mina resor i vår

Hej, jag är så glad idag! Vilket är väldigt konstigt eftersom måndagar är den jobbigaste skoldagen på hela veckan. Men jag har goda nyheter, eller dom är väll mest goda för mig och kanske men i alla fall;

1. Påsklov: Åka ner till Elin!! =)
2. Slutet av Januari blir det Orsa med tjejerna i kören. Åkte dit förra året också, fast då följde inte Amanda med, och det var en av dom bästa resorna jag varit på! Vi badade bastu & rullade oss i snö, hm tränade såklart, åkte skidor, busade och gick fackeltåg. Minnen, minnen och åter minnen.
3. Sportlov: Åka på skidsemester till Branäs tillsammans med Sanna, hennes pappa, syster, faster, farbror+fru. Ska bli hur mysigt som helst. Hela dagar i backen, sitta framför brasa på kvällen, umgås och ha det hur skönt som helst. Men däremot är det inte helt bestämt än, stugor ska bokas, transport dit och hem (se till att alla får plats i bilarna+packning), allt ska betalas in, delas upp och föräldrar ska prata. Så mycket är kvar att ordna.
4. I slutet av april drar jag och tjejerna i kören till Ungern! Vi åker vartannat år, förra gången (år 2007) bar det av till Berlin. Underbara dagar, vi sjöng på olika platser (t.ex. EU-toppmöte där bl.a. Fredrik Reinfeldt var med och vi hamnade i svensk+tysk tv!), shoppade, berättade en massa spökhistorier och vågade inte sova i egna sängar! Och självklart en massa mer. Otroliga minnen!

Och förut dom resorna har vi komp.em., studiedagar, långhelger osv. Och dom skoldagarna som då återstår kommer jag tillbringa med vännerna. God, I want the spring to come NOW!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Sv: Tack så mkt :) Verkar som att du har en himla massa roliga saker pågång, härligt!

2009-01-12 @ 21:47:09
URL: http://beautyjessica.devote.se
Postat av: pia

fin blogg =)

2009-01-12 @ 22:05:54
URL: http://piaeldenblom.devote.se
Postat av: Malin

Roligt att fara och resa runt ^^

2009-01-13 @ 15:21:41
URL: http://malinfredriksson.devote.se
Postat av: H A N N A

FIN BLOGG. =)

Låter kul med lite äventyr

2009-01-13 @ 18:45:15
URL: http://www.itshanna.devote.se
Postat av: Alexandra

Väldigt fin blogg ((:,

2009-01-13 @ 20:04:24
URL: http://Chumoon.devote.se
Postat av: Flora

Orsa here we come!

2009-01-14 @ 20:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0