Ugly Betty & Desperate housewives

hej på er, äntligen har Ugly betty dragit igång och 21.00 börjar Desperate Housewives, som jag längtat!!
Idag slutade vi 13.00 för musiken var inställd. Tyvärr var eleni sjuk så miranda och jag var hemma hos mig istället. Vi bakade chokladsnitt! dom blev suuuupergoda! Sen kollade vi på filmen "dum dummare" den var rolig:P  Idag köpte jag också en magnet som det står "en dag ska jag hitta minprins men pappa kommer alltid vara kung" den kostade 25kr. Jättesöt med två paddor på! :) Och så lagade vi mat tillsammans på kvällen! haha det blev rätt gott! Nu har Desperate Housewives börjat! åhh!! Och eftesom både jag och miranda har comviq kompis så vi är i telefonen hela tiden men tar bara upp den och pratar i reklamen! haha, visst e vi smarta? :P Men jag lägger in bilder på kakorna och magneten imorgon, nu måste jag njuta av dom desperata hemmafruarna!
Puss&Kram godnatt<3

sovmorgon igen

hejhej! Idag har jag sovmorgon igen:) Så skönt att kunna sitta i pyjamas och äta frukost framför tv:en.  Idag ska jag ha min nya fina vinterjacka, en militärgrön platt fjällräven. Mamma hade köpt den till mig i helgen! Så varm och gosig den är. Efter skolan idag ska jag träffa min älskling eleni! Vi ska kanske åka hem till henne, i Farsta. Jag hoppas på det, men vi kommer ha kul vad vi än hittar på. Snart måste jag borsta tänderna, sminka mig och klä på mig.
Idag blir outfiten:
Replay jeans,
vit V-ringade tröja,
tunn gul kofta från GinaTricot.
Aja ska stänga av tv:en nu, Ha en bra dag<3

Byebye björkögården

heeeej igen! Jag vet att jag lovade att blogga när jag kom hem igår kväll men ärligt talat så var jag helt utslagen efter helgen. Hela lägret var superkul, utom körträningarna... Då blev det mest att man satt och halvsov när vi sjöng latinska sånger. men en låt vi sjöng var sjukt bra: We are the children. (och inte "we are the world" av michael jackson.)

"WE ARE THE CHILDREN"

We are the children, walking hand in hand.
We are the children, watch us as we stand for liberty and freedom, peace and brotherhood.
We are the children. We stand for good.
We are the future, setting are own goals.
We are the future, stories will unfold of equal rights and justice, clear skies up above.
We are the future, we stand for love.
If we work together hand in hand, we'll fulfill the dreams for which we stand.
We are the children, leaders of the way.
We are the future, join us as we say, "believe in hope and promise, all that's right and true."
We are the children, we are the children, we stand for you.
We are the children, we are the children
we are the children of the world.


haha, jag var bara tvungen att skriva ner den. Den kanske inte verkar så himla bra men när alla sjunger den så blir det otroligt bra.
Altså ååå vad jag saknar björkögården, jag, amanda & erica hade det bäst. Och många andra såklart.
Synd bara att det inte var mer än en natt, I love the place. Fast jag gillar INTE myggorna som finns där, blev biten både på armar och ben...
På natten var vi ute, och inne. Runt 12 tiden gick vi ner till havet eftersom alla andra var där. Tyvärr var man tvungen att gå igenom en skogsväg en bit och jag som är skit mörkrädd höll ju på att pissa på mig! Men tillslut var vi framme och man såg inget, ansolut inget. Men eftersom det blåste så mycket så fattade vi att vi var där. På vägen tillbaka från havet så skrämde några av killarna oss! fan vad jag skrek när dom hoppade fram ur buskarna, hah.
Just det, när vi åt kvällsmat så satt jag, amanda, erica och ett par killar runt ett bord. Killarna satt och frågade varandra frågor som: "Vem skulle du sätta på av killarna i kören om du var tvungen att välja" Jag menar hur mysigt är det? :P Men de var rätt kul att lysna på..
Sen så tog vi massa bilder mitt i natten, ute såklart. Vi flummade så ni inte ens kan förstå hur mycket haha. Och en massa mer. På lördagskvällen var det "musikaliskt utbrott" då vem som helst får dra en vits, hålla i en lek, sjunga något m.m. En del saker var faktiskt riktigt roliga och ja, amanda & erica garvade ihjäl oss.
Why did chuck kill his wife? Because nobody fucks whit shuck.
hahaha, humor på topp??

erica, amanda, ylva
   

   



Det vart nog allt för den här gången, jag är hemma och sjuk idag så jag måste fortsätta vila nu.
P.S imorgon ska jag träffa Eleni igen!! :D

Puss&Kram

Grattis Princess

Idag slutade vi kl.12! Såååå skönt! Direkt efter skolan gick jag, miranda och louise hem till louise och åt lunch, miranda och lollo åt pizza och jag åt mina älskade nudlar! (fast självklart smakade jag pizza! :P) Sen gick jag hem, miranda till sin gamla skola för att träffa några kompisar och lollo träffade emma. När jag kom hem åt jag lite och satt vid datorn och sen ringde jag miranda för hon skulle komma hem till mig och när hon svarar så: hej, men jag är i ditt trapphus! och så öppnar jag dörren och så sitter hon i trappan och inte orkat plinga på, haha, lat ?! :)
Sen var vi hos mig hela eftermiddag och hade riktigt roligt, och på kvällen gjorde vi pannkakor, mmmmmm.... hehe

Jag gömmer mig bakom stekpannan.. *kameraskygg*
Men nu har hon åkt hem, och jag måste packa inför ett körläger i helgen..
Vi ska till ett ställe som heter björkö, och ligga över lör-sön. Både amanda och erica ska med så det kommer bli väldigt roligt! Och jag kommer nog vara riktigt trött när jag kommer hem, jag förväntar mig absolut ingen sömn imorgon natt! Jag är ju där med världens två flumigaste människor, haha!
Jag måste verkligen packa nu.. jag kommer inte orka det senare.

P.S Idag fyller min bästa Princess Largo 13 år! Grattis gumman<3

hoppas du får världens bästa födelsedag!! (eller kväll nu då)

Förresten det vi köpte till princess var ett par BIG blingbling örhängen, en mascara och en vit cajal (stavning?). Hon blev väldigt glad=)

Bloggar igen när jag kommit hem, ha en bra helg nu så ses vi på söndag, okej?
Ciao<3

Ska börja simma!

Hej hej! Nu har jag varit hemma ett tag, jag har duschat och tvättat håret, ätit och nu kollar jag på top model 4. Runt 17.30 ska jag sätta mig på tåget till aspudden. Ska bli riktogt roligt ikväll! Ska kolla klart på topmodel och sen göra mig iordning, smink, kläder m.m.. jag har ju inte bytt om än så dagens outfit kommer imorgon eller senare ikväll när jag kommit hem.
Jag och miranda har bestämt oss för att köpa ett årskort på eriksdalsbadet och börja simma ett par gånger i veckan! Det ska bli så hilma roligt! Jag har länge längtat efter att börja träna upp mig igen och simmar vi ett par kilometer 2 gånger i veckan så borta jag bli lite snyggare väll? ;)

Jag vet att det här blev ett löjligt kort inlägg men jag måste börja kolla när t-banan går, torka håret, sminka mig, klä på mig, packa ner allt och se till att allt jag behöver ligger i väskan.. Och allt det här kommer nog ta ett tag,

PUSS<3


fun day

hejsan! hela den här dagen har varit bara rolig! Jag vaknade sent imorse och fick sova ut eftersom det var sovmorgon. Förmiddagen i skolan var inte rolig direkt, men eftersom jag vaknat på rätt sida så gick timmarna rätt snabbt. På lunchen gick jag och louise hem till mig och åt lunch, pasta, pesto, riven ost. haha. Sen var det ca 1 timma matte till och resten av dagen hade vi slöjd, jag har textilslöjd. Jag var förbannad hela slöjdlektionen eftersom min symaskin dampade 24/7 och louise bara garvade åt att jag var så sur. Därför började slå henne och då skrattar hon ännu mer?! Hon är knäpp:)Efter skolan gick jag hem och var hemma en stund, sen mötte jag Anjelika på slussens t-bana, och vi åkte in till city. Inne i stan "fixade" vi lite grejjer till princess födelsedag på fredag. Tyvärr kan jag inte berätta vad eftersom hon läser min blogg.. Men imorgon ska jag lägga ut bilder från idag! efter ett tag så blev jag och anjelika hungriga så vi gick och köpte milkshake i gallerian. Vi började leta efter ett mysigt ställe att sätta oss på och så hittade vi en liten "V.I.P"-del där inga andra satt och började ta foton och ha kul. Men plötsligt kom mannen som jobbde i cafeét och vi trodde att vi skulle bli bortschasade men han log bara och vinkade bort det. hihi, trevliga människor finns det här i världen.

Men efter ett tag bestämde vi oss för att åka tillbaka till söder. Precis när vi hade varit inne på McDonald's vid medborgarplatsens t-bana så dök princess upp ur tomma intet. Hon skulle gå och träffa viktor så jag och anjelika gick hem till mig, haha, vi hade kuddkrig i vardagsrummet ;P
Och efter en stund ringde princess och sa att vi skulle släppa in henne. Så tillsammans alla tre började vi laga pannkakor, gott! Tyvärr var jag tvungen att smuggla in princ i lägenheten och köket eftersom min pappa inte ville att jag skulle ha mer än en kompis som åt hos mig. Haha dum som han är så märkte han inte att hon var här, det var ju bra!

Imorgon blir det MIDDAG! hos princess. henne släkt, jag, anjelika, cornelia (deras kompis, inte min colle). Det ska bli riktogt rolig! Mina kläder blir nog svarta tights, vitt långt linne, brorsans grå, blå randiga Lyle&Scott tröja, en ljusbrun stickad sjal/halsduk och skorväljer jag då. Lägger kanske in en dagens outfit imorgon då för en gångs skull.
Nu ska jag börja göra mig klar för natten, börjar 08.00 imorgon, gud vad jag inte orkar...
Puss på er och sovgott<3

ska till tami

hej på er! Dethärblir ett kort inlägg eftersom jag ska träffa tami<3
Idag var det en tråkig skoldag, vi kollade på en långsam "mattefilm" om en mattematiker eller något som var jätte smart och ung. Och sen var det musik efter lunchen och idrott: teori. Jag, louise och miranda satt och nöp varandra hela lektionen och läraren dampade, haha. Imorgon har jag soooovmorgon till 09.30, gud så skönt!

Och igår var jag ju på bio Patrik 1,5 den var faktiskt bra, tycker jag. Jag, amanda och erica hade jätteroligt! Gamla barndomsvänner sen 6:års<3
                              
Jag älskar er!

Nej nu väntar nog tami på mig så det är väll bäst att jag kilar över. Puss på er

haha, han är blåst

Tjenare! Nu sitter jag i datasalen, bredvid lollo;P Hela klassen är typ inne på playahead och ingen vet vad lolla heter pa så vi driver med Calle. Haha, han e så himla blåst! Men vi har kul iallafall. Idag har vi heft 4 timmars matte, eftersom det är ämnesvecka i .. ja just det, matte.. snark!!

Efter skolan ska jag och louise gå hem till mig. Vi får se vad vi hittar på, och sen ska jag till kören. Efter kören, eller egentligen exakt när vi slutar 18.30 (men vi ska gå tidigare) så ska jag, amanda och erica gå på bio och se Patrik 1,5 på Victoria biografen. Det ska bli jävligt roligt=)
Nej nu måste vi fortsätta flumma här :P Och snart ska vi på lunch, gissa om magen kurrar.
Ha en bra dag alla så ses vi kanske ikväll, Kram<3

Bästa dagen!

heeeej! idag har jag haft bääästa dagen med anjelika och princess! Vi hade picknick och jag hittade en mini orm under min sko, usch!! Och dom trodde inte på mig haha! Och så åt vi en massa gott, bullar, chips och kärleksmums. Och så pratade vi i telefon med viktor, och samtidigt som han pratade med princess så hoppade jag på henne och brottade ner henne, och båda två börjar skrika. Och efter en stund av skrik och skratt så öppnar  en kvinna fönstret och frågar om  det bara är på skojj eller om något händer, vi börjar bara skratta och säger att det bra är på skojj. pinsamt?! På fredag fyller ju princess år och då blir det party, lääängtar! Nu ska jag kolla på någon film med min mamma och mysa, så vi ses imorgon<3
Good night, sleep tight. Don't let the bad buggs bite!

Jag<3tröjor

heej på er! Den där dagen har gått fooort! På lunchen gick jag och Louise hem till henne och åt nudlar & rostade mackor! och efter skolan gick jag och Stephanie en snabbis till skrapan där det är 1 års jubileum! Sen gick jag hem, kollade på tv, åt lite mellanmål. Efter det kom mamma hem och vi gick tillsammans till skapan och kollade. Där köpte jag två V-ringade tröjor, en svart & en vit. Dom kostade 50kr styck och innan hade dom kostat 159kr, från klädkammaren (dom hade ställt ut med sina kläder). Och nu sitter jag och kollar på Family guy, och nyss Simpsons, haha jag älskar dom serierna:P Igår åkte jag in efter skolan till mammas jobb, sen gick vi genom kungsgatan, drottninggatan, västerlånggatan och götgatsbacken hem. På vägen skulle vi kolla om den där stickade tröjan från BikBok eftersom vi lämnade tillbaka den andra, S var var verkligen för liten så jag ville ha den i XS, men den finns ingenstans! Och så kollade jag och mamma på en ny vinterjacka, jag hade sett en från Fjällräven tidigare men som jag provade igår. Den är skitsnygg och ungefär militärgrön, 1995kr. Jag vet att det är dyrt men jag ska köpa den i storleken S eftersom jag brukar ha stora tjocktröjor och så kommer jag kunna ha den väldigt länge eftersom den egentligen är förstor. Dessutom har min mamma S i storlek så hon kommer kunna ta över den när jag inte vill ha den länge=) Men vi köpte den inte igår, jag ska få den om ungefär 8-9 dagar när min mamma kommer hem från sin jobbresa till Bryssel som hon åker på i början av nästa vecka! Jag läääängtar! Men jag köpte en rosa t-shirt med tryck av en massa olika musikspelare, tex; cd-läsare, kassetband. Från Cubus, 99kr. Den var jättesöt, speciellt den rosa färgen. Snart ska hela familjen kolla på någon film (har ingen aning om vilken) och äta polly, melon och lite annat gott. Det blir nog inget mer bloggande ikväll, men vi hörs väll imorgon?
Puss<3

Sjuk igen

Hej, förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen bara glömt bort bloggen!
Igår var jag ju på kören för första gången på 2-3 veckor, jag fattade verkligen ingenting! Men efter kören gick jag, erica & amanda till McDonald's och köpte pommes frites, och glass med kolasås. det är så gott att doppa pommes friten i glassen, mums! Efter det  gick amanda hem och jag&erica till skånegläntan:) Vi tog en massssa foton! här kommer några:

puss

älskling och jag

jag<3parkbänkar
Idag gick jag hem efter lunch för att jag är förkyld, suck! Men då fick jag tillfälle att öva ordentligt på SO-provet till fredag, Sveriges landskap och städer. Jag är sååå dålig på geografi! Men nu vet jag på ett ungefär var alla Uppland, Jämtland och Södermanland ska vara! Och dessutom är jag så glad, jag satt här hemma runt 17 tiden och såg att eleni loggade in (som jag varit osams med väldigt länge, men vi blev sams i slutet av sommaren men ändå inte så bra kompisar) så vi började prata och började bli bättre och bättre kompisar, så vi bestämde att vi skulle träffas imorgon efter skolan! Hon var min bästa vän i våras, och jag har verkligen saknat henne! Så det känns så skönt att jag kommer få krama henne och prata med henne imorgon igen=)
Här kommer en gamla bilder på mig och eleni!

visst e vi snygga? haha, på musiken:)
Och i våras när vi var så tajta så sökte jag in på åsö, för det var där jag ville gå. tyvärr hade eleni sökt in på sofia istället och missade "sista datumet" för inlämning av ansökan till åsö. Men hon sökte in i alla fall för att hoppas på att någon annan drog sig ur så hon och jag fick gå tillsammans. Och nu berättade hon att hon hade kommit in och skulle få välja vilken klass hon ville gå i. Och det är 80% att hon börjar eftersom hon inte trivs på sofia. Jag är säker på att hon och jag skulle kunna få det att funka som förut nu när vi inte kommer ha andra i klassen som inte vill att vi ska vara tillsammans..
Men nog om det, jag måste nog gå och fortsätta vila. Jag vill ju inte vara sjuk imorgon också.. jobbigt värre.
Puss&Kram<3

Loppis

hej! Loppisen idag gick bra, förutom att det var KALLT ute.. Jag satt och huttrade med tumvantar och stickad sjal. Jag köpte 2 saker. en till min brorsa och en till sanna som dom ska få i julklapp. tyvärr kan jag inte berätta vad eftersom jag inte har koll på vem som läser bloggen! men jag fick ca 65 kr eftersom jag hjälpte till. :) så jag och miranda gick runt 15-tiden till "mina" kvarter och jag köpte ett as snyggt Friis&Company skärp för 107kr (halva priset). Ett riktigt bra köp=) Efter det gick jag hem, utmattad efter en lång dag. Nu sitter jag och pratar med viktor på msn, han e konstig.. haha (på ett bra sätt :P) men nu ska jag fortsätta snacka med honom och kanske kolla på film med mina päron
Kram<3


P.S Jag vet att jag slarvar med att ladda upp bilder men idag kom jag på att min mobilsladd e borta..


Anden i glaset

Hej på er:) Idag slutade jag 14.10 istället för 15.00. Jag vet faktikt inte riktigt varför... Vi hade också lunch i 1 timme och 20 min så jag och Louise gick hem till henne och åt lite och satt sen framför datornXD Så typiskt oss att sen behöva rusa tillbaka till skolan sen för att vi satt klistrade vid skärmen...Men direkt efter skolan gick jag och träffade Cornelia (<3) och så gick vi hem till mig och åt lite, plättar och muffins, mums. Efter det tog jag lite oengar och gick till något fik, jag tror att det hette Baristo och köpte en smoothie, 35kr. Den var inte den godaste men Cornelia blev galen i den...Vid 16 tiden var hon tvungen att dra sig hemåt eftersom hon skulle göra sig klar för sin cheerleading-träning.. Men då gick jag hem och ringde anjelika och princess och så satte jag mig på t-banan till aspudden. På kvällen, runt 20-tiden kom viktor och så körde vi anden i glaset. Haha, när viktor frågade "när kommer ylva komma hem" gick den till först maj och sen 5. Han frågade så eftersom jag egentligen skulle vara hemma 20-20.30 men valde att stanna lite längre... Inget smart val, min mamma dampade ur. Men till slut kom jag hem iallafall! Imorgon ska jag jobba på en loppis med miranda! Det är på hennes gård, en sån där gårdsloppis. Det ska bli riktigt roligt! Jag och miranda kommer ha kul, och säkert sälja massor:). Hon bor nere vid tanto och jag måste vara där 09.00, snark ? Jag som är van att gå upp runt 10 på helger, hur ska jag kunna dra mig upp kl.07?? Det är fortfarande ett mysterie, men nu ska jag gå och lägga mig. Ni vill inte se ringarna jag kommer ha imorgon under ögonen, ouff.
Natti natti!

P.S Imorgon ska jag se till att lägga ut några bilder på mig och Cornelia från idag=)

en massa olyckor

hello! idag har en massa läskiga saker hänt. Efter skolan när jag och miranda var på plattan rusar en man fram som tydligen var från polisen och griper en kille, trycker upp honom mot väggen.. Senare på kvällen är jag och anjelika påväg över ett övrgångsställe vid medborgarplatsen, anjelika är mitt i gatan och vänder sig om för att gå tillbaka till mig som väntar grönt ljus. Plötsligt kommer det en man på cyckel körande i full fart och tvärbromsar 5cm från anjelikas ben, cykeln reste sig på bakhjulen, men mannen sa bara "fuck" och cyklade vidare. och så till sist, när jag skulle följa anjelika och princess till t-banan, korsningen götgatan och södertunneln så är det en massa polisbilar och ambulanser och så är det någon som ligger på marken och en silvrig moped ligger en bit bort. Jag tycker det är så hemskt att en massa saker händer varje dag runt omkring oss, att vi, vår släkt eller vänner kan bli drabba vilken dag som helst...

Idag hittade jag den där stickade tröjan/tunikan från BikBok i götgatsbacken. Jag bad dom hänga undan den eftersom det bara fanns en enda kvar som dom hittade på lagret, den var i storlek S och den var lite stor, men ändå, jag måste ju verkligen passa på när den fanns inne i en rätt liten storlek! Eftersom vi har kompeftermiddag imorgon så slutar jag       kl.12.00! Då ska jag gå till BikBok och köpa tröjan/tunikan, sen ska jag gå hem och äta. Klockan 15 slutar freja och hon kommer då hem till mig och tillsammans ska vi åka till aspudden och träffa princess:) det ska blir roligt!

Idag var jag och anjelika och hämtade ut min andra bok jag beställde i helgen från www.adlibris.se 
GossipGirl - Ni vet att ni älskar mig
              


Jag får hoppas på att den är lika bra som den första!
Nej nu måste jag verkligen dra igång med matteläxan...suck
puss på er<3

Trött, trött & trött

hej! Nu har jag lärt mig min franska läxa. Text + 20 glosor. Hoppas på alla rätt imorgon:)
Idag med mamma hade vi det jättemysigt. Vi gick runt bland affärerna i duggregnet och drack smoothie. Smoothien inne i PK-huset är den absolut bästa, 30kr. Köp den och smaka är mitt råd. Det var inte direkt någon shopping men hittade blanda annat världens gosigaste tunika/stor tröja. Stickad och svart från BikBok, 349kr. Tyvärr va den slut både i gallerian och kungsg. så ja ska jaga efter den! haha. Men om jag hittar den kommer ja iallafall få den. Men jag fick med mig en mascara från L'ORÉAL, 149kr. Imorgon börjar jag 09.30. Sovmorgon är så fantastiskt=) Nu ska jag börja göra mig iordning, mina ben dunkar efter allt gående idag! Kanske bloggar imorgon bitti, Godnatt<3

City med mamma

hej på er! Hur kommer det sig att jag bloggar varje tisdag runt 9? haha, jo jag har ju sovmorgon till kl.09.50! Jag älskar seriöst tisdagarna! Jag har nämligen bara 4 lektioner, IS-pass, SO, (lunch, lunchrast) Musik, Idrott, slut:) Men för mig blir det 3 lektioner. Eftersom jag är rättså förkyld, men ändå inte kan stanna hemma en dag till pga att jag missar en massa och får då svårt att göra läxorna, så ska jag inte vara med på idrotten. Efter skolan ska jag bar en snabbis hem, lämna väskan kanske ta något att äta och sen sätta mig på t-banan till mammas jobb. Det ligger mit i city, typ snobbdelen vid LouisVuitton-butiken. Men så ska jag och mamma ha en hel eftermiddag/kväll i city. Ska bli kul att umgås med min mamma. Och snart blir det ombyggnad här hemma! Jag längtar verkligen, det ska bli såå skönt med lite variation. Jag får lägga ut lite bilder på allt när det är köpt och klart!
Nu måste jag göra mig iordning för plugget, vi hörs<3

Sjuk vid fel tillfälle

hej! Förlåt att jag inte bloggade igår som jag hade sagt, men hela blogg.se buggade hela dagen för mig så det gick tyvärr inte att blogga. Självklart har jag gått och blivit förkyld igen.. Så idag stannar jag hemma, min brorsa är också hemma så vi slipper ju vara ensama! Och idag har jag kör där jag skulle få träffa min älskade erica igen (amanda är på mallorca)! men så är jag sjuk.. :( Men om jag mår bättre i eftermiddag så får jag gå dit och lyssna iallafall, jag var ju inte där förra veckan heller eftersom vi var i sköndal då! Så idag ska jag bara vila, vila vila!! Just nu sitter jag och kollar på TopModel3. Jag skulle alldrig våga gå på en Catwalk, seriöst tänk om man halkar!! Men nu ska ja visa bilderna på kattungarna=)







Och så måste jag lägga upp en bild på en tårta mamma hade köpt från Chokladfabriken!

mmmm:)

Nu ska jag vila vidare! Hoppas ni har en bra dag, puss på er<3

Mysig eftermiddag

hejhej! Idag träffade jag ju anjelika, princess och kattungarna, OH MY GOD!! Jag lägger upp bilder det första jag gör imorgon! Men vi satte oss med chips och fanta med anjelikas täcka runt oss i soffan och kollade på säsong 4, Sex and the city. =) Princ gick lite tidigare och jag åkte hem runt 18.30! Nu är jag skiiit trött så jag ska göra mig iordning och sova. men jag bloggar imorgon förmiddag! Puss&Kram Godnatt<3

GossipGirl

Godmorgon kära läsare! Jag har kommit igång ordentligt med min GossipGirl bok. Jag fick den ju i förrgår och är redan på sida 144. Den är grym!
Igår slutade jag 15.00 och gick hem direkt. När jag kom hem var min brorsa hemma så vi åt lite mellanmål. OCh plötsligt blev jag så otrloligt sugen på att fika, så jag ringde sanna och sa att vi skulle träffas utanför Brasco (som ligger snett bort från Chokladfabriken.) Vi båda tog samma sak. En citroncheescake och en smoothie. Gott!

                                                       
    
      (hehe, jag tjuvstartade på cheescaken..)
I eftermiddag/kväll ska jag träffa anjelika och princess. Jag fick reda på igår att princess&viktor hade strulat för första gången för ett par dagar sen! Dom två är sååå söta=) Men iallafall ska ja kanske få träffa anjelikas ny kattungar ikväll. Dom är 3 dagar gamla, vita och gråa. Gud vad jag kommer bli galen när jag får se dom! Jag har en stor kärlek för små katter.. Men nu får ni inte tro att jag träffar anjelika och princess för katterna, nejnej, jag har saknar mina kära vänner mycket! det var ett tag sen vi träffades nu..
Och igår gjorde mamma något som jag och min bror blev glada för. Hon är sån som tycker att när man är förkyld så ska man få glass. Och både jag och min bror är förkylda så hon hade köpt hem Ben&Jerry's! Strawberry cheescake. mums! Och eftersom den tog slut innan mamma han blinka så ska jag nu få köpa en till. Därför kan jag inte blogga mer, ska snart följa med till mataffären och välja. Ha det så bra<3

Idol 2008

tjenare! Jag är nog inte den ända som satte mig framför tv:en när Idol 2008 drog igång. Jag är inte säker på att jag gillar den nya juryn bättre än den gamla, men det kanske är bra med lite ändringar ibland.
       

Idag var det skolfoto också. Usch, jag kommer alldrig kunna bli modell!!
Imorgon blir det en riktigt jobbig dag, både NO prov och Idrott... Inget jag längtar efter.
Jag förstår inte men jag är alltid, verkligen alltid trött. Jag menar, går jag och lägger mig kl.22.00 och går upp 07.30 så borde jag väll vara rätt utvilad? Men ikväll ska jag verkligen lägga mig 22.00 också, inte dra ut på det som jag brukar göra, imorgon behöver jag en pigg hjärna. Om jag inte får godkännt på NO provet kommer jag kanske inte få labba på hela terminen, därför gäller det att jag kan allt imorgon! Och dessutom är det ju kontidionsträning på idrotten.

Jag har inte heller fått min GossipGirl bok än, den förväntas komma imorgon. Det stod 2-5 dagar och imorgon är den femte dagen. Hoppas hoppas=)

Jag ska börja göra mig klar snart, och lägga mig och läsa eller prata med min brorsa som nyss kom hem..
Sov gott så ses vi imorgon, puss

mop

hejhej! Jag kom för en stund sen upp från min frisör i huset bredvid. Jag hade varit och köpt en hårkräm från märket "mop modern organic products" 195kr. Man ska sätta i det när man tvättat håret och håret är fuktigt. Då när man sen ska platta håret (som jag brukar göra) så har man ett skydd så håret inte blir tort och livlöst av värmen. Plus att det snabbare blir platt. Så jag ska se imorgon om det fungerar bra!

Idag träffade jag tami för första gången på typ 2-3 månader!!! Vi var hemma hos henne och tog det lugnt, spelade ett sjukt "sanning eller konka" kortspel. Jag fick liksom lite perversa saker att göra, tex. låtsas jucka i luften, låtsas skita m.m Men feg som jag är vägrade jag:P haha. Jag fick också att den andra personen skulle skriva något valfritt på min mage. Självklart skriver tami BITCH (med en permanent penna). Haha!
   p1060891
(tyvärr gick det inte att få bilden större..)

Men nu kom min mamma in med kvällsmaten, och så måste jag göra lite läxor ikväll så det blir nog inget mer bloggande!
PussPuss

Sovmorgon

hej alla! Nu sitter jag här hemma framför datorn i morgonrock:P Vi har ju sovmorgon till 09.50 varje tisdag! skönt!! Igår när jag kom hem var jag så utmattad att jag seriöst trodde att mina ben skulle ge vika när som helst. Men nu är benen uppvilade igen. Tyvärr är jag förkyld... Men jag måste gå till skolan ändå eftersom jag inte klarar av att hamna så mycket bakom.  Men det är en kort skoldag, så det går väll bra.
Sköndal igår var faktiskt roligt. Jag orkar inte berätta allt men vi paddlade, grillade, lekte lekar (roligt.. :P), åt ännu mer, slappade och bara hade det skönt! Men Melinda var sjuk igår :(:(:(, så det var bara jag och miranda.
Här ska ni få några bilder från igår!

Viking hoppar

Viking simmar

En del av sköndal, fint va?

Miranda leker rånare:P

Visst gör sig louise snygg på bild?
(förlåt lollo, jag var bara tvungen att lägga upp den!)

Nej nu ska jag klä på mig och dra till skolan...
Vi hörs<3

RSS 2.0