Imorgon smäller det

Imorgon åker jag till Budapest! Jag ska träffa Erica 20 i 6 imorgon bitti och hennes mamma kör henne, mig och Amanda till mötesplatsen för resten av kören. Så åker vi till Arlanda och vårt flyg lyfter 09.15, byebye Sweden! Det känns så overkligt :S I flera månader har jag längtat och väntat på den här resan, och om bara några timmar drar jag hemifrån! Shit...

Idag så var jag ju på bio efter skolan med Stephanie och såg "En shopaholics bekännelse". Den var faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig! =) Jag hade också på mig älsklingsskorna jag lånat av eleni..

Cute, huh?

Nu måste jag fortsätta packa, sen blir det bums i säng och upp klockan 05.00 imorgon.. härligt..

Puss på er! Nu ska jag se till att ha ett par grymma dagar i Budapest, Ungern med tjejerna. Gå på stan, vi är bjudna till svenska ambassaden på vårfest, hålla konserter och skapa minnen för livet! ♥

Darphin

hej på er! Jag har varit hela eftermiddagen med Sanna. Jag var tvungen att gå upp och byta fodralkjolen jag köpte i helgen eftersom en av dom uppvikta sömmarna inuti gick upp.. Helvete säger jag bara. Men jag släpade med mig Sanna dit. På vägen hem sprang vi in på ica och köpte tunnbröd, bananer och choklad! Sen däckade vi i min soffa framför filmen "Tonårsliv". Strax blir det mat, sen ska jag ta en snabb dusch och klockan 21.00 blir det DHW.

Mamma kom hem idag med en ny eye-remover från Darphine. Jag hade en exakt lika dan.. igår. Men den tog slut, så nu har jag för ett halvår framåt! Den rekomenderas verkligen, tar bort allt och återfuktar med blåbär någonting. Ligger på ca 300kr men är absolut värd priset! =)

Imorgon blir det bio med Stephanie, jag kommer ha ett par grymt snygga kilklackskor med "inbyggd" platå, (är det så man säger?) som jag lånat av Eleni och så måste jag packa inför Ungern! Om TVÅ dagar åker jag och bloggen kommer tyvärr få lida tills på tisdag kväll för jag tror inte att jag kommer kunna komma åt en dator där..

Puss♥

Outfit

hejsan =) Sitter med en stor glassburk framför mig och kollar på Mia&Klara, så jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg och slänga in Dagens Outfit. Det ända jag har gjort idag egentligen är att fika med Eleni och var i ringen för några små inköp inför Budapest nu på torsdag-tisdag med tjejorna! Jäklar vad jag längtar =D

Skinnjacka, Jofama (Shestore)
Topp från Odd Molly
Brun axelremsväska från H&M och blåjeans till det!

Nu måste jag duscha eftersom jag inte hann göra det i förmiddags som jag skrev, mitt hår känns som bacon (hehe asså fettig!)

PoK♥


Shopping

godmorgon solstrålar! Jag är sådär skönt utvilad nu, jag älskar när man kan vakna av sig själv och slippa bli upptvingad av den där jävla väckarklockan! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på idag, vädret är ju sådär.. Menmen igår var jag i Sickla Köpkvarter med mamma och fick med mig lite saker hem;

Jeansshorts från VeroModa, 199kr
Persikofärgad fodralkjol från GInaTricot, 99kr
Rosa Dior-läppglans från Kicks, kommer inte exakt ihåg, men någonstans runt 180kr tror jag!

Sen fikade vi och åkte hem igen, jag träffade Stephanie och Eleni och vi åkte hem till Eleni (P.S kolla hennes nya blogg här!) Vi började med att kolla på The heartbreak kid och efter middagen drog vi igång med allt möjligt. Jag säger bara; fan vad vi såg ut när jag och Steffi åkte hem mitt i natten! What a night...

Nu måste jag hoppa in i dushen, kram♥

Bilder från igår

Tjena. Imorgon ska jag till Sickla på förmiddagen/lunch och köpa ett par shorts (bilder kommer). Efter det hem och packa upp en ny säng vi har köpt men jag stannar inte länge utan sticker iväg och träffar Stephanie och åker hem till Eleni i Farsta där det blir myskväll! Så en grym dag blir det imorgon =) Nu blir det vårbilder!

    mina pussgurkor! hehe   Haha, Eleni - Steffi - Jag

Vi körde en liten tävling hemma i mitt kök, man äter varsin donut (sån där med socker på) och får inte slicka sig runt munnen;

  
Eleni - Jag - Steffi


Nej nu tänkte jag kolla på film med la famille. Puss


Nya sickla köpkvarter

hej! Nu är jag hemma från invigningen av nya delen av Sickla Köpkvarter med Sanna. En hel del bra butiker öppna som, några av mina favoritbutiker t.ex. Kicks, VeroModa. Ojjojjojj vad mycket snygga saker jag hittade, en shoppingtur när mamma slutar blir det imorgon =) Vi åt också middag där på en liten "restaurang", träffade lilla Eleni lite och köpte lite småsaker! Jag fick med mig ett par örghängen från VeroModa, märket Pieces, 60kr.

Det är det bästa jag hinner ta nu, måste plugga lite och sen lägga mig!

Just det, idag hade vi komp.em. så hela skolan slutade runt halv 12. Jag, Eleni och Stephanie hittade på en massa knäppa saker och hade riktigt kul! Men alla fina vårbilder kommer upp imorgon.

Kram

090318

hello! Jag är på grymt bra humör idag! VI hade sovmorgon till halv 10 och jag vaknade halv 9, gick upp en stund senare och satte mig och åt frukost när Stephanie ringde mig och sa; "Hej vad gör du?? Jag är påväg till skolan nu för jag tog bussen en timme tidigare för det var så fint väder ute!!! Kan inte vi träffas och ta en chai latte eller nått? :D" Ja ba; öhh...! Så jag fick slänga i mig frukosten nyvaken som jag var och klä på mig, borsta tänderna och springa iväg ut i vårsolen! Och herregud vilken underbar dag jag har haft idag. På något sätt fick det där lilla lyckopillret (SteffiXD) mig att vara glad och hyper hela dagen, vi har skrattat åt minsta lilla sak, jag lyckas trycka upp muffins i näsan och ansiktet på anna hahah, så skolan var klar innan jag ens hade hunnit fråga när vi slutade! Sen åkte vi hem till Steffi och tog det lugnt i solen hela dagen. Jag♥livet! Tänk att jag verkligen har vänner som jag kan skratta med så att jag får sjukt ont i magen! Nej nu tänkte jag lägga mig eftersom Steffi planerar att dra med mig ut i morgon också om vädret är lika fint=) Så puss på, godnatt!

I need help!

Kan verkligen inte bestämma vilken färg jag ska ta! Hjälp mig!♥
 
Från cocoo. Nu måste jag plugga och sen blir det DH! Puss

Sushi

Jag kom precis hem från ett sushiställe som jag var på emd Amanda och Erica. Jag har varit flummig hela dagen eftersom jag var hemma och sjuk så kände jag mig so osocial så jag gick på kören ändå. Så vi satt där och skrattade så att tårarna nästan sprutade. Undra vad dom andra gärsterna tyckte om oss, hehe... =)

Nu måste jag plugga. Hann bara göra lite idag för jag somnade, och sen fastnade jag framför tv:n. Så när jag till slut satte mig ner med böckerna så kom jag på att jag skulle iväg och möta Erica. Oups!

Puss


Made by Me.



Bild; Sanna
Armband; Jag och Sanna, vi gjorde var sitt.


Min bror


Ja videon beskriver nog det mesta, förutom att min bror inte heter Oscar och han är 16, inte 18.
Både han och jag har verkligen gått igenom mycket, och han bettet sig som en skit ibland men jag skulle aldrig klara mig utan honom. Jag kommer ihåg alla minnen när vi var små. Som när jag skulle börja sexårs. Jag var livrädd, men min bror var verkligen där för mig. Hela eftermiddagarna på fritids. Innerst inne är han bäst på jorden. Han är omtänksam, rolig, smart.. Om du läser det här, jag älskar dig.

Ett Sorts Hades

hej! Jag kom hem för en stund sen från en teater som min bror spelade i. Det var i en lokal i hammarby sjöstad! Väldigt dyster eftersom det var pjäsen Ett sorts Hades av Lars Norén. Dessutom har jag haft fullt upp hela dagen med tidig morgon (eftersom jag var sov hos Sanna), kör, varit med Amanda och till sist teater! Imorgon börjar jag halv 9 och innan det måste jag duscha och plugga. Skjut mig. Tänkte hoppa i säng nu och ligga och läsa en stund. Puss

Good night, sleep tight, don't let the bad bugs bite♥

Bilder från Melodif. genrep

Hej!
Jag sover hos Sanna ikväll och vi har bunkrat upp med...
Middag; Pannkakor med färska bär.
Efterätt; Friterade bananer med chokladglass
Framför Melodifesivalen; godis, godis, godis...


Baby goodbye - EMD

Alla artisterna i GreenRoom, (förresten kolla Caroline af Ugglas, hahah)
Bilder tagna av; Sanna

Det är allt jag hinner med nu. Men jag kan lova att fler bilder kommer upp i veckan. Nu ska vi ska gå och laga mat nu och göra oss klara för en fullspäckad kväll framför tv;n.

Puss på er, ha en bra kväll och se till att skicka någon bra artist till Moska!

Melodifestivalen genrep

hello! Nu sitter jag hemma hos Sanna med hennes Mac i knät och tänkte skriva ett snabbt inlägg. Ikväll ska nämligen vi på genrepet av Melodifestivalen i Globen! Hon hade fixat biljetter och fick en över, så då erbjöd hon mig en. (snälla som hon är, säger hon själv här bredvid XD) Så innan det ska vi äta här. Jag får ta lite bilder ikväll och lägga upp här imorgon förmiddag eller sent ikväll. Jag har helt tomt i skallen på ord idag! Så jag lägger in Dagens outfit isället =)

Tröja från H&M, Jeans från Replay, Skinnjacka från Jofama (SheStore), liten väska från H&M och vita tygskor till det.

Kram

Resturang Bara

hejsan. Jag kom precis hem från resturangen Bara som jag åt på ikväll med mamma, pratade och umgicks.

Jag vill ju såklart inte skriva om en massa saker här i bloggen, saker som bara mina närmsta vänner vet. Men jag är bara så glad att jag har vänner runt omkring mig som verkligen bryr sig. Det är skönt att veta att det alltid finns någonstans att gå och någon som bryr sig. Jag valde t.ex. att inte gå till skolan idag, och då stannade några kompisar här med mig hela dagen, tröstade mig och tog med mig till ett litet mysigt café där vi kunde prata helt ostört. Tack, verkligen.

Så jag var med några nära kompisar hela dagen och gick sen på dansen med Stephanie och Eleni. Efter det gick jag hem, tog en snabb dusch och bytte om för att sen springa iväg och möta mamma för att hitta någonstans att äta.

Nu måste jag plugga, puss

Studiedag

tjenare =) Nu är jag hemma och väntar på DH ska börja. Idag har varit en riktig avslappnad dag, vilket jag verkligen behövde. Jag vaknade runt 11 och gick som en zombie ur sängen, duchade och åt frukost och sprang sen vid halv 2 iväg för att äta lunch på TacoBar med Steffi! Sen sprang jag in i en kiosk och köpte med mig lite av Sannas favorit godis och gick sen till bussen hem till Sanna. Vi var hos frisören där Sanna klippte sig (hon blev jättesöt), fjantade oss och bakade. Nej nu börjar DH, Kram

My life would suck without you

Pizza with Erica

hello! Studiedag imorgon! :D Idag träffade jag min lilla Eleni efter skolan, hon gick iväg till dansen och jag träffade Erica. Vi gick och köpte en massa godis och gick sen upp till kören och satt och snackade med tjejorna där ett tag innan. Vi pratade om resan till Budapest i slutet av den här månaden!  Jag vet inte så mycket om det än men jag kommer berätta mer när jag får reda på det. Btw så gick jag och Erica hem till henne efter kören och flamsade runt där (ganska omöjligt att låta bli i Ericas sällskap!). Efter ett tag kom hennes föräldrar hem med pizza och erica satte igång att fota med hennes system kamera...

.."åh nej, hjälp! Jag har något i munnen!"  hehe vi satt och skämtade om det hemma hos henne..

Nu tänkte jag och bröchan gå ut och köpa frukost till imorgon eftersom det är studiedag för honom med. (Åsö är från 7:an-9:an, jag går i sjuan och han i nian).

Puss på er

090308 - Internationella Kvinnodagen

Salut! Hela dagen har jag varit igång. Jag träffade Sanna idag igen och tillsammans med hennes faster och lillasyster och vi gav oss iväg till en gigantisk blomsterbutik. Jag köpte med mig en blomma hem till mamma eftersom det är den internationella kvinnodagen, så grattis alla kvinnor där ute! När vi var klara där och skulle åka hem frågade Sannas faster och vi var sugna på kinamat. Hur kan man inte vara sugen på det? Så vi åkte till en kinarestaurang, och som fyra stoppade grisar körde vi hem och jag och Sanna la oss direkt i soffan med hennes dator. Så det blev en mysig dag idag!

Chinesfood Blomman till mami

Just nu sitter jag och myser i min Branäs-hoodie men tänkte snart göra mig klar för en tidig natt, jag har gått och blivit så otroligt trött på sista tiden! Så puss på er och god natt ♥

Och nej, min webbkamera suger inte jag har bara lekt med effekterna ;)

Bio igen!

hej på er =) Det blev bio idag igen med Sanna! Rosa pantern 2 tillsammans med henne pappa, lillasyster Tove och Toves bästis. Innan bion gick jag och Sanna och åt på Pizza Hut och lyckades också köpa världens äckligaste smoothie från Squeezed up.. Bion var i alla fall bra och vi avslutade dagen med en Chai Latte Wayne's Coffee. När jag väl var hemma var jag tvungen att springa ut igen och träffa en gammal killkompis från förra klassen en snabbis. Men nu är jag hemma och tänker ta ett långt bubbelbad i kväll och sen kolla på melodifestivalen! Det blir mysigt.
  
Ciao♥

Bondelid

Sådär, nu är den här långa (det känns som om det har gått ett år) slut och jag sitter hemma och tar det lugnt. Jag känner mig helt slutkörd så jag tror nog att jag stannar hemma ikväll, kollar på tv och umgås med min familj. Eftersom jag var borta hela lovet (och har varit borta på kvällarna den här veckan, min mamma har varit bortrest med jobbet) så vill jag vara lite med dom också. I alla fall så sprang jag iväg på lunchrasten och köpte den där übersöta tröjan från Bondelid på MQ, den kostade mig 299kr så jag hoppas att jag får användning av den i vår =)


Pusspuss

Sushi

Hej på er! Jag är kär igen. I en tröja! Som vanligt! Den kostar 300kr, men gud jag måste köpa den. Sen träffade jag Amanda och vi gick och åt Sushi, och gissa vilka som kom in och satte sit vid bordet bredvid? EMD, fast bara Danny & Mattias. Dom satt och snackade om melodifestivalen osv. Rätt kul att höra =)

Förresten har Louise fått en backstage-träff med Håkan Hellström, (via kontakter), imorgon efter hans konsert. Jag är kanske inte hans största fan, men han är helt okej! Lilla jag har lyckats övertala henne att ta autograf till mig ;P

För en stund sen så bestämde jag och min brorsa oss för att baka en kaka han hade fått recept på från Röda korset's café, där han jobbar. Så jag tänkte gå och smaka på den, och samtidigt tjata på pappa om sponsring till tröjan. Wish me luck!


Kram

lång-lugg VS snedlugg

Tjena, Idag har jag varit med mitt lilla mongo Eleni. Hahah jag är så glad idag! =) Och jag har ingen aning varför... Vi var btw hemma hos mig och började hålla på med vårat hår, och jag satte upp håret med hårspännen till snedlugg. Eleni tyckte att det var så fint på mig att jag nästan trodde att hon skulle hämta saxen och klippa lugg på mig på direkten, så Långt eller snedlugg?;

Bedtime Stories + DH

Hesjan kära läsare =) Jag kom hem för en stund sen från eftermiddagsbio med Sanna. Det blev Bedtime Stories som var riktigt bra! Rekomenderas.


Senare ikväll, eller om 20min, så drar äntligen Desperate Housewives igång för den här säsongen! Ojojoj vad jag har längtat, så jag tänkte hämta fitar och kuddar och kära upp frukt och ost till programet. Ja, jag kommer känna mig som en snobbig greve där i soffan med mina små snittar.. =)

Puss /ylva

Mars!

Nu är det mars, så våren borde väl äntligen vara påväg? Det var en perfekt sista lovdag och första mars, solig och klarblå himmel tillsammans med några vänner, och några nya som jag träffade för första gången, ute i Tyresö. Men som sagt så skulle jag byta skorna idag, men jag behöll dom i min gamla storlek 37 =) och .. hehe .. mamma köpte ett par lika dana! *skrattar*  Sen hittade jag och Sanna till slut en Guldfynd som hade vänskapsringarna;

Snygg va? 129kr gick den fina ringen på! Den som representerar min och Sannas vänskap ända sedan sexårs! Så nu får den sitta på något finger (får se vilket som känns bäst) så att jag kommer ihåg alla roliga minnen vi har! Och Sanna har ju såklart en likadan =)

Jag hade tänkt hjälpa mamma med maten så jag får nog skynda mig nu om jag ska hinna hjälpa till!
Puss på er

Nu är resan över

Sådär, nu är jag hemma igen. Usch, jag trodde faktiskt att det skulle kännas bättre än såhär! Det är ju hur trist som helst här.. Men jag har en massa roliga saker att göra idag så jag har i alla fall något att trösta mig med. Och gissa vad min lilla mamma hade till mig när jag kom hem? ... skorna!

Jag blev överlycklig och började hoppa runt, tyvärr så är dom lite försmå i strl. 37 som jag brukar ha så vi ska gå tillbaka till Scorett och byta till en större storlek. Efter det ska jag möta upp Sanna och gå och köpa vänskapsringar på Guldfynd! Det kommer upp bilder ikväll. Sen tänkte jag träffa Miranda och åka till Steffi i Tyresö. Så det blir nog en helt ok dag!
Nu måste jag sticka, vi hörs!
Puss

RSS 2.0