Stills

Jag lägger ju upp bilder på saker jag shoppat då och då, men långt ifrån alla gånger! Bara när ja har tid och lust. Jag slutade ju med det ett tag precis innan sommarlovet för det var en tjej som köpte allt jag skulle/hade köpt. Jag tänker inte gå runt och se ut som alla andra, jag kör på min egen stil och får ofta höra av människor att dom gillar den. =)

Mitt nya linne från Stills, dyrt... Men otroligt skönt material och framför allt skitsnyggt.

På fest kan jag ta det, röda naglar, röda smycken och röda läppar, klackar, svarta jeans och en kuvertväska! Till vardags är den snygg till blå jeans, converse och en liten väska! Voilá!
Uppklätt / enkelt och snyggt!

"Du är världens bästa tjej"

Kvällen blev riktigt trevlig. Jag umgicks med lilla Linnea hela kvällen, jösses vilken härlig tjej. Hon fick till och med mig, som är sex år äldre, att ligga dubbelvikt av skratt! Och så är hon så söt, jag var bara tvungen att dra fram min enkla lilla kamera och fota henne. Och man kan säga att hon var med på noterna, jag lovar att tjejen kommer bli modell när hon blir äldre.

Och mitt i alltihop, när vi sprang omkring på olika platser i trädgården och plåtar, så säger hon "du är världens bästa tjej, till och med bättre än mina bästa kompisar!". Jag bara blev helt paff, stog där och såg dum ut och fick inte fram något annat än ett ynkligt litet tack. På något sätt så betydde det så mycket när en liten tjej sa så!




 

Sometimes it feels like the worlds on my shoulder

Jag hatar att ha det såhär, känna ett hugg i hjärtat varje gång jag ser dig gå. Man vet aldrig hur lång tid det tar förns man ses igen... Och inte nog med det så hänger stora svarta moln på himlen varje gång jag tittar upp och sommaren är snart slut. Usch, jag måste sluta deppa nu. Vi har gäster här ikväll igen, en vännina/släkting-på-lång-håll och hennes urgulliga sjuåriga barnbarn Linnea! Sitter och patar med henne här och har lovat att hon ska få spela spel på min dator nu, vi hörs!


Cupcakes

Sitter här med Elin och har precis bakat cupcakes! Okej nu låter jag lite som Foki som varje dag skriver "åhh jag har bakat supergoda cupcakes, här är receptet". Men det är första gången jag gör med philadelphia-glasyr, blev faktiskt riktigt gott!

Doesn't they look delicious?

Nu har kusinerna, moster och hennes man kommit! Så snart ska vi käka och sen blir det mina och Elins muffins med citron glasyr. Elin sover över här i natt också =)


Bring It On

Snabb uppdate: Igår: Vattenpalatset med Elin sen hem till henne ett tag. Riktigt regning dag, blä!

Idag: Hjälpte jag mamma att plocka körsbär till sylt, konstigt tycker jag det verkar men får helt enkelt smaka imorgon! Vi åt lunch på Hamranne (Mohahaha Steffi ditt favvoställe xD)

Nu:

"Bring It On, All or Nothing" klädd i min gamla cheerleading t-shirt!

Later Suckers <3


Jag och steffi på msn

Som ni vet är Stephanie i Bulgarien, men hon var nyss inne på msn. Hahah

Jag: Stefffffiiiiiiiii

Steffi: YLLLVVVAAA!!

Jag: Mohahaha, sucker du kan inte skriva åäö!

Steffi: =(
Jag: Men hur har du det då?
Steffi: Tjae, bade jag och mamma dor av hemlangtan vi satt typ och grat pa varat rum första kvallen...
Jag: hahahah, förlåt men, HAHAHAHAHA
Steffi: Men jag ar JAAATTEBRUUN! Jag ar sa mycket brunare an dig!
Jag: Oh go fuck yourself!
Steffi: Okej (:
Jag: jag ska sola solarium tills jag får hudcancer! känn på den du din arab xD
Steffi: hahahahhahahhaha
Jag: Men sverige suger utan sin pungapa! Hur många dagar har ni kvar i brun-landet?
Steffi: Bra fraga!


Kan.. Inte... Sluta... Skratta åt hur hon sjunger i början och reaktionen när hon inser att jag spelar in! hahahahah hon kommer antagligen mörda mig... hehe

www.jenniferharrysson.com


                     Tro, hopp, kärlek                                Peace                                 

Måste fan ta och beställa båda två! Jennifer som gör dom är bara 17 år och driver en webbshop. Inte illa pinkat! Är fullständigt kär i armbanden ovan, båda finns i flera olika färger, och Peace-armbandet finns i alla färger man kan tänka sig!
BIG love love love.

Det är sommartider

Fyfan vad skönt att solen hittat hit igen! Jag har legat i solen hela dagen, druckit iskall cola och lyssnat på iPoden. Vad jag älskar livet ibland!

Såhär har jag knallat runt idag:
Bikini - från Intersport (förra året)
Shorts - H&M
Gladitorsandaler - öhm scorett (?)

NI får ursäkta dom små bilderna men jag vill inte flasha mina bröst för en massa främlingar ;)
puss på er

P.S Min kära kusin Elin har frågestund på sin blogg! Så passa på att fråga henne en fråga, något ni kanske vill veta om mig från en annan persons perspektiv? Go for it =)

ähh...

... jag tror nog att jag skippar klackar i höst, för converse slår allt!

Tack mami, lööve them♥

Och förresten så sprang min kära far iväg igårkväll (när jag var hos Elin, med Erik och J-Lo! Mamma och jag åt middag där) och köpte den där tunikan jag snackade om från Vila, så den ligger i Sthlm och väntar på mig! Den, tights, convers och en stor halsduk så är lyckan gjord för hösten ;)

Morgonpresenter sitter aldrig fel

Goodmorgning sweethearts! Jag är på toppenhumör! Det är ju min namnsdag idag (gratta mig!) så mamma kom in, drog undan gardinerna och sträckte fram en jättefin påse...

... vad finns det i den?..
 
... jo Björn B. trosor och ansiktskräm från Biotherm! Tack mamma♥

Hahahahahah Sanna smsade precis när hon hade vaknat och sa att hon drömde att jag, hon och Caique var på Gröna Lund. Där tvingade Caique ner oss i en bassäng och så dog vi. HAHAH, och Caique som aldrig har gjort en levande varelse illa!

New t.


MQ 199kr, har dock inte bestämt mig om jag ska behålla den...

Var på Överby idag med mamma, fick med mig t-shirten hem. Hittade också en jättefin tunika, svart/vit randig för 359kr. Stora pengar för lilla mig och när mamma sa att hon kunde betala så var tunikan redan slutsåld i min storlek. Typiskt.

Imorgon är i alla fall min namnsdag, wiho(!). Namnet Kristina, samma som mamma har så vi brukar byta presenter. Förra året fick jag en kalender och en sminkväska från Face. Mamma fick en bajsdyr liten handduk från hennes favoritmärke. Jag har tänkt ut en liten sak till imorgon, hoppas hon blir glad!

Dynamites

Jag och Stephanie skickade för ett tag sen iväg en anmälan till cheerleading föreningen Dynamites. Där går min kära vän Cornelia btw! Vi vet inte än om vi har kommit in för dom svarar inte på mejlen förnst i augusti. Men fatta vad kul om vi kommer in!! Jag blir helt hyper av att tänka på det! =D Jag kan tänka mig själv i en liten cheeroutfit med kortkort kjol, vita skor och hästsvans med rosett i.

Jag har aldrig tänkt på att börja på cheerleading men jag och Elin har alltid varit sådär att vi hållt på och göra volter, stå på händer, hjula och hela paketet. Sen när vi träffat J-Lo har vi hållt på och gjort byggen men sen har vi alltid ramlat ihop i en hög och asgarvat!

så jag säger bara håll tummarna!

Cocoo.se

Hej bloggen! Kom nyss hem från min moster Karin. Jag och mamma svängde in och fikade påväg hem från mataffären, tyvärr var inte Elin där för hon är på kusten med någon kompis men henne träffar jag på fredag! =)

Ska passa på att vara lite snäll! Jag annonserar ju åt cocoo.se och får därför erbjudanden titt som tätt. Nu har jag chansen att erbjuda er, mina läsare, rabatt! 15% om ni anger rabattkoden: bloggspecial
Erbjudandet gäller t.o.m den 28 juli 2009. Passa på nu! =P


21 juli 2009

Jag tänker skaffa sommarjobb här på gården. Klippa gräset, kratta och sånna där tråkiga saker. Men sen få pengar för det! Jag kommer ju behöva en massa cash till hösten, och för att kunna köpa mina converse. Smart tänkt där Ylva!

Förresten tog den här från Fridas blogg:

The more I study the more I know,
the more I know the more I forget,
the more I forget the less I know,
so why study?

Fundera på den ni ;)

uttråkad

Namn: Ylva
Födelsedag: 15 November
Ögonfärg: öhm... grön/blå
Hårfärg: Brunett (så hett)
Längd: 158-160 någonting, kortis =)
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: skorpion
Skostorlek: 36/37/38
Är dina föräldrar skilda: Nej

Favorit:

Sport: Ingen, hatar faktiskt sport, hehe
Helgdag: Lördag
Årstid: sommar

Har du någonsin:

Varit kär? ja? Vilken känslobefriad människa har inte varit de?
Blivit dissad: hahaha jorå
Skolkat: ja, fy på mig
Sovit utomhus: Faktiskt inte! Skulle inte banga på att göra det någon gång =)
Använt droger: nej, fyfan skulle aldrig prova ens
Retats: HAHAHAH

THIS OR THAT
Cider/Öl: Cider, någon öl kan väll slinka ner kanske
Pepsi/cola: Cola!
Kärlek/sex: Hard choice, haha, kärlek♥
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Båda, vad vore musiken utan trummor/gitarr?
Adidas/nike: Inget
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt! eller mexikanskt... nej Kinesi... nej mexi. tss jag vet inte vad skillnaden är...!
 
SENASTE DU
Skrattade:
En stund sen med mamma! =)
Grät: En stund sen med mamma, haha xD
Filmen du såg: harry potter - halvblods prinsen
Drog ett skämt: ett lyckat sånt? tidigare idag tror jag
Sjöng en sång: 2 min sen?

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Druckit alkohol:
Skulle jag? dricka?...............
Tagit droger: Nej.
Kysst någon: ja, hahah
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Nix
Sovit bredvid någon av samma kön: Japp
Badat utomhus:  Jaaaaaaa!
Bakat: Självklart!
Viljat dö: Nej jag älskar mitt liv!

Fet vänskap


"Vår feta vänskap ska aldrig banta" ↑

Jag saknar min knäppa bästis Sanna... Om två veckor kommer hon hit! =D


Måste bara säga att jag är lycklig. Jag tror det var bra att mamma fick med mig ut hit igen. Jag behöver ett regält ombyte och tid att tänka, allt är knasigt i stan och jag är förvirrad. Här har jag ingen press på mig att göra alla dom där sakerna. Det räcker med att erbjuda sig att klippa gräset. Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren, senare i veckan ska det tydligen bli jättevarmt och skönt. Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut!

mamma ?

hej, sitter i bilen påväg till landet med mamma. Hatar henne, tänker köpa bussbiljett och åka hem så fort det går. Tänker fan inte vara med henne ensam i flera veckor, aldrig! Då tar jag hellre livet av mig. För några år sen var hon mitt allt och jag kunde berätta exakt allting för henne. Hon hjälpte mig med killproblem, lärde mig hur man använder smink och tröstade mig när bitch-kompisarna svek. När jag var en liten plutt tog hon sig alltid tid och lekte med mig och mina dockor och hjälpe brorsan och mig att gifta oss när vi lekte mamma, pappa, barn. Men var fan är min glada mamma? Hon har ersatts av en elak ragata.

Om någon hittar hennes gamla jag, kontakta mig...


Update: Glöm det där, jag var bara trött och lättirriterad! puss

Hjälp!


Hiss eller diss?

Någon som vet om midjekjolar kommer hålla i sig till nästa år?

My homie

Hej! Mina fötter värker som fasiken, jag och min gamla homie My gick hem från Grönan. Det var så smockfullt och varmt där att vi gav upp runt halv 6 och började gå. My och jag har känt varandra sen... hela livet! Våra storbrorsor var kompisar när vi var spädbarn och sen blev vi kompisar på dagis. Barndomsvän =)

Imorgon åker jag tillbaka till Balltorp. Det ska tydligen vara åskskurar hela dagen. Kul...

hahahahah♥

22.18

hej folket, idag orkade varken jag eller Anjelika att åka till Grönan så vi köpte en pizza, coctailtomater och vindruvor. Satte oss på ett berg med fantastisk utsikt, stötte på en man som såg exakt ut som Robert Pattison och Anjelika blev helt till sig (hon är ett Robert P. fan ni vet), badade en massa och tog det lugnt. Mysigt dag med Sh =)

Men jag är förbannad, så blir jag när jag inte får mat. En sur bitch med PMS-damp. Ingen frukost för mamma tycker att jag kan äta hårda brödkanter eller fil med ruttna jordgubbar i. Så ringer jag innan jag kommer hem och frågar om vi har någon middag henne, ja säger mamma, pasta med pesto. Så jag är på bra humör och kommer hem och hittar kall pasta i en kastrull och röd pesto som ser ut som om någon har spytt i burken (och luktar det samma...). Tack mamma och pappa. Ni ger mig ingen frukost, och ingen middag. Är det bra föräldrar? Visst många är det så för men jag har växt upp med ordentlig hemmalagad mat i magen. Jag har sluppit färdiglagad mat eftersom min mamma är (eller var..?) en gud vid spisen.

Life is what you make it. Your game, your rules.



bild 1: Vänskapsring delad med Sanna, ring med stenar från någon snobb butik på hornsgatan. bild 2: armband min bror gjort tlll mig. Fint.

Harry P.

Nu är jag hemma från Harry Potter och halvblodsprinsen. Rätt sorglig, den fick mig att hoppa och skrika till i stolen jag satt så att människorna runt omkring glodde. Men den hade ju inget slut, bara fortsättning följer.

Annars idag har jag suttit ute i solen med två vänner, Caique och Sanna. Till slut drog vi hem till mig och chillade i min soffa men sen var jag och Sanna tvungna att röra på oss mot bion.


Imorgon ska jag till grönan med Sh Anjelika =)

helvete då.

Jagochsteffiärklantigajävlaapor. Hehe vi råkade läsa fel på vilken dag man ska köpa biljetterna till Harry Potter ikväll. Skulle ha gjort det för en vecka sen. Så det blev ingen bio, men jag köpte två biljetter, en till mig en till Sanna, imorgon kl.18 så då jävlar! =)

Måste bara visa två lite roliga bilder från igår. Jag är väldigt bra på att däcka lite överallt... Men Steffi däcka i ett traktordäck och niclas rånade oss på dricka, jonas är en dissig bög och någon hette Anton och hade en blå moppe. Btw kan någon förklara för mig varför jag vaknade med rivmärken mellan brösten?!
 
Och då var klockan bara 21, kanske 22. Jobbig dag idag, vaknade med ett huvud som kändes som friterad gegga.

Life is what's passing by while we're busy making other plans

Hej på er. Crazy night...

Nu är jag i alla fall hemma igen! Har haft grymt kul hos Steffi men det kanske är som dom säger "Borta bra men hemma bäst". Jag sitter i ett fönster med laptopen i knät och går igenom alla mail, dricker saft och tar det lugnt. Tänkte kanske kika in på brorsans jobb lite senare, om jag orkar ;) Steffi och jag har ju fått biljetter till den nya Harry p. ikväll så jag ska möta henne igen runt åtta.

Nu ska jag ta tjuren vid hornen och fixa min inkorg, puss

Tjaba =) ...

...snälla gode gud gör så att det inte regnar ikväll!! Just nu sitter jag och försöker få med Frida ut ikväll, kom igen Frida! Vi behöver din humor där!

Snart ska jag själv hoppa in i duschen, hm.. jag har inget att berätta. Men steffi däremot har fallit pladask för bloggandet och uppdaterar varje gång hon ser en dator! Så hennes blogg kan ni kika in på om ni vill ha mer uppdatering!

Steffi @ the sun.


I'm fat

Solen skiner, jag är hemma i Stockholm och umgås med vänner. Ibland älskar jag bara livet! Så fort det klarnade upp och blev soligt tog vi jordgubbarna, drickan och tidingarna och la oss i solen. Där börjar några killar från en balkong snacka med oss, tss. Jag och Steffi stack och mötte Jonas. Vi drog runt, gjort allt och inget och babblade på. Jag har lånat hans iPod som jag sitter och lyssnar på just nu btw♥ Nej men vi ska lyfta våra rövar och möta Jonas igen och dra och äta pizza=)


Jag sitter och sjunger och dansar till "I'm fat" på Jonas iPod på bussen. Älskar den låten, haha!


Hata Sveriges väder

God morgon folket, allt bra? Allt är bra med mig, hm om man bortser från att vädret suger och att jag har blivit förkyld efter mitt och Steffis kvällsdopp igår. Skit också. Så vi tänkte ringa över ett par vänner och mysa framför några filmer idag. Kanske lika bra så jag kan passa på att bli frisk till imorgon för då drar vi ut!

butterfly

Aloha! Nu håller vi på att packa ihop det sista och ska snart sätta oss sju timmar i bil. Kul. Jag och Steffi sticker direkt till henne och ja... Så jag sover hos henne till Onsdag ;)


Bye snyggon, vi hörs ♥


=)

Don't drink and drive when you can smoke and flyyyyyy.

elftejulitvåtusennio

Hello everybody. Idag regnar det, fortfarande (!!). Så vi åkte till det lilla samhället Mellerud och gick i några butiker. Steffi fick med sig lite saker ut, och jag köpte en sak till brorsan men jag säger inte vad (Mohahah feel the pain Thorgny!). Sen åkte vi och fikade så nu sitter jag och Steff här på rummet igen. Vi ska snart börja packa ihop lite så vi slipper göra allt imorgon.

Outfiten idag är;
Steffis kofta, jacka (?)
Linne från H&M
Second hand klocksmycke
Liten brun väska från H&M

Och nu ser det ut som om det är skitsoligt och fint ute på bilderna men... som sagt så är det inte det.

Later♥

Don't ever follow a leader, be your own king

Tja människor =) Jag väckte Steffi idag genom att hoppa på henne, dra av henne täcktet och halvt skrika Godmorning Sunshine it's your anus that's talking...! Hehe, och som svar fick "gå och lägg dig".

Allt går rätt segt här ute, det regnar ju vafan som aldrig förr! Snart blir det väll översvämning också. Blää... Men nästa vecka blir det mysigt, jag bor ju hos Steffi några nätter då och vi tänkte träffa våra killkompisar och grilla om det är bra väder, annars ha filmkväll hos någon, trevligt! Sen ska jag på bio med Sanna och Caique (har inte träffat honom på evigheter ju) och sen grönan med Anjelika. Ska försöka hinna med att träffa Lova också och sen fika med My! Japp fullt upp ser ni...

 
 
Inga kommentarer... xD

Ett måste i höst.


Vem vill vara en ängel och trycka 700 spänn i handen på mig? Någon?

Vad tycker ni om Convers? Hiss eller diss?

Shopping med Steffi(s)

tjena =) Idag regnar det igen så vad gör man då? Shoppar! Om ni vill se vad Steffi köpte kolla här, och det här köpte jag;

Trosor från Björn Borg, ribbat linne från H&M =)

Nu ska jag springa och döda en till flugjävel, hatar dom där små sakerna asså! Förresten har jag träningsvärk i halva rumpan så jag går som en kratta, hahaha.. xD



Lots of love

Datanörd

Tja allesammans =) Det regnar, regnar och regnar. Och nyss dödade jag en spindel med steffis mobil (mohahah) så nu kommer det defenitivt regna imorrn.. xD

Ja vad ska jag skriva, inte mycket händer här ute förutom att jag och steffi cyklade 2 mil idag i regn! Inte illa va? =)
Jag tänkte tagga i säng nu men Steffi min lilla datanörd sitter uppe ett tag till, så pusspuss

Alldeles nyss här, hahaha..! Btw så är Steffis blogg på fötter igen, nydesignad (av mig, *stolt*) och ja helt enkelt back on the track! Hennes blogg hittar ni här. Ska bara säga att hjärtarnen (hjärtarna? öhh..) som faller där har jag och Steffi haft mycket kul åt. hehe.

Stephanie är en korv

tjena! Ja allt är bra, eller ja ni läste väll Steffis inlägg under som hon skrev medans jag låg och snarkade, haha =P

Idag har vi varit på äventyrsbadet i Vänersborg och sen inne i stan och fikade. Så vi tänkte gå in på en affär och bara kolla men såklart fick båda med oss varsin påse ut...!

Linnet (49:-!!) och shortsen (49:-) är köpta förra veckan från H&M. Och den blåa minikoftan från VeroModa (199:-) fick följa med hem idag =) Najs, den är liten men riktigt mysig!

Nu tänkte vi kolla på film, det regnar ju ut, och 22.40 går det en dokumentär om Micael J. på kanal 4, missa inte det!
Puss♥

Steffi skriver ((:

Heluu ((:
Ylva ligger bredvid mejj o sover... Hon hade tydligen väldans ont i sin tand.. hmm.. Stackarn då ;)
Iaf.. imorrn så ska vi kanske till nått bad :D (Y)
Suuuuper <3
Menmen... Thats life bitch. xD
Aja.. vette faaeeenn vad jag ska skriva här så...
HEJDÅ!
Pusspuss från eran Steffi (: o ylva med..svullen käke...

vill oxå tilläga en liten sak... jag kom hit för att vi skulle bada o va ute i solen o .. jaa duvet landet liksom :D
o så regnar det!?!?!? vFAN!!!
bajs. jaa.. va mer kan man säga?
puss igen syns väll sen ;D




STJÄRT!

090704

Usch jag vaknade på fel sida idag. Kan bero på att jag inte kunde somna igår för att en jävla flugjävel envisades med att sätta sig i mitt öra. Och vet ni vad som väcker mig? Den där jävla flugan sätter sig och surrar i mitt öra. Efter ett tag fick jag damp och skrek åt pappa att han skulle hämta flugsmällan, han trodde att jag skulle slå ihjäl någon när jag sprang omkring med den. Men jag fick flugan till slut =)

Imorgon kommer min sötaste Stephanie hit en vecka, och sen följer jag med hem till mitt älskade Stockholm en vecka, sen åker jag tillbaka hit. Det kommer bli så grymt men knappt någon uppdatering antar jag, jag måste hinna med att träffa 1 miljon människor på ett par dagar.

Men tjejer och killar, det är sommar! Sitt inte inne, utan ut och röj gatorna, bada och njut! Det är vad jag ska göra i alla fall.

Ha det så bra <3

Video

Jag lever fortfarande! Rätt bränd av solen men annars mår jag bra. Mån-Tis sov Elin och J-Lo här, dagen efter hos Elin, och sen hos J-Lo. Elin följde med hit igen igår och sov över en natt till. Trevligt =)

Fan vilka grymma dagar måste jag säga, nattdopp på 12-slaget med Erik, vi lyckades sno en flotte och åror, shoppat, badat och solat like hell (jag har blivit brun!), snackat en massa skit, busat och gjort en massa saker man inte får. hehe... Men min kamera var urladdad så vi fotade bara första dygnet här hos mig. Det andra får stanna hos oss...xD


Nu måste jag gå igenom en massa mejl, har ju varit borta från datorn i 4 dagar... Kolla hur läget är med alla vännerna i Stockholm osv. Middag är nått jag inte får glömma..! Puss på er.

RSS 2.0