1:a advent

tjena. Så nu är julen påväg, första advent är ju idag. Och eftersom det är advent, så hade mamma köpt finfina pepparkakor.

Det blev en frukost med pepparkaka, juice och varm choklad!
Sen satt jag ett lååångt tag och bara läste, Gossip G. såklart. Efter det gjorde jag mig klar, och följde med mamma och pappa till min storebrors scoutbasar. (som faktiskt var i min skolas matsal!). Efter en stund av att bara ha gått runt med mamma och pappa och kollat på gammalt porslin och böcker så gick vi därifrån och lämnade thorgny där han stog och sålde en massa krimskrams! Pappa åkte för han skulle göra något med bilen så jag och mamma gick runt i en massa affärer! Vi hamnade altså till slut inne på scorett och jag sprang runt som en liten galning och provade alla möjliga skor. Och efter ett tag var vi bestämda för ett par jättesöta små svarta klackskor. Som också blir bra till kören, då man måste ha svarta skor och dessutom blir ju hållningen bättre med klackar!
 
450kr gick skönheterna på! Defenitivt värt det.
Efter det träffade jag Erica och vi gick till kören. första konserten flöt på som den skulle och mellan konserterna fick vi hamburgare och pommes i församligslokalen. Och andra konserten gick i full fart! Nu är dom fyra konserterna avklarade! Inget mer för min del om advent, men däremot en massa konserter vid lucia och lite vid julafton.
Nu ska jag mysa i soffan en stund. Och f**** det är skola imorgon igen. Ämnesvecka i engelska, visst låter det roligt? =) NOT!
Puss&Kram♥


Bilder: kväll hos Sofia

jag satt och kollade på ericas blogg och såg att hon hade laddat upp bilder från kvällen hos Sofia

Vera

Sofia

.

Evelina

kåra (
snyggt Amanda i bakgrunden =)
)

.


lussebullsfläta enligt vissa, något annat enligt dom flesta .. :P

gott

Sara

Sofia, Erica och lite av amanda och matilda

Felicia och en väldigt vit matilda

Felicia

and one last pic, med dom flesta av oss.
Puss&Kram

Jävligt besviken

hejhej! Adventskonserterna gick som dom skulle! Ett halvt paket dextrosol och unefär 6 mandariner gick åt. Vi i kören, några stycken, har fastnat för mandariner! Vi åt ju över 1 kilo mandariner på kvällen hos Sofia... heh

Jo det är en person, som jag vet läser bloggen, som jag är jävligt besviken på. Både hon och jag har gjort saker, men att börja lägga onödiga komentarer här på bloggen? Så himla onödigt bara..

Vad ska jag hitta på? Inget bra på TV ikväll.. Eller jag kanske ska titta på lilla medodifestivalen? haha XD
Vi hörs Puss&Kram

I'm home

hej =) Nu är jag hemma från en super trevlig kväll hos Sofia&Co!
Vi åt en massa pepparkakor, och lussebullar (som tjejerna faktiskt hade bakat innan vi kom). Vi satt och snackade jättelänge, kollade lite på otroliga klipp på youtube. Liksom kolla den här lilla flickan, 6år, helt sjukt.

Verkligen otroligt.. om man kunde sjunge som henne när man var sex år!
Jag ska börja tagga här nu, ska upp rätt tidigt imorgon för att gå ut med min pappa. Sen ska jag mitt på dagen gå till kören, men ska innan det träffa tjejerna från ikväll och (haha XD) äta pizzan som blev över från ikväll till lunch!
Puss&Kram Godnatt♥

Mysig fredagskväll

hej alla! Nu är ennu än vecka klar, och snart är det december. Vi slutade vid 3 å jag drog hem till Erica. Om ett tag, eller snarare runt halv sex, ska vi träffa Amanda och åka till Salt-Sjöboo där en kompis har bjudit in oss och ett par andra tjejer (från kören) på "lek-kväll" hos henne. haha, nej vi ska inte leka men bara "umgås" allihop och ha roligt! Pizza till det såklart!
Vi sitter här och kollar på en massa gammla bilder som t.ex den här ...



nu
Syns det någon skillnad ?

Nu ska vi tagga här, vi måste hinna hitta på något inna vi åker
Hare, (hahaha) Puss&Kram

Roliga videos



Slutkörd

hej! Idag värker mina ben och jag har ont i ansiktet eftet en massa armbågar och händer. Dessutom sprack min läpp..
Som ni hör, jag dansade på discot igår. Det var faktiskt jävligt mycket roligare än jag hade trott. Hela kvällen dansade jag och Louise för fullt. Stefan var ju med såklart också, och Angelina. Flera gånger blev man bortdragen av konstiga killar som började dansa med en, haha =) Och man blev seriöst nerslagen, men det var det värt!

Så idag har man altså sovmorgon till 12.30! Great ;)
Min brorsa är ute nu och köper yogurt och antagligen (hans favorit frukost) croissanter! Så det blir frukost snart, och sen ska jag hjälpa honom att träna till en pjäs. Han fick reda på i förrgår att han skulle spela i en pjäs imorgon och på lördag. En kille hade blivit sjuk så thogges tearterlärare ring och sa att han fick hoppa in. Japp, sten hård träning för brorsans del!

Jag måste göra min franska-läxa, duscha, hjälpa thorgny och sen träffa Louise ett tag innan skolan. Lite stressigt!
Puss&Kram

Sovmorgon

hej allesammans! Idag har vi sovmorgon till 10.30! Egentligen skulle vi ha börjat 09.30 men vår lärare ringde runt och sa att hon var hemma och sjuk, altså var första lektionen inställd! woho =) Så jag sprang ut till butiken och köpte croissant och gjorde varm choklad. Mumsig frukost ?

Och ikväll är det ... skoldisco, Och tyvärr är det obligatoriskt så man måste vara där minst 2 timmar. Och man måste vara där typ för att vi har sovmorgon fram till lunch imorgon. Så det blir ju skönt iallafall!

Jag skev ju inget inlägg igår, så därför kunde jag inte skriva det här: grattis Nelly!♥ så det får bli såhär i efterskott.

Jag tänkte spela Guitar Hero ett tag innan jag gör mig klar för skolan. Ha det bra, puss&kram

Hemma

Hello boys and girls! Idag gick jag hem tidigare, efter lunch. Jag har rätt ont i huvudet.. Men om ungefär 1 timma kommer Tamara hit! Sen en timma efter det kommer miranda hit! Det är nämligen så att Tami ska ta hål i örat på Miranda, tami har en sån där håltagningspistol så hon gör det helt gratis! Och vid halv sex tiden ska jag gå till kören.
Förresten, den här snön ger sig visst aldrig? Hela dagen idag har varit en enda stor snöstorm!
Så på rasten sprang typ hela skolan ut på gården och hade snökrig =) Så alla var genomblöta och tjejernas mascara var utkletat i hela anisktet. Rätt kul!
Vad tycker ni förresten om min nya header?
Jag kanske uppdaterar bloggen senare ikväll! Puss&Kram♥


Snöstorm ?

hej! Usch, vad hemst vädret är ute!! Jag tycker inte om den svenska vintern ibland..
Och i natt blir det snöstorm, så håll er inomshus!

Idag har jag varit lite överallt faktiskt. Jag började med att träffa Stefan ett tag. Senare på eftermiddagen skulle hon träffa en kille och gå på bio med honom! Hihi sötisar..
Sen skulle jag egentligen ha gått på bio med Louise, men nej nej, min mamma sa nej (och det var inte ens hon som skulle betala -.- ) jag vet inte vad det var med henne! Så nu sitter jag här hemma och har det tråkigt.
Jävla föräldrar, glädjedödare.. =(

Imorgon blir det det gamla vanliga. Skola, kör.. Fast efter det brukar jag ju vara med Erica och Amanda!

Jag har inte mycket mer att berätta! Men jag ska bjuda på en bild från Orsa i vintras.

Erica, kommer du ihåg?

Nu har Gossip Girl börjat här
Puss&Kram

En riktigt snöig kväll

hej sötnosar! Usch vad jag hatar playahead.se men också en del andra hemsidor. Visst det är kul att snacka med sin kompisar, ett jättebra sätt ju. Och så slipper man slösa pengar på en massa onödiga sms. Men det finns så jävla många pervon där ute på internet! Usch, fy och blä! Kan dom inte låta små oskyldiga flickor vara ifred liksom?
Men kom ihåg en sak bestäm alldrig träff med någon via internet (om du inte är 110% på vem den här personen är.) Jag menar, visst jag lärde känna några av mina närmsta vänner genom internet, men dom hade jag känt genom msn och telefon i flera månader, dessutom var ju en dom tillsammans med en jättegammal vän! Så jag var minst 150% på sen säkra sidan!

Idag på stan hittade jag en del jättesöta saker! Men jag kan inte hitta dom på butikernas hemsidor..
Men det var iallafall ett par tjockare strumpor med snören på och större bollar längst ut på
Ett pyjamassett med blårutiga byxor och beige/vitt linne.
Åhh vad jag vill ha dom! =) Så himla fina..
Sen åkte vi hem runt 17-tiden och åt. En timma senare var jag påväg till Axlesberg, till Anjelika!
Vi hade det hur mysigt som helst! Var ute och kastade snö på varandra, blötte ner mina fina uggs.. :/, men det var det värt!
Vi köpte en stooor chokladkaka och upp den direkt XD så typiskt mig och Anjelika.
Sen kastade vi snöbollar på fönstren! haha dom blev inte så himla glada! men än sen? det är vinter vafan!

Jag har hittat lite fina saker på http://www.pandorashop.se/
Två klämstoppar (det är komplicerat att förklara vad det är men man sätter dom så att alla smyckena inte ska åka runt på hela armabndet och hamnar vid låset) som är riktigt fina!

Silver med blomma
- En slät stopp med en guldblomma på varje sida. 545kr.. *host*

Click Pink
- Modell med guldinfattade rosa safirer. 500kr ...

Är dom in hur fina som helst?!
Nu gäller det bara att visa det här för mamma, kanske till jul? Hela kalaset kommer ju gå på 1045kr .. shit, för två små smycken.. men men, det är ju något som jag kommer ha hela mitt liv.

Och det här med snön.. Det är ju jättemysigt, men kan man inte skuta upp det en månad bara? jag vill ha snö på julen! Inte i november ..

Jag ska börja trappa ner här, sätta mig framför TV:en.
Puss&Kram sov gott♥

Vintern är här

hej! Sovit gott? Det har jag absolut gjort! Och så fort jag vaknat kom mamma in i rummet och drog bort gardinerna och gissa vad det första jag såg var? SNÖ!!! Det var snö överallt, hela Stockholm är vitt!
Igår fick jag också min Åsö Änglar-tröja. Alla som blir änglar i skolan får en sån tröja.

Het va? =) hah


Men tyvärr så går en del lärare runt med såna. Pinsamt att ha lika dana kläder på sig som sin lärare...

Nu har jag och mamma kommit överens om att vi ska ta en lång promenad över Götgatsbacken, Gamla Stan, Drottninggatan och sen kommer City! Så mamma får sin promenad och jag får gå i butiker=) Perfekt. Motion och shopping! (om det nu blir nått "shopping" idag)
Måste hoppa in u duschen. Puss&Kram på er!

Dramaten: Kasimir och Karoline

Hej=) Ikväll var jag och Louise, tillsammans med min mami, papi, brorsa och en kompis till honom, på Dramaten och såg på genrepet av "Kasimir och Karoline". Det kostade oss 0,00kr! Min pappa är en pärla. Men tyvärr var pjäsen jäkligt långtråkig och jag lyckades skämma ut mig lite grann ett par gånger.. Först är det dödstyst och min mage börjar kurra som fan.. Antagligen trodde nog några att jag satt och fjärta! haha.. Och sen varje gång det var helt tyst så började alltid jag och Louise fnittra, när ingen annan gjorde det. Ni vet väll själva hur svårt det är att hålla sig för skratt när det bara bubblar upp inom en?
Men nu är jag hemma! Och idag snöade det igen!! -2 grader =)

Jo annars då? För tillfället är mitt liv rätt långtråkigt.. Det händer inte så mycket! Inget direkt att skriva om. Fast så är det väll alltid på vintern, det är ju så kallt ute att man knappt kan göra något. Men jag ska försöka hålla jämn uppdatering på bloggen!

Planerna för imorgon: Inga! Det kommer väll bli så att jag går ut på stan med mamma, inget mig emot!

Puss&Kram♥

I'm sick, as allways

hej. Idag stannade jag hemma, som vanligt..! Min bror är också sjuk så han är här hemma också.
För ett tag sen gick jag ut och köpte min vanliga frukost, or not =)
 Yogurt, Croissant, toast, nyponsoppa och en del annat skit. Och kollade på Mamma Mia.
Så nu känner jag mig väldigt tjock...

Senare i eftermiddag så kommer Stefan hit och lämnar en film jag glömde hos henne. Gud vad bra, så får jag någon rolig att prata med ett tag! Nu ska jag snart gå och hämta glassen för min brorsa är påväg hem från videobutiken, Nanny McPhee blev det.



Puss&Kram♥

Onsdag kväll

Hej, nu är jag nyduschad, nysolad och jävligt trött! Jag lyckades övertala mamma till slut att jag fick sova hos Stephanie. Så vi hade en riktigt rolig kväll/natt där! Vi kollade på en del filmer, American Pie, Madagaskar (XD), Linas kvällsbok och Djävulen bär Prada. Jag har lite bilder från kvällen som kommer upp i något senare inlägg. Vi somnade först vid 06.30 ungefär och gick upp vid 11... Sen gjorde vi våfflor! När vi hade ätit en massa våfflor och gjort oss i ordning gick vi ut ett tag i det fina vinter (?) vädret! Till slut satte vi oss på bussen in till söder och jag, miranda & Stefan gick och solade en stund. Det var faktiskt första gången jag solade solarium, jag tror egentligen inte så mycket på det där. Men jag får se om det blir någon mer gång in the future.

Miranda tipsade mig också om en jättebra hemsida, http://www.surfthechannel.com/ där man kan kolla på alla gamla avsnitt från olika serier, Gossip Girl, Ugly Betty osv. helt gratis! =)

Nu tänkte jag kolla på Gossip G. Sen ska jag sova tidigt, jag kommer säkert somna framför datorn annars..
Ha en bra kväll
Puss&Kram♥

Gossip Girl igen

Hej! =)
Idag var det ju kör, och sen följde jag med Erica hem. Vi sålde julblommor (hennes klass sammlar, och har samlat i några år, till en musikresa till Italien i nian, och musikresa eftersom hon går i en musikklass) och det gick rätt bra, vi sålde för ungefär 400kr! Sen bjöd hennes föräldrar på McDonald's!
Efter det gick jag hem, och har varit hemma ett tag. Nu ska jag snart göra klart det sista på läxan.

Blir ni också förbannade på dom som förändras pga, nya vänner elr flick/pojkvänner? Jag hade en kompis som skaffade flick/pojkvän och förändrades totalt. Dom låter den andra bossa med dig och blir svartsjuka små konstiga personer.
Jag tycker att om man är tillsammans med någon ska man väll kunna vara sig själv till 100% ?
Och då är det konstigt om man tar så seriöst på ett "förhållande" och inte är sig själv..

Men inte mer om det, imorgon har vi komp.em (kompeftermiddag) och på onsdag studiedag. Så jag, miranda, Stefan och Louise, har lite planer på att sova över hos Stefan. Dom andra två fick men inte jag ='( Så jag ska gå och tjata (!!) på mamma!

Just det ja, idag fick jag låna den tredje Gossip girl boken - "Allt och lite till" av Erica. Jag drog ju igång med den serien efter sommaren, men stannade mitt i den andra boken. Men nu jävlar, nu ska jag läsa!
Dom sägs ju vara bra så!

puss&kram!

Pandora

tjena! Jag märker hur jag har fallit för det svindyra märket Pandora! Dom gör så himla fina saker, I'm in love!
Jag fick ju ett sånt armband med en berlock på, och det kommer ju fyllas på med tiden! =)


oxiderat silver


och en väldigt ful bild på min berlock, men den är hur söt som helst IRL!

Och massmedia-läxan gick inte sådär jättebra! Jag hann göra ca 2 av dom 4 sidorna och sen drog jag hem till Erica!
Så det är väll bara att sätta igång på nytt.. Fast det får jag göra efter Gossip Girl!

Puss&Kram


Söndag

hej! Och nu har besökarsiffrorna börjat höjas igen! Ett tag var det rätt många, sen gick det ner lite grann, men nu är det uppe igen! Så himla roligt, jag får verkligen lust att blogga då! =) Tack!

Idag blir detläxor.. Jag ska lämna in en 4 sidor lång "uppsats" om massmedia på tisdag, och imorgon kväll har jag kör. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte orkar göra det imorgon!

Jag menar massmedia, vad är det liksom?!
Jag halvsov på SO lektionen, och dessutom var jag sjuk dagen då vår lärare gick igenom vår läxa.
Och så är det en massa konstiga ord jag jag inte fattar! Tur att man har sin lilla smarta pappa hemma då!
haha, liksom "sekretesslagen" "tryckfrihetsförordningen" och "offentlighetsprincipen" what ?!
Ja som ni hör lär väll det här ta många timmar för mig... Men min tröst är det det ju ändå regnar ute så vad kan jag annars hitta på, utom att vara hemma?

Ooo! Nu har det börjat snö/hagla ute!!  Åhh vad roligt! jag älskar snö på vinter, det hör ju liksom till!

Nu måste jag dra igång med min jävla läxa.. Att man inte kan få vara ledig på helgerna? haha jaja jag borde kanske ha börjat lite tidigare..


Puss&Kram

Dagen med stort D

hej! =) Så nu är jag tonåring!
Snart ska jag lägga mig i ett bubbelbad.. men först ska jag berätta om alla presenter osv..!
Imorse vaknade jag jättetidigt för att jag hostade så mycket, så sen låg jag vaken hur länge som helst och hörde mamma och pappa hålla på med tallrikar och glas, och slå in presenter och sånt! Och sen till slut öpnnades dörren och "ja må hon leva, ja må hon leva..
Jag är också jätteglad för presenterna, dom blev inte så många men dom blev bra!

mamma, pappa: Ett pandora armband! Och så hade dom köpt till en liten silver"boll" med prinsesskrona på. Jag är deras prinsessa =)


Och Guitar Hero till nintendo, heh


Och tre bitar till mitt armband från Guldfynd. En Rosa bandet, en vit plupp och en grön!
 
Brorsan: två armband i rent silver som han gjort själv på praoen hos silversmed!

Tyvärr syns det inte så bra.. : / men men!
 
Senare idag ska jag gå till Pandora butiken med mamma för att kolla om jag ska byta till vitt silver amband, eller behålla det i oxiderat silver (alltså grå/silvrigt silver!)


Gårdagens tjejmiddag!

Japp, vi träffades vid 18 hemma hos mig! Sen gick vi till Taco bar dit min lilla pappa följde med, för att betala!
Sen satt vi där ett tag, och jag drev med en fjortis på telefon, Sussi heter hon... haha!
Efter det gick vi till videobutiken för att hyra film! Några ville se skräck, andra inte (heh, bl.a jag! XD) Så vi valde filmen "blonde and blonder"  som är den seriöst tråkigaste och sämsta film jag någonsin sett! Och under kvällen åt vi en massa tårta och godis! och sen så öppnade jag ju presenterna!

Miranda: En stor vit sten som halsband!
Louise: as mysiga svarta tumvantar =)
Stephanie: Stora guldiga örhängen!
Amanda/Cornelia: Två biocheckar och två menycheckar (dricka o popcorn)
Princess/Anjelika: Badbubblor som luktar jordgubb och ett sett från maybelline -new york med mascara och eyeliner!
Sanna: ett Bonsai träd, hihi =) och chokladklubbor från chokladfabriken!

Bra presenter va? Tack tjejer!

Nu ska jag fortsätta ha födelsedag här!
Puss&Kram från trettonåringen!

Sista inlägget som 12-åring!

Hej alla sötisar! Åhh jag HATAR blogg.se ibland! nu blev det exakt samma sak som tidigare idag, jag hade skrivit ett piss långt inlägg och så försvinner det -.- ..
Och just nu är jag så trött att jag inte orkar skriva om allt igen.. så vad jag fick av mina älskade kompisar för ni veta imorgon! men jag är hur nöjd som helst iallafall!
Och imorgon skriver jag också vad som hände ikväll och vad vi gjorde!

från vänster: Sanna, Cornelia, Amanda, Anjelika, Princess, Stephanie, Louise, Miranda
och jag ligger på dom!

Nu får ni sova så gott, det lär jag göra! Tjejerna tog slut på mig! =)
Puss&Kram från er tolvåring!♥

Tjejmiddag!

hejhej! Nu blev det sådär att jag hade skrivit ett jäääättelångt inlägg och så bara raderas allt! Åhh! fan vad jobbigt..

Men som rubriken, ikväll blir det tjejmiddag! Och förlåt alla som jag inte bjudit..
Men eftersom vi ska till Taco bar och sen kolla på film i mitt pyttepyttelilla vardagsrum så blir det för dyrt och sen för trångt..

Idag slutade vi en timma tidigare än killarna! Vi skulle vara uppdelade i tjej/kill-grupper men en av våra mentorer var sjuka så killarna fick göra-det-vi-nu-skulle-göra idag och vi får göra det nästa fredag, då dom får sluta tidigare.
Och efter skolan gick jag och louise först till Taco bar i Söderhallarna för att kolla menyn till ikväll, och sen hem till henne. Där lånade jag en supersöt tröj/tunika som jag ska ha på tjejmiddagen! blå-vit randig =)
Sen kom Stefan (Stephanie) och Miranda som hade varit och köpt födelsedagspresent till mig! Och tillsammans bakade vi en tårta! Mums! Jag och louise döpte den till "Vårt tårtan" haha, lång historia, men det var liksom runda godisar på hela tårtan! Sen gick jag hem för att göra klart här och fixa mig.

Håret - Check
Kläder - Check
Smink - Check
Städat - Check
mat, dricka, godis, tårtor - Check!


allt är klart! Så nu är det bara att vänta ¨på att klockan ska slå sex.


thights, tröja från lollo & armband i silver från guldfynd.


Nu är det sista rundan här hemma, att allt är det de ska va! hah..
Puss&Kram♥

Fika med Amanda

hej sötisar! idag slutade jag 15.50 och stack då direkt och träffade amanda, vi fikade på wayne's coffee. Det blev var sitt muffins och varm choklad med grädde=)



Amanda

Efter det gick vi runt ett tag, men sen drog jag mig hemåt och amanda med, jag har så mycket läxor den här veckan! So, No, Ma, Fra, Eng, Sv och jag menar, allt det medans jag ska ordna en tjejmiddag. Okej det låter inte alls mycket, men vi brukar knappt ha några läxor så ja tycker att det är för mycket.. hehe!
Nu ligger No och franska boken här bredvid mig, jag har inte ens öppnat dom och imorgon är det prov och glosförhör..
jaa, jag ska plugga, snart.. =P

Puss&Kram

Hostan fortsätter

hej! Idag var jag hemma igen.. Men det var rätt bra för nu mår jag bättre. Men nej, hostan fortsätter =(
Men imorgon blir det skola för mig, och sen fika med Amanda efter!
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen bli det Desperate Housewives 21.00!



Och efter skolan kom Miranda hit, med NUDLAR! hah japp I Love Nudlar!
Och under eftermiddagen laddade jag ner filmen "Mamma mia" jag såg den ju på bio och den är så bra!!
Så jag och miranda satt och sjöng med för fullt under hela filmen, jag tror inte mina grannar tycker om oss..
 
Puss&Kram

Today I'm sick

Tjena tjena! Idag var jag bara på dom två första lektionerna och sen gick jag hem med hosta och huvudvärk..
Jag har väll inte så mycket att skriva om, ja har kollat på TV hela dagen och ätit Nudlar och lite glass. Strax ska jag göra mig iordning.. igen! Och sen gå till kören, däremot inte sjunga, bara lyssna.
Den här veckan är nog den bästa på länge för mig!

Måndag: okej jag blev sjuk, och sen kören på amanda och erica
Tisdag: Inga planer
Onsdag: Fika med Amanda =)
Torsdag: Träffa några vänner till Stephanie. Tobias och antagligen någon 
              kompis till honom.
Fredag: Tjejmiddag för närmsta vännerna!
Lördag: MY BIRTHDAY!

Söndag: Okej så långt har jag inte kommit än =P

Åh vad mysigt jag ska ha hela veckan!
Ska gå och kolla kylskåpet om det finns något ätbart, jag börjar bli riktigt hungig här!
Puss&Kram♥

Snart Gossip Girl

Hejsan! Det här får bli ett kort inlägg för snart ska jag gå och kolla på Gossip Girl! Jag brukar alldrig kolla på det men eftersom alla snackar om det och den nya säsongen börjar ikväll så ska jag kolla.

Idag har jag varit i säkert varenda affär i City, Kungsgatan och Gamla stan. Jag hittade en hel del saker som mamma kan få köpa till min födelsedag om hon vill=) Men annars köpte jag inget. Sen åt vi eftermiddags/kvällsmat i Gallerian.

Grillad macka med kyckling, röd pesto, tomat och ost till mig!

Och innan jag åkte in till mamma så träffade jag Miranda och Stefan ett tag!
Dom var ändå i Ringen och köpte födelsedagspresent till mig!! Så så kom dom hem till mig ett tag.

Nej nu börjar Gossip Girl
Puss&Kram

Sunday

hej. Idag är en sån där fuldag.. mitt hår ser förjävligt ut, jag har inget att ta på mig och dessutom, ingen att träffa! Jag och mamma hade tänkt gå runt i City.. Men tydligen är hon på jobbet nu så jag vet inte hur det blir.. :/ Det kanske vore bra om jag orkar sätta mig på t-banan och åka till hennes jobb. Och om vi går i en massa affärer så får ju mamma reda på vad det är jag vill ha i födelsedagspresent!

Det jag önskar mig mest är:

  • Pandora armband
  • Något spel till nintendo , hehe
  • Mucho smycken
  • Kläder/presentkort
  • Några olika krämer (ansikts och body butter)
  • Filmer: Mama mia och Sex and the city
  • Bankomatkort med pengar på!!
  • Tommy Hilfiger skor (ett par mörkblå egentligen höstskor)

Jag tror det var det mesta!

Just det ja, pappa blev jätteglad över farsdagpresenterna! Han satte i sig halva kakburken på direkten =)
Min bror gav också pappa en present, handgjorda manchettknappar med hans initsialer på T.A i rent silvet som han själv gjort när han praoade hos en silversmed.

Jag ska göra mig klar här och åka till mamma i alla fall. Vi hörs.
Puss&Kram♥


Ska till Louise

hej! =) Idag är det exakt en vecka ka till min trettonårsdag!

Kvällen hos Stefan var grym! Och gissa vilken smaskig frukost vi fick? VÅFFLOR!
Vi vaknade runt 10.30 och satte på filmen "White chicks", världens bästa film!
Och eftersom våfflorna blev som brunch så körde Stefans pappa oss till söder vid lunchtid.
Där mötte vi upp Louise och Miranda och drog oss ner mot Ringen. Vi tänkte kolla efter något till våra pappor eftersom det är fars dag imorgon! Kom ihåg era pappor!
Men det var bara jag som köpte något. En liten ram som jag ska sätta in mitt och min brorsas skolfoto i, så han kan ha på jobbet. Sen gick vi hem till Louise och bakade kärleksmums! Jag fick med mig en del hem.
Så nu har jag har jag "hårt paket", kakor och farsdag-kort!

Nu är maten klar, sen ska jag dra mig hem till Louise där vi ska ha myskväll hon och jag. Hyra film =)
Puss&Kram


Hos Stefan

hej! Nu är jag hemma hos Stefan. Själv ligger ligger stefan och kollar på barnprogram =P haha.. Vi köpte också en MASSA godis och 1 liter glass. Nu är det fullt upp i natt alltså. Hah, nej. Vi ska ut och träffa människor. Trevligt, trevligt!

Tyvärr är inte Miranda med oss. Det hände en sak så hennes mamma blev skit sur och lät henne inte sova över..

nu är maten snart klar här, kycklingsallad, muuuums. Kanske kommer fler inlägg under natten.

Puss&Kram



Riktigt dålig dag

hej. Vad glad jag blev när jag såg att det faktiskt gick att mobilblogga. 

Imorgon blir det ju natt hos Stefan så det kommer nog inte bli så mycket bloggande då. Kanske något kort inlägg genom mobilen=)
Tyvärr fick jag lite dåliga nyheter när jag kom hem. Det är inget jag vill gå in på just nu. Men nu hände nått som jag skrev om för ett tag sen, att olyckor händer varje dag. Över allt. Och nu har det hänt någon jag älskar, en släkting... Så nu är det bara att vänta på besked. Hur hon mår och om hon har fått några svårare skador.

Måste göra läxor nu.. Försöker blogga imorgon igen, och hoppas då på att vara en gladare Ylva som skriver.
Puss & Kram

Mobilbloggar!

Tjenare! Nu sitter jag här på donken och har nyss ätit lunch med stefan. Maten i skolan var inte särskilt god, så vad gör man när man är sjuk och ens kompis också är sjuk så vi slipper idrotten? Jo går till donken såklart! Nepp nu ska vi börja dra oss tillbaka till skolan innan någon lärare dampar :-P Puss&kram

Waxa benen och Ben&Jerry's

hejhej! Idag var jag med Anjelika efter skolan! Vi köpte wax och en burk Ben&Jerry's.
 
Yes vi skrek, ja jag erkänner! jag skrek mest.. hehe..
Men nu är benen nakna och snygga! Inga hår där inte.
Och vet ni vad, på fredag blir det natt hos Stefan! =) Ska bli så himla roligt!

Som ni ser så är färgen på bloggen ändrad och snart kommer en header med bilder också.

Och USA's nya president blev som väntat Obama.
Jag vet inte, men jag tycker att det blev rätt. Både för att han är mörk som jag tycker är ett plus och för att han har bra åsiker..
Men man kan däremot inte veta om han faktiskt kommer kunna hålla det han lovade folket innan valet, eller om det bara var bluff för att få fler röster?


Nu måste jag packa upp alla kläder från höstlovet i Dalsland, mamma håller på att bli tokig av allt tjat.
Jaja mamma, jag kommer nu!!
Ha en bra kväll
Puss&Kram♥

ett halvt glasspaket och Sex And The City

It's me again! Det blev Sex And The City -"the movie"

haha den filmen är verkligen bra!

Och självklart ett halvt paket glass, chokladkross från GB..

Har ni också varit med om att man bara saknar någon så att det gör ont? Att bara veta att, jaha nu är det 4 mån kvar tills vi träffas. Det är så svårt! Jag förstår inte hur människor faktiskt lyckas ha förhållanden på det viset. Det är ju ännu svårare än att ha sin bästa vän 7-timmar-i-bil-långt-bort.. Man har ingen aning om vad som händer där borta, hur den man älskar mår 24 timmar om dygnet. Okej vi kan prata i telefon så det är ju inte som förr i tiden, men ändå! Man kan inte prata hela dagarna, och nätterna (även om jag skulle vilja det). Det är helt enkelt tufft. Dom som faktiskt alldrig har haft det så tror jag inte kan veta. Det är jobbigare än att vara kär. Att vara kär i någon som inte märker. Inte för att jag är det, men visst har alla faktiskt kännt så någon gång.. Är man det gäller det att ta mod till sig och lätta på trycket och säga som det är. Även om man tycker att det är lättare att hålla tyst. På samma sätt måste vi som har någon långt bort, som vi älskar och saknar, göra det vi kan för att hålla vänskapen eller förhållandet vid liv. Visst är det så?
Jag kämpar, och Elin kämpar, varje dag för att hålla kontakten. Och vi har faktiskt lyckats.. (Och det beror inte på att vi är släkt)

Puss&Kram♥

Förresten, jag är lite efter och har först nu gjort en användare på gratismakeup.se och försöker alltså därför samla ihop poäng till en värdechek på 250kr på Kicks eller Makeupstore.

Vill ni hjälpa mig så gör er egen använare på den här länken:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=150301


Sjuk idag

hej på er! Idag stannar jag hemma pga. förkylning.. jävla förkylningar, att dom aldrig ger sig?! Ärligt talat så hade jag velat gå till skolan, träffa mina vänner.. Visst skola är inte alls roligt men är man där med rätt personer så kan det bli roligt. Så idag kommer jag väll dra mig til vidiobutiken och hyra film, och sen till matbutiken för lite glass ;) Sen ska jag väll sova bort den här dagen. Åh jag skönt!

Snart så kommer jag fixa min blogg lite grann. Som ni ser så är den inte alls snygg nu, och eftersom jag inte är så bra på html-koder och sånt så kanske det kommer se ännu mer förjävligt ut här ett tag.. bara så ni vet!

Nepp nu ska jag kolla på tv hade jag tänkt, eller försöka fixa bloggen? Men det kommer nog ett inlägg till senare i eftermiddag.

Ha en bra dag
Puss&Kram

P.S Mina tittarsiffror har börjat gå uppåt! Så hilma roligt, det gör så att jag verkligen tycker det är kul att blogga, tack för det!♥

Sitter i bilen, har tråkigt

hej. Ja rubriken säger allt

TEST

Födelsedag: 15 November
Hemstad: Stockholm

Ögonfärg: grå/grön/blå
Längd: ca 155
Högerhänt/Vänsterhänt: höger ;P
Stjärntecken: Skorpion
Skostorlek: 37
Är dina föräldrar skilda: Nix
Skor idag: Uggs
Det första du tänker på när du vaknar: Bajs, inte skola.. Helg/ Ja nu kan ja somna om!
FRAMTID:
Namn på barn:
Ehm, vet inte (?)
Vad vill du bli när du blir gammal: Liten gullig gråhårig tant med en massa barnbarn XD

Drömjobbet: skriva i nån tidning

FAVORIT:
 Mat:
många
Sport: handboll

Djur: Katt
Glass: Choklad!
Nummer: 15 =)
Tuggummi: Extra
Helgdag: Lördag såklart
Årstid: Vår, det är så mysigt då
Tandkrämssmak: mint
Radiostation: brukar inte lyssna på radio
HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
yes box
Rymt hemifrån: haha, ja

Föreställt dej ditt ragg naken: nej (?)
Skolkat: jaa

Sovit utomhus: ja, en gång när jag var minimini!
Gråtit i skolan: inte på högstadiet, men ja
Spytt i skolan: nja
Velat bli modell: ja, då får man bra betalt XD
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: hmm.. JA
Sett en död människa: nej

Använt droger: neeeej
Ätit sushi: jaa, FYFAN
Retats: hihi, jepp
THIS OR THAT:
Cider/öl:
Cider
Pepsi/cola: Cola

Mc Donalds/ Burger king: McDonalds =)
Kärlek/sex: <3

Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar

Kött/veg: kött
Tv/film: Tv

Gitarr/trummor: Gitarr!

Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
Kakor/paj: cookies
Mtv/vh1: Mtv
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt:
nej... :/
Skriva med båda händerna: ja men ser förjävligt ut med vänster

Blåsa en bubbla: jaa :D
Nudda näsan med tungan:
jaa! eller nästan..

Göra olika konster med tungan: Tungan is the shit

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET:
Du nuddade:
mamma

Du pratade med: pappa/mamma
Du msn: Stefan!!

Du kramade: Gunnar (min mosters man)
Du skällde på: pappa/mamma
SENAST:
Skrattade:
nyss
Grät: ehm, kommer inte ihåg faktiskt, inte på lovet i alla fall
Filmen: No idea
Tuggade tuggummi: Igår 
Drog ett skämt: HAHA, allways
Sjöng en sång: för en stund sen, då blev mamma sur -.-

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
Just nu, skog och mörker

Lyssnar du på musik just nu: nej
Vad har du på dig: Fjällräven, SSS, Kofta, Uggs

Vad är det på din musmatta: blåa bokstäver tror jag
HAR DU NÅNSIN:
Hoppat studsmatta:
JA

Ätit fiskbullar: usch, ja

Tagit kort på dig själv: hah, jaa
Skrattat så att du börjat gråta: skojjar ni eller, alltid 
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: nej
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: nej :S
Badat mitt i natten: Jaa =) myyys
Åkt berg o dalbana och spytt efter: nej!
Spytt för att du var för full: hahahaha, nej!

Trillat när du åkt skidor: jaaaaa
Gråtit till en bok: nej
Varit rädd för tomten: haha, ja 
Fått IG: har inte fått betyg än
Ätit deg tills du spytt: neej varför skulle jag?
Lagat en misslyckad måltid: jaa
Har du sjungit karaoke: jepp, så snyggt!

Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: nej, haha
Har du haft sex utomhus: jaa all the time?! nix

Har du sett någon ha sex: nej, eller inte live men alla har väll sätt det på tv?

Taget från www.amandash.blogg.se

Puss&Kram♥


Bilder från Halloween


Erik, Emil, Caroline, Elin, Johanna-Louise (jag tar fotot)

Visst blev bilden konstig? Det var inte alls rökigt i luften..

Och ja, alla killar behöver bli lite skrämda när dom kommer hem sent och ska sova.

Elin var en död hora, som hon sa.. haha

Nu är hela lovet i stort sett över, och skolan börjar imorgon..
Och alldeles strax ska jag börja packa ihop mina saker, sen ska jag sitta i bilen resten av dagen =(
Men jag har med mig datorn, laddad, så det kanske blir ett inlägg till!
Ha en bra sista lovdag
Puss&Kram♥


RSS 2.0