie My, vi har käkat sushi & lite för mycket godis framför en film. Legat dubbelviktapå golvet och och gråtit av skratt. Jag mår bra nu - förkylningen är i stort sett borta. Tyvärr mår en vän till mig inte så bra, han har umgåtts med en som det visade sig har svininfluensan och han kan alltså vara smittad. Men det visar sig nästa vecka. Fyfan vad jag blir orolig, mina vänner betyder verkligen allt och jag håller tummarna att han har klarat sig undan.♥

I will rise, I will sink


Blää det suger att vara sjuk, men får bita ihop och ta det lugnt ikväll. Funderar på att hyra film och slänga mig på sängen. Jag mår ju inte tillräckligt bra för att dra ut ikväll så en hyrfilm är jag väll värd i alla fall. =)

Nej nu måste jag hoppa i normala kläder och dra till Nudie-jeans affären med mamma. Har hittat ett par som inte skulle sitta fel i höst. Ha en trevlig kväll♥ 

Killen bakom mig ser inget

Jag är sjuk. Matt, snorig, ont i halsen och huvudvärk. Svininfluensan? Kan inte låta bli att oroa mig, hehe, men jag blir så himla nojig! But let's wait and see! Jag fikade ju som sagt med Anna och efter många bra försök att dra ut på det gick det inte längre. Nästan så att det sved  i munnen av att säga; Okej nu pluggar vi. Drama Queen? Det är bara mitt förnamn ;) haha. Lite är kvar men tänkte be pappa hjälpa mig strax. Jag hoppas verkligen att jag hinner klart ikväll, orkar inte köra den där "ojj jag glömde pappret hemma" andra skoldagen! heh... Så ha en bra kväll så hörs vi, jag ska bara äta upp min glass, hämta näsdukar och dra igång med pluggandet.

hahahahahah fan va torr humor man kan ha men, hahahah


mode är något man följer, stil är något man har


Linne med knappar - Åhléns
Cardigan - Soaked
Shorts - VeroModa
Converse
Väska Friis&Co

Nu ska jag fika och plugga med Anna. Puss

blä


... and damn it sucks!

Även en resa på tusen mil börjar med ett steg

Hahah en vän till mig gick tydligen på mitt lilla page-skämt och flippade ur! xD Nej jag har inte klippt kort, det är faktiskt ingen större skillnad. Lite urklippt och fräschare, men steffi såg inte ens någon skillnad när vi träffades idag, hah!

Nu ska jag gå och välja kläder till skolstarten. Funderar på vita jeans och grå märkestopp med röda skor/naglar + blingbling, hur låter det? Äsch jag får se... Alltså det roliga är att jag hade förträngt att vi börjar skolan tills i förmiddags då min vän Vilhelm påminde mig.. Jag har bara hyschat (stavning?) åt allt och alla som nämnt skolan. Usch det känns bara jobbigt och inget annat att ta det där jäkla steget och gå ut genom dörren mot skolan.

Jag saknar min älskling
.

Klippa mig

Kl.14 ska jag klippa mig! Jag tänkte klippa lugg och lite kortare hår, typ lite page-aktigt! De kommer säkert bli skitsnyggt!!=)

Igår mådde jag ju som sagt skit och gick på allt från Vitam-dricka, anti-förkylningstabletter och strepsil till Mucoangin. Sen kvällsbadade jag och Sanna, faktiskt mycket varmare än vad jag trodde! Så jag är ju inte direkt i toppskick men jag ska i alla fall käka på TacoBar med Miranda och Steffi sen och så ska jag försöka få tag på min kusse som bor på Östermalm, så att jag kan komma och hämta lite saker jag har glömt.


tomorrow belongs to those who prepare for it today

En stund på borsans jobb, sen en runda i butiker. Mycket nya snygga plagg har kommit in i butikerna till hösten, me like.
Tyvärr började huvudet dunka och halsen att värka så jag drog mig hemåt. Sanna är påväg hit i regnet med bra halstabletter nu, thank god! Så om jag blir piggare av lite halstabletter och en alvedon eller två så kanske vi träffar vår vän Caique! Lata oss i soffan framför en film? Sounds good to me!

Ja vi får se, hoppas att ni mår bättre än vad jag gör, kram.

It's crazy, but it's true

God morgon! Brodern min kom in och väkte mig vid 9, liksom vad fan tänker du med? Men han stack iväg till jobbet och nu sitter jag här.

Dessutom nästan kokar jag av ilska för nått jag såg redan igårkväll. Liksom, vad är fel med människor? Det är en person (nämner inga namn) som inte kan sluta härmas! Visst i början var det bara smickrande att hon ville gå runt i lika dana kläder som mig men knappt ett år senar, back off! Jag ska kunna köpa snygga kläder utan att någon annan köper, ja i stor sätt, varenda plagg. Jag kan ju såklart inte säga "nej du får inte köpa det där" för jag bestämmer ju inte över henne, men som med converse nu. Visst hur många som helst har det och jag är verkligen hur glad som helst för mina, men då ska du komma och förstöra det för mig (med tanke på att vi går i samma klass)? Jag får väll helt enkelt sluta skriva om det jag köper här i bloggen, för det här funkar inte längre. Jag vill inte bråka med dig, men det är fler än jag som har märkt det här och håller med mig om att det är skitjobbigt.
Så snälla, skaffa en egen stil och gå inte efter andra. Gör det personligt så blir det tusen gånger snyggare.


Nu ska jag sluta sura och hoppas att hon ser det här! Måste få i mig lite frukost, och sen ska jag till brorsans jobb!
Puss

Buttons


The voice

hej sötnosar! Snabbt om dagen; grönan med My, sen The voice konserten med Steffi, Frida och Jonas. Trevligt även fast vi var nära att svimma när vi stog mitt i klumpen av människor och skrek, till slut lyckades vi ta oss ut och drog till Donken, älskade donken. Sen började det regna och vi blev upphämtade av Blomman. Nu har vi hyrt film, "bekännelser om killar, kyssar och katter" och jag köpte en sån där Vitamin Defence dricka, så god!♥

+mina fina tjejer Steeeeeffi och frida =)

Ha det bra, puss

Keep smilin'

Fyfan.




Update: fan heller, ingen ska göra mig ledsen. Nu sticker jag till Tyresö och träffar steffi. Puss suckers♥

hej...

... jag är så trött! Jag ska sätta på en film och dricka varmchoklad med vispgrädde nu, så att jag blir tjock och glad! =)


Kookai


Min nya snygging i garderoben är från Kookai, 699kr
Notera: Snyggaste ryggen med knappar!
(ursäkta dom dåliga bilderna, dålig belysning+webbcam är skälet till det)

Ung08

Hej! Igår låg jag och Caique och kollade på Benjamin Button's otroliga liv hemma hos honom. Så himla sorglig (men bra) film! Idag var jag och mami på stan, fick med min en grymt snygg tröja hem, käkade sushi till lunch och mötte sen upp mina gullungar Anjelika, Princess och Cornelia på Ung08! Vi lyckades bli utskällda av en tunnelbane-vakt för att vi skrattade för mycket, han sa "hur skulle det gå om allt skrattade och var lika högljuda som er" vi svarade typ "det skulle bli jävligt härlig plats" sen sa vi Puss&Kram och gick därifrån, hahah!

Hahaha världens roligaste sak hände när vi satt på fiket i pk-huset, det börjar med att vi (eller snarare cornelia) börjar snacka med en kines-man som sitter bredvid. På engelska säger cornelia typ: hej, var är du ifrån? Är du här i affärer eller bara som turist? osv. Och ni vet ju hur fotogalna kineser är? Så han håvar upp sin kamera och ber att få ta ett kort på oss, som blir till två, tre, fyra! Från ingenstans dyker hans kines-kompis upp och börjar också fota oss, så där sitter vi, ett par asgarvande tjejer med två fotande kineser! I'm just saying crazy Chinese!

Alla som gillar mina fina fjortis-tatueringar från Ung08 på halsen och bröstkorgen räcker upp en hand!

hahah puss

if you can dream it, you can do it

Sådär! Nu är jag hemma igen, jag mötte upp Flora och Lova förut, vi gick bara runt, snackade, garvade, åt osv. Men dom stack vidare och mötte upp lite folk på Ung08. Jag skulle egentligen träffa Anjelika och Princess och gå dit men jag är så fruktansvärt trött! Jag känner mer för att hoppa i ett par mjukisar, en kofta och dra ut och träffa min vän Caique runt 19-20 tiden, så det är precis vad jag ska göra! Jag ska tydligen få ett par örhängen han hade köpt åt mig i Brasilien, så söt =)

Åh, hittade precis en bild från i somras på mig och J-Lo's lillasyster Jennifer, sötaste ungen på jorden!
Förresten så lovar jag här och nu att aldrig mer säga att jag vill hem från Balltorp. Jag saknar redan.


Svaren

Nu har jag stoppatfrågestunden, så inga fler frågor. Jag valde alltså att stoppa den innan det blev för många, det tar ju alltid så jäkla lång tid att svara på alla! xD



hur gammal är du egentligen?
Svar: Jag är tretton, fyller fjorton nu i November!

hur länge har du bloggat ?
Svar: Kollar ni i arkiven så ser ni att jag har hållt på lite mer än ett år!

Hur mycket pengar kännar du på bloggen, varje månad. Svara ärligt!
Svar: Inte en krona! Jag bloggar inte för pengar! Dock har jag rabatt på flera olika sidor och kommer snart börja sammarbeta med en ny webbshop! Och så får man ju lite smycken hemskickade gratis! =)

vad gör du när du inte bloggar?
Svar: jag lägger ju egentligen inte alls mycket tid på mitt bloggande, max en timme om dagen bara! Men när jag inte sitter vid datorn umgås jag såklart med mina underbara vänner, sjunger, shoppar, festar, osv. Ja ni vet det vanliga! =)

Tycker du om meejj?? =D=D <3 (från Stephanie)

svar: Nej stephanie jag hatar dig! hahah självklart jag tycker om dig gumman <3

vilka bloggar brukar du läsa?
Svar: Mina vänners! Melindas, mirandas, steffis, elins, ericas, amandas, sannas osv. You get it! Ibland kikar jag också in på storbloggarnas, som typ Kenza, Paulina och Dessie.

Vet du hur man sätter in vidioklipp från youtube till bloggen?
Svar: Du går in på youtube.com och det klippet du vill ha. Till höger av videon står det "Bädda in" och en lång kod under det. Den koden kopierar du. När du har "nytt inlägg" rutan uppe så vet du var du klickar för att ladda upp bilder? Bredvid den står det HTML i blått och där klickar du. Sen klistrar du bara in koden bakom det sista ordet. På min dator är det så att jag måste klicka upp "html-rutan" till helskärm för att se var det står Uppdatera. Där klickar du och vips är videon i inlägget!

Vi ska träffas snart igen??.....<33 (från Naima)
svar: Självklart! =D Smsa mig så bestämmer vi när! Puss på dig finaste kusin vitamin!

hur mycket saknar du mig:P<3 (från Elin)
Svar: Elin din dumma sak, jag kan ju fan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig!! "allways together, never apart, maby in distans but never in heart" ♥

Nu ska jag göra mig klar och sen möta min kära vän Lova! Puss på er!

'



STOPP

soffpotatis

jag är uttråkad som fan... My skulle på yoga och ingen av oss hittade några jeans, dom nya kollektionerna från både Replay och Diesel innehåller ju inga som helst snygga stuprör. Men får helt enkelt leta vidare!

Jag skulle egentligen ut med ett par vänner ikväll men vi fick inte ihop det så jag tänkte slänga mig på soffan med en hyrfilm, sushi och sms:a med en gullig kille =)♥

hahahahahahaha så jävla skön!

Puss

Nu blir det jeansjakt

Godmorgon alla läsare, jag vaknade på rätt sida idag kan man säga! Kanske för att jag fick gulliga sms när jag vaknade, eller för att jag ska gå på jeansjakt inne i stan med min ända-sen-vi-föddes-gammla homie My! Jag antar att vi kommer hamnar på Bibelioteksgatan i Replay affären eller något. Yep, båda har föräldrar som förstår att det är märkesjeansen som sitter bäst! =)

Så håll tummarna att jag hittar några, jag är tyvärr väldigt kräsen när det gäller byxor...

Lots of love/ Y


Märkes vs Budget


följ min blogg med bloglovin

bloglovin
tryck här

finaste




Usch vad jag saknar världens finaste människor!♥

090810

Snart ska jag springa iväg och möta upp mina sötnosar Steffi och Miranda, vi tänkte bada =) Puss på er, ha en fin dag♥

hahahahahah

and all this time

Jag saknar min bebbo E <3

with you, every single day is brand new

Hej bloggen! Skitdålig uppdatering, I know, men min moster, hennes man och tre kusiner har varit här. Jag och kussen Naima har chillat på stranden hela dagarna, töntat oss (se bilderna nedan), spelat lite för mycket kort, och haft det riktigt kul. Igårkväll var det 100 års fest. Hahah eller vi kallar det så, för både min moster och hennes man fyller 50 i år så 50+50=100! Men najs var det, alla satt ute och drack, lyssnade på musik, skrattade och pratade. Så vi droppade in här i huset runt 3 tiden i natt. Nu hållet vi på och packar ihop allt, vår deadline är 17.00. Så vi kommer väll till Stockholm runt midnatt skulle jag gissa.

hahahaha visst ser jag ut som hon i HarryPotter på glasögonbilden? Hon spådomsläraren ni vet?

Ylva är inte död xD

(Sanna skriver :)) 

Ylva ville att jag skulle hälsa alla att hon inte var död o att hon inte kunde blogga för hennes kusiner var hos henne. 

Jag orkar inte skriva nåt spec... så, 

Kram♥

Vi drar till stranden

Hello people! Leker livet? Här gör det i alla fall det =) Jag och sanna ska hoppa i bikinin, dra fram cyklarna och sticka till kroken strax, vi såg några killar påväg dit ner så vi ska hänga på dom dit ner nu, hah.

Bild från här om kvällen påväg hem från kroken, vid solnedgången, love it♥

Svar

Någon som hette Zara undrade "vilken sida tar du hjälp av för att designa din blogg?"

Jag använder bara Picasa 3. Thats it! =) Expimentera dig fram så hittar du en massa saker där. Kärlek till Picasa♥


Nu ska jag njuta av livet! Later datanördar ;)

Jag finns där himmel och hav möts


Ylva A.©

Dagen i bilder

Hej på er! Idag blev det ju som sagt stan och shopping! Hehe och jag som sa att jag skulle sluta shoppa? Som om det vore möjligt... Jag fick i alla fall med mig;

Bikini för 150 kr sammanlagt från InterSport, och knästrumpor från Lindex för 20 (!!) kr! Efter det stack vi och fikade...

... och där stötte vi på en jättesköldpadda! haha!...

... när vi var och handlade kunde vi inte låta bli att fjanta oss med kundvagnen, råka köra in i en och annan och sen gapskratta!

Nu ska vi tjocka oss i M&M's och kolla på Material Girls, ni vet den med Duff systrarna =)
Puuuuss

Happy Birthday

Hej! Jag har egentligen ingen tid att blogga just nu för vi ska in till stan! Sen sticker vi och fikar =)

Men det jag skulle skriva var att en av mina nära vänner fyller gjortis idag, GRATTIS CORNELIA! =D Ha en underbar dag♥

Today the earth stod still for us

Hej bloggen! Idag har jag och Sanna sovit, duschad, rakat benen, smörjt in oss i all världens olika krämer, ätit, kollat på film, spelat sims och ätit lite mer. Ja det var nog en ganska bra beskrivning på vår lata dag. Jag tror jag kommer bli tjock, hahah NEVER! (hmm kissie style?) Imorgon däremot ska vi in till stan och kolla i butiker! Jag ska inte köpa något tror jag, har redan dubbelt så mycket kläder som jag hade när jag kom hit. Mamma är inte glad och allt kommer inte få plats bilen, hehe. Men tro mig, I'll make it fit.

Jag och Sanna sitter och pratar om vår resa till Branäs vi åkte på i början av det här året. Åh mitt vinterparadis...♥
Och så sitter vi och pratar och planerar vår (kanske) blivande resa till Brasilien nästa år!

Nej nu ska jag tagga, saker börjar röra på sig här! Blir inget mer uppdaternade ikväll så..

... sov så gott =)

Sanna is in the house!

Sanna är här! =D Vi har varit ute i trädgården i flera timmar, hjulat, gjort ramsor och ätit en massa frukt. Nu sitter vi här uppe på vårat rum och nördar oss med The Sims 3. Senare ska vi (hehe) kolla på Bring it on!

Sanna hade med sig lite presenter till mig! Godis (polkagris från Gränna och storpack nötkräm), Frida tidingen och...

...världens sötaste sten! Tack bästis♥

Nu ska Sanna blogga, haha och nej ni får inte veta adressen ;) puss

Poor Sanna

Plocka 3 liter blåbär med mamma, hennes vännina och hennes son = Trött, smutsig, ont i ryggen. Men jag är lika glad för det! Flera timmar mitt på dagen låg och och solade, pumpade musik på högsta volym och bara njöt, och imorgon kommer min lilla SannaBanana (hehe) hit!

Nu ska jag slå mig ner i soffan framför "Bring It On again". Yes, jag har blivit helt frälst i cheerleading! =) Stackars Sanna kommer behöva stå ut med mig, ramsorna och filmerna.

Okej nu ska vi väll inte överdriva... xD

RSS 2.0