Don't let them say you ain't beautiful, they can all get f*cked, just stay truth to you

Anna, Pentax K10D

Jag vet att vare gång jag inte uppdaterat på ett tag säger jag "hej, nej jag är inte död!". Men nu är det så att min dator är på lagning, så ni kommer inte få höra mycket från mig på ett tag.

Just nu skriver jag från pappas lilla mini-asus (ni vet en s.kl. bloggdator som får plats i en stor ficka), tittar på tv med familjen, vår favoritserie Glappet. Och så äter vi choklad. Mmm det är äkta kvalitetstid! Nej det här tangentbordet är så pyttelitet att jag nästan damp, kan inte skriva mycket mer!

Puss på er, hoppas ni får en bra börja av december. Jag har fullsmockat med kören. Massor av konserter. Har haft två adventskonserter idag, två imorgon. Älskar det =)


don't worry be happy

Nu är jag tillbaka! Egentligen borde jag väll stå i duschen eller plugga just nu. Men jag orkar verkligen inte! Sista minuten plugg funkar ändå inte på mig, eller jo kanske, men don't worry be happy!

Idag hade jag på mig - Svart ribbade stumpbyxor. Vitt fodral. Brorsans rutiga tröja från Riley.!

Nu ska jag hämta en filt och kolla på Fula Betty och måla naglarna syrenlila. Är ensam hemma så jag har det jättelugnt =) Later dudes

HURRY

Hej! Fick bara en tvångstanke att skriva ett snabbt inlägg innan jag drar på mig conversen och fjällisen och sticker iväg för att möta upp tjejerna innan konfan. Ser fram emot dom goda "kyrk-bullarna" =) Finns inga godare!

Ikväll ska jag plugga till franska prov imorgon (alva påminde mig att det är imorgon, inte fredag ;)) och kolla på U.B och D.H.

 

 

Nu måste jag rusa!!! puss


my friend and I

Just nu sitter jag och snackar med min vän Princess. Jag vet inte hur längesen det var vi hördes eller sågs, i somras senast tror jag och innan det i början av våren. Vi började bråka av, ett enligt mig, dumt svartsjukedrama. och sen tappade vi sakta men säkert kontakten. Förlåt, allt blev så konstigt.

Här har jag brottat ner Princ. Haha det var när du, jag och anjelika hade picknick i våras och en orm kröp i min sko. Usch. Och ni trodde först inte på mig! Men kul var det =)

Princ och jag ska i alla fall festa tillsammans på fredag! Dags att slå klackarna i taket. Himlen. Rymden? haha ni hajjar!

Puss nu ska jag krypa till sängs med min franskabok, har prov på fredag. Bara så ni inte får för er att jag gör det frivilligt.

New Moon

Nu jag strax möta Steffi och vi ska röra oss mot bion. Gissa vad vi ska se? New Moon! Jag är inget Twilight-fan, men kul ska det bli. Vi köpte biljetterna igårkväll och Steffi ville bjuda på bion, tack ♥ =)


Jag har på mig en topp med djup rygg och jeans! Snyggt och bekvämt.


Eyelashes

På bild: Anna
Foto: Jag


Två bilder från idag. Lösögonfransar ofc! Visst blev det rätt coolt? =)

once upon a time


Mini-me once upon a time.

Jag har precis smörjt in hela mig i hela mig coconut body butter från The body shop som jag fick när jag fyllde år. Den doftar så överdrivet gott! Om en timme ska jag röra mig mot Anna i gamla stan.
  / Y

TO MUCH AIR

Helvete vad ont jag har i magen! Har svalt för mycket luft ikväll! AJ.

Imorgon ska jag fota dom här tjejerna:

You have seen them before, A&A! Jag är fett taggad, vi ska köra på sammet, spetsmasker och lösögonfransar. Får se hur det slutar! ;)

Nu väntar sängen
/ Y


Hellre en rövare i polen, än en polare i röven

Hej på er! Jag mår toppen just nu. Har traskat runt hela dagen i stan med mami, fyllt på lite i garderoben och köpt början till ett par julklappar. Dessutom har jag ett modelljobb för en hemsida på gång. På tal om rubriken så har Stephanie precis kommit hit, vi har laddat upp med choklad, Ben&Jerry's, popcorn och cola. Mmmm... =)

YOGA

Nu är jag hemma igen, middagen är något av det godaste jag ätit på länge. Sen låg vi som två soffpotatisar, drack cola och käkade chips i My's säng framför en film som jag inte kommer ihåg vad den heter! Bra var den i alla fall.

Imorgon ska jag upp tidigt och träna. Jag och Steff ska köra ett pass yoga kl.10.00 och efter det äta frukost på ett café. Mysigt.

Var bara tvungen, hehe...

off to homie

Jag har sprungit runt med Steff i stan, fikat och hittat en del finfina saker. Nu ska jag iväg till min homie My och äta middag. Hennes pappa är kock så spara ett dussin portioner till mig My, hehe! Hörs senare ikväll eller något!

Mina tvillingvänner Emil till vänster och sen My. Så söta, haha!

så, så långt borta

Jag satt och försökte plugga en stund, men höll på att somna. När jag väl kommit igång var det nått som avbröt mig. Jag får höra så mycket skit, jag får se så mycket förjävligt. Plötsligt känns min 18-årsdag så, så långt borta.

Ska försöka komma i säng snart. Jag vill drömma. Herregud vad jag saknar er.

visste du att...

- det tar 7 sekunder för maten att komma till magen från munnen

- lårbenet är lika hårt som cement

- längden på killars kuk är lika lång som deras tumme grr tre

- månniskans hår kan hålla tre kilos vikt

- tjejerns hjärta slår snabbare än killens

- tjejer blinkar två ggr oftare än killar

- vi andvänder ca 300 muskler när vi står

 

 

tjejen har redan läst klart

killen tittar fortfarande på sin tumme...


CHANGE

Hi babes! Gick i lite affärer med Steffi idag efter skolan och hjälpte henne leta efter lite smink. Provade en jättesöt topp men som mina boobs knappt fick plats i, och den fanns inte i storleken större. Arrgh, hatar när det händer. Men ska leta efter den imorgon hade jag tänkt. Vi slutar  13 och jag och Stephanie ska in till stan och shoppa lite! Ja har ju 200kr på H&M som jag fick i födelsedagspresent så jag får säkert med mig något hem!

Just nu sitter min vän Miranda och hjälper mig med en ny design till bloggen. Äntligen en ny, yes!

I’ve found a reason for me, to change who I used to be, a reason to start over new, and the reason is you.

Hej på er! Jo jag vet, min uppdatering suger hårt! Men jag hinner inte, dessutom händer inte mycket i mitt liv förutom plugg. Eller okej, jo det gör det. Kanske mer än förut, men nästan inget av dem sakerna kan jag berätta för en massa främlingar här i bloggen. Det är vissa saker mina föräldrar inte ska ha med att göra, andra saker som ingen annan än mina allra närmsta vänner har med att göra. Helg-planer som kan lysa upp en hel vecka, idioter som jag behöver kompisars hjälp att komma över. Resor att planera, i vinter till älsklingarna. Och till Bålsta nu snart.

Dessutom så suger min design just nu. Så designen ska fixas innan jag kan fortsätta blogga ordentligt. Men jag hoppas det kommer igång, jag kommer vara tacksam i framtiden då jag kan läsa om mina tonår. Fan vad jag ser fram emot det! =)

Åh vad jag garvar åt den här bilden! Den är från i somras, jag fjantar mig som vanligt och Steff gör sin "suck-ylva-sluta-slicka-mig-i-örat-minen" hehe..

REN LYCKA

För en liten stund sen, innan Ugly Betty, så satt jag och pappa och kollade på tv. Nyheterna på ettan, men jag vill kolla på kanal5. Vi har problem med våran fjärrkontroll så när papi ska höja ljudet slutar kontrollen att fungera. Han klickar runt och försöker få den att fungera igen. Two and a half men på kanal5 slås på, sen slutar kontrollen att fungera igen. Där sitter jag nöjd och pappa sitter och suckar bredvid. Hahahahah ren lycka!

Nu: tillbaka till Ugly Betty!


We share the same skies

Nu ska jag möta Lova, sen ska vi iväg och sjunga!


Life is a song worth singing

Åh vilken fin födelsedag jag har haft! Min logg på facebook är bombad med "Grattis" och trippelt upp i mobilen! Tack alla fina! =)

Jag har precis kommit hem från en restaurang med Sanna, Miranda, Stephanie, Louise, Anna och Agnes. Jag bjöd alla på middag, 3 rätters. Vi rullade där ifrån. Haha! Bilder ska jag försöka få upp här imorgon!

 
Kan ni gissa vad jag fick av min familj? Finfina saker kan jag säga =)

Av mina vänner har jag hittills fått ett syrenlila nagellack och ett armband av Anna, en parfym av Sanna och presentkort på H&M av Steffi, thank you sweethearts!

Jag är verkligen super nöjd med min 14-års dag. Tack alla som firat mig!♥

HAPPY B-DAY TO ME!

Idag fyller jag år, 14 bast =) Har redan fått jättefina presenter, tårta och en massa grattis sms.


En mulen dag för 14 år sen föddes alltså jag. Så mina föräldrar blev tvåbarnsföräldrar och min bror blev storebror. Ja tänk vad en liten röd, pipande klump kan göra skillnad, hehe..


ONÖDIGT

Ta upp din mobil :

Vem ringde du senast?
Anna!

Vem ringde dig senast?
Papi

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
"Du får ta dig till tyresö ngn dag=)" från Jonas

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Sanna =)

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
"Najs ;)" från Crille

Vad står det i ditt sjätte skickade sms?
"Okej =)" till Caique

Har du några utkast?
ja, 28 stycken HAHA

Vad är ditt rekord i snake?
har inte snake! :O :(

Vad har du för kontakter som börjar på J?
Jack, Jacob, Jacob, Jennifer, J-Lo, Jonas och Jovana

Bokstaven T
Tamara, Thorgny, Thomas och Tobbe

Bokstaven M
Maja, Mamma, Marcus, Marianne, Maria, Melinda, Micke, Mio, Miranda, Molly och My

Bokstaven A
Adam, Adam, Agnes, Alexander, Alice, Alva, Amanda, Amanda, Anjelika, Anjelikas bror och Anna

Vem ringde du senast på snabbuppringningsnummret 2?
Vad är det för nått? :O

Vad står det i dina påminnelser?
Inget

Vad är det på din bakrundsbild?
Jag och Anjelika!

Vad är det på din skärmsläckare?
En klocka :P


JIMMY CHOO -for H&M

Godmorgon cuties!

Är det bara jag som inte förstår hela den här grejjen med Jimmy choo's kollektion för H&M? Är inte H&M en lågbudgetsbutik med kläder som inte tömmer plånboken på vanliga människor? Vart fan är Hennes och Mauritz påväg?

I’m so happy I’m so glad that I found you

Hej bloggen! Har haft det jättebra på hajken. Sovit lite för lite, så min humor är fantastisk just nu enligt Sanna =)
Nu ska jag och bästis baka muffins!


Ikväll ska vi springa ut och köpa pizza och hyra film. Fredag den trettonde!! Scary. Men det blir en lugn kväll, jag behöver min skönhetssömn!

Som om jag inte existerade

Jag lever! ...Knappt! Nej nu överdriver jag. Jag har ju fina vänner som peptalkar mig när jag inte orkar med skolan och vill springa ut bakom skolan och röka. Haha nej. Allt rullar på bra, idag var jag hos min homie My och lät henne stå ut med mitt fjanteri =) Kvällen har gått åt till sushi och plugg.

Nu ska jag packa, sticker iväg med änglarna (skolans antimobbningsgrupp) på hajk till fredag. Kommer bli jättemysigt att komma iväg från stan ett par dagar!

Herregud, det är redan november! Det slog mig för ett par dagar sen, tiden bara rinner iväg och jag fyller 14 på söndag! Ylva is goin' fjortis, hehe! Vi hörs när jag får tid, puss♥

Dady's Day

Grattis på fars dag papi! =)

Jag har sjungit inför en musikal i vinter hela dagen. Först med grabb-gruppen och sen bara vi tjejer. Lite "auditions" också, men vi har inte bestämt huvudrollsinnehavarna än. Nu ska jag och familjen ut och käka på restaurang eftersom det är fars dag! Mysigt!

Got to go, sen ska jag hem och plugga.

RightNow


Nu: Den nya Bring It On - Fight to the finish som jag som gammal cheerleading-fantast har längtat så efter! Till den smaskar jag på choklad från Bryssel. Mysigt!

Och Stephanie, du är bäst. På riktigt. Tack.

googlegonenuts






 
Ojj, google har visst blivit kak- och mupparna inspirerat? Haha

Can’t get you of my mind

Godmorgon på er. Rubriken är allt ni får veta, resten får ni gissa er till. Klev upp för en liten stund sen och skickat iväg ett mejl. Jag håller tummarna!! Men nu måste jag egentligen ringa Sanna och säga att jag är vaken för sen ska vi in till stan. Jag ska leta klackar och sen ska vi hem till Sanna gissar jag. Där är en ny design på g! =)

Och förresten, jag hatar min skitdatorjävel! Jag tror min knappt 2 år gamla dator har dragits sin sista suck, dags att köpa en ny. Den blir ju överhettad och stängs av var 15 minut. Vill bara slänga den i golvet och hoppa på den!

Kanske ska satsa på en Mac ? Vore inte så tokigt!

And of I go + Update

Update: Filmen var fantastisk. M.J var Kungen med stort K, ett geni som förtjänar allas respekt. Tack för dom 50 åren vi fick med dig, men snälla kom tillbaka till oss. King of pop♥



Nu drar jag iväg och möter upp den här fina flickan...

... och fördriver fredagskvällen framför "This is it" på bio.

Hoppas ni får en bra kväll och festa lugnt! puss


swine flu

Tjena! Jag sitter begravd i no formeler, atom uppbyggnader och förkortningar men tänkte skriva lite till er ändå för att hålla läsarna uppe! Jag har lagt ett par minuter på att försöka göra en videoblogg, men hehe det är inte min starka sida. Får försöka någon annan gång så att ni får höra min sköna stämma ;)

Förresten förstår jag inte grejjen med "swine flu", jag tänkte inte vaccinera mig. Never. Jag tror inte alls på det där, jag tror att hela grejjen är uppblåst. Så nu vet ni det. Back to homework. peace

In action, yes

Wanna be on top

Bloggen får lida för jag wanna be on top! Jag snackar självklart om skolan. Högen av läxor växer, omprov, ig-varning, ännu mer läxor och prov, sen har jag min födelsedag att planera, och så måste jag ju hinna umgås med mina vänner och vill dessutom hinna med att börja träna igen. Jag måste skärpa mig, här och nu. Mitt hjärta sjönk en aning när vi fick våra omdömmen idag och nära hälften var "ej tillfredställd". Jag måste fokusera och inte störas av andra, det är min framtid inte bara något onödigt. Och visstvisst "jag har bara ett ig och det är åttan", men ett g får jag väll knåpa ihop i alla fall?

Ja det här var lite peptalk till mig själv, så jag kan gå tillbaka när allt känns tungt och bli motiverad! Go girl! =)

Saknar er. Hehe kolla min snygga pose i bakgrunden, we like it, yes?


Sockholm stockholm stad i världen

Nu är jag snart hemma i Sthlm. Jag har hunnit lyssna slut batterierna på min iPod och grubblat över en massa saker. Om jag kunde förstå mig på honom... Knepigt. Och jag önskar att jag hade bättre minne, jag har så många bollar i luften och har svårt att komma ihåg saker. Men allt det här hör egentligen inte till bloggen.

Idag åker jag såhär. Raggsockor, velour mjukisbyxor och randig tröja med halvlånga ärmar från H&M.

 

Hjälp nu dör battariet!! pusss


RSS 2.0