Ja juste det ja...


Hoppas ni fick en riktigt läskig, konstig, knäpp, galen, sjuk halloween!

TACK

Nu är jag hemma efter ett riktigt långt, underbart grym dygn med favoriterna. Inte mycket sömn i natt, vi var ute och körde bus eller godis hela kvällen. Tejpade ihop folks brevlådor och annat skit. Sitter i pyjamas och känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre så ska ladda över nya låtar i iPoden och hoppa i säng.

Strax efter vår brunch tidigare idag stack jag, elin och J-Lo iväg till Siba. Elin ville köpa en present till mig. Hon köpte något av det finaste man kan köpa till sin bästa vän. Jo nämligen en berlock till mitt pandora-armband i form av ett litet glänsande silverhjärta med en vit sten (någon variant av finare sten, kommer inte på vad den hette) i mitten. Jag kan inte beskriva hur mycket den betyder för mig. Nu få jag bära ett hjärta runt handleden varje dag som som sagt står för Elin, men också för kärlek och för mina vänner, som alltid finns där och ställer upp. Jag älskar er. Ni är dom finaste som finns.


Avanna



Jag har gått och suktat efter ett sånt här Avanna linne i över ett år. Men sen har jag glömt bort det och nu är ju min födelsedag på g!

Hjälp mig, vilken färg ska jag välja??

Friday!!

Inget kan göra mig depp nu, för om ett par timmar är jag med Elin och J-Lo! :D Men innan det ska jag...

◊ Skriva klart min deckare och skicka in till UrKund. Viktigt!

◊ Göra mitt SO-arb. Viktigt!

◊ Packa för ikväll, inatt och imorgon.

◊ Måla naglarna svarta!
◊ Hjälpa pappa såga upp ved (ja vi är på landet och lever som grottmänniskor!)
◊ Hjälpa mamma laga mat.

Elin och jag i somras. Båten vet jag inte vems det var.

Jag och J-Lo i somras, efter en lååång dag.


I’ve found a reason for me, to change who I used to be, a reason to start over new, and the reason is you.

God kväll bloggen! Som sagt stan idag. Fick med mig lite roliga småsaker och svarta ribbade strumpbyxor. Alltid bra att ha! Jag har hjälp min bror att packa eftersom han åker tillbaka till stockholm imorgon bitti för ett viktigt jobb, eller snarare han packade och jag spelade spel på hans mobil. Haha. Sen har jag snackat med Erik om imorgon kväll, fan vad nice det kommer bli. Vi är ett par stycken som av tradition ska gå halloween och tigga pengar och godis (nej, vi växer nog aldrig ifrån det!). Det slutar säker med att vi äggat en massa hus och ligger ihop tryckta framför en skräckfilm. Mysigt =)

Godnatt! Nu ska jag sova, är tröööött. Fattar inte att jag går och lägger mig klockan 23 på ett lov, men är man trött så är man! ♥

goodgirlgonebad

Nu är det dags att slänga i sig en macka och åka in till stan. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert mysigt =)


Hahaha nu sms:ar Steffi: "Jag är snart död.. suck.. vilken jävla kväll igår och vilken jävla huvudvärk". Åh vad jag blev festsugen... Har värdens sjukaste festbilder.
Klicka för att stänga bilden
Såhär kan det sluta också. Det var en crazy night i somras. Och nej jag sov inte på bilden över....... jag bara vilade ögonen *host* HAHA!

Puss vi hörs

Ain't No Sunshine

Sophie om Frost:
skulle inte du till marocco? Du har inte berättat något mer om det?

Svar: Nej det blir inte längre av. Tyvärr... Men jag håller på att knåpa ihop något annat till min födelsedag. Inget kan ju jämnföras med att fira födelsedag på en strand i marocco, men det kommer bli grymt galet! Och solbrännan och fräknarna får jag väll helt enkelt ta igen genom solarium. Jaaaaa jag vet att man kan få hudcancer. Fräknar och cancer, två flugor i en smäll! Nej men inga sura miner (=kommentarer) nu.

Godmorgon förresten!

Och Stephanie, det suger att jag missar en massa fester nu på lovet... Men det tar vi igen nästa helg, right babe? =)

Polisen lägger pussel. Behåll din bit.

Tjena! Jag hittade varken röda vikingstövlar med snörning eller svarta ribbat strumpbyxor idag. Skit. Men om en halvtimma kommer huset här vara fullt av gäster. Mamma har stått och lagat mat hela eftermiddag. Det känns som om man bor i en stor lök, ögonen bara rinner! Så jag ska väll gå och sminka om mig (ha-ha...) och hoppa i lite normala kläder. Ha en fin kväll, jag skulle gissa att ni inte hör av mig mer det här dygnet!
Love /Y

Frost



Båda är © Copyright Ylva A.

Jag vet att min blogg håller på att förvandlas till en fotoblogg, jag ska försöka variera mig! Men nu måste jag hoppa in i duschen, man har ju varit fräschare liksom. Har ni någonsin tappat ett smörpaket i ert hår? Ja i sånna fall vet ni hur jag känner mig just nu. Puss cuties


make a wish


Jag har för en gångs skull skrattat med min familj runt matbordet. Jag lärde dem några "typiska-ylva-skämt", åt gott och drack gott. Sen har jag legat och snackat i telefon med Sanna BFF. Nu ska jag kolla på film med brorsan, sen ska jag nog sova. Jag förstår inte, jag sover typ 12 timmar om dygnet och är fortfarande helt utpumpad när jag vaknar. Så vi hörs om sisådär 15 timmar då! Puss godnatt


Är man på landet så är man


Idag slängde jag på mig första bästa; Mosters ljusrosa stickade sak från 70-talet, vantar+halsduk+ugg's och leggings. Skönt och varmt!

Nu måste jag dra mig tillbaka och fortsätta skriva deckare till svenska och skicka in till UrKund. Egentligen vill jag bara skita i det, men än så länge är det en sak som håller mitt humör uppe, hihi =)

Birthday girl

Idag fyller min fina bästa vän och andra halva Elin år. Grattis, hoppas du får en underbar födelsedag!


Hey let’s kick it


© Copyright

Nu: Äppelpaj!


Oh rainy day

God morgon! Jag har varit vaken ett tag och hunnit gå ut och fota. Inte mig då alltså, jag ser ut som en dränkt katt såhär på morgonen. Not so pretty.

© Copyright Ylva Arwidson

the end of the day is the beginning of the night

Hejhejhej! Jag har kollat på filmen "Upp" och käkat godis. Väldens sötaste och sorgligaste film! Fast etta kommer nog ändå Titanic, grinar som en liten unge varje gång! Men jag tänkte bara säga godnatt och sen krypa i säng med iPoden en stund. Tänkte komma i säng tidigt ikväll! Har suttit och halvsovit hela dagen, kom inte in i duschen förnst framåt 5 tiden. Seeegt! Men imorgon ska jag försöka tjata till mig röda Viking gummistövlar, behövs!! Och så ska jag packa upp systemen. Och så ska jag ringa Elin! Hm det här blev typ en online kom-ihåg-lista.

En fet puss, sov gott!

A G N E S


Har börjat det grovt stora jobbet att gå igenom alla mina bilder på datorn. Vilka ska jag framkalla, radera eller spara? Det är tusen gånger tusen och åter tusen. Här ovanför har vi i alla fall allas våran söta Agnes. Fint, jag är nog lite förälskad i hennes läppar! Skulle inte banga på att byta, fast det kanske skulle se konstigt ut med stora fylliga läppar i mitt svennebanan ansikte. Annars så funderar jag på att låta min pappa fota mig imorgon... Så håll utkik! Nu ska jag gå och peta på min bror, hahah. Puss på er


LET THE WORLD SEE THROUGH YOUR EYES

                          






I'm in the house people! Yesyes, jag är framme i Balltorp. Åh, får en massa flashbacks. Jag älskar det här stället, fast jag har hatat det mer än något annat förut. Jag hittade en bild från i somras på mig, mamma och sanna här. SHIT vad brun jag var! Alldeles fräknig och solblekt hår. Usch, nu har jag blivit blek och mörkhårig. haha!

Jag känner att det är dags att gå igenom en massa mejl. Min inkorg håller på att välla över! Jobbigt. 21.30 börjar Little Miss Sunshine på fyran. Ska mysa med familjen framför den, och en massa godis såklart! =)



          förresten så är det här samma bild, kan man inte tro va?














Hello. Good bye.

Jag är lite smått stressad! Har knappt börjat packa för en vecka på landet och inget är på laddning. SUCK! That's so me. Haha, nej men idag har jag strosat runt i stan med ett par vänner. Jag fick med mig present och ett fintfint kort till min älskade kusin Elin som fyller år under lovet, ett par raggsockor (mina var ju små trasor efter konfa lägret haha), svart nagellack och en super fin liten festkofta/blingbling-bomb.

Koftan gick på lite mer än en 500-hundring. Raggsockor 45kr och nagellack 25kr! Fint! Svart nagellack är nog något man antingen älskar eller hatar. Jag älskar det, kan vara så jäkla snyggt om man använder det rätt!

Nu ska jag dunsta, resväskan skriker efter kläder hehe. puss


Will you be there for me?

Hej! Ska bättra mig att uppdatera, promise! Är bara så trött. Har mycket att stå i, hjärnan går på högvarv, läxor att göra. Men jag orkar inte, snart kommer jag börja skolka igen. Röka på terassen och komma bakis till skolan. Haha! Var försvann min envishet? MVG yesyesyes!

Jag är så pepp för höstlovet. Jag längtar ut på landet!! Till mina E:n. Jag ska bo med systemkameran på axeln. Så peeps, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Tyvärr har jag en deckare att skriva och ett SO arb. att göra under lovet. Så osoft att det inte är sant! puusss

Släger in en bild på mig och Agnes från konfirmationslägret i helgen. Nu ska jag gå och begrava mig, orkar inte med dig. Du förstör bara mitt liv.

God Morgon peeps


Miss 60 - jeans
Anjelikas t-shirt
rosa raggsockor + converse
Svart sjal, vantar, Friis&Co väska + skinnjacka

Kör nog utan smink idag också eftersom vi ska simma med klassen, i och för sig brukar jag ju inte ha speciellt mycket smink =P Men nu ska jag gå och prata med mamma om jag ska vara med och simma. Har ju dragit på mig fetaste hostan och har legat och hostat hela natten så mamma säger nej till simning. Men jag vill, så jag säger ja! Ikväll har jag konfa och sen Desperate Housewives och Ugly Betty! Puss

Ingen ser dina tårar i vattnet.

fan.

helphelphelp


Hjälp! får panik! #!!!"?!?!?%&#/!"

Btw så lägger jag upp dagens outfit imorgon bitti, great huh? =)

Ylva idag


En vanlig "skol-slapp-outfit" á la moi (vi har franskavecka i skolan så var beredda med en fransk-svensk ordbok framför datorn hehe).
Jeans (Dom nya!) från MissSixty.
lånad tisha.
mitt fina pandora-armband.
raggsockor och självklart conversen.
Nytvättat hår också! Kom på mig själv med att inte ha borstat håret sen i fredags eftersom jag glömde borsten hemma. När jag var klar fick jag tömma borsten på hår HAHA.
Sen skinnpajen på alltihop. Fint!

Nu ska jag tjocka mig framför G.G sen ska jag träffa tjejorna på kören! puusss

If u ever been to heaven this is twice as nice




Bilder tagna på barnens ö - konfa läger, tagna av: Nelly och smått redigerade av mig. Puss godnatt<3


Flashbacks

Hemma! Grym helg med konfa. Fullt ös dygnet runt, massa nya vänner, fett mycket mat och lite väl mycket stickor i fötterna. Nu har jag hosta och ont i lungorna och måste få sova. Ska slänga i mig en alvedon eller två och sova tills TopModel börjar. puss

Bang bang, I hit the ground, bang bang, that awful sound, bang bang, my baby shot me down



Intresseklubben sprängs av överbelastning

Jag har gått och dragit på mig en jävla hosta, så jag stannar hemma idag. I eftermiddag sticker ju jag iväg på konfa-läger. Jag är fett taggad! Jag har gått runt och packat och plockat hela förmiddagen. iPod är på laddning, kameran är på laddning, mobilen är på laddning. Ska bara hoppa in i duschen och sen är jag fit for fight!

Sitter och skrattar lite för mig själv. Igår var jag ju med mina kära knäppa vänner Tiger, CalleBalle, Frans och Steff. Frans ska presentera sig för Stephanies pappa "Hej, Frans, Stephanies flickvän!". Vad ska man säga, det är nog bara Frans som lyckas med sånt. Haha

Vi exprimenterade lite med S och F's hår. Bildbevis ↓ 

Cute

 


14 Oktober 2009

Anonym om Klick:

Vad är höst för dig?

Svar: Höst är så himla mycket. En massa mysiga filmkvällar med underbara vänner, feta halsdukar, vantar och mössor. Det är fett mycket plugg. Därför måste man ju få festa lite på helgerna för att överleva, right? Det luktar löv, inte längre svett och öl från uteserveringarna. Man faller alltid för någon, kanske ingen "stor kärlek" men jo - han finns alltid där. Det är tårar och tröstande vänner, en massa chai latte och fika. Och det jag längtat så mycket efter - raggsockor under converse!

För mig nästan skriker det HÖST om den här bilden. Kanske för att det är en stor vante mitt på bilden? hah, det är i alla fall Agnes och Anna på bilden. A&A i ett nötskal kan jag säga - det där är deras dagliga humör! HAHA
Nu: plugga sen sova. God natt <3


Klick


Agnes på bild fotad av mig. Vi har degat i min soffa hela dagen, snart ska jag plugga. Snark!

Make love not war

Snabbt här för snart börjat Ugly Betty! Skola - No prov, Svenska prov. No gick helt okej, svenskan gick bra. Konfan med goda bullar och fett mycket garv. Nu ska jag fixa lite käk och bänka mig framför tv:n. Fett nice =)


Imorgon börjar vi halv 10 och slutar 11. Då ska jag och SteffKeff (haha!) dra och palla äpplen. Sen ska jag plåta Agnes och hennes gorgeous läppar!

Ciao.

På bild: Anna et Agnes
Foto: moi


Answer

ihjkhnlin om Miss Sixty:

hur många par jeans har du egentligen ? köper typ nya heeeeeeeeeeeela tiden som kostar typ 2000 spänn. Shit vad är fel på H&M jeans nu då ??


Svar: Jag ha sex par. Vita, väldigt ljusblåa, ljusblåa, mellanblå, mörkblå och svarta. Ett par är faktiskt från H&M. Jo visst jag har rätt mycket märkes jeans men so what? Det är väl upp till mig och mina föräldrar hur mycket vi vill lägga på jeans. Mina favoritjeans kommer från Miss Sixty, Diesel och Replay. Sitter snyggaste och håller länge.



Jag var en sväng hos doktorn med mamma förut. Har ju problem med min jäkla hals, är trött på att gå runt och knapra halstabletter. Sen har jag pluggat. Ska springa iväg till kören och en timma. Puss


knowmedown

TjenaTjena mittbena (den var längesen man använde!) Vad har hänt med alla kommentarer? Ni är ju ändå ganska många som läser min blogg varje dag, släng in en kommentar! =)

Jag är ett stressmonster, jag skjuter upp allt tills det är en fet hög framför mig.
(No-prov - anteckingar, typ 50 i biologibok, instuderingsgrågor osv., deckare att skicka in till UrKund, Damernas Detektivbyrå, förberedelser för muntligt och skriftligt boksamtal, 30 engelska ord - motsats, mening osv. slut på parentes;)) Ja ni förstår vad jag menar, det här är dessutom långt i från allt. Jag kommer drunkna i läxor.

Fasikten vad skönt det ska bli med höstlov hos älsklingar och efter det förhoppningsvis en vecka med sol och bad + min födelsedag med bvän. Jag vill bort här i från. Nu.

Fredags innan vi stack ut. Körde på någon sorts mittbena (notera: snyggt kopplat till första meningen i inlägget) , den hoppade fram och tillbaka!


Miss Sixty


Köpte nya jeans idag, men tänk bort dragkedjan som hänger. Den ska bort! Och så slappa som dom är på modellen över ska dom inte vara. Jag kör på taight. Dom är i alla fall snygga.

Tyvärr slängde min pappa ur sig en riktigt dum kommentar. Du får betala när jag läggs in på behandling. Hoppas det kostar skjortan av dig.


If no one's gonna party I'm gonna party on my own

Åh jag älskar att dra runt med söta vänner hela kvällen (thank god att donken finns nu när det är så kallt på kvällarna ;)), sova länge och gå upp, ta ett bad och sen äta frukost. Det är verkligen grymt härligt. Snart ska jag plugga en stund vilket inte är lika härligt. Tänke försöka hinna med att åka in till stan en stund också.

Förresten så klippte och färgade jag Stephanie hår igår, fett med skills till mig säger jag bara! Efter typ sisådär 10 försök så var det faktiskt någorlunda jämnt i topparna och håret var nästan jämnblekt. Hehe.

Steffis hår är ljusare nu. Och jag vet att jag ser ut som en noshörning men hann liksom inte få någon bättre bild, var så ivrig att klippa av steff håret. HAHA

Daily news


Skinnjacka, samma gamla halsduk som är min favourit nu för tiden (dessutom lukat den konstigt, en blandning av det mesta..heh), pappas gamla skjort från den tiden han fick plats i den och magen inte satte stopp, vitt fodral, leggings och sannas stövlar.

Traskade runt med S i hammarby sjöstad ikväll, snackade skit och blev hyperaktiverade av alla våra planer för Marocco. Hoppas säger jag bara, våra päron snackar i telefon just nu!!! Sen blev det pizza till middag.

Tänkte läsa en bok som måste vara utläst på måndag till skolan och välja kläder. Vet inte riktigt vad jag ska ta, har beslutsångest. Ska ju ut till tyresö direkt efter skolan och på kvällen blir det antagligen festa. Steffi stackarn har ju legat hemma med feber så vi tar det nog rätt så lugnt! Det var my daily news, puss

takemeaway

Hej bloggen, jag ska strax stupa i säng med en bok. Har pluggat hela kvällen, franska och HKK-prov.

Förresten så är jag så otroligtläskigtsjuktöverdriver exalterad!! Måste bara jobba ihop tusen kronor först men det är en enkel match för S och Y. Kan ni gissa vad jag snackar om? =)

Puss på er, god natt!


Dansar aldrig nykter...


... eller i alla fall inte såhär. Hahaahahaha...

Om livet är en fest är döden en lång bakfylla.

God morgon på er =) Orkar verkligen inte gå tidigare till skolan så jag panikringde Steffi så mitt lilla anus ska hjälpa mig på lunchen! ♥

It was one crazy night people! =)

 

Dags att välja kläder, puss på er


Tisdagsbarn


Steffis kofta, vitt fodral, tights, randiga knästrumpor och självklart converse!

Shame on me

Ännu en dag är slut, shit vad fort veckorna går nu för tiden! Jag känner mig lite smått stressad efter 2 timmars konfa = inget plugg. Dessutom glömde jag mina V I K T I G A  engelska-papper i skolan. Jag har engelskaprov imorgon. Skit! Fundera på att spela ambitiös och skita i min sovmorgon imorrn och gå till skolan och plugga. Inte så najs... =/

Men nu ska jag sluta förbanna mig själv, hehe, och mysa framför säsongsstarten av Dom Desperata Hemmafruarna och Fula Betty (som egentligen är fetaste förnedringsserien men ändå så jäkla roligt!)


Agnes #1


På bild: Agnes
Foto: Jag


Anna #2


På bild: Anna
Smink: Jag
Foto med Pentax K10D: Jag

Outfit of today you know


Skinnpaj - Jofama (SheStore)
Halsduk - okänd
Randig tröja med snyggaste ryggen - Kokakii
Blåjeans med dragkedja
Converse
stor-mega-sumo ring från H&M

Later dudes ;)

Stephanie heter egentligen PER VERS

Sitter i datasalen =) Steffi sitter och säger att hennes mus har eget liv. Hmm... kan misstolkas...


Nu ska jag och SteffPeff fortsätta skriva deckare och planera för imorgon. Vi ska palla äpplen i tanto, väldens godaste äpplen!!!!!!!!!!


I telefon för fem minuter sen

Sanna - Vill du hänga på till Marocko?
Jag - Jaa! :O När då??
Sanna - November, över din födelsedag.. men SOL OCH BAD!
Jag - OMG JAG BANGAR INTE!

Jag  kanske  ska till Marocko med bästa vän!♥

Anna #1


På bild: Anna
Foto: Jag med brorsans Pentax K10D

Idag har jag pluggat, och plåtat Anna och Miranda. Fler bilder kommer upp snart =) Självklart glömde vi inte att trycka i oss bullar för att fira kanelbullens-dag!

Nu: fortsätta kolla på TopModel!

PANDORASBOXHAIRLIPSFINGERJELEWRY


Ett pandorasmycke i lång sikt. Värmeskydd - MOP. Läppbalsam - apoteket. Stora ringar - H&M.
Kamera: Pentax K10D (håller fortfarande på att lära mig ;))

Restaurang - Vapiano i Gamla Stan. Super gott, jag bokstavligen talat rullade där i från!


Let the sun shine in.

Godmorgon snyggon! Jag uppe med tuppen idag, har legat och läst G.G ett tag. Senare ska jag och mami dra ut och shoppa =) Antagligen kommer jag inte hitta något bara för att jag kan köpa nått... Det är alltid så, haha, suck. Sen ska vi käka ute. Jättemysigt, har knappt träffat henne dom senaste veckorna! Och det är skönt med en lugn helg nu när jag varit sjuk. Kanske slänger upp en dagens senare? We'll see, puss

It's friday

Jag har så svårt att formulera mig idag, det kan Amanda och Erica intyga. Vi hade tydligen Idrotts-prov idag och jag var helt oförberedd, men jäklar vad det gick bra (tror jag i alla fall!). Var är applåderna??
Var en sväng i Nacka forum med Erica och Amanda, A köpte snyggaste mockastövlarna!

Nu ska jag springa ut och möta A igen, hyra film och proppa i oss godis. Puss =)


-This is it

Ni ska väll se "Michael Jackson -this is it" på vita duken? Det ska i alla fall jag.


RSS 2.0